Bruger loginTilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!

Tilbudsguide, uge 41, 2019
Ost, æg og kaffe!

Ugen der gik, uge 39, 2019
Smartphone og progression!


Statistik

Vi har 56106 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Marinawocaseg

Vores medlemmer har i alt skrevet 2030428 indlæg i 86994 emner

19 nye indlæg i dag


Online
I alt: 282
Medlemmer: 14
Skjulte: 0
Gæster: 268

Følg bodybuilding.dk på

PRINCE - ro og refleksion

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

I dag angreb livet mig. Mere følger.

Musikken som resultat af en "klassisk rock" playlist på Spotify afspillet nede i kælderen for få timer siden. Jeg kendte ikke nummeret før nu. Det som sådan heller ikke noget særligt, imo, men det løste opgaven og fortjener således en plads her i ro og refleksion. Her er plads til alle, også dig og mig.

Livet angreb mig som sagt. Mit sind og min krop har ikke arbejdet godt sammen i dag hvormed jeg formåede at tabe 2 x 5kg´s skiver hvoraf den ene bouncede fra jorden og ind på min knogle. Ja DEN knogle. Den der lige hvor foden hæfter. De peger ind mod hinanden. I ved udmærket godt hvilket stykke kalk det er jeg mener her. Ingen grund til at forvente at jeg specificere det yderligere. Her er hverken brug for en fysioterapeut, en læge eller en eller anden knogleolog. I ved UDMÆRKET hvad der menes.
Det gjorde, og gør stadig, helt afsindigt ondt. Jadani bevidnede hele episoden så jeg kan ligeså godt gå til bekendelse her i loggen med det samme i stedet for at lade som om det aldrig er sket. I finder vel ud af det af omveje og så står jeg bare der og prøver at spille cool. Det går bare ikke.
Jeg mente at jeg burde pakke sammen og gå hjem men Jadani fik mig overbevist om at alt var helt fint. Jeg kiggede efter og måtte give ham ret. Ingen skade sket trods smerten.
Træningen:
Squats
10x20
10x20
10x20
5x60
5x70
5x80
3x90
1x100
1x100
1x105
3x90
8x80
5x70

Dødløft
5x90
5x100
5x90
5x90
5x90

Bænk
10x20
5x60
5x90
5x90
8x80

Fair nok, sket er sket, træningen er trænet og bedst som Bahnsen Den Velfriseret skulle til at squatte 135, tror jeg nok det var, formåede jeg at smide hele min shake på jorden. 0,7L mælk, havregryn og chokoladepulver ud over det hele i hvad der mest af alt lignede noget som jeg havde set engang før i mine unge dage som Big J så fint formulerede det. That´s right, Big J var også til stede denne tirsdag eftermiddag. Jeg fremskaffede store mængder toiletpapir til at få tørret lortet op men udbuddet tangerede ingenlunde efterspørgslen. Det her Jadani kommer ind i billedet. Han omlagde min strategi radikalt så vi i en allerhelvedes fart fik tilegnet os en sugeevne hvis lige ikke er set nede i klubben længe. Bortset fra mine tabte gains så ånder alt fred nu.

Jeg synes det tyndt med anden aktivitet end min egen her i loggen. Nu jeg heller ikke selv den bedste til at ytre mig i andres logbøger. Måske det på tide at gå lidt til angreb hist og her så folk kan komme op i gear og få skrevet deres samfundspligtige log.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag: Ryg i selskab med godtfolk og fæ

Dødløft
12x60
12x60
5x90
5x110
5x110
5x90
5x90
5x90

Pullups
4xbw
3xbw

Chinups
4xbw
3xbw

Close grip pulldowns
8x45
8x45

Wide grip pulldowns
8x45
8x35

Bænkpres
10x20
5x60
5x80

Det satte mine tanker lidt i gang at den type godsvogn/trailer der var skyld i togulykken for nyligt fra og med dette øjeblik er blevet totalt forbudt. Der folk derude der mener det er mere sikkert at øge antallet af tunge trafikanter på vejene. Jeg mindes ikke at der før har været ulykker eller sågar blot situationer hvor disse "trailere" er hoppet af toget. Måske hører vi først om det når ulykkerne får en dødelig udgang og i virkeligheden vælter det rundt med trailere til dagligt som heldigvis ikke ramler ind i modkørende tog. Eller også sker det aldrig fordi sådan en trailer som udgangspunkt er bygget til det som de bliver brugt til: Nemlig at drøne afsted på store vogne med 100 km/t+. Hvis vi forholder os til statistikken om at det er den mest dødelige togulykke i 30 år, måske endda længere i en erhvervsmæssig sammenhæng (forstået på den måde at godsvognen kørte i et erhvervsmæssigt ærinde), så prøv at tag et kig på statistikken over ulykker hvori erhvervskøretøjer er indblandet:
(Det skal her nævnes at køretøjer som Taxaér, busser osv naturligvis er inkluderet)
Billede
Og forestil jer så hvad en masse nye tunge trafikanter kan udrette af ulykker på 30 år, eller mindre eller mere. Og her beder jeg jer ikke engang medregne de ulykker som måtte opstå pga. det øgede pres på vejene. Mere trafik = flere trafikulykker.

Jeg tror faktisk slet ikke at der er noget som helst reelt belæg for at forbyde disse vogne. Mit ukvalificerede gæt med udgangspunkt i en total uvidenhed på området er at præcist denne type trailer bruges adskillige steder i Europa på strækninger der er både længere og med en højere hastighedsgrænse end i DK. Jeg tror selve ulykken er en kombination af 3 faktorer: En høj vindstyrke, en relativt let lastet trailer og en menneskelig fejl da man skulle låse traileren fast. En fejl som ikke må ske men som kan hænde og når dette så sker kombineret med storm, høj hastighed og en bro midt ude på havet så vinden rigtigt kan suse igennem direkte ind på siden af traileren så har man ulykken. Men dem som træffer beslutningerne smider al rationel tænkning over bord ved frygten for at en lignende ulykke mod al forventning skulle ske igen. Ikke fordi at de inderst inde vil øge trafikal sikkerhed men fordi at de ikke tør stå med ansvaret for ikke at have forbudt disse trailers omgående efter den første ulykke. En sådan situation kunne jo koste dem både deres job og deres gode omdømme.

"JAMEN VI SKULLE JO ALDRIG HAVE TILLADT DISSE VOGNE I FØRSTE OMGANG, ENHVER IDIOT KAN JO SE AT LORTET KAN BLÆSE AF TIL HVER EN TID" Blablabla
Sidst rettet af --PRINCE-- 9. jan 2019, 13:24, rettet i alt 1 gang.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplananalysen af årsagen til ulykken er spændende. Her forleden overhørte jeg tilfældigvis , hvad jeg husker som trafikstyrelsens, uvildige undersøgelse af årsagen til ulykken og det kunne på ingen måde konkluderes at det var angængerens skyld at der var sket en ulykke og hvis det skulle have været den der var årsagen var man slet ikke sikker på årsagen. meget kan selvfølgelig være kommet frem i lyset siden igår, men jeg tror du har fuldstændig ret i din analyse.
levebrødspolitikerne er hurtige til at gribe den da man ihvertfald ikke skal være indirekte årsag til en lignende ulykke i eftertiden. Det er en skam når man drager så hurtige konklusioner på et ufuldendt grundlag. man kan jo eventuelt blot udstede et midlertidigt forbud indtil der ligger en reel årsagsforklaring der kan ligge til grund for en lovændring. hvis der da overhovedet er behov for en sådan lovændring.
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2438
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå langt så godt. 4 sider tilbage i den fysiske logbog. Det svarer vel til 7-9 træningspas hvorefter lortet vil blive skiftet ud med en ny lækker en af slagsen. Så skal jeg have nyt blæk og notere med en lækker fyldepen igen og have blæk på fingrene når den lige er blevet fyldt op en gang om måneden ligesom i gamle dage.
I dag trænede jeg. Uden Jarlby. Men med en masse andre. Boney, Tønder, Jadani, M. Bahnsen, Big J, Bob, Andreas, Wolff og Gentz var samlet denne tirsdag eftermiddag. En enkelt noob kiggede forbi men ellers var det lutter Bosybuilders alle i fuld gang med at træne op til sommerens strabadser. Sjældent har jeg set alle squat racks og plateauer være fuldt benyttede på samme tid uden der har været VLér tilstede. Ren fornøjelse. Selv var jeg dog høfligt henvist til alene-plateauet nede for enden af rummet. Herfra kunne jeg prutte i fred uden at forstyrre andre alt i mens jeg iagttog Mikkel squatte med en fysiologisk og tempomæssig præcision kun de færreste er fokuserede nok til at mestre. På plateauet overfor stod Kong Jadani og squattede ligeså men med en fart og en eksplosivitet der forplantede sig ud i lokalet som trykbølger. Ved siden af Kongen stod Big Bob i 2 forskellige par sokker og trak enorme mængder jern op fra gulvet med enorm kraft. Overfor Bob og ved siden af Mikkel squattede Big J langsomt og kontrolleret og formåede endnu engang at fremvise hans tekniske kunnen. Jeg squattede skam også selv. I færd med dette overhørte jeg en i lokalet påpege at han aldrig havde set så mange flotte squats udført på samme tid. Jeg tror nok det var Gentz.
12x20
12x20
5x60
5x80
5x90
5x100
1x110
3x100
5x90
5x80
5x60

Jeg burde nok ha trænet de stænger en anelse mere. Og mere i det hele taget. Men jeg havde lidt den her flade kedelige følelse i overkroppen hvorfor jeg besluttede mig for at køre en par sæts med skulderpres. At jeg skriver "en par" er et bevidst valg. Jeg synes det sjovt. Bare så i ved det fremadrettet. Det ofte bevidst når jeg kaster mig ud i disse finurligheder og altså ikke mangel på evnen til at indsætte henholdvis "en" og "et".

Well, jeg fandt mig sådan en skulderpresbænk og satte bagenden på en kant således at den stod på 2 forskellige plateauer hvilket bragte ryglænet op i en ren og skær lodret position hvilket Jadani ikke var sent til at påpege. Jeg ledte efter noget til mine dumbbells og valgte at tage en art blok til formålet velvidende at den muligvis var i brug af en anden. Det var den. Wolff var i færd med at stille op til dumbbell benchpressings. Wolff beklagede sin nød og jeg måtte høfligt aflevere den tilbage hvorefter jeg fandt en bænk til formålet. Folk er altid søde til at booste mig når jeg træner skulderpressings. Boney mindede mig om at spænde op i mavsen så min ryg ikke svajede. Jeg indså at jeg svajer for at låne noget kraft fra chest og front delts. At undlade dette gjorde øvelsen lidt hårdere end normalt.
12x13,7
8x13,7
4x22,5
6x17,5
8x15
6x15
13x13,7
10x13,7
10x13,7

Her fra min vante position kunne jeg observere Andreas ligge og vippe på GHR konstruktionen med 3 skiver i favnen hans.
Boney vandrede frem og tilbage fra øvelse til øvelse med et velment pump i delts og guns. Han klagede over træthed hvorefter han, som den gymnast han nu engang er, hoppede op og begyndte at reppe pullups som en crazy motherfucker. Senere vandrede han rundt i pæne bukser og bar overkrop til vores alles forbavselse. Big Jay vandrede ligeledes dog mellem hans squatrack og det sorte ER rack hvori han bænkpressede i hans pauser.

Jeg hentede abwheelet og placerede mig så jeg kunne iagttage Tønder stå og rive rackpulls som om han aldrig havde lavet andet. Han spurgte pænt om jeg havde lyst til en par sæts men jeg takkede pænt nej tak. Jeg lavede mine wheels og drak min shake i stedet. Jeg skulle fandme ikke stå og tabe ansigt foran Tønder. Aldrig, ever, never and ever.
12xbw
12xbw
8xbw

Jeg har mange gange på det seneste drømt at jeg befinder mig i mit forhenværende hjem gennem adskillige år som nu er en ny familie i hænde. Jeg har drømt at jeg har stået i mit værelse velvidende at det ikke er mit mere og at jeg skal rømme rummet hurtigst muligt. Drømmene er dog blevet mere mudrede nu således at jeg befinder mig alle mulige mærkelige steder velvidende at "dette sted nu er mit hjem". Jeg drømmer aldrig at jeg bare har en lille lejlighed her på Østerbro.
I drømmene befinder jeg mig ofte i et medium sized crip på 3-4 værelser. Jeg synes altid det for småt så jeg går rundt og leder lidt ekstra og finder så en dør som jeg går igennem hvorefter der åbner sig et enormt univers af ren og skær bolig som altsammen er mit. Uendelige gange og gigantiske rum på størrelse med flyhangarer.

I dag spillede Bob musik. jeg fandt Shazam frem og fandt frem til dette:
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFøler du dig ensom?
Brugeravatar
 
Reputation point: 358
 
Indlæg: 705
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHej Kaptain og velkommen til Ro og Refleksion.
Det er et godt spørgsmål som jeg også stiller mig selv til tider. Jeg ensom i den forstand at jeg bor alene og har gjort det siden jeg flyttede fra min far for 4-5 år siden. Jeg søger sjældent kontakt med andre for hyggens skyld. Heller ej min nærmeste familie. Jeg fejrede f.eks. heller ikke jul i år for første gang og det passede mig faktisk meget fint. Sådan har jeg ikke altid været men sådan er jeg gået hen og blevet de seneste par år. Måske fordi jeg bor alene. Måske ligger det bare til mig.
På den anden side så har jeg masser af kontakt med andre på mit arbejde, ligesom de fleste andre mennesker, og er i en stilling hvor det forventes af mig at jeg er "glad og smilende". Dette passer mig fint og jeg tager oftest hjem fra arbejde i højt humør men samtidigt drænet for energi til at snakke med andre. Så det rart at have et hjem for sig selv hvor man kan sidde i ro og fred og gøre hvad man vil. Men jo til tider sidder jeg og føler mig ensom herhjemme men omvendt så ønsker jeg mig heller ikke at være omgivet af mennesker 24/7.

Nok om min ensomhed

I dag drønede jeg direkte fra job og ned i hulen. Det var mørkt og jeg måtte gå forsigtigt for ikke at glide rundt på fælledparkens frosne stisystemer. Energien var knap så bænk var hvad det kunne blive til. Det også det jeg synes er sjovest så det passede mig fint:

Bænkpres
15x20
15x20
10x60
3x100
3x100
3x100
3x100
3x100
6x90
5x90
5x90
8x80
6x80
10x70
10x70

Daniel kom ned og deltog i løjerne. Kun få sætninger blev udvekslet denne aften hvorefter vore veje skiltes igen.

Jeg for træt til at reflektere så nu vil jeg nøjes med ro.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDu virker som en ensom dreng/mand. Og nu er ensomhed jo ikke defineret ved, at man er alene.
Nuvel, jeg forstår dine REFLEKSIONER, Prince.
Brugeravatar
 
Reputation point: 358
 
Indlæg: 705
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHej igen Kaptain. Jeg har kigget nærmere på begrebet ensom og jeg kan godt se hvad du mener og nikke genkendende til det. Især ved små arrangementer hvor man enten skal stå lodret op eller sidde ned og kommunikere med andre mens der serveres øl og vand samt div. snacks. Det giver mig ganske enkelt ingenting og jeg har ofte tankerne andre steder end på folk omkring mig. På den anden side er jeg stor fan af fysisk aktivitet. Ser vi bort fra træning så kan det være alt fra at gå en tur til at renovere bolig til havearbejde til at kigge i gamle affekter såsom billeder og gamle småting til at spille computerspil osv osv. Alt dette i selskab med andre forstås. Min pointe her er at i de nævnte situationer der har jeg ikke tankerne andetsteds og dermed elimineres følelsen af ensomhed. Det måske også derfor jeg altid har været glad for at gå på arbejde. Med alt dette i mente kan man godt kalde mig for lidt af et voksent legebarn hvorfor din "dreng/mand" beskrivelse af mig nok ikke er helt hen i vejret.
Jeg må indrømme at jeg har tænkt meget over det du har skrevet her i min log. Både herhjemme, på job og til træning.


I går, 1 feb, træning med Mads B, Boney og en flok VLér. Jadani valgte at forlade rummet kort efter min ankomst.
Dødløft
10x60
10x60
5x90
6x90
6x90
6x90
6x90
Mads undrede sig over hvorfor jeg ikke havde flere kg på stangen. Det forløb sig således.
6x110
3x120
3x130
3x140
5x110
5x110
8x100
5x100
6x90
5x90
10x60

Boney ville også lege med og lavede således 10x10x120kg dødløft. Jeg holdt ham ajour med processen ved at sætte en streg for hvert sæt med en sort sprittusch på et whiteboard. Hans valg af vægt måtte siges at være spot on da han dårligt kunne trække rep nr 100. Eller også er det noget psykisk. Well, igennem kom han og kold gik han lige efter. Det sjovt hvordan folk ændre sig fuldstændigt når de presser sig selv til grænsen.

Da jeg ikke tror træningens musik den fredag eftermiddag rammer segmentet her på boardet vil jeg i stedet berige jer med en, synes jeg, hysterisk sjov scene fra en sjov film.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanLørdag, 2 februar, chest og back
Bænkpres
10x20
10x20
5x60
8x90
6x100
6x100
8x90
6x90

Dumbbell decline presses
8x30
5x30
8x25
6x25

Incline barbell pressings
12x40
8x50
6x50
6x50

Pull ups
5xbw
4xbw
3xbw
4xbw

Chin ups
6xbw
4xbw
3xbw

Wide grip pulldowns
8x50
8x50
8x45

Close grip pulldowns
8x45
8x45
8x45

Abwheels
8xbw
8xbw
8xbw
8xbw

+ En masse sniksnak. Lidt af en maratontræning der vel nærmede sig de 3 timer. Boney, Mikkel B, Big Jay and Capoeira Søren in tha house. Rammstein fungerede ikke rigtig i dag så det blev til en omgang drum and bass i stedet.


Gad vide om der dukker flere op i morgen? Og hvad tid?
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDumbbell skulderpress
12x6
12x6
10x13,7
10x13,7
8x17,5
6x17,5
6x17,5
10x15
8x15
6x15
10x13,7

Side laterals
12x6
12x6

Dumbbell curls superset tricep pushdowns
10x13,7 - 10x25
8x13,7 - 12x20
6x13,7 - 12x20
10x10 - 10x20
8x10 - 10x20

Skillevæggen mellem min nabos lejlighed og min synes at være tyndere end kinesisk rispapir. Og selvfølgelig ligger vores respektive toiletrum, (mit kan med rette kaldes et badeværelse nu), begge op ad netop denne væg hvilket giver en formidabel resonans til følge når man sidder og skider.
Da min "rigtige" nabo har lejet hans bolig ud er det altid lejere eller airbnb folk, ja jeg ved faktisk ikke hvem eller hvad fanden de egentlig er, som agerer nabo for mig. Jeg har en mistanke om at han foretrækker at leje ud til kvinder, af årsager, da jeg ikke mindes en mandlig nabo i de seneste 2 år. Eller 3 år faktisk. Eller mere endnu.
Well, nu så der flyttet nogle nye naboer ind. 2 flotte udenlandske kvinder i deres bedste aldre. Den ene som jeg har set er i hvert fald. Jeg har ingen grund til at tro at den anden ikke skulle matche da mennesker generelt finder sammen med andre af samme sociale kaliber. Desuden kan jeg høre på deres latter at de ser godt ud. Smukke kvinder griner lidt ligesom rige mænd. Undtagelser forekommer naturligvis.
Mit bedste bud er at de er Spanioler eller Italienere. Alt dette var bare for lige at skabe et billede af situationen. Det sjove er måden hvorpå mine naboer gang på gang på gang efter noget tid begynder at virke irriterede på mig, eller kigge surt, når vi passere hinanden. På vej til træning passerede jeg vaskerummet hvor den ene stod i gang med et foretagende hvor hun så vælger at smække døren i det jeg går forbi. Da jeg kommer udenfor drejer jeg hovedet og kigger ind ad vinduet og får øjeblikkeligt dødsblikket. Tro mig jeg har aldrig gjort noget som helst herhjemme, som jeg ikke er i min gode ret til. Jeg følger vores alles fælles regler til punkt og prikke. Det kan kun skyldes at de har hørt mine enorme prutter når jeg sidder og forretter min nødtørft velvidende at jeg vil kunne høre en tilsvarende handling inde hos mig. Jeg finder det kun sjovt men jeg tror i ramme alvor at det ødelægger deres oplevelse af at bo her fuldstændigt. Det bliver til min fordel når jeg efter et par års opsparing køber naboandelen til spotpris fordi ejeren ikke kan finde en køber der gider at dele rispapirvæg med mig.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMin nabo og jeg deler fælles toiletvæg. Det er ganske hyggeligt. Hver gang der bliver trukket toiletpapir på den anden side af væggen kan jeg høre den gamle metal holder knirke og knage
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2438
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI mangel af bedre ideer tog jeg i dag ned blot for at squatte. Min indsats har været en anelse flad de sidste par dage så det var en god følelse at slå igen med en anstændig træning.
Søndag aften d. 17 feb.
Squat
10x20
10x20
5x60
5x90
3x110
3x110
1x115
1x117,5
1x120
5x100
5x100
5x95
5x90
5x90
8x80
6x80
10x75
10x70
6x70
10x60
8x60
6x60

Abwheel
12xbw
12xbw
12xbw
12xbw

-Og træning skal der til. Man kan godt mærke at sommeren nærmer sig. Grænserne er trukket fuldstændigt op de respektive motionister imellem. Ikke mindst Storskytten som ved et trylleslag satte os alle til vægs fra nu af og til evig tid. Men det skal ikke forhindre os andre i at fortsætte ufortrødent. Men man ved snart ikke hvem der er ven og hvem der er fjende. Folk der siger de kommer til træning men aldrig dukker op. Folk der siger de off men kommer ned og træner i smug for et lille forspring. Alle knep gælder åbenbart i disse tider hvor foråret banker på tidligere end vi har set længe og alle gerne vil stå aller skarpest af ALLE. Og det virker faktisk til at foråret har tænkt sig at bide sig fast i Europa. Jeg synes det lidt skræmmende årstiden i mente. Det burde også skræmme jer men i vel ligeglade og foretrækker at leve i nuet. Og nu det jo ikke fordi det ikke er hændt før men når man ser det i forlængelse af at vi netop har haft den varmeste og mest solrige sommer nogensinde samt alt hvad vi hører om global opvarmning osv. osv. og blablabla, så bør det som minimum give stof til eftertanke, hvilket det hos de fleste vel også gør. Det håber jeg da. Tænk sig at vi muligvis bliver vidne til at en enkelt race smadrer en planets økosystem fuldstændigt. Al den fascination af fortidens bedrifter og hændelser alt i mens vi alle er vidner til begyndelsen på enden. Vi sætter alle vore lid til en teknologisk udvikling som på magisk vis skal reducere mængden af co2 i atmosfæren og skaffe bæredygtig mad til 8 milliarder mennesker med et dertil stigende befolkningstal. Hvad vil disse genier gøre? Når alt vores elskede olie er brændt af og infrastrukturen med et går fuldstændigt i stå. Bygge en masse elmotorer? Diesel? Brint? Og på rekordtid montere dem i samtlige køre, flyve og bådfartøjer? Min forudsigelse er at verdenshandlen, hvis den da ikke går fuldstændigt i stå, så i en tilstrækkelig grad til at verdensøkonomien bryder fuldstændigt sammen. Dette kan naturligvis være fuldstændigt ligegyldigt hvis man har en gård og en god mark. Men os i byerne må nok finde på noget nyt at bruge tiden på. Og hvis man får en farlig sygdom så det bare ærgeligt. Men indtil da er alt bare herligt så længe vi har en dejlig masse BENZIN!
Nu skal det ikke lyde som om at PRINCE ikke tror på et teknologisk induceret bæredygtigt samfund. PRINCE tror bare ikke på at det kan leve op til den globale efterspørgsel når tiden er inde. Ikke desto mindre bliver det spændende at se hvordan verden vil takle benzinmangel en dag. Jeg håber jeg lever længe nok til at opleve det. Og mere til naturligvis.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBloody fucking hell røvhuller og velkommen til aftenens sær udgave af Ro og refleksion. Særlig i den forstand at det er et stykke tid siden sidst og udgave i den forstand at dette er en udgave af Ro og refleksion.

Først et hjerteligt varmt velkommen til jer alle her fra jeres allesammens skribent PRINCE. Eller mit brugernavn --PRINCE-- som en af boardets brugere så fint valgte at nævne mig som for nyligt. Bindestregerne er kun inkluderet da PRINCE allerede var i brug desværre. At det så blev to streger på hver side må blot være resultatet af inkompetence i sin aller reneste form. Hvis en moderator skulle læse dette må vedkommende gerne slette den originale bruger PRINCE og ændre mit brugernavn fra --PRINCE-- til PRINCE tak.
Billede


I dag skriver jeg log og dette betyder jo, som mine faste læsere god ved, at jeg har været nede at træne i dag. Jeg ville gerne have lavet pres og træk men nu blev det blot ved pres. Så trækkes der i morgen. Forventeligt kl 15 da jeg har fri 14:24, men hvis dette er for tidligt for godt selskab så giv da lige et prej. Så kommer prinsen gerne lidt senere alt afhængigt af det fremmødte selskab. Det ville være rart med flere forskellige tidspunkter og dermed et større socialt udvalg.

Nuvel:
Bænkpres
10x20
5x60
5x60
5x60
6x100 - 7x med lidt hjælp fra Mr. LongSteel. Vil gerne ramme de 10x inden cut. Et lille ego boost før sommeren.
6x100
5x100
5x95
5x90
8x80

Dumbbell declines
6x30
6x30
6x25
12x20
8x20

Flies
8x13,7
8x13,7
8x13,7
8x13,7

Hakkebøffen og grøntsagerne er færdig og klar til at akkompagnere mig mens jeg skriver disse ord. Det er det smarte ved at være hurtigere end gennemsnittet til at kokkerere. Så kan man lave mad og lave andre ting samtidigt uden at køkkenet roder og at resultatet smager af bæ. Korrekt saltning og alting sidder bare i skabet uden at man skænker det en tanke. Hvad jeg derimod skænker en tanke er disse ord. Og vejret. Jeg sidder i gennemtræk i t-shirt om aftenen i februar måned. Det gør du måske også. Hvis ikke kan du nå det endnu. Det er vel noget af det bedste der kan ske i ens liv. At vejret går fra vinter til forår i februar måned og man går på gader og stræder og at alle bare nyder det max.
Den opmærksomme læser husker nok at prinsen for et år siden forudså sommeren 2018 til at blive den vildeste. Jeg sætter gerne min troværdighed og stolthed på spil igen og kommer derfor med en ny forudsigelse for vejrsituationen i året 2019. Mine forudsigelser lyder som følgende:

1. Året 2019 sætter igen rekord for det varmeste år globalt set. Stigningen vil værre større end den var fra 2017 til 2018.
2. Året 2019 sætter rekord for det varmeste år målt i DK. Nuværende rekord er 2014 med en gns. temperatur på 10 grader.
3. Sommeren 2019 bliver den næstvarmeste sommer målt i DK

4.(Jokeren) All time varmeste temperatur i DK på 36,4 grader fra 1975 bliver tangeret eller slået. Denne her synes jeg selv er interessant da rekorden i sin tid må have skyldtes en varmepumpe fra Afrika som det normalt er tilfældet med disse ekstreme temperaturer. En varmepumpe må have noget at gøre med høj og lavtryk som igen variere alt efter temperatur. Så en mindre differentiering mellem varme og kolde områder må give mindre udsving mellem høj og lavtryk og dermed mindske sandsynligheden for varmepumper sydfra. Til gengæld er temperaturen som alle jo ved højere de fleste steder på jorden nu hvilket naturligvis taler for en tangering eller mere af den hidtidige rekord.

Well, nok om dommedag. Det kan være svært at holde fokus og skrive samtidigt når man ikke ved hvad det egentlig er man vil skrive. Derfor har jeg i al hemmelighed skrevet lidt ideer ned til mig selv i det de poppede op i hovedet så jeg ikke glemte dem igen. Normalt ville jeg have slette disse fra loggen men i dag vil jeg være åben over for alle de søde læsere og give jer et lille sneak peak på loggens videre færd

-Skuldrene tilbage <- PRINCE er under anklage for at have fremskudte skuldre
-åbent vindue varmt vejr <- Den her har vi allerede været forbi
-Slået ned af rocker <- Røverhistorie fra Brønshøj incomming
-Prince holder altid sit ord. og sin afspadsering <-Jeg har allerede glemt hvad fanden den her handlede om. Altså jo, jeg holder da min afspadsering men der må ha været mere kød på.
-underbo prøvede at komme ind <- Det overboen der tale om her. Jeg har blot skrevet underbo i kampens hede. Lad os starte med den.

Så klokken har vel været omkring 16.00 og jeg står i mit lille køkken 3 meter fra hoveddøren da jeg pludselig hører lyden af en nøgle penetrere mit stakkels nøglehul som forgæves prøvede at dreje om sin egen akse mod uret. Uden success. Derefter MED uret, igen uden success. Derefter mod uret igen. Og med. Og så uden. Og med og uden og så frem deles. Jeg gættede på det var min far da han er den eneste udover mig med en nøgle til min bolig. Men jeg spillede som altid mine kort sikkert og indtog en kampklar ninja position hvis der pludselig skulle springe en skør låsesmed på korstog ind gennem døråbningen. Min initiativ viste sig hurtigt at være komplet formålsløst da personen hurtigt forlod min entré og gik en etage op og lukkede sig ind på vanlig vis. Han må ha været godt træt da han og kæresten bor i en sammenslået lejlighed og dermed kun har 1 dør. De 2 etager er ikke i nærheden af at ligne hinanden.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Videre til mine skuldre. Pianisten beordrede mig i dag til at lave strækøvelser til mit chest da han mente at jeg har fremskudte skuldre. Tønder var enig og det må jeg jo erkende at jeg også selv har tænkt til tider. Jeg har dog ignoreret det ved tanken om at jeg sagtens kan rette mig op og stå helt normalt hvis jeg vil. Dette pointerede jeg, med oprejst krop, hvorefter Pianisten proklamerede at sådan går jeg jo aldrig rundt normalt. Igen måtte jeg smile akavet og nok en gang erkende at jeg også selv til tider spørger mig selv hvorfor fanden jeg ikke bare går helt oprejst. Et af svarene er faktisk at jeg ikke vil associeres med en der går rundt og prøver at se flot og sund ud (læs: Se sej og hård ud), men dette skal være slut nu. Fra og med i dag går PRINCE altid fuldstændig oprejst med så flot positur og brede skuldre som muligt.

Oh, mine brødre og søstre fra IK99 bebrejd mig ej og læs mine skrifter thi jeg fra og med i dag vil skænke 1 stk pepimadåse hver gang en vantro beskuer mit korpus i en positur der ikke gestikulerer sund kropsholdning og ved hver 6 anmærkning vil lægge en sixpack i klubbens køleskab til fri benyttelse.


Dette skal naturligvis ikke forhindre mig i at lave strækøvelser. Måske en af mine utællelige læsere har en god opvarmnings/udstræknings rutine som han/hun har lyst til at dele ud af her i loggen. Jeg nærmer mig jo den alder hvor man ikke burde lave hård fysisk aktivitet uden.Noget andet jeg for længst er blevet for gammel til er at få et par på hovedet i nattens mulm og mørke. Sidst det skete har været en lun nat for 9 års tid siden. Jeg var 18 og gik i 3g. Jeg var på den lokale bodega med Larsson, ChokoladeLasse, Knek og Cav et hemmeligt sted på Frederikssundsvej tæt på hvor jeg boede. Cav var begyndt at få et øget forhold til en lidt anderledes vennegruppe end vores og i et mix af disse var vi som nævnt på den lokale over et slag billard og en par bajer. Og mere til.
Stemningen var god og beruselsen begyndte at stige mig til hovedet og jeg står så og snakker med den her noget ældre og større skaldede gut som om vi havde kendt hinanden i en halv menneskealder. Emne og forhold står mig fuldstændigt uklart men jeg husker det tydeligt i billeder. Jeg får på en eller anden måde pisset den her fyr af i en sådan grad at han løfter en billardkugle fra bordet og vil smadre skallen på mig med den. Der opstår tumult og Cav får gennet mig udenfor hvor jeg i min efterhånden hestebrandert stiller mig om på den anden side af Frederikssundsej hvor jeg så står og tripper helt vildt i en blanding af frygt og ren eufori. Det var jo altid fedt når der skete noget af den karakter. Efter lidt tid kommer idiotens ven så ud derfra og går direkte hen i mod mig fra den anden side af vejen. En høj grandvoksen mand på den anden side af 100kg som jeg ikke havde udvekslet et eneste ord med hele aftenen. Det sidste jeg husker er at han spørger mig om noget i stil med: "Hey, hvad skete der derinde"? I en venlig tone mens han går hen i mod mig. Det næste jeg husker er at jeg åbner øjnene med hovedet i asfalten i en stor pøl af mit eget blod. Selvom jeg var ret beruset og lige havde fået en knytnæve af en anden verden direkte i ansigtet var jeg ved godt mod og var udmærket klar over hvad der var sket selvom jeg ikke huskede noget som helst af selve slaget. Jeg havde heller ikke nogle smerter. Endnu.
Jeg får sat mig halvt op i en slags Den Lille Havfrue position. Jeg måtte holde mit hoved væk fra min krop da blodet løb fra min næse som en vandhane der åbnet 19%. Jeg får rejst mig op og står vel og sunder mig eller noget da jeg ser begge mænd komme ud fra bodegaen i rent raseri. "DER ER HAN, LAD OS SMADRE HAM FULDSTÆNDIGT"<- noget i den dur. Dette var de sidste ord jeg hørte fra dem. Og sidste gang jeg så dem. For jeg vendte mig 180grader og løb væk derfra hurtigere end lort fra en spædekalv. Jeg løb en hemmelig rute gennem gårde og buske og ind i baghaven i min gode gamle vuggestue. Jeg ventede der i en rum tid hvorefter Larsson dukkede op. Vi kender hinanden godt og han vidste godt hvor han kunne finde mig. Han sagde min næse var brækket hvorefter vi tog hjem i hans forældres kælder og besigtigede skaderne og vaskede mit knuste ansigt. Jeg tog hjem og sov. Jeg vågnede næste morgen ved at min far stod i mit værelse. Jeg havde åbenbart skrevet "Av." inde på facebook og dette havde han så læst om morgenen. Jeg lå med ansigtet mod ham. Jeg vendte mig mod ham og så stod han ellers bare der og stirrede på mig. Han vidste godt det ikke lige var tidspunktet at brokke sig over at jeg havde været ude på narrestreger nok engang.
Jeg mødtes senere med Larsson. Vi kørte en tur i hans gamle Golf 2, Sofus. Først kørte vi på staden og rullede os en ordentlig pind. Normalt ville vi ha delt omkostningerne og arbejdet men denne her var på Larssons regning og arbejdsindsats. Mit øje var godt hævet og begyndte så småt at få samme farve som en stor fed sveskeblomme. Min næse stod parallelt med det skæve tårn i Pisa og alt i mens jeg sad der og sundede mig med en stor fed joint i hånden mærkede jeg med tungen at jeg også havde slået et stykke af min højre fortand. Dette morede vi os godt og grundigt over. Skaderne ville ingen ende tage. Ej det passer ikke, skaderne tog sin ende her. Heldigvis. På hjemturen måtte vi holde i kø i det skønneste solstrejf midt på vejen ved rådhuspladsen da der var Derby i parken og alle FCK´s tilhængere var samlet på vej til parken. Kanonslag blev kastet til højre og venstre og midt i alt kaosset fandt jeg en ubeskrivelig ro af at sidde i Larssons gamle lortespand med tømmermænd, brækket næse, sæbekasseøje og flækkede tænder med en tung røg af hash væltende ud af begge ruder mens vi holdt stille på vejen omgivet af rådhuspladsens velkendte kaos og trafikale blanding mellem cyklister og fodgængere.
Vi kom igennem det hele og videre mod Brønshøj. Vi stoppede ved Netto for at købe et par frost supper fra MOU som vi spiste hjemme hos min far. Herfra husker jeg ikke andet end at jeg i stor smerte fik skubbet næsen på plads hos den lokale bokselæge på Brønshøj torv med farmands hånd i min. Herefter kunne jeg gå rundt i en uge på gymnasiet med et blåt øje og en næseskinne og ligne en vaske ægte bølle. Best days ever.
Jeg husker også følelsen af at gå ned gennem bus 5A eller 350S med alles øjne rettet mod mig.

Kære læser. Tak fordi jeg måtte dele mine tanker og historie med dig. Vi ses forhåbentligt til endnu en udgave af RO OG REFLEKSION
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 100
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTL;DR - press flies med tvungen stræk
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 785
 
Indlæg: 2438
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKære PRINCE, jeg vil bare fortælle dig, at det er en fornøjelse, at læse i din log <3
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 150
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster