Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57695 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er WildzCasino

Vores medlemmer har i alt skrevet 2041420 indlæg i 98253 emner

51 nye indlæg i dag


Online
I alt: 565
Medlemmer: 9
Skjulte: 0
Gæster: 556

Følg bodybuilding.dk på

PRINCE - ro og refleksion

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Jeg skrev dette fuldstændig nøgen.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1224
 
Indlæg: 11512
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanA Menace To Chicken skrev:Jeg skrev dette fuldstændig nøgen.

Og således nåede min log helt til side nr 3.
-Jeg gør i øvrigt opmærksom på at man bør iklæde sig anstændigt tøj før man skriver i loggen min. Men lad det nu ligge. Jeg kan stadig godt lide dig.

Sommeren er gået på hæld og overlader os således til koldere og mørkere tider. Da jeg er natmenneske passer dette mig fint. Jeg bliver i tvivl om ordet natmenneske overhovedet findes. Det jeg prøver at sige er at jeg hygger mig bedst om aftenen. Det f.eks. nemmere at gemme sig for politi og gangsters efter mørkets frembrud. Ydermere sover jeg langt bedre, det vi vel flere der gør, hvilket giver mærkbart mere energi til hverdagen. Og træning.

Aftens træning: Pump de la chésta. Langsom ecc.

Bænkpres
10 @ 20
10 @ 60
10 @ 60
08 @ 70
08 @ 70
08 @ 70
10 @ 60
08 @ 60

Dumbbell decline BP
06 @ 20
08 @ 17,5
08 @ 17,5
08 @ 17,5
08 @ 17,5

Barbell incline BP
10 @ 20
10 @ 40
08 @ 40
08 @ 40
08 @ 40

Ab wheel
12 @ bw
12 @ bw

slut.

I morgen:
A Menace To Chicken skrev:BACKUH

Årh..

åh.

ÅÅÅHH!, YEAH!

Tidligere på dagen så jeg et interview med random dansk musiker. Det resulterede i denne på repeat for en stund.


Hvis du er under 16 år bør du stoppe med at læse videre. Jeg vil gerne have lov til at bringe en trip rapport.

Som flere nok er klar over bragte Danmarks Radio for nyligt en dokumentar på i alt 4 afsnit om hash i Danmark. Deraf navnet: HASH DK. Indholdet vil jeg skåne jer for. Intet nyt under solen der. Jeg så dog stadig alle 4 afsnit da hash unægteligt har min fulde interesse. Det har simpelthen et afsæt og et afkast i en masse grene af samfundet. Økonomisk, socialt, videnskabeligt, industrielt, kriminalitet osv. osv.
Marijuanas positive potentiale er muligvis helt i en liga for sig selv men samtidigt skal man være inkarneret ærke kompost lorte hippie for at benægte de skadelige virkninger det har på samfundet både økonomisk og helbredsmæssigt. Også selvom det en dag skulle gå hen og blive legalt at eje. Ikke desto mindre har jeg selv benyttet mig af hash i perioder af mit liv. Jeg har aldrig betragtet mit forbrug som et misbrug. Men det heller ikke i småtings afdelingen. Det så en del år siden at det var en vane sag. Bare lige for at vaske hænderne.
well..
Jeg så et af disse afsnit, det 3 eller 4 velsagtens, og besluttede mig på meget kort tid for at jeg egentlig godt kunne se mig selv ryge en lille joint. Det fik jeg ganske enkelt lyst til. Nu det et par uger siden så jeg erindre ikke turen i detaljer men jeg sadlede i hvert fald op og cyklede mod Staden via ruten over den nye bro. Jeg kunne godt mærke samvittigheden tynge mig på vej derind. Især omkring Kgs. Nytorv og Nyhavn. For 10 år siden havde jeg været komplet ligeglad. Men meget er sket siden. Alle disse fine folk og rejselystne turister også skulle jeg bare ind og omsætte mine offentligt udstedte lønnings kroner til ulovligt høstet beplantning. Dette stage of mind ændrede sig omgående da jeg ankom til Christiania. Nu var mit foretagende pludselig socialt acceptabelt og jeg kunne i ro og mag købe noget stærk skunk for 200 kroner. Jeg klingede godt med manden bag boden og bad om det mildeste han havde. Sådan noget havde han dog ikke. Det blev som sagt skunk.
Sælger var tydeligvis bundhamrende kriminel. Han kørte den fulde stil. Høj mørk muskuløs mand, army cut, street wear, tattoos, Nike Air Max sneaker, blæser briller i panden, hele bonuspakken. Man undres over hvorfor de ikke klæder sig mere normalt så de blænder ind i mængden. Men dem om det.
Jeg cyklede hjem og købte noget rygegrej og et par løse smøger i en kiosk på vejen. Tobakken kogte jeg i et par minutter og ristede af på en pande for at rense det så meget som muligt. Hvad jeg fik ud af det og hvad jeg ikke fik ud af det er svært at sige men når man ser hvor meget vand man kan farve brunt med en lille mængde tobak bør der ikke være tvivl om at man får fjernet en hel del.
Jeg røg et par joints i løbet af de næste par dage uden rigtigt at mærke noget til det. Bevares jeg blev da skæv som man nu gør. Det førte til inaktivitet under rusen men de efterfølgende dage mærkede jeg øget humør og energi på arbejdet. Trænet blev der dog ikke. Men det gjorde jeg heller ikke i perioden op til. Jeg fik også øget appetit hvilket jeg tog kærligt hånd om. Som jeg har gjort så mange gange før spurgte jeg mig selv om jeg overhovedet havde lyst til det og om fordelene opvejede ulemperne. Det gjorde de ikke så jeg blev hurtigt træt af det. Det passede ganske enkelt ikke ind i min nuværende tilværelse. Men nu skulle det ikke hedde sig at jeg smed god ryger ud. Jeg havde trods alt halvdelen tilbage. Hvis ikke mere.
Så en dag her for 14 dages tid siden, jeg ved ikke præcis hvornår da min tidsfornemmelse er ikke eksisterende, besluttede jeg mig for at indtage resten så det ligesom var ude af verden. Jeg havde fået fri fra arbejde og var fritstillet næste dag. Så jeg gik direkte hjem med 1 mission for øje. Jeg lagde resten af mit stash, med stilke og alting, ned i min lille kaffe/urte blender og pulveriserede det til ukendelighed. Den dufter stadig af det. Herefter lagde jeg det i, lad os sige 10-15 gram, smeltet smør og opvarmede det til en behagelig temperatur. Herefter bryggede jeg en kop kaffe, blandede tingene sammen og indtog en forbavsende stor mængde marijuana, og kaffe for den sags skyld, på meget kort tid. Der går almindeligvis et par timer før effekten sætter ind ved denne metode men jeg kunne godt mærke at den øgede mængde satte ind hurtigere. Desuden havde jeg drukket det på tom mave efter et fysisk arbejdsdag. De klassiske symptomer viste sig hurtigt i form af helt almindelig sløvhed og en tendens til at overtænke alle fysiske handlinger. Rasløstheden indtræf og jeg stod nu der uden noget som helst mål med dagen for øje. Fanget i tid og rum i min egen lejlighed. Og til sidst i mit eget sind. Jeg blev ude af stand til at foretage mig noget som helst. Ikke kun produktive gøremål. Virkelig noget som helst. Et toiletbesøg klarede jeg vel nok. Når man skal, så skal man. Selv min Iphone kunne jeg ikke sidde og stirre ind i. Intet havde min interesse. Jeg begyndte af få disse "racing thoughts" hvilket ikke er unormalt for mig, men de havde lidt mere fart på end normalt. Fuldstændig usammenhængende tænkning uden start eller ende. Jeg begyndte at prøve at lave noget konstruktivt som f.eks at rydde lidt op i køkkenet. Men der som udgangspunkt nydeligt herhjemme så jeg løb hurtigt tør for opgaver og kunne intet stille op. Jeg gik ind og lagde mig i sengen for at få ro på. Det hjalp i perioder indtil jeg begyndte at høre en tone. Ikke som tinnitus, men en højfrekvent tone inde i hovedet. Det føltes ikke som om den lå i øregangen. Den kom og gik med perfekte intervaller, når den var på sit højeste kunne jeg tydeligt høre den og når den var på sit laveste var der helt stille. Som en ensartet bølgegang. Jeg ikke sikker på jeg forklarer det så man forstår hvad jeg mener. Måske var det et elektrisk apparat men jeg tvivler. Det lykkedes mig i perioder at få ro på hovedet men så kom tanker og lyden tilbage igen med fornyet styrke.

Min følgende oplevelse i nutid: Jeg bliver ude af stand til at standse tankemylderet og rejser mig op. Jeg går rundt i desperation ude at stand til at reflektere over hvad det egentlig er for en situation jeg står i. Jeg er på ingen som helst måde tilstede mentalt men registrere blot at jeg går rundt og prøver at distrahere mig selv. Det eneste jeg kan mærke er ekstrem frygt, frygt for at blive fuldstændig sindssyg. Hyletonen fortsætter og larmer nu mere for hver gang den kommer frem. Den peaker vel hvert 5 sekund der går ikke lang tid før den er fuldstændig ulidelig. Min puls stiger helt vildt og alt bliver lysere for mine øjne. Et estimat er at min puls ligger på 90% af min max puls hvis ikke mere og hyletonen overdøver min egen tænkning så al form for kommunikation med mig selv er umuligt. Min frygt går fra at blive sindssyg til klokke ren dødsangst. Det ikke en følelse jeg har anden erfaring med men det kan ikke have været andet. Jeg føler mit hjerte kan stoppe med at slå hvert sekund.
Jeg bliver svimmel og min balanceevne er markant forringet. Ren instinktivt tager jeg et glas vand og en banan og forsyner mig lidt. Herefter tager jeg bagtrappen ned i gården med vand og banan. Det sidste jeg har lyst til er at vise mig selv helt færdig foran mine naboer men jeg klar over at hvis jeg pludselig går ud som et lys er det sikrest at gøre det i andres selskab.
Idet jeg træder ud i gården står der to kvinder og hænger tøj op. Jeg får kommunikeret at jeg ikke har det så godt og tager mig til brystet. Jeg må virke overbevisende for den ene står hurtigt klar med sin telefon og spørger om hun skal ringe til nogen. Det kan jeg ikke overskue lige nu så jeg svarer nej og tilføjer at jeg bare gerne vil sidde ned mens de er der. Så det gør jeg, midt på jorden og glor ud i luften. Jeg lukker øjnene og trækker luften dybt ind. Det virker tydeligvis at have disse 2 skønne kvinder indefor rækkevidde. Jeg fortæller dem at jeg har drukket kaffe med skunk i og at jeg ikke tør være alene lige nu. Så der sidder jeg et par minutter mens de leger med deres vasketøj lettere påvirkede af den noget uvante situation jeg har sat dem i.
Jeg er ganske vidst røvhamrende skæv men hele min krop har lige været oppe i det aller højeste gear jeg nogensinde har stået i og pludselig er jeg komplet rolig. Kontrasten er enorm og jeg føler et kortvarigt men enormt overskud. Jeg rejser mig selvsikkert op, fortæller dem at jeg føler mig genfødt og at jeg ikke har været så mentalt tilstede i mange mange år. Jeg har ganske vidst vrøvlet om genfødsel og fortalt dem at jeg er drønhamrende skæv men de tager mig meget seriøst. Det føler jeg i hvert fald.

Herfra husker jeg kun at jeg går op i min bolig igen og ligger mig i min seng. Mit sind begyndte at gå i selvsving igen. Jeg lå og funderede over hyletonen der var vendt tilbage. Jeg havde mere kontrol end før og formåede at falde i søvn. Jeg sov vel i 12 timer hvis ikke mere og følte mig yderst træt i hovedet de efterfølgende 2-3 dage. Jeg vil næsten vove påstå jeg stadig kan mærke det, her en 10-14 dages tid efter. Lidt ligesom når astronomer påstår at man stadig kan registrere Big Bang.

Det var lige et andet tema end hvad der almindeligvis florere herinde. Jeg håber ikke det giver folket et mere negativt syn på PRINCE som trods alt er en god og lovlydig samfundsborger med styr på det meste. Jeg er i øvrigt OK efter oplevelsen. Det har ikke ændret mit syn på marijuana. Det har vist mig at selv ved et absurd indtag står man tilbage som før. At et kontinuerligt forbrug kan gøre skade bør der ikke være tvivl om. Jeg beklager hvis der mange fejl i teksten, jeg simpelthen for træt nu til at kigge det igennem. Desuden virker stavekontrollen herinde ikke. Den godkender konsekvent forkert stavning og siger at det jeg staver korrekt er forkert. Ikke hele tiden men ofte.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBlast De La Backuh1!!

Dødløft
12x60
12x60
6x80
6x80
6x80

Chin Ups
5xbw
5xbw
4xbw

Close grip pulldowns
10x40
8x40
8x40

Seated rows
10x40
10x40
10x40
10x35

I anledning af det gode vejr i dag havde jeg forinden lovet mig selv at jeg skulle udenfor. Ikke med noget andet formål for øje end at være andetsteds end derhjemme. Dette resulterede i en længere cykeltur rundt i kbh, rundt på Østerbro, derfra langs søerne og ind og rundt på vesterbro for til sidst at cykle rundt i indre by og derfra hjem langs kanten af Østerbro. Jeg punkterede på den sidste kilometer så nu står min cykel med et fladt bagdæk i kælderen. fml.
Jeg købte en dåse gul fanta på vejen og fandt mig en bænk i solens skær. Ikke fysisk udmattet men lettere socialt udmattet. Der simpelthen for mange trafikanter i Kbh. Vi alt for mange som har travlt med alt for meget. Det jo ikke behageligt med alt den trafik over det hele, hele tiden. Men nu var det muligvis også årets sidste METEOROLOGISKE SOMMERDAG. Er i også trætte af vejrværters konstante forklaring af det ene og det andet hele tiden. Jeg prøver lige at komme i tanke om den jeg hader allermest.
Chill factoren! Der var den. Chill factor, også kendt som kuldeindeks. Hvis man ikke ved hvad det betyder så kan man med fordel spare sig for besværet med at finde ud af det. Hvis man ved hvad det er ser man for meget tv. Ligesom mig. Det foregår sådan her: Vi nærmer os de første kuldegrader på året. Prognoserne viser at der en af de næst kommende dage vil være mere vind end hidtil. Nu er det meteorologens aller fornemmeste opgave på mest mulig pædagogisk vis at forklare, som om ingen dansker nogensinde har fattet noget af noget som helst, hvordan denne "chill factor", eller KULDEINDEKS som det også kaldes, får det til at føles koldere end den reelle temperatur. Meteorologen vil typisk skifte stilling og rykke mere ind mod midten af skærmen med begge hænder løftet op mod midten af maven. Herfra er det bare om at læne sig tilbage og nyde showet mens værten skænker seerne intellektuel berigelse med samme bevægelser som en præst der velsigner sit folk.
Mig: "Aha!" "Så det bliver simpelthen koldt OG blæsende... PÅ SAMME TID!?!" "Jeg tror jeg tager hue og vanter på i morgen" "Tak for den videnskabelige forklaring DMI" "Jeg skal se om jeg kan huske det indtil næste vinter, ellers kan i jo minde mig om det i mellemtiden."
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVild historie med din hashrus, og så helt alene. Har du talt med de skønne kvinder siden?
Oplevede engang noget lignende med nogle venner, efter at have spist en masse kage.
"We're Fragments of Fiction!"
Brugeravatar
 
Reputation point: 95
 
Indlæg: 1139
Tilmeldt: 4. mar 2012, 17:16
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPedes92 skrev:Vild historie med din hashrus, og så helt alene. Har du talt med de skønne kvinder siden?
Oplevede engang noget lignende med nogle venner, efter at have spist en masse kage.


Nej det har jeg ikke. Men jeg hilser nok venligt næste gang jeg ser dem. Ja man skal passe på med at spise for meget kage, det kan hurtigt sende en helt i gulvet.

Aftenens træning:
Squat
10x20
8x60
6x60
5x70
5x70
6x60
6x60

Dumbbell shoulder press
12x13,7
12x13,7
10x13,7
6x15
6x15
6x15
10x13,7
8x13,7

Dumbbell side laterals
15x5
15x5
12x5

Curls supersetted triceps pushdowns

C
10x13,7
6x13,7
8x13,7
6x13,7
5x13,7
5x13,7
4x13,7

TP
10x25
12x20
10x20
10x20
10x20
10x20
8x20

https://www.dr.dk/nyheder/indland/polit ... koebenhavn
Så er skyderierne vendt tilbage til dejlige København. Vidner siger det lød som fuldautomatiske våben.
- Vi var tilfældigvis på stedet, fordi vi de seneste dage har prioriteret massiv tilstedeværelse for at skabe tryghed i gadebilledet. At afgive skud når politiet er til stede, er nyt for os. Og det er kækt at gøre. Nu efterforsker vi sagen og forsøger at finde gerningsmændene, siger han.

"kækt at gøre" Ja tak haha. Hver gang der pause i bandekonflikten ånder folk lettede op som om problemet er løst lige indtil lortet bryder ud igen. Og nu mod politiet på åben gade. Er det på tide med overvågning som i London? At efterforske forgiftningen af den russiske agent og hans datter ville vel have været komplet umulig uden massiv gade overvågning. Hvorfor er vores samfund ikke villige til at tage de drastiske skridt der skal til for at standse anvendelse af militært udstyr i en lille by. Og hvorfor gider folk overhovedet køre rundt og være gangsters her? Der alligevel 0 streetpoints tilbage i København. Dem har Jørn Jønke og Blondie for længst høstet. Prøv at tage til et udsat område i LA. Der kan man ikke gå i et par Chuck Taylors i en forkert farve i 15 min før man får blæst knoppen af.
-Har jeg ladet mig fortælle, hihi.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå langt så godt.

Pump de la chesta

BP
10x20
10x60
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80
8x70
7x70

Dumbbell decline BP
8x20
8x20
8x20
8x20
8x20

Incline barbell BP
10x20
10x20
6x50
8x40
10x40
10x40

Abwheelet
12xbw
12xbw

Jeg løb fandeme tør for juice i mit sidste BP sæt. På sidste rep vel at mærke. Så lå jeg der med 70.000(halvfjerdsTUSINDE!!) gram trykkende direkte ned på mit udmattede korpus. Jeg så livet passere revy og tænkte på alle dem jeg har kendt i gennem livet. Min far. Mor. Min lillesøster og alle de andre. Min sjæl blev splittet i 19 ligestore dele og spredt ud i 19 fjerne galakser, der hvor 1 dag på jorden varer 19 år. Jeg sloges med en Balrog på den øverste tinde og besejrede den. Jeg blev sendt tilbage i kroppen min og indså at mit liv langt fra var slut. Jeg trak min sidste tilbageværende livline og bad høfligt om hjælp hvorefter Big Wolff i al hast kom mig nær og hjalp vægten op. Jeg var så udmattet at jeg max har presset 30kg. Resten klarede han. Og så med hans dårlige ryg. Så ligger jeg bare der og bænker som en nybegynder uden at tænke på alle dem omkring mig som hele tiden skal sætte deres eget liv på spil pga. mig.
Wolff var ikke eneste gæst i kælderen denne eftermiddag. Bob, Jadani, Den aller flotteste Bahnsen af dem ALLE SAMMEN, Det Tårnhøje Helvede m.fl. var at finde under jordens overflade. Forskelligt elektronisk musik og mørkt dødsmetal fyldte rummet og lagde bunden for en udmærket oplevelse som mange ville have taget for givet. Selv er jeg gud taknemmelig for at kunne tilbringe min tid således. Hvad fanden skal man ellers lave. Nu har jeg lavet så meget andet for en stund og det har ikke givet mig noget som helst.
Jeg og Tårnet var last men standing, ikke bogstaveligt talt da der var flere tilstede i den anden ende af lokalet men de tæller ikke med, og han gjorde mig opmærksom på at jeg kigger på stangen hele vejen ned og op igen i incline bænkpres. Han forærede tillige kontrollen over stereoanlægget til uvedkommende magthaver og således kunne vi slutte træningen af til lyden af Fall Out Boy og Knickelback. Knickelback minder mig om bedre tider men da det viser sig at alle hader det er det en holdning jeg fremadrettet må holde for mig selv.
Jeg blev færdig med foretagenet og tog hjem. Langs Parken gik jeg og hvilken aftenstemning. Lunt vejr, vindstille og masser af fodboldfans og blå blink over det hele. Den festlige duft af øl og grill der ukueligt holder det allersidste tag i sommeren. Nu det ikke for at prale men jeg skrev i et tidligere indlæg at denne sommer ville blive den bedste længe. Lidt for bedste vil nogen nok mene. Just sayin.

Edit: Nu da jeg logger mere frekvent end tidligere har jeg valgt at omdøbe loggen til sin oprindelige titel. Jeg håber ikke det falder nogen for brystet. Stavekontrollen siger at ukueligt og omdøbe er forkerte ord. Er det mig der helt væk?
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMens aftensmaden står og tilbereder sig selv på panden kan jeg lige nå at logge.

Dagens workout foregik i fint selskab. I hvert fald hvad alle andre angik thi undertegnede var tilstede. Mit eget selskab var heller ikke værst. Således havde Shooter, Goofins og Tårnet hvis sande identitet endnu er ukendt afsat en del af deres kostbare tid til at pumpe jern sammen med mig.
At være stor og stærk er vel først og fremmest af relativ størrelse. Med det i mente har jeg indset at jeg ved at sabotere andres træning kan udjævne klubbens respektive fysikker i stedet for at skulle træne, spise og sove seriøst i en kvart menneskealder. Dette lykkedes mig desværre ikke i dag. Tværtimod. Goofins fik mig af flere omgange til at spotte ham i bænkpres. Jeg forsøgte ihærdigt at ignorere hans henvendelse hvilket mislykkedes, og dermed øgede han sin overkropsstyrke markant på min bekostning. Senere rykkede jeg en bænk han brugte som afsats til kropshævninger ud af position og satte mig på den. Han smed mig væk fra bænken, satte den på plads og fortsatte foretagenet.
I anden henseende hørte jeg noget lande på gulvet. Det viste sig at være Shooters metronom som jeg instinktivt samlede op og afleverede tilbage til ham uden omtanke for følgerne. Ved hjælp af denne, strict form og 25kg + det løse mellem benene trak han sig op og ned i langsomt tempo adskillige gange. Den metabolske respons var enorm og jeg stod nu omringet af chests og backs med insane pump. Jeg stod da dwarfed i samtlige dimensioner så jeg drak min shake, pakkede mit lort sammen, og gik ud for at skide. Da jeg tørrede mig i røven kunne jeg konstatere at jeg muligvis har en begyndende hæmoride hvorfor jeg pr. omgående indstiller mit kaffe forbrug i kortest mulig periode da jeg har haft success med denne fremgangsmåde tidligere. Min gamle far har samme erfaring. Great minds thinks alike.
Apropos kaffe spurgte Shooter mig i dag om jeg gør mig i den slags. Det gør jeg, og jeg er ikke kræsen. Eller jo, jeg hader dårlig maskinkaffe men ikke så meget at jeg ikke med glæde drikker lortet alligevel. Herhjemme er der kun 1 fremgangsmåde...

Billede
Det ikke min på billedet men det er af samme slags. Snavset og komplet tilkalket i vandkammeret. Jeg køber min kaffe i Irma da dette af logistiske årsager er det eneste sted jeg handler. Hele bønner, gerne med navnet ESPRESSO. Jeg tilføjer en sødetablet som jeg bare skyder ned i filteret med den finmalede kaffe. Vandet og trykket klarer resten. Når jeg har tømt kanden fylder jeg den op med mælk. Skummet, sød, og alt derimellem så den ikke er køleskabskold. Denne fremgangsmåde er af praktiske årsager og så er det lidt sjovt når folk helt forundrede kigger på mig: "PUTTER DU BARE MÆLKEN NED I KANDEN SÅDAN DER???".
"Ja. Både på hverdage og i weekender"

Synes sjældent jeg får serveret kaffe med tilsvarende power. Men det også en koncentreret satan. Min søster går i gulvet af en halv kande. Og det er altså den marijuana fri udgave.

Jeg har fået en forespørgsel på røverhistorier fra det gamle Brønshøj. Dette er taget op til overvejelse.

Dagens træning nu i bunden da den sådan set er ret uinteressant

Dødløft
10x60
10x60
5x70
5x70
5x70
5x70
5x70

Chin ups
5xbw
5xbw
5xbw
4xbw

Close grip pulldowns
10x40
10x40
10x40
10x40
10x40

Edit: Så blev der skudt igen, bedst som jeg loggede. Denne gang i Guldbergsgade. Hvordan stopper man den slags? Hvorfor er vi ikke villige til at gå drastisk til værks når det kommer til disse skudepisoder? At forbyde rygmærker virker tydeligvis ikke. Vil vi hellere skydes i hovedet end at erkende at man ikke kan sidde ned og udregne en eller anden komplet genial algoritme som kurere de negative følger af disse posttraumatiserede individer?
Sunde danske soldater der bliver totalt kugleskøre efter 6 måneder eller mere i sydens sol. Hvordan tror i de folk der er opvokset dernede har det? Den slags bør som minimum medicineres.
Bare lige nogle tanker. Jeg villig til at ændre holdning overfor bedre vidende. Jeg ikke læge.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanYalla Habibi

Tilbagevenden af loggens oprindelig titel er indtil nu fuldkommen approved og sker tilmed til min stor glæde da jeg igen kan følge loggen din. Jeg tilslutter mig også til forespørgselen på nogle røverhistorier. Jeg kunne godt lide historien om din oplevelse med det sjove tobak i kaffen selvom jeg ikke kunne lide, at du havde en bad trip naturligvis. Noget lignende skete for mig engang hvor jeg fik den som jeg på daværende tidspunkt mente var en fantastisk ide, at lave guldkakao. Effekten blev gradvist større og større og gad ikke at forsvinde igen før stort set næste dag. Det værste er, at man ikke har nogen kontrol over det. Så det var første og sidste gang jeg har prøvet, at konsumere hash på den måde. Det var hverken første eller sidste gang jeg har prøvet at ryge hash dog.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplanJeg fåkkin knuselsker den beretning om dit bad trip på tjald, hold kæft en griner jeg fik der. Jeg kom med det samme til at tænkte på min gamle ven Kristian Knepspade fra Vangede, der ikke lige kunne tåle den primafede pakistanske slaskehash mig og min makker Martin havde fyret på ham på stranden i Hundested, hvorefter han troede månen var en ond klovn der ville æde ham så han gemte sig i en sovepose og for vild i soveposen og lå og vrælede og skreg op om at have edderkopper og orme i tarmene og rullede rundt som en epileptiker i den der sovepose, indtil Martin fik nok af lort og hev ham ud og smed ham i havet. Så stavrede han op på stranden igen og fortalte begejstret at tiden snart var inde til Jesu genkomst (han var baptist, hvilket er ekstra sjovt taget i betragtning at Martin lige havde kylet ham i vandet) hvorefter han besvimede og sov fjorten timer, der i klitten på stranden i Hundested. Det var sgu' god griner, det gnækkede mig og Martin af mange år efter. Kristian Knepspade kunne ikke huske en skid, hvilket nok er meget godt.

En dag ved lejlighed, må jeg fortælle dig om nogle af mine ture på LSD og svampe; det er artige sager.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1224
 
Indlæg: 11512
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanA Menace To Chicken skrev:En dag ved lejlighed, må jeg fortælle dig om nogle af mine ture på LSD og svampe; det er artige sager.


Jeg vil gerne prøve LSD eller svampe, men den 10% sandsynlighed for badtrip skræmmer mig væk i nuværende periode. Det skal ske i en periode hvor jeg har 3 måneder til gode til at komme tilbage til mig selv i tilfalde af et worst case scenario. Der er noget der siger mig, at jeg har for meget ego til ikke, at blive mentalt revolutioneret af en psychedelic trip. MEN AMTC jeg vil gerne høre alt om dine ture på LSD og svampe! Jeg insisterer simpelthen på at de beretninger indgår i dine kommende logs!
Sidst rettet af 01-jeller 25. sep 2018, 15:54, rettet i alt 1 gang.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplanSalam Aleikum

Historier fra de gamle dage må vente lidt da jeg er træt og på vej i seng. De fleste fornuftige mennesker sover vel allerede. Desuden spiller min DAB radio P8 Jazz, fra kl 5.30, så mine 8 timers søvn er long gone. Men det jeg vant til.
Jeg har også prøvet guld kakao for en del år siden efterhånden og haft nogle vilde oplevelser med det. Både positive og negative. Men nu da jeg er blevet en voksen mand er livet simpelthen fyldt med for mange bekymringer til at jeg kan sidde og slappe af på disse healende urter. Da jeg var 16 var mine bekymringer vel lig 0.

Kære Goofinz. Det glæder mig at du fik glæde af min beretning. Det var en forfærdelig oplevelse men set i bakspejlet kan jeg godt forstå du fik griner over det. Ligesom din historie om Kristian Knepspade. Han må da virkelig ha haft det helt ad helvede til. Men frygten er irrationel hvormed det afsluttende indtryk af hændelserne først og fremmest bør være komisk. Jeg vil se frem til fortællinger om mere psychedelia. Men nu, aftenens træning:

Squat
8x60
8x60
5x70
5x70
5x70
5x70
5x70
8x60
8x60

Bænkpres
10x60
10x60
5x90
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80
10x60
10x60

Dumbbell decline BP
8x25
8x20
12x17,5
8x17,5

BOR
12x60
10x60
8x60
8x60
8x60
8x60

Close grip pulldowns
12x40
12x40
10x40
10x40
10x40
10x40
10x40
10x40

Dumbbell shoulder presses
10x15
8x15
8x15

Jeg skide træt af at spise grøntsager så nu har jeg stegt gulerødder, rødløg, rød peberfrugt, tomater, frisk chili, hvidløg, frisk citronsaft, salt og peber af i en gryde. Tilføjet vand, ladet det koge og blendet det hele for til sidst at hælde det på glas. Så kan jeg drikke sådan en satan når det bliver den tid på dagen de næste 3 dage.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHvordan skal jeg starte? Det ikke altid nemt at komme i gang når man bliver mødt af en tom side hver gang der skal logges. Der burde være et par starters med noget tekst man lige kunne plugge ind. Nogle kendte citater eller noget. Et godt digt eller nogle fjollede børnerim. Ligesom de åndssvage smilies ude i højre side. "Vis flere smilies", ja tak. Hvor er min "Fjern alle smilies" knap henne?

Well, aftenens træning vel overstået direkte efter job.

Dødløft
10x60
10x60
10x60
6x80
6x80
6x80
6x80
6x80
6x80
6x70
8x60

Chinups
5xbw
5xbw
5xbw

Close grip pulldowns
8x45
8x45
8x45
8x45

Seated maskine rows
8x45
8x45
8x45

Abwheel
12xbw
12xbw

Jeg fik korrigeret mit dødløft en smule. Noget med at få en anelse mere svaj i ryggen og skubbe røven bagud. Øvelsen blev unægteligt hårdere men jeg ser stadig frem til at sparre med et velvidende individ som lige kan sige god for den eller korrigere mig i den rigtige retning. Bortset fra det føltes begge varianter fint. ingen skavanker.

En hurtig tak til AMTC for den gratis reklame for denne logbog. Det er desværre ikke tilladt at angive links til andres logbøger i denne så hvis i vil læse AMTC´s logbog må i selv finde den.

Folkens vi har alle en historie. Vores helt egen beretning om os selv. Så godt som vi nu engang selv husker den kan vi ved lejlighed dele disse historier med hinanden, og dermed blive klogere på... hinanden ja.
Min egen historie tager sin begyndelse på en for mig ukendt stue et sted på Herlev hospital. Klokken er 11.05 og datoen er den 10. Juli 1991. Min mor ligger med kunstig ilt og mere til da jeg helt fra starten af udmærket godt vidste at denne verden bestemt ikke ville være et sted for mig.
Efter at ha forsøgt at tage livet af min egen mor i et par timer bliver jeg trukket ud med hovedet først med en sugekop. Mit billede af dette har altid været en stor klam toilet svupper men de har vel en smart en med indbygget sug. Denne fremgangsmåde gav mig et stort deformt bonghoved i mine spæde år. Skulle der dukke et billede op deler jeg det gerne. Jeg var ikke køn, nok nærmere grim og fed. Dette har rettet sig ud og jeg ser nogenlunde normal ud i dag. Det synes jeg i hvert fald selv. Jeg klager over mange ting men mit udseende er ikke et af dem. Min økonomi derimod... suk.
Og min helt ulidelige lillesøster som jeg trods alt holder mere af end noget andet.

Og videre

VIDERE TAK!

De første 20ísh år foregik primært i mit barndomshjem i Brønshøj som for nyligt blev solgt til en ny familie som nu tager arven videre. Jeg tvivler på de har kvalitet i livet til at hamle op med mit men jeg beundre dem at de gør forsøget og ønsker dem held og lykke med opgaven. Men nok om dem.
En smuk klassisk muremestervilla af almindelig størrelse. Hverken stort eller småt. Alle elsker vel deres barndomshjem men jeg tør godt satse på at jeg ligger lidt udenfor normalen. Kombinationen af by og natur spillede perfekt sammen. Det var dengang alle rævene ikke var døde af skab, men var sunde og raske og gik fra have til have. Ole, en ældre herre som var min nabo så længe jeg kan huske (Han døde for nyligt ved at falde i eget hjem og slå hovedet, fred være med ham.) havde sågar en rævehule i baghaven i en periode.
Min far kunne tage lidt kødrester fra aftensmaden og stille det ud i haven. Så sad vi bare og ventede på at ræven kom. Og det gjorde den, tit og ofte. Pindsvin og skrubtudser var også en del af pakken. Der faktisk flere pindsvin i dag end dengang, men tudser og ræve er væk og borte. Okay skrubtudser er der vel nok lidt af over det hele.
Så slem var verden faktisk ikke dengang. Og jeg havde jo mit slæng til at komme i gennem dagen og vejen. Min nabo, Emil, blev født 2 dage efter mig på samme hospitals stue. Det var gode odds for et godt venskab at komme til verden med 2 dages mellemrum og samtidig bo side om side i Bjarne Reuters barndomskvarter. Alt gik op i en højere enhed.
Det var Løvetandsvej det gik ned på og her var masser af bekendtskaber. Ser vi bort fra alle de voksne så kan jeg da lige nævne et par stykker: Mig, Emil, Niklas, Kristian, Nikolaj, Mikkel, Chokolade Lasse, Flyver Lasse, Sirid og Simon. Dette er grundslænget som jeg husker det. Folk kom til og fra med tiden men dette var dem der sås. Nikolaj alene havde 3 brødre, og også Niklas og Emil var ikke enebørn så der var tæt befolket men de nævnte var stort set fra samme årgang. Der var nogle udenfor hver aften når vejret var til det, og hvis ikke gik man bare over og bankede på og spurgte: "Kan Emil lege?". Medmindre det var Emil der åbnede. Så legede man bare.
Langt de fleste gik på Brønshøj skole. Lasse gik på Husum skole og Mikkel på Tingbjerg. Emil startede vidst også på Tingbjerg men kom til Brønshøj. Mine forældre ville det anderledes og sendte mig på privatskole på Nørrebro. Nørrebro Lilleskole på Prinsesse Charlottesgade lige ved runddelen. Sådan noget er ikke gratis og jeg må indrømme at mine forældre nok burde få skolepengene tilbage. Ej så dum er jeg faktisk ikke men det har aldrig afspejlet sig i mine karakterer desværre. Jeg husker en danskopgave hvor jeg fik et 11-tal foran hele klassen. I det sekund peakede mit karakter ræs og jeg har kun set mig tilbage siden. Min daværende dansklærer kunne åbenbart godt lide min måde at skrive på. I gymnasiet var de ikke fans. Min tegnsætning mm. var ganske enkelt ikke korrekt, men sådan noget kan jeg desværre ikke tilbyde læseren. Men jeg kan tilbyde så meget andet. Og mere til.

Okay, så tropperne var en anelse splittet op men folk formåede at holde sammen om eftermiddagen og i weekenderne. I de første år sås jeg kun med Emil og Niklas. En solid trækløver, da undertegnede og Emil var naboer og Niklas boede 3 huse fra mig. Hos Niklas var der altid gang i den. Forældrene kørte på motorcykel og de havde et enormt forbrug af letmælk og elektronik. De købte letmælk i 2 liters dunke man. I kælderen stod der vel en 4-5 velfungerende computere, og det var altså dengang at lortet fyldte en hel del. Vi var alle gamere og spillede både pc og playstation. Nikolaj havde en Nintendo 64 men det en anden historie.
De første spil jeg erindre er Age of Empires 1 og Red Alert. Jeg var også stor fan af Magnus og Myggen samt Den Lyserøde Panter på Hemmelig Mission i Udlandet.
Og dette:

Det var dengang man brugte snydekoder i spil. Jeg brugte en kode så jeg var en kørende dinosaurus eller en papkasse. De kørte bare skide langsomt. Skrev man pioneer kørte man ekstra hurtigt. Dette er muligvis mit første engelske ord. Pioneer.
I denne periode var vi vel 6-9 år. Verden var endnu et lille sted og vi havde endnu til gode at udforske området på den anden side af Klintevej. Alle der bor mellem Frederikssundsvej og mosen kender Klintevej da den stort set krydser alle de andre små villaveje i det område. Men vi blev større og en dag stod jeg og Niklas i krydset ude foran Nikolajs hjem. En sjov skikkelse stod på den anden side af krydset og legede med en YoYo. Hver gang den kom op sagde han "Wheeeee". Og igen: "Wheeeee", og så frem deles. Weeee Weeee Weeee. Han havde vores fulde opmærksomhed og lige siden den dag var Chokolade Lasse en fast del af holdet. Dette ekspanderede vennekredsen helt enormt da Chokolade Lasse jo kendte resten af vejen. Hele Løvetandsvej blev på kort tid et stort fælleskab. Til skræk og rædsel for mange af beboerne på vejen og i omegnen.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMORNING LOGGINGS!!!

Diskoteks træning af aller højeste karat:
Siddende dumbbell skulderpressings
12x5
12x5
10x13,7
10x13,7
8x15
8x15
8x15
10x13,7
10x13,7
8x13,7
8x13,7
8x13,7

Dumbbell side laterals
12x5
12x5
12x5

Supersettings curls og pushdowns
10x13,7 - 12x25
6x13,7 - 10x25
6x13,7 - 10x25
6x13,7 - 12x20
6x13,7 - 12x20
6x13,7 - 12x20

Jeg tager oftest den hurtige vej hjem. Og altid den hurtige vej afsted. Det hænder jeg tager den lange vej hjem. Men aldrig den lange vej afsted. Den lange vej hjem må således være noget for sig så. Dagens log dedikerer jeg til den lange vej hjem. Tager i også nogle gange den lange vej hjem? Gjorde i det engang?

So you think you're a Romeo
Playing a part in a picture-show
Take the long way home
Take the long way home
'Cause you're the joke of the neighborhood
Why should you care if you're feeling good
Take the long way home
Take the long way home

Jeg husker min gamle barndomsveninde Simone. Hun gik et år om således at vi begge gik i 0. klasse dengang på Nørrebro. Vi klingede godt sammen hun og jeg. Når jeg tog med hende hjem efter skole tog vi bussen til Emdrup Torv. Derfra kunne vi tage den hurtige vej langs Frederiksborgvej eller også kunne vi, som vi gjorde så tit, tage den lange vej langs villaveje og de grønne arealer lige oven over Utterslev Mose. Så kunne vi finde frøer og navngive dem på vejen. Sådan et skulle de da have. Hun boede sammen med sin mor og lillebror. De havde en masse katte, 7 stk. vidst nok. De var sjove. Moderen kørte rundt i en rød eller blå 2CV. Om hun havde begge biler på samme tid husker jeg ikke.
Jeg trænede også engang Judo i Grøndalscentret. Efter endt træning fulgtes jeg med min træningskammerat Frederik hjem. Han boede på den forkerte side af Frederikssundsvej med fred være med det. Vi tog ofte den lange vej hjem hvormed vi havde mere tid til skæg og løjer. Frederik var og er sikkert stadig meget god til Judo og har således flere Danmarksmesterskaber end jeg kan tælle med begge hænder. Tror jeg. Han var væsentligt mere teknisk dygtig end jeg men jeg var større og stærkere. Dette var naturligvis ikke fair da man kæmper i vægtklasser men det var ligemeget når vi kæmpede indbyrdes. Der var ingen undskyldninger. Kun sejren tællede. Hvis der en dag åbner en Judo skole på Østerbro vil jeg begynde igen og forsøge at blive den bedste Judokæmper i universet.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAller kæreste logbogen min

5 dages sygdom har holdt mig fra dagens almene gøremål. Sådan kan man også spilde 4 fridage og en enkelt sygedag fra jobbet. En hård forkølelse vil jeg mene ud fra min egen lægefaglige kunnen som ikke blev bedre ved nyheden om vores tab af Kim Larsen. Planen var at bruge endnu en aften på langs i det jeg pludselig blev rask og skyndte mig ned og lave hvad jeg lige kunne finde på:

Squat
10x20
5x60
5x70
5x70
5x60
5x60
6x50
6x50

Bænkpres
6x60
6x60
6x60
6x60
6x60

BOR
6x60
6x60
6x60
6x60
6x60

I forlængelse af mit følelsesporno fra barndommens Brønshøj kan jeg ikke understrege nok hvor meget Kim Larsens musik har fyldt på de få værtshuse der ligger i det kvarter med mere. Det var dengang jeg kunne tyre en pakke PRINCE på en enkelt nat og drikke en stor fadøl hurtigere end folk kunne få mobilen om ad lommen for at filme det. Jeg husker også mit første møde med Midt om natten the movie og at jeg på et senere tidspunkt købte et ugeblad, Se og Hør tror jeg, hvor filmen fulgte med on the side. Samme periode hvor jeg synedes at Grease var noget af det fedeste der fandtes. Jeg kunne ikke vente med at blive halvvoksen og sætte håret op og køre om kap i tunede biler under broer og mellem vilde konstruktioner som det senere skulle vise sig at vi slet ikke har her i Danmark. Desto ældre man bliver desto mindre synes verden, og i særdeleshed København, at blive. Men så er det godt at man havde Kim Larsen. Han gav et realistisk syn på livet i København med et lille twist. Mamma Mia det overrasker mig hvor hårdt hans bortgang har ramt mig.

Jeg har nyligt funderet over meningen med denne logbog. Det er jo lidt fjollet det hele og jeg tænker at det ikke skal blive for hyggeligt altsammen. Så spændende er mit liv sgu heller ikke.

Dagens røverhistorie:
Mig og gutterne havde hængt ud som så mange gange før. Vi var vel 15-16 år og havde tilbragt aftenen hjemme hos Knek. Der blev sædvanligvis drukket bajer og røget tæt. Og mere til.
Denne aften fulgtes jeg hjem med Chokolade Lasse. Jeg husker sådan set ikke gåturen. Der vel heller ikke så meget at huske. Hvad jeg kan huske er at vi fandt et skur i haven bag et stort flerfamiliers hus interessant. Måske var der skæg og løjer derinde så vi gik instinktivt over til det ulåste skur. Kåde som få tændte vi lyset derinde og så til vores store overraskelse en Scooter med nøgler i. Lasse kørte selv knallert, også før han var gammel nok. Hans forældre har altid været large med den slags. En Peugeot SpeedFight2 var hans første kværn. Jeg husker selv første gang jeg prøvede den en tur i en lille rundkørsel.
Historien kommer desværre ikke til at handle om denne scooter selvom det kunne være sjovt. Jeg insisterede på at trække lortet ud og køre væk på den i en allerhelvedes fart. Lasse var nysgerrig og ledte videre. Lidt for kåde løb tiden fra os. Vi hørte hoveddøren fra huset åbne. Vi slukkede lyset og kiggede ud af vinduet i døren og så en stor skikkelse gå hurtigt direkte i mod os. Vi vidste godt at konfrontationen var nært forestående. Døren går op og foran os stod en stor tyk negermand. Dette førte til håndgemæng men uden chance for mig og Lasse. Manden havde fat i os begge men Lasse fik vristet sig fri af sin jakke og slap væk. Selv endte jeg inde i opgangen i det store hus. Manden råber op på fremmed sprog og jeg hører kort tid efter en masse folk komme ilende til. Jeg kigger fra stueetagen og op i gennem vindeltrappen. Billede
Jeg så en masse hænder på gelænderet komme susende ned i mod mig, og 1, 2, 3 så var jeg omringet af store mørke grandvoksne mænd og vidste godt at jeg var på skideren. Ikke kun fordi at jeg havde sneget mig ind i deres fine lille skur, men i sær fordi jeg havde slået manden adskillige gange i hovedet med knyttet hånd. Ydermere var jeg i det hele taget overrasket over at der lige pludselig var fuldt med disse folk i et stort flot hus så tæt på mit eget hjem.
Så sad vi der og førte en samtale på gebrokkent engelsk. Faktisk så gebrokkent at jeg dårligt kunne tale sproget dengang. Deres bos fortalte mig at manden fra konfrontationen sagde at jeg havde slået ham. Jeg husker ikke hvad jeg svarede til det. Måske svarede jeg slet ikke. En anden mand havde gudhjælpmig en bandana på og sad og legede med en foldekniv. "I fucking kill you" lød ordene. Jeg var bange men frygtede ikke for mit liv. Jeg kunne godt mærke at bossen havde styr på situationen. De ville gerne snakke med Lasse også så jeg fik fat på ham telefonisk. Lasse valgte at vende tilbage til huset. Jeg overbevist om at det var for at komme mig til undsætning men måske ville have bare have sin jakke tilbage. Who knows. Jakken fik han tilbage og nu sad vi der og snakkede allesammen. Mændene ringede til politiet også sad vi ellers bare og ventede. Og vrøvlede på engelsk. Hver gang mig og Lasse prøvede at snakke med hinanden sagde de "only english", så vi kunne ikke snakke indbyrdes. Med tiden blev stemningen mere afslappet og pludselig kunne vi snakke med hinanden uden deres indgriben. Omgivet af en håndfuld gangsters blev vi enige om at fortælle politiet at vi var blevet truet af en sortklædt mand med hættetrøje og hætten over hovedet med en kniv på Frederikssundsvej. Han havde truet os til at bryde ind og nakke deres scooter. Politiet ankom og Lasse udbryder: "Det var fandeme også på tide". Gud må have tilsmilet os denne aften og tilgivet os vores synder thi han sendte os 2 kvindelige politibetjente. Vi blev trukket til side hver i sær og forklarede dem hvad der var sket. Min smukke betjent sagde til mig at jeg godt selv kunne høre at den historie nok ikke passede. Jeg insisterede. Det samme gjorde Lasse ovre på den anden side af politibilen. De 2 betjente snakkede indbyrdes og vendte tilbage til os. Vores historier stemte overens og måtte dermed være sande da vi ikke havde haft mulighed for at snakke sammen inde i huset. Herefter anmeldte vi den fiktive mand for at true os. Vi gik hjem og satte os på kantstenen i krydset Løvetandsvej/Klintevej hvor vi mødtes første gang. Vi var helt oppe at køre. Jeg kan huske hvordan mine hænder rystede af adrenalinen. Det tog nok lidt længere tid end normalt at falde i søvn den aften.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSøndag den syvende oktober totusindeogatten.

I dag havde jeg tidlig søndagsvagt. Jeg arbejdede fra 6.36 til 14. Godt træt og ristet da jeg har valgt at skære kaffen helt ud af mit liv i en periode. Den seneste tids snak og skriverier omkring kaffe fik mig til at reflektere over denne vane og jeg må indrømme at jeg nok har indtaget denne substans i en mængde over det tilladte. jeg vel 2-3 dage off nu, jeg tæller ikke, hvilket har givet mig min første ubrudte nattesøvn længe. Jeg sover sjældent mere end 5-6 timer og vågner gerne 1-3 gange undervejs. Nu har jeg kværnet 8 timer 2 dage i streg uden at vågne i mens. Jeg ser en tendens. Og jeg er træt. Jeg er træt hele tiden. Især i mens jeg sover. Så jeg bare helt forfærdeligt træt.
Jeg har heller ikke spist planmæssigt siden starten på mit lille sygdoms forløb hvilket selvsagt har været med til at ødelægge min energi. Træt og umotiveret travede jeg mod min destination. FCK havde netop vundet i Parken så jeg skulle zigzagge uden om alle de skøre folk på vejen hjem. Jeg passerede en af mine tidligere køkkenchefer på vejen. Vi fik øjenkontakt og blev enige om ikke at hilse på hinanden men blot passere som om vi aldrig havde set hinanden før. Dejlig nemt og bekvæmt. Han er alligevel en idiot.

Jeg kunne få sæt inde i dagens træning mærke at jeg nok allerede var på vej videre inden jeg rigtigt kom i gang. Jeg var tilmed nødt til at kalibrere min tarmflora midt i det hele hvilket virkelig fik sat en stopper for mit i forvejen ikke eksisterende flow:

Dødløft
10x60
10x60
10x60
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80

Hjemad gik jeg. I dag valgte jeg den korte vej hjem. Jeg ved ikke om der findes en sang for denne handling. Le court chemin de la maison
Jeg vandrede tværs gennem Fælledparken. Himlen var skyfri men månen var væk. Jeg skulle anstrenge mit syn for at holde mig på stien i dette mørke. Jeg kunne høre folkets røst i vinden da der var mindekoncert for Kim Larsen. Så stod jeg der et øjeblik helt alene uden andre omkring mig i en radius af 100 meter. Og lyttede lidt mere. Også gik jeg i Irma og købte grøntsager for sådan nogle var jeg nemlig løbet tør for, hihi. Tæller rodfrugter som grøntsager? Altså rent ernæringsmæssigt. Er det en dårlig ide kun at spise gulerødder hvis jeg en dag kun har lyst til det?

Kultur forhelvede
Fucking hell man
Er kultur ikke blot en kombination af forskellige sanseindtryk som indlæres i de yngre år mens man er yderst modtagelig overfor disse?
Jul for eksempel, man er barn og det dufter græn og kanel, smager rødkål mm, flollet juleklang, føler ulden sweater kradsekrads i nakken, føler varme i pejsen og syner røde farver hist og her, Frøken Jul og LillePer.
BANG også er man addicted for life.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFUCKING HELL MAN!!!
Tip: Gå evt. til bunden med det samme og afspil musikken hvis var stemning for det. Det tit man læser en log, finder musikken i bunden også er man allerede videre inden man nåede at afspille noget som helst. Eller også synes man bare det var noget lort på forhånd. Men jer om det. Dette er min log og her er plads til alle.

Alle disse reflektioner. De giver mig alt andet end ro. Kaffe eller ej? Hvor meget kaffe drikker i venner? Drikker i en korrigeret mængde eller bare efter dagsformen? Jeg vil jo gerne. Men det ikke altid jeg synes at mit skrøbelige sind kan håndtere alle disse psykedeliske komponenter.


Jeg prince kald mig prince..
JEG ER PRINCE KALD MIG PRINCE!!!

Jeg har trænet i dag. Det forløb sig således:
Bænkpres
10x20
10x60
3x90
6x80
6x80
6x80
10x60
8x60

Decline dumbbell bænkpres
10x17,5
10x17,5
10x17,5
10x17,5

Incline bænkpres
10x40
8x40
10x40
8x40

Pull ups
5xbw
3xbw
3xbw
3xbw

Chin ups
3xbw
3xbw

Siddende maskine rows
10x40
10x40
10x40
10x40
8x40
8x40

Jeg mærker energien og overskuddet vende tilbage. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i Jarlbys nyeste initiativ: EVS. Eksperimenterende Vækst System.
Jarlby var dog ikke tilstede i dag. Han havde vel bedre ting at tage sig til. Eller vigtigere relationer at pleje. Men sådan er det. Det jeg vant til. Jeg måtte i dag nøjes med Shooter, Boney, Team Bahnsen, Bob, Big Mik m.fl. Og en masse vægtløftere der bevægede sig rundt som konger og hertuger, hvor herre bevares.

En dag for mange år siden. Så mange at jeg hverken husker det klart eller i detaljer var jeg nede i Utterslev Mose sammen med min ven Emil. Niklas var muligvis med, jeg husker det ikke klart desværre. Hvad jeg tydeligt husker var alle de søde gæslinge familier. Det år var der virkelig højkonjunktur i forplantningen af små søde gæslinger. Det var dog ikke alle der var lige små. Familierne havde nemlig fået unger meget forskudt af hinanden således at de var i vidt forskellige størrelser. Jeg vil gætte på der var flere ugers aldersforskel fra de ældste til de yngste. Dumme som vi var begyndte vi at løbe hen og rundt og ind og ud af alle disse flokkende gæs. Det skal lige nævnes at der var MANGE. En halv fodboldbane fyldt med fjerkræ. Flade af grin og råbende og skrigende fik vi forvildet flokkende ind i hinanden således at alle familierne blev blandet sammen. Hvæsende paniske forældre gæs der desperat jagtede os og snappede efter hinanden i et stort kaos således at da vi var færdige så var alle familierne blandet fuldstændigt sammen. Så havde hvert par unger i 5 forskellige størrelser. Det var, hvis jeg selv skal sige det, fucking grinern.

Nu vil jeg spise. Jeg vil stege kyllingebryst og spise grøntsager til. Jeg er uendeligt træt af at æde grøntsager. Kan man ikke få lagt en sonde således at man kan juice det hele og hælde det direkte ned i mavsen.

Blende mad
Blende mad
Gør mig sund
Gør mig glad
Mindre slid på tænder
Mere tid til venner
Blende mad
Blende mad
Altid sund og glad

Mistforstå mig ej. Jeg kan faktisk godt lide at spise mad på klassisk vis. Jeg foretrækker dog pastaretter. Eller Pizzaer og burgere.

Der gået RetroWave i den, inspireret af tråde fra dette website. Jeg overtog anlægget i løbet af træningen og satte Lost Years på.


Det var hvad jeg kunne finde på. Husk der Nak og Æd på DR2 om lidt. Husk ydermere at smid en kommentar så jeg ved at i er der. Jeg lover at smide rep+ og kommentarer den anden vej. Men jer først, jeg trods alt...

PRINCE
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg havde hverken et vigtigere gøremål eller selskab. Jef havde faktisk intet at tage mig til.

Det kan være rart nogle gange.

Jeg kan heller ikke drikke kaffe ad libitum. Jeg drømmer om at svømme i kaffe. Den bitre sorte bønne af lykke <3
Men ak nej. Mit hovede lader mig ikke indtage mere end et par kopper førend jeg er svimmel og får kvalme. Eftermiddagskaffe kan også resultere i at jeg af og til må lægge mig ned til træning. Drik sort dø ung, som man jo siger.
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRetrowave er fuuucking lækkert
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1305
 
Indlæg: 3956
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå langt så godt

Først et stort tillykke til JMT med hans første indlæg her i ro og refleksion. Han vil snarest modtage rep+ for hans bidrag.
Billede
Ja, RetroWave holder 100p. Jeg synes dog der langt mellem de virkelig fede tracks men når de dukker op så jeg solgt.
Du burde i øvrigt selv logge igen. Så kan vi andre spilde tiden på at læse noget du har spildt din tid på at skrive for at vi kan spilde tiden på det. Din log havde ellers det hele. Gode kg, god tekst, musik og boardets måske mest indbydende titel.

Kære Jarlby. Lad os i stedet drikke lys kaffe og dø gamle du og jeg. En mild Café Latté med et hjerte på toppen når vi virkelig har fortjent det. Så burde vi være home safe.

I dag trænede jeg. Primært med Shooter, Søren og en mand med skæg jeg så en del førhen men så forsvandt han pludselig. Nu han så forsvundet tilbage igen. Jeg havde for første gang længe succes med Squat. Det kunne godt blive starten på et godt EVS i de nedre regioner.
Det hele forløb sig som skrevet står:

Squat - Gode knæ i dag. Langsom excentrisk forstås.
10x20
10x20
8x50
6x70
6x70
6x70
6x70
6x70
8x60
8x60
12x50
8x50

Siddende dumbbell shoulder pressings
10x13,7
10x13,7
6x15
6x15
8x15
6x15
8x13,7
8x13,7

Dumbbell side laterals
15x5
15x5
12x5
12x5
6x5 - her drillede skulderen lidt. Så stopper man vel bare foretagenet.

Dumbbell kurls supersetted med triceps pushdowns
10x13,7 - 12x20
8x13,7 - 12x20
6x13,7 - 12x20
6x13,7 - 12x20
6x13,7 - 12x20
6x13,7 - 10x20

Abwheel
10xbw
10xbw
10xbw
10xbw

En af de tilstedeværende havde af årsager valgt at foretage en stykke af træningen i bar overkrop. Hvilken styrke. Hvilken fysik. Jeg er beæret over at have været vidne til et sådan Korpus. Overvældet af menneskehedens faktiske potentiale forlod jeg stedet. Bedst som jeg skulle til at fortsætte min færd kom hele holdet og invaderede kælderen. Bobs, Jadani, Wolf, Team Bahnsen, hele flokken folkens! Jeg mødte endda Det Tårnhøje Helvede på vej ud. Jeg tør slet ikke tænke på hvem der ellers ankom. Jarlby måske? Det må stå hen i det uvisse. Det må ha´været et BLAST!

Værsgo; Et stykke med Miami Vice


Så blev der åbenbart svindlet store pengebeløb fra vores allesammens fælleskasse igen. De snakker om at forbedre og optimere systemer hist og her. Jeg har forsøgt mig at læse op på begrebet "system" og jeg synes faktisk ikke at man overhovedet kan tillade sig at benytte sig af det ord før der faktisk er tale om et system som virker efter hensigten. Et system er vel først reelt set et system når det er idiotsikkert og fejlsikret i en sådan grad at adskillige millioner, som tilfældet her er, ikke bare forsvinder ud i ingenting. Eller ned i lommen hos ligegyldige og værdiløse individer. Hvad skal vi gøre? Er det op til BB.dk at frelse Danmark fra denne åbenlyse stupiditet?
Jeg må videre. Jeg træt. TRÆT!
TRÆT, AF DET HELE!
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTak for de søde ord, Prince. Hvis man kigger en del sider tilbage vil man også opdage, at min log indeholder en del sjofle beretninger fra diverse uhæmmede byture og knæpzerier, men det hører fortiden til, nu hvor jeg er blevet VOKSEN.

Jeg vil måske begynde at logge igen, når jeg engang bliver lidt strunk. Eventuelt supplere med lidt livsberetninger, da der på det følelsesmæssige plan egentlig er sket ret meget siden sidst, og det plejer at være det, publikum vil have. FEELINGS.

Her er lidt musik:

"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1305
 
Indlæg: 3956
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKære JMT. Jeg skimtede lidt i din log her for en dags tid siden. Måske vil jeg nærstudere den en dag i søgen efter spektakulære beretninger. Men ikke i aften. For nu skal jeg logge også skal jeg spise og sove. Iøvrigt tak for musikken. Den får lov at spille nu. Jeg vil således undlade musik i aftenens log men i stedet henvise mine utallige læsere til forrige indlæg. I kan kvittere JMT med rep+ for hans bidrag. Ellers også kan i rep+ mig i stedet. Det skal i bestemt ikke høre et ondt ord for.

I dag fik jeg travlt efter job. Shooter stod nemlig alene med samtlige trænings faciliteter og savnede godt selskab. Han kan jo ikke træne med alle redskaberne på én og samme tid. Det ville være fuldstændig sindssygt og uansvarligt. Derfor gjorde jeg min entre og delte udstyret med ham. Shooter pressede og trækkede. Jeg nøjedes med at presse. Det forløb sig, både i aften og formegentligt også fremadrettet, således: (Hvorfor ændre noget der virker?)

Div. pressings fra flere forskellige vinkler! EVS APPROVED!
Bænkpres
12x60
5x80
5x80
8x70
6x70
6x70
6x70
6x70
8x60
8x60
8x60
8x60

Incline bænkpres
10x20
8x40
8x40
8x40
8x40
8x40
8x40
8x40

Dumbbell decline bænkpressings
8x17,5
8x17,5
8x17,5
8x17,5
8x17,5

Siddende skulderpres - Nu med hammergrippings
6x15
4x15
5x13,7
8x13,7
7x13,7

Blev introduceret for hammergrebet i dag. Man kan godt føle sig lidt dum når man efter mange års træning får anbefalet en lille ændring i ens bevægelse hvor man bagefter tænker: "Det her føles bare bedre". "Hvorfor fanden har jeg ikke gjort dette hidtil". Men sådan er det. Så var man dum og nu er man videre.

VIDERE!

Jeg er blevet gjort opmærksom på ændringer i min skrivestil her i den seneste tid. Der er blevet spurgt ind til mit ve og vel og jeg vil nu komme med en offentlig udmelding så alle ved hvordan jeg går og har det:

Fint, tak.

Jeg blev jo som sagt genfødt her for en par uger siden og dette har muligvis haft et aftryk på min formulerings evne. Jeg jo en mand i konstant udvikling, ligesom alle jer andre. Medmindre du en kvinde. Er her overhovedet nogle kvindelige læsere tilstede? JuHuuuu... GIV JER TIL KENDE! I SKAL IKKE LÆSE MIN LOG UDEN AT HAVE FÅET LOV FØRST! HAAARGH!

I må forstå venner: Jeg går pt. og søger en indre ro. Jeg har forsøgt mig med mange ting, uden held. Nu forsøger jeg mig i stedet med ingenting. Med masser af held. Jeg har fået min søvn tilbage og sover mere end jeg har gjort i lang tid. Alt dette har vel indvirkning på loggens udvikling som bølger lidt frem og tilbage sammen med skribenten. Desuden spiser jeg alt for mange grøntsager. Jeg håber vitterlig at min krop belønner mig for dette på et senere tidspunkt i livet så jeg ikke skal føle mig ligeså snydt som en sulten flygtning ved en polsk grænsekontrol.

Jeg for træt til at skrive noget som helst gennemtænkt venner. I må ha´det så længe. Stay tuned og alt det der.

Hvorfor logger AMTC ej mere?? Jeg vil læse han LÅÅÅÅG!!

I næste afsnit vil jeg berette om mit gamle Brønshøj. Masser FEELINGS!
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDødløft
8x70
8x70
8x70
8x70
8x70
5x90
5x90

Pullups
4xbw
4xbw
4xbw

Close grip pulldowns
8x45
8x50
8x45
8x45
8x45
8x45
8x45
8x45

Siddende maskine rows
10x40
8x40
8x40
8x40

Dumbbell curls
8x13,7
8x13,7
6x13,7

Jeg lovede vidst at skrive lidt ekstra i dag men jeg for uoplagt lige nu. Jeg vil hellere spille computerspil. Kig forbi i morgen aften så håber jeg at jeg kan tilbyde noget mere tidsfordriv.
Husk vi træner igen i morgen venner.

Bedste hilsner PRINCE
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg sidder her i lyset af min super svedige skrivebordslampe. Jeg kan lugte min prut for 20 åndedræt i træk. Lortet bliver bare hængende. Men på den gode måde. Så ved man at man har spist godt og tæt. Kosten har ellers været lidt off point på det seneste da jeg i et psykotisk øjeblik valgte at ælte en kæmpe pizzadej på min topmodel Kenwood rørekedel. Jeg har således levet af pizza de sidste par dage. Jeg var med daddy forbi mit forhenværende barndomshjem og hente nogle af hans ting. Så dukkede vores gode gamle jernbageplade og pizzapaleto op.

I dag trænede jeg efter arbejde. Mange ankom. Af dem der ikke var der kan nævnes: Jarlby, Jadani, Kronhjort, Big Red, Wolff, Long Steel, Bebop, Goofinz, Busk, Buffalo Chris m.fl.
De havde vel noget vigtigere at tage sig til og fred være med det. Det bør jeg i og for sig ikke gå yderligere i detaljer med.

Jeg glæder mig til at se Jarlbys respons på NIV. Det et koncept jeg, med rette, kigger på med en vis skepsis. At man går direkte fra EVS til NIV på den måde uden den store overvejelse og uden at tage en snak med sin læge først har jeg svært ved at se det fornuftige i. Men nu må vi se hvad tiden bringer. Det går sgu nok alt sammen.

Jeg overvejer om jeg med fordel kan bruge Tønder som min personlige coach og træner fremover med henblik på øget muskelmasse og mere styrke. Tungere løft og større GUNS!

7/11
Squats langsomt ned hurtigt op
10x50
10x50
5x70
5x80
3x85
1x90
5x70
10x60
10x60
10x55
10x50

Bænkpressings langsomt ned hurtigt op
5x60
3x90
5x85
5x80
5x80
5x75
5x75
5x75
5x75
5x75

Pullups
5xbw
4xbw
4xbw
4xbw
4xbw
3xbw

Seated machine rows
10x40
10x35
10x35
10x30

Wide grip pulldowns
8x40
8x40
8x40
8x40

Jeg følger ivrigt med i "Hvad spiller du for tiden tråden" da jeg selv er inkarneret gamer og mamma mia og ind i helvede jeg rystet over alt det lort i sidder og spilder tiden med. Game nu noget ordentligt forhelvede. CS:GO eller StarCraft2 f.eks. Spil noget ordentligt skill based hvor man rent faktisk skal bruge hovedet. På den fede måde. At man kan underholde sig selv ved blot at rende rundt i en fantasiverden er uden for min rækkevidde. Skænk mig livet og giv mig en værdig modstander som jeg kan kæmpe med på kryds og tværs. Alle kneb gælder. Ikke noget fairplay fnidder her. Sid endelig og camp i det samme hjørne hele matchen. Angrib mig i 5 minut med 2 reapers og en håndfuld SCV's. I don´t give a shit nigger. Jeg kender alle krogene og smoker dig i fjæset inden du ser mig komme. Og dine klamme reapers ville nok gøre lidt mere skade hvis jeg altså ikke allerede havde en bemandet bunker bag BEGGE mine mineral lines. That´s damn right, jeg oppe på 2 baser din OneBaseRusher cocksucker motherfucker. Tripper dit liv med Medivac drops og stimpacks til du ragequitter inden du nåede at skrive gg.
Har i set at Blizzard remaker Warcraft3? Warcraft 3 REFORGED! Jeg hyped. Ser frem til at kæmpe og podiepladserne mens alle andre stener Footmen Frenzy og Winter Maul.

Her er et billede af Brønshøj bibliotek. Den hvide bygning. hele første sal. Tidligere Bella Bio, bygget i 1936.
Billede
Her sad jeg ofte med min Ven Emil og læste dragonball bøger. Eller andet crap. Vi spillede også Runescape på deres computer men det kørte så forfærdeligt dårligt at det kun var for en kort periode. På den anden side af Frederikssundsvej lå Fona. Jeg husker da Jyske Bank havde en konkurrence hvor man fik en gratis cd-rom med spillet Jens Marius - Jagten på de forsvunde boksnøgler. Dette spil kunne man tage, ganske gratis, i helt enorme mængder i Fona. En gang om ugen i en måned fandt man en boksnøgle i spillet som man brugte til at finde en kode som man så skulle skrive et eller andet sted og deltage i en konkurrence om X antal kroner. Vi tog en hel håndfuld af disse CD-rommer og kastede rundt med dem som diskos så de splintrede udover det hele. Vi kastede dem også fra altanen på vores fritidsklub Klub Hjørnet. Det var Morten Æggekages ide. Morten Æggekage har altid været en bølle og er det nok stadig. Jeg husker at han i en rus af et eller andet på trods af den manglende balanceevne valgte at køre hele vejen fra hans hjem over til min ven Niklas. På hans store Aprilia Crosser. På fortovet. Lænende op ad folks hække. Manden kørte ikke "oprejst" men i en 60 graders vinkel. Da han kom frem tog han fat i Niklas med ordene: "NIKLAS! DU MÅ HJÆLPE MIG!"
En anden gang tunede jeg hans lighter uden han så det og lagde den i hans handskerum. Da han skulle tænde en smøg kunne han ikke få flamme i lortet pga. gassens fart. Han tog hovedet helt indover lighteren, lukkede helt tæt med hænderne og "klik". VROOOM, HAHAHA, svitsede øjebryn og vipper. Han tog det meget pænt.

Her er et andet billede. Rytterskolen, nu kendt som Brønshøj museum. På højen oppe til venstre er indgangen til en bunker som går ned under Brønshøj Torv.
Billede
En nat i de aller seneste nattetimer havde mig og Lasse fået rigeligt, og mere til, inde på Bergs Bodega vores stamsted. vi traskede udenfor og kunne med det samme konstatere at noget ikke var som det plejede at være. Der var nemlig røg over det hele og Rytterskolen stod i flammer. God underholdning for to stive gutter. Jeg forsynede brandmændene med smøger thi de åbenbart ikke fik røg nok i forvejen.
Bag Rytterskolen kan man skimte toppen af Brønshøj gamle skole.

Tony Joe White døde for nyligt. Æret være mindet hans.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFfs. NIV er et enhanced tool til EVS. Det ville være tåbeligt at lægge EVS til side
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJarlen fra aHA skrev:Ffs. NIV er et enhanced tool til EVS. Det ville være tåbeligt at lægge EVS til side


Jamen forhelvede det jo ikke til at finde rundt i alle de begreber!
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDET TAGER JO EN KRIIIIIG AT KOMME IND PÅ SIN PROFIL NÅR MAN AF ÅRSAGER ER LOGGET AF OG INDTASTER FORKERT PW 1 GANG.

Videre

Dødløft - Hvis jeg havde husket mine IronMinds havde jeg nok lidt mere på.
8x60
8x60
8x60
8x60
5x80
5x80
5x80
8x60

Bænkpres
10x20
5x60
5x90
5x90
5x90
5x90
5x90
10x60

Dumbbell decline bænkpres
8x22,5
8x22,5
8x22,5

Pullups
4xbw
4xbw

WideGrip pulldowns
8x45
8x45
8x45

CloseGrip pulldowns
8x45
8x45
8x45

Abwheelings
10xbw
10xbw

I dag1 blev jeg stillet et yderst interessant spørgsmål. Og da jeg sjældent forveksles med en vidensbank bliver jeg simpelthen så glad når folk har brug for mit besyv i deres interne konflikter. Spørgsmålet lød således: Hvad smager bedst, alm lys pasta eller fuldkorns pasta? Svaret er helt almindelig lys hvede pasta.

I dag2 overhørte jeg at grønkål skulle være en god og ernærings rig spise hvorfor min grøntskuffe nu er fuld af grønkål. Jeg ser frem til et bedre helbred og et længere liv.

Nytåret nærmer sig venner. Nytåret ´19 for at være præcis. Det hellige tal 19. 1 og 9 i samme tal. Det første og sidste 1-cifrede tal i 10-tals systemet. Fødslen og døden. Begyndelsen og enden. Begyndelsen på enden. Og enden før en ny begyndelse. Jeg har ved en fejl jinxet denne åndsvage happening og står nu i spidsen for årets bedste nytårsfest et sted i KBH. Jeg skal bage en enorm kransekage og SørenSpætte skal pynte op. Jeg har bestilt en kasse kanonslag. Fyrværkeri skal der også til. Spætten vil gerne leje et telt med dertilhørende opvarmning. Jeg har svært ved at se en havefest i midten af vinteren for mig men hvem ved. Kender I nogle gode lokaler i kbh? Ikke nødvændigvis et eller andet stort selskabslokale med en mixerpult og højt til loftet. Jeg søger noget mere underground hvis i forstår. En helt uformel lokation men med plads til en masse rare mennesker. Vi opsætter et medium size stereoanlæg også er der ellers free roaming for resten af aftenen.
Dette er en helt reel forespørgsel. Hvis i har gode ideér så skriv dem da forhelvede her i min logbog så jeg kan blive inspireret lidt. Alle er velkomne hvis det bliver til noget. Forladte bygninger med strøm i væggene modtages med kyshånd.

I dag3 vejede jeg mig. 87 kg folkens. Det sguda ok. Det som om at EVS og NIV er gået op i en højere enhed og nu resulterer i det som jeg har forsøgt at træne efter i en års tid. Eksponentiel vækst. Vækster du også eksponentielt Jarlby? Er du overhovedet klar over hvilket potentiale EVS og NIV har hvis man spiser og sover nok?
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplangrønkål


EN GLIMRENDE DISPOSITION, MIN FINE VEN.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2004
 
Indlæg: 6972
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanForleden vejede jeg 99kg med sko på. Det må Være svar nok
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan

Hvad der startede som en kedelig fridag skulle hurtigt vise sig at blive en arbejdsdag. Efter et ignoreret telefonopkald fra arbejdspladsen fik jeg en sms som jeg ikke lod gå uset hen. Jeg svarede prompte "Hvad fanden sker der man?". En time senere stod jeg omklædt klar til dagens dont. Vi lavede torsk i karrysauce. Det stod der nemlig i planen at de skulle have de kære små. Det skulle de da! Desuden matchede de indkøbte råvarer rettens beskrivelse. Så sådan blev det. Jeg havde medbragt træningstøj med mere så jeg kunne løbe ned i klubben efter arbejde. Jeg squattede og dødløftede. Lidt tungere end i lang tid for lige at se hvad jeg gemmer på af skjulte kræfter.

SquaTs
12x20
12x20
5x50
5x60
5x70
5x80
5x90
1x100
1x105
1x110
5x80
5x80

DødløFt
5x60
5x90
1x110
1x120
1x125
1x135
5x110
5x90

AbwheeLs
12xbw
12xbw
8xbw

Jeg glæder mig helt vildt til denne her REMASTER af Warcraft 3. Jeg starter nok en dansk clan for voksne mennesker. I må gerne være med hvis i har tid og lyst. Jeg spiller som Orc. Jeg ynder at vælge Shadow Hunter som første Hero og bruge hans Hex ability til at forvandle en modstanders Hero til et får eller et andet dyr med henblik på et hurtigt herokill.

I mine unge dage kravlede vi ofte op og ned. I kender de hersens halvhøje bygninger med fladt eller lettere vinklet sort tag. Garager f.eks. eller den lille lokale vuggestue eller børnehave. Heroppe var vi kongerne. Så skulle man samle sig mod til at springe de 3 meter ned som der godt kunne være fra de højeste tinder. En farlig leg som trods alt kun er gået galt 1 gang trods mange spring.
Vi var alle sprunget ned undtagen Flyver Spasser. Efter lang tids overbevisning sprang idioten endelig. Han landede som en dråbe vand og begyndte at skriggræde helt vildt. Vi løb over til hans hjem og informerede adoptiv moderen som han boede hos. Ingen af os anede at hun kunne løbe. Og da slet ikke SÅ stærkt.

Hvad var jeres første mobiltelefon? Jeg husker min Sony Ericsson T68i, hold kæft den er fed man!
Billede
Før jeg fik den var jeg fuldstændig besat af mobiltelefoner. Og computere. Jeg sad i bus 4E eller 350S til og fra skole med en metroxpress i skødet dels for at skjule min konstant stive ungdrenge tisser men også for at sidde og kigge på tilbud på telefoner og computere i Elgigantens reklameafsnit. Og alle deres specs. 1.6 ghz processsor. 6Gb harddisk. 512mb ram. Dengang det var lidt charmerende at en computer aldrig fungerede fuldstændigt fejlfrit. Og kostede spidsen af en egyptisk pyramide.
Jeg har mange gange trasket med Lasse ned ad Klintevej mod Utterslev mose. Her var der en lille træindhegning med store containere til at aflægge aviser og papir generelt. De var helt clean de containere. Det var dengang folk var disciplinerede og brugte dem til det som de var til for. Her ledte jeg ligeledes efter elgiganten aviser hvorefter jeg ville læse hver en spec på samtlige apparater. Der dukkede ofte EkstraBladet op hvor vi selvfølgelig fandt frem til side 9 så hurtigt som det kunne lade sig gøre.
På hjørnet Løvetandsvej/Klintevej boede en gammel mand. Jeg tvivler på han stadig bor der. Hækken mellem hans have og Løvetandsvej havde et afsnit på 2-3 meter som bestod af det mest fantastiske stykke busk i verden. Den ragede et godt stykke ind i mandens have. Jeg ved ikke hvad fanden det var eller er for en plante/træ, men vi kunne kravle op på noget gammelt plankeværk som var opslugt af denne plante hvorefter vi kunne kaste os ned i den. Vi havde bogstaveligt talt en lille hule omgivet af grønt inde i en anden mands have. Han ville ikke have vi gjorde det og havde vidst flere gange gjort Lasse´s forældre opmærksomme på dette men de var som altid ligeglade. Det godt han ikke kom ned til den anden ende af vejen og brokkede sig. Så havde jeg været HELT færdig.
Selvsamme Lasse havde en overordentlig stor samling bambus i haven. Her havde vi ligeledes skubbet disse kinesiske stænger til siden og fået møvet os ind i midten af kaosset. Herfra lænede vi os bagud indtil der var en hel hule bare omgivet af bambus. Det var lidt svært at stå med et godt fodfæste men man lå fantastisk. Han havde også et legehus. Vi huggede vinflasker fra en slags "doner din pant til den lokale håndboldklub" beholder som stod i en forhave hos nogle, formentlig, skøre folk. Vi fyldte legehuset fuldstændigt op til randen med disse vinflasker for at kunne pante dem senere. De bedst betalte flasker gav vel 25 øre pr. flaske og resten gav ikke en skid. Alt i alt en forfærdelig forretning. Vi pantede lortet nede i den lokale Superbrugsen. Nu ligger der en Fakta. suk.

Mig, Lasse og Niklas så engang et ungt par der gik og skraldede fra Superbrugsen. De havde samlet sig en stor fed indkøbsvogn som midlertidigt stod ubevogtet hen. Den huggede vi selvfølgelig. Så gik vi ned ad de små gader, på den anden side af Frederikssundsvej naturligvis, og kastede med gammel mad. Jeg husker især et kyllingebryst som først blev siddende på en stor rude ind til et fint hjem hvorefter det begyndte at glide langsomt ned. En ældre dame kom til syne bag ruden og stod og stirrede på kødet til vores store fornøjelse.

Og færdig. Jeg har fri hele onsdagen så hvis der nogle der vil se mig pumpe min spæde overkrop så slå på tråden og fortæl mig hvornår I skal pumpe.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJarlen fra aHA skrev:Forleden vejede jeg 99kg med sko på. Det må Være svar nok

Det må være nogle tunge sko du render rundt med der.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 116
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 16 gæster