Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57623 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Thbaw

Vores medlemmer har i alt skrevet 2041235 indlæg i 98169 emner

16 nye indlæg i dag


Online
I alt: 536
Medlemmer: 10
Skjulte: 0
Gæster: 526

Følg bodybuilding.dk på

Squats N' Scones

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Hej igen,

Loggen er lukket på ubestemt tid...

...og det er den, fordi jeg har foretaget en mere voksen beslutning - nemlig at fokusere mere på mit studie og lave ting, der har relevans til samme. Da jeg helt frivilligt har valgt at pendle i op mod 4 timer(inkl. transport til PG) dagligt, er der bare ikke så mange timer tilbage af døgnet, når jeg åbenbart også skal sludre 3 timer i PG 5-6 gange om ugen. Jeg laver jo ikke noget, jeg snakker bare. Det er i og for sig også mega hyggeligt, det gør mig ligesom bare ikke mere oplyst inden for det felt, hvor jeg gerne vil. Derudover har jeg nogle lidt mere kreative ting på tegnebrættet, som jeg gerne vil begynde at arbejde med, hvilket jeg så får noget tid til nu. Derfor har jeg valgt at træne +/- 2 gange/ugen og tænker det bliver noget standard fullbody og måske lidt bodybuilder-inspireret. Ydermere er motivationen for at flytte vægte bare på et fucking nulpunkt, så tænker det er en god beslutning at tage på det rette tidspunkt :)

Nå, og nu til det kedelige: Jeg var til JM i lørdags og det gik faktisk fint nok, når man tænker på at min optakt (eller mangel på samme) har været det værste lort. Ikke kun i centeret, men også privat med seriøse op- og nedture lige op til JM #fknbitches. Jeg havde et mål om at komme i vægt uden anstrengelser samt lave en total på 500 kg. Første ting var intet problem, jeg vejede nemlig ind på 61,5 kg, men nåede desværre kun 480 på totalen. 500 var højt sat og jeg vidste nok godt, at det var mindre realistisk, tænkte bare at det var et enormt pænt tal. Jeg lavede lidt over 400 wilks hvilket er nice, og jeg er, såvidt jeg kan se også den, som lavede fleste wilks RAW. Alt i alt et fedt stævne, med fed opbakning og især fra de fremmødte PG'ere. Derudover et kæmpe stort tak til Madskinen og Garik for hjælpen på dagen. I er sgu søde.

Nåh ja, mit dankort brænder og jeg bliver snart 23 år. Juhuu.

Med venlig hilsen,
MadPanda
Brugeravatar
 
Reputation point: 85
 
Indlæg: 2866
Tilmeldt: 25. maj 2011, 23:51
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 165.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFornuftig beslutning, ven. Jeg håber dog alligevel, at du vil være i dit sædvanlige gode og snaksalige humør, når du dukker op i PG et par gange ugentligt. Jeg tror også sagtens, at du kan lave OK gains el. vedligeholde styrken med to gange fullbody, nu hvor du er sådan en genetisk FREAK.
Once we let go of every thing, everything remains.
 
Reputation point: 93
 
Indlæg: 1963
Tilmeldt: 4. dec 2010, 16:55
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 142.50
- Squat: 215.00
- Dødløft: 262.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSom vi også snakkede om Kasper, så kan du godt have fremgang med to ugentlige træningspas - forudsat du får lavet det du skal, selvfølgelig. Så jeg tror ikke du skal rende og være bange for måske at smide dine resultater på gulvet over det her. Der er bare perioder hvor man har travlt og man så må neddrosle og prioritere anderledes. Det får vi alle sammen på et tidspunkt. Besides, det er kun træning :-) Så længe vi blot kan mødes i ny og næ og sludre/fjolle/smede lidt i PG, så skal verden nok bestå.

Tuna skrev:Fornuftig beslutning, ven. Jeg håber dog alligevel, at du vil være i dit sædvanlige gode og snaksalige humør, når du dukker op i PG et par gange ugentligt. Jeg tror også sagtens, at du kan lave OK gains el. vedligeholde styrken med to gange fullbody, nu hvor du er sådan en genetisk FREAK.

+1 for Wizzdom!The tuna speaketh the truth. Asian genetics > frekvens.
In the gym
One thing counts
On the bar
Large amounts
Brugeravatar
 
Reputation point: 288
 
Indlæg: 2608
Tilmeldt: 13. sep 2010, 18:02
Geografisk sted: Genitalien
 
Træner her: Performance Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanImponerende resultater til stævnet nonetheless. God fornøjelse med dine projekter.

Apropos om at træne 2 gange i ugen:
apropos.php?page=80

... umiddelbart fremgår det også af din log at du elsker alligevel at squatte/dødløfte/bænke tungt og sporadisk, så det passer nok meget godt.
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1305
 
Indlæg: 3956
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSynes du skal sætte dig rigtige liv på pause, og leve muskeldrømmen året ud.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 421
Tilmeldt: 19. feb 2012, 20:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEn lille best of fra en sand legende.

MadPanda skrev:Idag fik jeg verdens flotteste perleplade af Katouler som en forsinket fødselsdag. Derfor havde jeg også i dagens anledning medbragt en kanelstang med dertilhørende sødmælk. Jeg donerede den sidste halve liter til danmarks flotteste receptionist, Flamingopikken.


RSH87 skrev:Vist et par af dine videoer med død og skvat til nogle fra min klasse, har prøvet at mime deres ansigtsudtryk med smileys
:o :afraid: :freak: :wtf: :wtf2:


MadPanda skrev:Dagens højdepunkt var klart, at Thor mente, at mine glutes var større end Idas. Det ændrer dog ikke på, at Idas er flotte og faste as fuack. Mine er bare tykke. Et andet stort højdepunkt var, at Katouler ikke kom til træning. Dejligt.


MadPanda skrev:Til træningen var der fkn mange goodguys. Så mange at je ikke gider at nævne nogen, i fare for at glemme et par stykker. I dag var hende der Tine Grønnemark i PG. Hun er sgu da også lækker nok i virkeligheden, omend hun så ung ud jf. Jussefar. Men han er jo også i en alder, hvor han ku' være far - altså bedstefar.

Hjem cyklede jeg med jussipapi og vi blev naturligvis overhalet. Jeg overhalede dog tilbage, da jussedude og jeg kørte vær for sig. Skønt.

MadPanda skrev:Det var helt ustyrligt så mange flotte piger der var tilstede i går. Jeg mistede også koncentrationen sådan helt pludseligt. Jeg snakkede faktisk også med hende der (svensker?) pigen. Fuck, hun har store titties og så er hun god til at lave walking lunges - de var i hvert fald tungere end dem jeg præsterede i går. Og så var der Kristine, hun var også bare sød som sukker i går. My Löwe er en heldig mand, i min verden.

Garik skrev:Hvordan kan du miste koncentrationen? Du laver normalvis tre worksets og snakker i to timer bagefter :D


Regalah skrev:Hey drenge....

Jeg har sendt jeres kommentarer/vurderinger videre til de omtalte piger i PG, går ud fra at det er ok når I diskuterer dem i et offentligt forum :-)


TineGrønnemark skrev:Jeg siger tak for komplimenterne, drenge! Og til Jer andre - kom igang med at træn istedet for at kigge på piger! ;)


RSH87 skrev:
MadPanda skrev:Hjem cyklede jeg med jussipapi og vi blev naturligvis overhalet. Jeg overhalede dog tilbage, da jussedude og jeg kørte vær for sig. Skønt.


Booom! brofist
Det er det jeg siger satme vigtigt ikke at blive overhalet! Kongen af cykelstien


RSH87 skrev:Haha du så sjaw :D

Synd du ikke var med til min extreme workout min ven, den var så extreme at jeg sov i halvanden time da jeg kom hjem, vågnede disorienteret og forvirret, gik ud i køkkenet, gabte samtidig med at jeg snublede og slog hovedet ind i dørkarmen nu har jeg en bule, se det extreme.


MadPanda skrev:
Garik skrev:
MadPanda skrev:
jborch skrev:Jeg synes du skal spørge 'I form med Tina' en gang til, hun kan nok hjælpe dig med Squat.


Haha, det kunne være jeg skulle være upassende, og spørge igen bare for the lols :mrgreen: Men ja, det er da irriterende hun ikke gad at svare på mit helt alvorlige spørgsmål.

Den må gerne uddybes? :D


Egentlig bare 'I form med Tina' der plæderede for, at ens knæ så vidt muligt ikke må gå udover sine fødder i bundpositionen i squat, hvilket jeg - som den nysgerrige person jeg nu engang er - satte et lille spørgsmålstegn ved. Hun har så efterfølgende lagt nogle flere opslag op, så kan næsten regne ud, at hun blot har ignoreret mig. Jeg overlever sgu nok, synes bare det er synd for de mange følgere som bliver fejlinformeret. Og så er hun lækker - man tror jo altid lidt mere på dem som ser lækre ud og har en fit figur når man snakker vægttab, ift hvis hun var Ms. Fatness eller så mindre godt ud. Lækre mennesker har det bare nemmere, som du jo har redegjort for i PG :) :D


MadPanda skrev:. I dag havde jeg også skrevet "IDIOT" på min trøje med magnesium. Ja det er ret idiotisk, men også ret sjovt.


MadPanda skrev:
katouler skrev:
Jmt skrev:Stærkt dødløftet. Planer om SL?

Det er han ganske enkelt for svag til, men tak for interessen.


Jeg har anmeldt dit indlæg.


MadPanda skrev:God træning som blev overstået ret hurtigt. Peter Bendtsen spurgte mig, med en usikker stemme, om hvad jeg lavede, da han så jeg stod og curlede. Jeg svarede ham ikke, for jeg var ikke selv klar over det... Guns blev i hvertfald pryglet hvilket er første gang siden 14 dec. :D


RSH87 skrev:Flot presset idag kasper! du er flot og stærk min ven, sig til hvis jeg skal ae dig på pungen en dag


MadPanda skrev:E) LEG PRESS
10, 10, 10, 10 x 80 kg
- Her ville Burgerbuilderen(tm) spytte mig i munden. Jeg takkede pænt nej, omend det nok ku' være frækt nok.

Efter træning tog jeg med Burgerbuilderen(tm) i Netto. Jeg spottede billigt, hakket ko som næsten havde overskredet sidste salgsdato. 400g Øko-ko 3-7% til en flad 10'er. Jeg købte 3, Burgerbuilderen(tm) købte 9. Måske han skal bruge noget af det ko til burgere. Jeg købte forresten også en Cøca Cøla til en flad 10'er og en Haribo Roulette til dobbelt 2 krone. Vi blev betjent af en nybegynder, så køen blev pludseligt mega LANG! Vi opførte os selvfølgelig anstændigt, bare for ikke at stresse personen #megetmodentgjortafos

I morgen har jeg off, men jeg tror jeg hopper i PG for at dø af grin af Burgerbuilderen(tm) i mens han træner.

MadPanda skrev:Jeg hyggede mig voldsomt meget i dag. Fik ikke lavet ret meget, men mere end rigeligt taget de kommende tunge bænkpres pas in mente. Kan ikke helt finde ud af, om dagens højdepunkt var da jeg satte Marias drikkedunk op på nogle højtplaceret medicinbolde, og lod som om at det ikke var mig, så hun farede forvirret rundt eller da jeg introducerede KaBROler for samme person. Begge dele var vanvittig sjove, men det er nok sidste episode der var sjovest. Har aldrig, i mit toogtyveårige liv, set en mand være så rød i hovedet, uden at yde noget som helst på samme tid. Du er sød nok, Katouler :mrgreen:


MadPanda skrev:Efter træning tog katouler og jeg i Jysk hvor vi opførte os normalt og anstændigt. Efter det gik vi hjem i solskin. Havde vi holdt i hånden, ville folk med garanti tro, at vi var et helt, normalt heteroseksuelt par qua mit lange hår og manglende intelligens. Kvinder har nemlig altid langt hår og en fandens uintelligente.


MadPanda skrev:Jeg kom ind i centeret og facede Pikken og PT PETER. PT PETER sagde noget a la, at jeg var flot, så jeg tilbød ham naturligvis sex i omklædningsrummet. Argumentet for det var, at vi kunne få nogle utrolig flotte børn sammen. Han takkede vidst nej.

I dag kom jeg for sent i skole, så det var nederen. Jeg har desuden spist to jumbosnegle, drukket 1 coca cola, 1 sandwich og drukket noget Icetea med ferskensmag. Nu vil jeg spise nogle æg m. veggies, for jeg skal være TYND. Så fra i morgen - eller måske næste mandag - vil jeg spise CLEAN.


MadPanda skrev:Da jeg var på vej ud, spurgte en smuk pige mig, om ikke jeg havde glemt min trøje og pegede så på verdens grimmeste, hvide hoody. Jeg overvejde at spørge hende, om hun inderligt troede på, at jeg helt frivilligt vil gå i så grimt tøj, nu hvor jeg er PG's FASHION EXPERT. Jeg undlod da ejermanden stod knap 1 meter fra mig. Og han er HUGE og har store TATOVERINGER, så ham vil jeg nødigt slås med.

MadPanda skrev:Efter træning tog jeg med Madskinen ned i byen hvor vi begge skulle hente en pakke. Først tog vi i 7/Eleven hvor jeg blev meget fristet af 3 Jumbosnegle for 27 kr hvorefter vi tog i Brugsen hvor specielt pølsehornene så enormt lækre ud. Mads' underskrift er iøvrigt LEGENDARISK.

DjingsIt skrev:Hvor er du stærk, Kasper. Bliv ved og du bliver lige så stærk som mig.


MadPanda skrev:
katouler skrev:
MadPanda skrev:I dag har jeg skrevet med Madskinen, man skulle tro vi var kærester. Altså et kærestepar der var ved at gå fra hinanden.

Hugge hugge.

Gid jeg kunne reppe dig.


DjingsIt skrev:The power of DjingsIt. Det er et endnu ganske ukendt fænomen, men folk er bare stærkere i min tilstedeværelse.

MadPanda skrev:Ej hvor snakkede jeg meget til træning - jeg spurgte bl.a. TUNA om ikke jeg måtte være hans PT. Han takkede dog pænt nej. Han vil sikkert bare gerne forblive slap<3

MadPanda skrev:Hele dagen i går brugte jeg på at belære DjingsIt om fashion. Han har givetvis ikke lært noget som helst, desværre.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4237
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster