Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 56246 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er victorbrb

Vores medlemmer har i alt skrevet 2030877 indlæg i 87167 emner

16 nye indlæg i dag


Online
I alt: 555
Medlemmer: 8
Skjulte: 3
Gæster: 544

Følg bodybuilding.dk på

The Return of Makker

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

DBFF NEWCOMERS 2013 RECAP

Indvejning, Fredag kl. 19:
Til indvejningen snakkede jeg med Gosser om at det var overvældende så god form at atleterne var i. Dog havde jeg frygtet et meget højere niveau, så da vi kørte fra Ringsted var jeg egentlig meget optimistisk. Hyggeligt lige at få sat ansigt på.

På vej hjem i bilen, påpegede Troels flere gange, at der altså var mange der var i ret god form, men dem havde mit selektive syn ikke lagt mærke til, så nervøsiteten var erstattet med forventningens glæde. Om aftenen så Troels og jeg landskamp, gav mig endnu et lag farve og så hoppede jeg på hovedet i seng, ca. 22.15. Min søvn var dårlig og jeg vågnede flere gange, da jeg var rimelig spændt på THE DAY TO COME.

Kl. 03.50 lørdag, ringede mit vækkeur og få minutter efter stod T-pain der. Jeg indtog et kalkun+kartoffel-måltid og efter lidt forvirring hvor jeg ikke kunne finde min atletnummer-sticker kørte vi mod Ringsted. I bilen glædede jeg mig, men var også meget træt, efter så lidt søvn. Troels havde fået endnu mindre søvn, men var skarp fra morgenstunden.

Da vi ankom, fik jeg et lag farve mere og begyndte stille og roligt at carbe op. Inden vi skulle på var der lidt panik, men vi fik alligevel pumpet mig op med elastikker, men syntes ikke at jeg nåede at få så meget pump på, som jeg gerne ville. Da vi gik 27 atleter på scenen var det rimelig overvældende, for de andre så bare beskidt store og skårede ud. Jeg ved ikke hvad de har spist, for til indvejningen synedes de så små.

Forbedømmelser - Symmetri
Poseringen var helt ad h til, for mit vedkommende, da jeg slet ikke ramte mine side-poseringer. Det var FRYGTELIGT. Derudover var det også svært at ramme min front-posering, da jeg slet ikke havde øvet posering nok. Når jeg spændte i quads, glemte jeg opspændet i ryggen og når de to sad i skabet, svigtede mit abs-flex. Det ser frygteligt ud på billederne derfra. Undervejs blev jeg kaldt ud en masse gange og nåede tre poseringsrunder i træk, der virkelig sugede kræfter.

Front-poseringerne ramte jeg dog de fleste gange, her lykkes det blandt andet:
Billede

Ryggen [til højre] spillede egentlig også:
Billede

Benene[i midten] stortrivedes også på scenen:
Billede

Den dårlige posering, fik mig heldigvis ikke elimineret, så jeg gik videre og kunne altså få lov til at vise dem, hvad jeg har øvet mig på i styrkerunderne og roningen.

Forbedømmelser - Styrkerunder
Inden styrkerunden stod jeg virkelig og prøvede at psyke mig selv op. De par gange jeg har lavet max-test for lang tid siden med de tre øvelser i træk, vidste jeg godt, at det ville blive et helvede. Det blev det selvfølgelig også.

Pull-ups ville ikke rigtig køre. Jeg var meget utilfreds undervejs for kunne godt mærke, at jeg ikke havde nogen kræfter. Jeg fik dog kørt 20 op i streg og derefter kæmpede 6 mere op = 26 i alt. Ved ikke om de alle blev godkendt, men tror det.

Dips var også præget af at det var et "morgen-pas", og det lykkedes ikke at presse så mange op, som jeg vidste jeg kunne. Havde en dårlig rytme og kunne ikke lade være med at tænke på roningen lige efter.

Roning
Lige inden jeg skulle på hørte jeg at Lasse havde slået Danmarksrekord på 3.08, hvilket gjorde at jeg blev nød til at uppe mit game og ikke køre en sikker sejr på 3.15 hjem, som jeg ellers havde planlagt. Den 3. bedste placering var nemlig på 3.17. Så jeg lagde ud i et godt tempo, som endte med at trække en del tænder ud, men jeg holdte tempoet nogenlunde. Min tid blev på 3.05 og blækken i historiebøgerne var knap nok tør, før at de skulle skrives om.

The hours inbetween
Efter roningen var jeg brændt HELT af og havde det meget dårligt. Det tog ca. 4 timer før jeg havde det godt igen og havde mod på at gå igennem samme helvede senere. Jeg var overbevist om at jeg ville gå i finalen med den roning. Men da jeg endelig så sedlen og lige fik sat mig ind i salen derefter, kneb jeg en lille tåre. Samtidig væltede det ind med beskeder fra folk der sad foran skærmene og heppede. Det var for fedt og meget rørende.

Ifølge planen, skulle vi gå på kl. 1530, symmetri, styrke og roning, som jeg forstod det. Det blev så ændret, som programmet skred og vores symmetri-runde blev afholdt seperat om eftermiddagen. Det irriterede mig voldsom at de skød den, for jeg vidste godt hvad der lå og ventede forud. Lasses coach havde fortalt mig, at han havde givet sig 90% i roningen, så jeg tænkte bare: FUCK, jeg bliver nød til at køre mig selv HELT ud i torvene for at vinde, når han leverer 100% i finalen.
Derudover øvede Troels og jeg posering og malede mig en ekstra gang.

Langsomt, men sikkert kom DOMS'ene fra morgenens styrkerunde + roning snigende, hvilket også resulterede i at jeg krampede lidt undervejs på dagen. Jeg lå mest omme backstage med benene oppe og spiste sindsygt mange riskiks, bananer, syltetøjhoningmadder og masser af chokolade. Det lyder ret lækkert -og det var det faktisk også. Nåede dog at blive lidt træt af det, men jeg kunne ikke indtage flere store måltider, da jeg ikke vidste hvornår jeg skulle på. Frustrerende.

Finale - Symmetri
Poseringerne her sad langt bedre end i forbedømmelserne. T-pain placerede sig, efter aftale, foran scenen og kunne derfor råbe op til mig, når jeg glemte noget. Det hjalp meget. Runden var enormt hurtigt overstået, hvilket var lækkert nok. Jeg skulle nemlig ned og lade op til styrkerunderne.

I mellemtiden lå jeg igen nede backstage med benene oppe og indtog fortsat ufattelige mængder carbs. Omkring 16.-tiden var jeg ved at være oven på efter styrkerunden om morgenen. Jeg aftalte med T-pain at myrde mig selv på scenen, da den nu skulle have fuld smadder til sidst. Til gengæld skulle Troels hente mig ned fra scenen. Mette var vidne til denne aftalte.

Finale - Styrkerunder
Pull Ups
-Gik langt bedre end første, jeg fik 28, i modsætning til morgenens 26. Så det var ret tilfredsstillende. Jeg havde Linnea ved min stand, der kom med motiverende tilråb, hvilket var super fedt!

Dips
46/47 fik jeg op her, hvilket også var 5-6 flere end om morgenen. Jeg ramte en super god rytme og kørte bare derudaf. Det klappede!
Billede
Billede

Roning
Billede

Som jeg lovede Troels, ville jeg slå mig selv ihjel her. Efter 200 meter tænkte jeg, shit - der er godt nok langt hjem, jeg lå ca. på 1:26/500, så startede i et hæsblæsende tempo. Troels råbte hele tiden hvor meget jeg var foran, og det lød som meget lidt i mine ører. Da jeg rundede 500 meter, var jeg virkelig most, men havde stor glæde af ham der stod ved standens gentagne råd om "ja, lange seje træk" og "det går jo meget godt" #ohreally. De sidste 500 meter gravede jeg dybere end jeg har været på selv de mest brutale broderskabstræninger. Modbydeligt var det. Med 300 meter igen, kunne jeg ikke længere bøje mine ben, selv om jeg fortalte dem at de skulle. Så de sidste par hundrede meter, tog ryggen over og jeg fik endda sat en slutspurt ind.

Da jeg kom i mål med tiden 3.03, altså 2 sekunder hurtigere end om morgenen, faldt jeg om på scenen. Da jeg lå med lukkede øjne og en puls omkring de 200, kom Troels, Linnea og diverse andre? med sportsdrikke og var meget behjælpelige. Selv om jeg havde på fornemmelsen at Kæmpe-Lasse der roede foran mig, fortsatte længere tid end mig på romaskinen fik jeg fremstammet til Linnea "Jeg vandt roningen, ikke, Linnea?". Da hun sagde "Ja[indsæt noget lignende til "jeg er din største fan"]" tænkte jeg "yes, vigtigt...FUCK HVOR GØR MIN KROP ONDT". Min Puls var så høj, at jeg kun kunne fokusere på hvor ondt mine ben gjorde og hvor meget hele min krop summede. Så gik tæppet for og efter jeg havde ligget der i 5 minutter, blev jeg nød til at forlade scenen. -Troels holdte hvad han lovede og slæbte mig ud backstage.

Dommerchefen kom ud backstage og sagde "Mark, du skal ikke på scenen, vi skal ikke have nogen der drætter om. Du kan få din præmie og evt. medalje til allersidst, det finder vi ud af". Troels svarede hurtigt "Mark er ok, han skal bare lige have lidt sportsdrik, han er bare en dramaqueen". Så Troels fik mig op og jeg vadede ind på scenen med en sportsdrik i hånden og med sko på. Halvvejs inde fik Troels dog taget drikken fra mig og hjulpet mig af med mine sko.

Præmieoverrækkelse
Under præmieoverrækkelsen stod jeg i en tilstand af iltmangel og ventede på at vi skulle have præmier. I spotlightet, var jeg ved at besvime og drætte om, så dommerchefen kastede en danskvand ind til mig. Jeg kæmpede virkelig for at se om ikke jeg lige kunne holde ud, at stå der lidt længere. Den hjalp ikke på iltmanglen og jeg blev nød til at forlade scenen, et par minutter inden vores præmieoverrækkelse. Ude backstage satte jeg mig på en stol, men måtte hurtigt ned og ligge da jeg var ved at besvime.
Billede

Jeg kunne slet ikke stå på mine ben eller holde balancen. Payam og Troels tog mig under armene og BAR mig ud på en græsplæne, hvor også Linnea(stævnelægen) tilgik. Anatacia var der også, men det opdagede jeg først efter et stykke tid derude, da jeg var i stand til at åbne øjnene. Som jeg sagde til Linnea derude: "det er synd at Copah ikke er her til at holde mig i hånden. Det ville have betydet meget for ham". Linnea gjorde det nu også godt. Pind var der også og excellerede som BRO, ligesom Troels og Payam selvfølgelig også gjorde, da de fik mig igennem min kritiske tilstand.

Payam agerer TRUE BRO og holder mine ben oppe:

Billede

Det stod hurtigt klart, at jeg ikke kunne tage imod min medalje. Så Troels accepterede "modvilligt" at gå ind og tage imod min medalje. Mens jeg lå på græsplænen lå jeg og hyggede mig med tanken om alt det TG-drengene ville få ud af, at Troels gik på scenen og fik min medalje, som jeg trods alt regnede med. Omvendt vidste jeg også hvor meget det betød for ham! :D

Billede

Efter 5 minutter kom Troels løbende ud mens han råbte "Hold kæft, hvor er det pisse godt, Makker - Pisse godt gået, bro - Du fik fandme SØLV. Kæft, hvor er jeg stolt man". Jeg havde det stadig skidt, men det var et MOMENT OF VICTORY. Jeg var mest af alt lettet over at have fået det bedre i kroppen, som pulsen langsomt faldt. Derudover var tanken om at det var overstået virkelig fed. At komme nummer 2 ud af 27: Yeah!

Sejrsceremoni på græsplænen.
Billede

Efter ca. 20 minutter på græsset gik vi op i salen, hvor MetteM, Troels og jeg hyggede og Lollede over de feminine moves i Mens Physique. Efter lidt tog vi på SUNSET, hvor jeg spiste to burgere. Fast føde - Yeah! Rigtig mad - Yeah! Men mest af alt: Salt og vand - EPIC! Det var simpelthen så lækkert. MetteM var i øvrigt blevet bare for at heppe på mig. <3

Så gik Troels og jeg tilbage og chillede i salen, mens pigerne var på. Vi ville nemlig blive og støtte Pind, der dominerede BB-90kg til en fornem sølv-medalje. Virkelig flot. Efter han var færdig, kørte Payam, Troels og jeg mod København, hvor jeg blev stillet følgende tilbud i hånden af Danmarks mest bodybuildervenlige bar, Zefside: "Hvis du poserer på baren, får du en gratis flaske, på et valgfrit tidspunkt". Så vi parkerede foran Zefside og en meget engageret Payam farede ned og fik ryddet baren til mit pose down. Så i pose trunks, indsmurt i JAN TAN og med medalje om halsen, fik det måbende - og selvsagt: ellevilde - crowd, en free routine fra bardisken:

Billede

-Vi var vel på Zefside i 3 minutter. Kl. var ca. 01.30, så jeg skulle hjem og sove oven på en lang dag, der indebar at jeg satte Danmarkrekord, slog min Danmarksrekord, næsten døde og altså vandt sølv til NC AF 2013.

Foreløbige reflektioner:
- Jeg skal helt sikkert øve min posering frem mod (et evt.) DM, som jeg senere lige snakker med Troels om. Jeg var meget frustreret over slet ikke at have øvet det nok. Poseringerne skal bare sidde lige i skabet og det gjorde de ikke. Jeg fedtede alt for meget rundt med dem under forbedømmelserne. Jeg var vred på mig selv over ikke at have styr på disse. -Idiotisk ikke lige at have øvet dette.
- Derudover er det guld værd, at være denne erfaring rigere, da jeg brugte meget energi på at tænke over en masse unødvendige ting, frem mod dette stævne og på selve dagen. Et take away, er blandt andet at jeg skal tidligere i gang med mit pump-up, for at fylde helt ud.

Tak
Til sidst skal der lyde et stort tak til Troels for at gøre dagen helt speciel. Den havde helt sikkert ikke været lige så fed, eller til at komme igennem til en sølvmedalje, uden ham. En sand ven, makker, buddy, bro <3.

- Et tak skal også lyde til alle jer der heppede på mig i salen og dem der motiverede mig undervejs i Ringsted.
- Payam og Pind skal også have et stort tak for hjælpen og støtten. Tillykke endnu en gang til sidstnævnte.
- Derudover skal alle TG-gutterne også have et kæmpe skulderklap for at have udvist enorm tålmodighed og støtte hele vejen i dette lange diætforløb, hvor overskuddet ikke altid har været imponerende. #danmarksbedstebodybuildingsmandsgscentermedlemmer.
- The Leif's BRO's
- Sidst og ikke mindst: Tak til alle jer bag skærmene der heppede på mig, jer der skrev til mig undervejs, og jer herindefra der har givet et "held og lykke" eller/og et "tillykke" med på vejen.
Sidst rettet af MakkerMark 10. sep 2013, 10:42, rettet i alt 7 gange.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDer er ikke så meget andet at sige end: respekt!

Jeg har på sidelinjen løst fulgt med i dine forberedelser. Rigtig god beretning fra dagen(e) og dine tanker derpå. Tillykke med sølvet.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1732
Tilmeldt: 21. mar 2010, 00:10
 
Træner her: OBBC
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVild beretning, og en vanvittig styrkerunde og rotid! Imponerende! Tillykke med sølvet! :)
"Jeg lod de 15 reps kompensere for denne øvelse."
Brugeravatar
 
Reputation point: 145
 
Indlæg: 4653
Tilmeldt: 8. apr 2007, 16:29
 
Træner her: Fitness World Århus
Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTak fordi du ikke røg under 3-minutters mærket i finalen, jeg havde lovet min sidedame at jeg brækkede mig hvis du røg under - hun sad og holdt en pose klar til mig!
Fanme flot roet, begge gange - godt gået og tillykke med metallet :)
Hvorfor læser du her? Joken er i dine bukser...
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 51
Tilmeldt: 15. jul 2012, 20:52
Geografisk sted: Ishøj
 
Træner her: FitnessDK Taastrup
FitnessDK Vallensbæk
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 90.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBedste novelle jeg har læst i år!

#nykarrieresomforfatter
Brugeravatar
Månedens skribent: August 2009
 
Reputation point: 262
 
Indlæg: 20084
Tilmeldt: 23. maj 2008, 09:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTillykke med placeringen til NC

Mega flot styrke runde, den bliver næppe slået i langt tid :-)

Hvor høj er du?

Det er dog ikke danmarks rekord, men nok rekord for athletic fitness :-)
Vedhæftede filer
Skærmbillede 2013-09-09 kl. 14.22.15.png
Brugeravatar

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1684
Tilmeldt: 19. mar 2007, 18:44
Geografisk sted: Pårup, Engesvang
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (6)
Kostplan: Vis kostplanMeget underholdende læsning! Fedt med så fyldestgørende en beretning. Endnu engang tillykke :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 701
Tilmeldt: 19. okt 2010, 13:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanGod læsning Mark, og jeg glæder mig til at være hype crew til DM, da jeg jo regner med, at du stiller op. :D

Tilbage sidder jeg dog lidt med et spørgsmål - med hvem var det overvældende, at de var i så god form?

Edit: Til kommentaren med rotiden ikke er rekord, tror jeg nu hele tiden, at det har været indforstået, at det var til en AF-konkurrence. Jeg tror ikke, at der er særlig mange, der vælger at prøve på at sætte en Danmarksrekord et minut efter, at de lige har kørt max pullups og dips samt er utroligt dehydrerede.
Sidst rettet af Barbellz 9. sep 2013, 15:01, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1234
Tilmeldt: 16. jun 2010, 21:23
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Dødløft: 10.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSelv om jeg havde på fornemmelsen at Kæmpe-Lasse der roede foran mig, fortsatte længere tid end mig på romaskinen fik jeg fremstammet til Linnea "Jeg vandt roningen, ikke, Linnea?". Da hun sagde "Ja[indsæt noget lignende til "jeg er din største fan"]" (...)


Som jeg husker det, var det der da mine eksakte ord?

Flot beretning og en endnu flottere indsats på dagen! :) Det bliver et rigtigt TG-camp back stage til DM, med dig, mig, T-pain og Mågens :strong:
"Life is a tragedy for those who feel, but a comedy for those who think" - Horace Walpole

"Censorship reflects a society's lack of confidence in itself" - Potter Stewart
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 4376
Tilmeldt: 27. aug 2007, 14:28
Geografisk sted: 2200
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 62.50
- Squat: 85.00
- Dødløft: 110.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanYO BRO! Tak for shout out - at være en bro forpligter jo, så jeg gjorde bare, hvad bro-code foreskriver. Derudover var det en sand fornøjelse at være vidne til din ekstreme præstation samt følgekonsekvenserne heraf - jeg loller stadig over de jokes, der blev fyret af, mens du var på vej forbi Sankt Peters port :lol:


"Er der Mutant MASS i tasken? Det kunne fandeme være fedt, hvis Stellan BROssen lige have smidt noget i"

Payam:
"Vandt du roningen?"
- "Bro....I got this"
*efter det går op for mig, at du slog danmarksrekorden*
"Hvad?! Slog du danmarksrekorden?"
- "lol, jeg smider sgu da ikke en "bro, I got this", hvis jeg bare har slået de andre"

"Mark, du får en flaske for at gå op på baren og smide tøjet"
- "Bro, it's ON"

:lol: :lol:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 185
Tilmeldt: 16. jul 2007, 13:02
Geografisk sted: Svendborg
 
Træner her: Forever Fitness
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 200.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTak skal I have alle sammen. Jeg må jo kæle lidt for mine loglæsere!

@Payam: Haha - fremragende samtaler fra en lige så lækker dag! Havde håbet på noget MUTANT MASS GAINER her til min DM-diæt, så jeg lige kunne nå at gaine det sidste..

@BriaN: 194cm.
@Sikots: Hvorfor lovede du dog din sidedame det? :D
@Koppel: Tak, det var ærgerligt du ikke også var i feltet. Kunne have været hyggeligt. Another time :)
@Recept: Fedt du læser med. Takker for respekten. Respekt er vigtigt når man bor på Nørrebro, så tak :lol:
@Linnea: Jeg har lige tilmeldt mig DM! -Det bliver meget hyggeligt, ja <3

I får lige et par billeder mere:
Først mig på scenen, med den omtalte danskvand, kort før at jeg må forlade scenen:
Billede

Ok pormed BROpvarmer alligevel:
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBillede
SandyFrink skrev:Jeg kan ikke godkende denne log. Decideret træningsfanatisme.
 
Reputation point: 73
 
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14. maj 2011, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBroels outmasser dem alle sammen jo ! <3
Brugeravatar

 
Reputation point: 179
 
Indlæg: 3634
Tilmeldt: 13. okt 2011, 13:37
Geografisk sted: Østerbro, København
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBigOzzy skrev:Broels outmasser dem alle sammen jo ! <3
Troels' calves outmasser alle på scenens lår. Really.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHold nu op hvor er det lækkert!
Tak for et underholdende NC og log-indlæg.
Du er en sand Supermand ;)
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 68
Tilmeldt: 18. maj 2013, 18:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMakkerMark skrev:
BigOzzy skrev:Broels outmasser dem alle sammen jo ! <3
Troels' calves outmasser alle på scenens lår. Really.


I er pisse søde, men der er ikke noget der har gjort mig mere stolt og glad i meget lang tid, end da Makker eliminerende dem alle!! Jeg har intet andet end kæmpe Makker-love tilovers for det du lavede i lørdags, MakkerMark! <3 :batemand:
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 1753
Tilmeldt: 9. mar 2010, 21:32
Geografisk sted: København NV
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg vil også lige melde et 'tillykke' op her i loggen. Fremragende beretning - jeg fik helt kuldegysninger, og er virkelig stolt.

I øvrigt vil jeg også lige skyde rosende ord i T-pains retning. KÆMPE BRO-indsats!!! Flot at høre om!
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 216
Tilmeldt: 6. okt 2011, 20:44
Geografisk sted: København, Denmark
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 220.00
- Dødløft: 260.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAlle de CFere jeg har snakket med kigger bare måbende når jeg nævner 3:03. Go crozz Partner - you really should. <3
Jobs skrev:Du har verdens stærkeste muskler under verdens klogeste hoved.


Jeg har en blog nu!
Brugeravatar
 
Reputation point: 605
 
Indlæg: 11131
Tilmeldt: 30. dec 2009, 23:09
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 17.00
- Squat: 54.00
- Dødløft: 23.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanGrann skrev:Hold nu op hvor er det lækkert!
Tak for et underholdende NC og log-indlæg.
Du er en sand Supermand ;)

Lækkerhed!!! I'm glad you enjoyed it!

T-pain skrev:I er pisse søde, men der er ikke noget der har gjort mig mere stolt og glad i meget lang tid, end da Makker eliminerende dem alle!! Jeg har intet andet end kæmpe Makker-love tilovers for det du lavede i lørdags, MakkerMark! <3 :batemand:

Kærlighed tilbage, bro. Tror ikke der er noget Arisk Broderskab med mere kærlighed i denne verden, end vores.

APB skrev:Jeg vil også lige melde et 'tillykke' op her i loggen. Fremragende beretning - jeg fik helt kuldegysninger, og er virkelig stolt.

I øvrigt vil jeg også lige skyde rosende ord i T-pains retning. KÆMPE BRO-indsats!!! Flot at høre om!

Taaak. Du havde jo bestilt en ordentlig beretning, så den fik du da selvfølgelig :) T-pains BRO-indsats i løbet af hele dagen var nogenlunde den samme, som den jeg blot lagde i styrkerunderne og roningen.
- Jeg havde også mine moments i løbet af dagen, hvor jeg var meget rørt, så der er lækkert at det smitter af over Atlanten.

Legend skrev:Alle de CFere jeg har snakket med kigger bare måbende når jeg nævner 3:03. Go crozz Partner - you really should. <3

Jeg ved det, men problemet er bare at jeg hader PALEO.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanStor respekt herfra. Det er altid fascinerende, når folk formår at æde smerten, og bare køre sig ihjel :dope:

Får man, som atlet på dagen, nogen info om, hvordan man ligger placeret efter symmetrirunden, og kan det give overblik over, hvem man skal slå, og med hvor mange point?
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1186
Tilmeldt: 10. sep 2010, 07:43
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplanDu er for vild!! Tillykke !
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 772
Tilmeldt: 8. maj 2012, 10:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanStort tillykke med sølvet og ikke mindst roningen!
Jmt skrev:Har i overvejet potentialet i at kneppe tykke piger? Især hvis de er øverst. Glute bridges x infinite med 100+ kg.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 870
Tilmeldt: 1. feb 2012, 20:26
Geografisk sted: Oslo
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSquatman skrev:Stor respekt herfra. Det er altid fascinerende, når folk formår at æde smerten, og bare køre sig ihjel :dope:

Får man, som atlet på dagen, nogen info om, hvordan man ligger placeret efter symmetrirunden, og kan det give overblik over, hvem man skal slå, og med hvor mange point?

Nej, det er ukendt, desværre. Har dog en ide om, at jeg lå i top 3 i både styrke og symmetri. Roningen vandt jeg vidst :)

Tak for din pæne kommentar.

Bjørnson skrev:Du er for vild!! Tillykke !

Thanks!

Antonder skrev:Stort tillykke med sølvet og ikke mindst roningen!

Taaak!

I dagene efter NC er der blevet fyldt lidt på systemet igen. Det har virkelig været tiltrængt og min krop har haft kæmpe optur over alle kulhydraterne. Det har været så lækkert!

I dag er der kommet andre boller på suppen; Diæten er startet og ligeså var jeg for første gang siden Newcomers nede og hilse på vægtene igen. Egentlig stod der bare cardio på programmet, men rørte også lidt vægte på meget overfladig vis, for lige at advare kroppen om at vi starter i morgen. Dagens light-weight-træning så nogenlunde sådan her ud:

OFF-dagstræning:

15 min Treadmill = 200 kcal

Let og blid "vækning" af en træt krop:
KB Squat: 1 x 12 @ 12 kg
Squat: 2 x 6 @ 50 kg
Pull Downs: 2 x 12 @ 35 kg
LR: 1 x 12 @ 7 kg
DB Curls: 15 @ 7 kg
DB Shoulder Press: 1 x 15 @ 7 kg
DB BP: 1 x 12 @ 16 kg
*En masse hyggesnak

Roning: 3 x 1000m
*Glædeligt gensyn med dette redskab
20 min Treadmill = 210 kcal

Måtte konstatere at kroppen, trods kærlig behandling af Fardan i går, der tog mig ind efter han havde fri(THX!), stadig er godt ødelagt. Særligt rhomboideus er helt kvæstet...

Efter træning gik Klee, Salt og jeg i Føtex og købte ind, så jeg nu er klar til diæten.
I morgen står den på konkurrence-dag, så jeg fortsætter hvor jeg slap til NC :)

Here we go once again!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanStort tillykke med sølvmedaljen.

Hvad stod vægten på til indvejningen?
"Jeg ved godt Manse synes jeg er en tard."

Nders 2013
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 1069
Tilmeldt: 21. nov 2011, 17:51
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanManse_O skrev:Stort tillykke med sølvmedaljen.

Hvad stod vægten på til indvejningen?

Tak :) Du gav den gas i dag, dømt ud fra svedmængden!

Jamen faktisk blev jeg ikke vejet til indvejning, så sjovt som det end lyder. Det eneste vi AF-atleter skulle møde op for, var vidst at "checke ind" og få målt vores højde. Og ikke en gang dén målte de, da de skønnede at jeg var +175cm :) Men om torsdagen vejede jeg 88,8 kg.

Der har selvfølgelig været styr på vægtudviklingen, der er blevet flittigt noteret. Ikke særligt overraskende, har vægttabet (den mørkeblå graf) været alt andet end lineært:
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEstimeret akkumuleret vægttab .. jeg elsker dig !
Brugeravatar

 
Reputation point: 179
 
Indlæg: 3634
Tilmeldt: 13. okt 2011, 13:37
Geografisk sted: Østerbro, København
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanYo bro! Jeg fandt lige det her billede på internettet.

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 245
 
Indlæg: 4164
Tilmeldt: 25. nov 2008, 15:14
 
Træner her: The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
- Squat: 210.00
- Dødløft: 215.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplansalt skrev:Yo bro! Jeg fandt lige det her billede på internettet.


Synd man ikke også kan se Pind og T-pain på The Teasing Poster. #BROtencity

I går trænede jeg konkurrencedag, der var en noget slatten omgang. Jeg er stadigvæk rimelig most i kroppen efter Newcomers. Den er dog ved at komme sig, da jeg får sovet rigtig meget lige for tiden.

Dagens træning i dag, var i selskab med Jess, der virkelig fyrede den af. Jeg prøvede at tage hans hjul, men måtte hurtigt slippe det, da han insisterede på at køre på en større klinge end min. Træningen var dog af rimelig hæderlig karakter hele vejen igennem, med relativt korte pauser, Pmax90. Benene har ikke været i manegen i ca. 3 uger, så jeg glæder mig til de næste DOMS-dage. Faktisk er de allerede kommet <3 Vi hørte i øvrigt hele Youthanasia-pladen igennem under træningen. Lækkert.

5 minutters Treadmilll

A1 HS
4 x 15 @ +30 kg

A2 Leg Curls
4 x 15 @ 30 kg

B1 Benpres
4 x 20 @ 150 kg

B2 DB SLDL
4 x 15 @ 29,5 kg

*Jeg besluttede at afslutte quads-slagtningen her og i stedet kørte lidt cardio til sidst.

C1 Standing Calf Raises
15 @ "14"
15 @ "12"

C1.1 Seated Calf Raises
2 x 15 @ 35

C2 Hypers, der sad lige i HAMS
4 x 12 @ bw.

20 min treadmill feat. Jess
*Her diskuterede vi rock/metal-musik og jeg syntes at det var ret sejt, at Jess lyttede til Iron Maiden allerede i 4. klasse.

Til sidst kom Marco og smilede sødt til mig, inden han gav mig en broderlig omfavnelse og ønskede mig tillykke. Det var rart.

I morgen til T-tid feat. S A L T & T BRO W J.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag var første 'træning-med-energi'-træning efter NC. Der var masser af BRO's og en dejlig fredagsstemning over TG. Bertel ønskede mig tillykke ude i gården -og Karim og Lærling ligeså, da jeg kom ind ad døren. -Det er så hyggeligt og overraskende, at så mange siger "Tillykke" og giver en krammer. Jeg kan jo ikke helt huske hvem jeg ikke har mødt endnu, siden NC. Karim gav, vanen tro, en kanon krammer, hvilket var med til at sætte mig op til at FYRE DEN AF.

Jeg er kommet til at fucke lidt op i mit split, da jeg er startet en dag tidligere end planlagt, efter NC. Så i dag delte jeg min høj-rep overkrop dag op, så jeg pressede i dag, hvor jeg så trækker i morgen, der i øvrigt bliver kl. 11 feat. Klee og Salt.

Treadmill-opvarmning
5 min
*Barbellz var tilbage og vi diskuterede hans bodybuilder-karriere. Jobs snakkede også om scene-drømme. Det er dejligt at være med til at inspirere <3

DIPS ROCKETS IN THE RACK -Eller det var i hvert fald meningen...
5 serier med FART
*De er stadig svære at få fart i, men de skal nok blive gode i den kommende uge.

BB BP
8 @ 70 kg
12 @ 80 kg
12 @ 75 kg
12 @ 70 kg
25 @ 50 kg, SPEED FORCED
*jobs gjorde det eminent som spotter på mine sets der var godt pressede alle sammen. Jeg afprøvede samtidig hans elastik-trick til bænken, der limede mine skulderblade til bænken. Awesome!

A1 Cable Flyers
12 @ 30 kg
3 x 15 @ 25 kg

A2 LR, R60
15 @ 11 kg
15 @ 11 kg
15 @ 11 kg, Klee Forced
15 @ 13,5 kg, KLEE FORCED
*11'eren blev stjålet efter mit tredje sæt. Jeg var selvsagt rasende.

BTN Press, R60
12 @ 20 kg
10 @ 35 kg
10 @ 30 kg, BTN Push Press på de sidste
10 @ 25 kg, BTN Push Press på de sidste
15 @ 20 kg

Press Downs, R60
20 @ 35 kg
20 @ 40 kg
20 @ 45 kg
20 @ 45 kg

B1 Cable Pull Aparts
4 x 12 @ 12,5 lbs

B2 Rope Extensions, R60
15 @ 40 lbs
15 @ 35 lbs
15 @ 30 lbs
15 @ 30 lbs
*Ustyrligt pump i trisserne. Der var generelt rigtig meget blod rundt i kroppen i dag. Jeg havde nemlig afholdt CARBS FEAST lige inden træning med rugbrød, havregrød og madpandekager.

15 min Treadmill nedvarmnings-cardio
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1354
Tilmeldt: 18. apr 2008, 10:01
Geografisk sted: Nørrebro
 
Træner her: Farum Sol & Motion
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 151.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan<3

Men nu skal jeg være fuld først. I Bobbys fredagsbar!
SandyFrink skrev:Jeg kan ikke godkende denne log. Decideret træningsfanatisme.
 
Reputation point: 73
 
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14. maj 2011, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster