Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57077 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er DatingBTClessy

Vores medlemmer har i alt skrevet 2038521 indlæg i 94187 emner

79 nye indlæg i dag


Online
I alt: 435
Medlemmer: 15
Skjulte: 0
Gæster: 420

Følg bodybuilding.dk på

Testosteron

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Analyser viser tilsyneladende at testosteron falder ifbm. træning, mens andre analyser viser niveauet stiger ifbm. træning.
(Måske nogle har ide om hvornår eksakt, man måler niveauet for disse undersøgelser, el. måske andre interesserede har forklaringsmodeller på hvorfor, det som måles, måles som det måles?)

Kan dette have relation til hvorvidt man angriber vægtene el. afbøjer (fjæset) i smerte, og sådan relaterer til hvorvidt man kæmper el. "forsøger" at løbe væk?

Adrenalin og testosteron stiger ifbm. slåskamp, men for de der løber væk, der tror jeg bestemt ikke testosteronniveauet stiger....

Hvad tænker I, el. ved I noget på området, som er interessant for vægttrænende m/k?
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 907
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanAkutte ændringer i testeron niveauet inden for normal området, har nok ikke den store relevans for trænings outputtet.

Målingstidspunkterne bør være beskrevet i studierne i metode afsnittet, men mit bud er umidelbart lige efter træning er slut. Her er der beskrevet i abstract fra et tilfældigt studie som har undersøgt det:

"The acute exercise blood samples were taken immediately before and after the exercise and at 15 min post-exercise during week 1 and 12."
Effects of progressive resistance training on growth hormone and testosterone levels in young and elderly subjects. Craigt et al 1989.

Jeg har svært ved at forestille mig det er afhængingt af intentionen. Jeg mener det er beskrevet af mængden af muskelmasse aktiveret under træning har indflydelse på ændring. Udmattelses graden kan måske også have noget at sige, men det er ren gæt fra min side.

Jeg forstår ikke, hvor du vil hen med din analogi om slåskamp, og hvorfor det er betinget om man løber væk eller ej? Igen tænker jeg den afgørende faktor er at man føler sig truet, hvorved der udskilles adrenalin (ved ikke om man udskiller større mængder test), og ikke om man vælger at løbe væk eller kæmpe. Det er selvfølgelig klart at fjerner man sig fra en truende situation vil faldet til basal niveau måske fremkommer hurtigere.
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 160
Tilmeldt: 21. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: København
 
Træner her: AK Thor
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanCortisol har en kæmpe betydelse ja.
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 409
Tilmeldt: 30. okt 2013, 22:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanVil følge op på tråden snart, da der er en del tilføjelser på vej, men senest har jeg prøvet aswagandha, hvilket skulle højne testeosteronniveauet, og .... damn.... det er sgu et potent middel (helt anderledes end alle de andre kosttilskud som skulle højne test, selv, yohimbe og boron mfl., som reelt ikke virker på mig ihvertfald.... men det var da jeg var yngre jeg tog dem... så måske de virker nu....? - Nogle som har erfaringer med kosttilskud fra da de var unge ifht. når man er ældre hvor testniveuaer naturligt falder og sådan sikkert stimuleres mere og bedre af kosttilskud?)
Jeg har taget det i nogle dage og eller uger nu og tager det under tungen, og kan virkelig mærke det omg., med det samme!

(Jeg vil måske i fremtiden opløse det i væske og skyde det op i røven, anus, for sådan at omgå fordøjelsen og lade det direkte opsuges længe i slimhinderne i anus, som er meget tynde slimhinder lissom under tungen). Det er en adaptagen, og kroppen akkumulerer det tilsyneladende, hvorfor man vistnok skal tage pauser fra det (vil undersøge det), men jeg vil søge at tage det kun på træningsdage for at undgå at tilvænnes det. Det er ihvertfald planen her i starten, men jeg træner nærmest hver dag, pt. ofte kun kampkunnentræning, men ellers vægte og kamp). Jeg vil overveje at tage den i røven, opløsningen, men måske man kan koge det ved lav temp. længe for at opløse det, gøre de aktive stoffer tilgængelige lettets mulige og så holde det på køl og kun skyde det op inden træning - måske det skal varmes op inden, måske i en kop på radiatoren el. i et varmbad?! Det er osse lidt bumlet at holde det længe under tungen og jeg ved ikke hvordan det evt. kan skade tænderne, selvom ginseng vist bruges i tandpasta, og minder lidt om det ifht. det begge er rødder og ikke er rigtig søde som i hurtig sødmesansende.

Der er masser af fake på markedet, men Natures Way skulle være meget potent ifht. udkomme i labtests fra "Consumerlabs", noget jeg anbefaler man abonnerer på, da man sådan kan støtte god sag og få indsigt i hvilke produkter virkelig indeholder det de skal.
Sidst rettet af Bilsten 21. dec 2019, 19:44, rettet i alt 2 gange.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 907
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten skrev:Vil følge op på tråden snart, da der er en del tilføjelser på vej, men senest har jeg prøvet aswagandha, hvilket skulle højne testeosteronniveauet, og .... damn.... det er sgu et potent middel


Fedt. Hvordan mærker du at det virker så godt? På træningen eller i dagligdagen?

Bilsten skrev:Jeg vil måske i fremtiden opløse det i væske og skyde det op i røven, anus, for sådan at omgå fordøjelsen og lade det direkte opsuges længe i slimhinderne i anus, som er meget tynde slimhinder lissom under tungen


Anus? Hmm, det lyder interessant. Får vi ikke lige en opfølgning på det, når det er prøvet?
Brugeravatar
 
Reputation point: 180
 
Indlæg: 2080
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
Bilsten skrev:Vil følge op på tråden snart, da der er en del tilføjelser på vej, men senest har jeg prøvet aswagandha, hvilket skulle højne testeosteronniveauet, og .... damn.... det er sgu et potent middel

Fedt. Hvordan mærker du at det virker så godt? På træningen eller i dagligdagen?


Mærker det meget ifbm. det virker som det der adaptogen, hvilket giver ro på for stress, hvilket så giver øget fokus på hvad man laver, hvilket altså kan intensivere hvad man laver så man gør hvad man gør, mere og bedre, herunder producere test ifbm. træning, og jo, wrestlere i amerika er fundet, når vindende kampen, havende hævet niveau af test mens taberen observeres havende sænket niveau af test, hvilket altså betyder at dette formodentlig forstærkes af aswagandha. Det giver sådan en underlig beroligende følelse og samtidig smager det af power, spec. det fra Natures way , som også er meget dyrer end pulver, lissom det jo altid er tilfælder, pulver vs. kapsler, prisrelativt.
Prøv at købe det på amazon, det er virkelig potent middel og det stimulerer gabaprocessen hvilket har relation til indflydlese også på gh og testniveau osv. Det føles dejligt at tage det, man sover også skide godt på det.

Bilsten skrev:Jeg vil måske i fremtiden opløse det i væske og skyde det op i røven, anus, for sådan at omgå fordøjelsen og lade det direkte opsuges længe i slimhinderne i anus, som er meget tynde slimhinder lissom under tungen


Anus? Hmm, det lyder interessant. Får vi ikke lige en opfølgning på det, når det er prøvet?


Koger det nok for at få koncentrat, ligeså med under tungen. Måske nogen ved om man optager meget af feks. rødder pulveriserede optaget under tungen og udenom maven, el. om man vil opleve bedre optagelse hvis man koger ekstrakt af for sådan at koncentrere det?
Jeg mener, man får 1 kg for 200 kr (har købt 4 kg.rødder) og køber 30 gram i standardiseret i natures way for nær det samme beløb. Men styrken, den er tvivlsom, det var bla. derfor jeg søger at teste erfaring fra optagelse under tungen, for sådan at bruge kroppens sanser og kroppen som det sanseorgan den er skabt til at fungere som. Fedt hvis vi kan dele erfaringer med iværksættelse og brug af kroppen som sanseorgan for det den er skabt til, nemlig at forholde sig relativt til stimuli. Det fintuner os også som mennesker i alle andre sammenhænge.

Iøvrigt er det nogen som ved, om rødder tørrede holder kraften længe i pulveriseret form el. om det er bedre at have de upulveriserede rødder indtil de skal bruges og så pulverisere dem til den tid? Kraften koges vel lettest og mest koncentreret af rødder uspolerede mens pulver uden kogning formodes bedre optaget pga. tilgængelighed når blandes i yogurt og drikke el. tages i kapsler el. under tungen i pulver via teskedumpning under tungen så man kan tære på dette under træning. Lidt bøvlet, men test er både noget vi kan vokse af og noget vi kan gøre ifbm. produkters berettigelse i vor supplementlinje.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 907
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanYellowLight skrev:Cortisol har en kæmpe betydelse ja.

Og kortisol er stressrelateret, hvilket dermed mindskes via denne adapategen, noget som sådan sådan potentielt ad denne vej højne testniveau, måske altså? Måske dette kan have at gøre med hvorfor aswhaganda virker testhøjnende?
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 907
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 907
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanVil følge op på tråden snart, da der er en del tilføjelser på vej, men senest har jeg prøvet aswagandha, hvilket skulle højne testeosteronniveauet, og .... damn.... det er sgu et potent middel


Næppe. De fleste mænd der kommer på HRT har ingen til beskeden eller højst moderat effekt af det i forhold til deres subjektive oplevelse af friskhed, parathed, osv. Det er slet ikke den panacea mange går og tror. Det er høje doser testosteron i PED-kontekst heller ikke. Hvad er aswangabanga så?
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 1909
 
Indlæg: 6779
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:
Vil følge op på tråden snart, da der er en del tilføjelser på vej, men senest har jeg prøvet aswagandha, hvilket skulle højne testeosteronniveauet, og .... damn.... det er sgu et potent middel


Næppe. De fleste mænd der kommer på HRT har ingen til beskeden eller højst moderat effekt af det i forhold til deres subjektive oplevelse af friskhed, parathed, osv. Det er slet ikke den panacea mange går og tror. Det er høje doser testosteron i PED-kontekst heller ikke. Hvad er aswangabanga så?

https://examine.com/supplements/ashwagandha/
Brugeravatar
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 1875
Tilmeldt: 16. maj 2007, 13:09
Geografisk sted: Kaas City
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanspecter skrev:
SandyFrink skrev:
Vil følge op på tråden snart, da der er en del tilføjelser på vej, men senest har jeg prøvet aswagandha, hvilket skulle højne testeosteronniveauet, og .... damn.... det er sgu et potent middel


Næppe. De fleste mænd der kommer på HRT har ingen til beskeden eller højst moderat effekt af det i forhold til deres subjektive oplevelse af friskhed, parathed, osv. Det er slet ikke den panacea mange går og tror. Det er høje doser testosteron i PED-kontekst heller ikke. Hvad er aswangabanga så?

https://examine.com/supplements/ashwagandha/


Der er masser af fake på markedet, hvilket gør folks erfaringer vanskelige at evaluere på, men prøv at høre hvad her siges hvor videoen er sat til at begynde, og se derefter evt. hele videoen igen.

https://youtu.be/OESRYf6dPbI?list=PLNOm ... zhny&t=962

Som du tidl. har været inde på, er kortisol og stress major ang. sænkelse af test niveauer, og... når stress mindskes, højnes chancen for at dette har positiv indflydelse på ens testniveauer vel?

Natures way kan købes sikkert på amazon. uk
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 907
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhehe, der siges at navnet er en oversættelse af at det lugter som hest, men jeg tror mere det kan være en taleform, sådan i stil med at "Det lugter af hest/sparker røv som en hest". Kamel og andre er vist ikke af indisk oprindelse, men måske vi kan finde en inder der på hindu/Sanskrit kan oversætte mere præcist? Herfra evalueres ihvertfald at natures way er potent stuff.

Oh... og folk som har problemer med at opnå god søvnkvalitet, damn. Try this! Det koster ca. 150 kr. for 2 mdr. s forbrug, og ens søvn forbedres som ind i h.... , måske pga. sænkelse af kortisolniveau? Vil lige advare folk som kunne søge at bruge det billigere pulver, som stadig har en beskeden mængde aktiv ingrediens, men som tilsyneladende slår ud under niveauet for hvad som accepteres for at produktet kan siges at indeholde noget som helst af det aktive stof, men til ca. 1/30 del af prisen ifht. kapslerne, kan det sagtens betale sig at prøve, feks. buywholefoods version i pulver synes at have samme smag omend meget svagere end natures ways i kapsler.

Jeg tog op flere gram , mange faktisk, gram på een gang, og det kan virke kvalmende.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 907
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: EdwinAstow og 32 gæster