Bruger loginTilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!

Tilbudsguide, uge 41, 2019
Ost, æg og kaffe!

Ugen der gik, uge 39, 2019
Smartphone og progression!


Statistik

Vi har 56116 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er MichaelPat

Vores medlemmer har i alt skrevet 2030462 indlæg i 86995 emner

7 nye indlæg i dag


Online
I alt: 520
Medlemmer: 19
Skjulte: 1
Gæster: 500

Følg bodybuilding.dk på

Сизифов минут

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Jeg læste lige denne artikel og kom til at tænke på dine filosofiske skrublerier (er det et ord?) - tænkte i hvert tilfælde, at du ville finde den interessant. Og hvis du ikke allerede abonnerer på Big Think kan jeg varmt anbefale siden. De kommer med nogle ret spændende indslag once in a while :)
If you hit an oak tree one thousand times in one thousand different places, what’s going to happen? Absolutely nothing. But if you hit an oak tree one thousand times in the exact same spot, what’s going to happen is you are going to knock it down.
Brugeravatar
 
Reputation point: 275
 
Indlæg: 3411
Tilmeldt: 13. apr 2012, 19:31
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTr.Bjørn skrev:Har du prøvet med stærk chili? Kendte på et tidspunkt en hvis smagsløg var helt fucked, han ordnede det med masser af chili, eller peber, men stadig meget. Eller han ordnede det ikke, han kan stadig ikke smage, men han siger han får en "varm" fornemmelse i munden når det er stærkt.


Jeg prøvede med en skål kogende vand tilsat kamillete og pebermynte dråber og så hovedet indover og et håndklæde over. Jeg kunne ikke dufte et eneste pebermyntemolekyle men jeg kunne godt mærke at det sved i øjne og hals. I dag kan jeg dog godt smage lidt, så mon ikke sygdommen er på retræte.

snus skrev:Jeg læste lige denne artikel og kom til at tænke på dine filosofiske skrublerier (er det et ord?) - tænkte i hvert tilfælde, at du ville finde den interessant. Og hvis du ikke allerede abonnerer på Big Think kan jeg varmt anbefale siden. De kommer med nogle ret spændende indslag once in a while :)


Spændende ja. Meget Sartre'ian. Dømt til frihed i toppen af behovspyramiden. 1. world problems really. Ikke desto mindre er der nok flere mennesker der begår selvmord efter de når toppen af behovspyramiden end der er i de lavere lag. Det virker dumt at begå selvmord, når ens liv går ud på at overleve. Det virker derimod mere rimeligt at begå selvmord når man ikke behøver kæmpe for noget mere, når tingene bliver meningsløse, og man finder ud af, at alt det man kæmpede for, ikke endte med at gøre en mere lykkelig.
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanKeder I jer i varmen? For varmt til at masturbere? Så har jeg skrevet en sommerkrimifølgeton til jer. Jeg har taget udgangspunkt i manuskriptet til Forbrydelsen 2, og har rettet det til jeg syntes kunne forbedres. Værsgo' og selv tak:

I skal forøvrigt læse den nedefra og op. Det er noget jeg prøver at indføre, for at forny det danske sprog.

Nederst har jeg vedhæftet et billede af mig selv, så I bedre kan identificere jer med forfatteren.

Fordærvelsen 2 afsnit 10: Sara Ond har fundet morderen! Det viste sig at det var hende selv der havde myrdet ham. Som hun selv sagde: ”Jeg havde glemt det”. Folk syntes mildest talt at det var noget af et antiklimaks og forlangte genudsendelser af Gøngehøvdingen. Men det kunne der ikke være tale om, mente en der hedder Gunnar, og tilføjede: ”Høns! Gotta love ´em. Du ved, med fjer og pels og hvad har vi.” The end

Fordærvelsen 2 afsnit 9: Sara Ond har fået et tip omkring mordet på Theis Birk Larsen. Tippet er dog tvivlsomt da det både involverer smølfer, 2 dusin bævere, Johannes Døberen og bulgarske kloakker. Hun beslutter sig dog for at forfølge tippet, og det fører hende til Mordor hvor hun møder en desillusioneret Sauron. Han er ved at smede en ny ring der skal herske over 4 polakker. Hun synes det er en kende uambitiøst

Fordærvelsen 2 afsnit 8: Sara Ond er taget til Sønderjylland for at se om der er en sammenhæng mellem Tøndersagen og Rødbedesagen. Hun skal med toget derned for at falde i med de lokale. Men da hun spørger en lokal hvornår toget til Tønder går, får hun svar på tiltale: ”Vinne æ tåch te Tynne geer? Wen det piffe å æ juel løffe ront"! Ja, sådan går det når man støder på Harald æ mann i SynneBronx…

Fordærvelsen 2 afsnit 7: Folk er begyndt at blive mistænksomme. Er hende der Sara Ond ikke bare en discount udgave af Lisbeth Salander? Med personlige problemer der underholder, men ikke forarger liguster Danmark søndag aften? Sara Ond er træt af at hun ikke er mere outreret så hun køber 12 kg læder og nitter og bikser en fikst s/m kostume sammen. Hertil udtaler Allan Myggestik: ”Næbdyrets skæbne er uvis.”

Fordærvelsen 2 afsnit 6: Torben Plovfure har ansat den okkulte danseinstruktør Allan Myggestik som nyt sidekick til Sara Ond da han føler hun er en kende langsom i betrækket. Han kommer straks på sporet af den liechtensteinske rødbede mafia som i årevis har lænset EU’s kasser for rødbedestøtte. Sara Ond mener han er på vildspor og udbryder vredt: ”Hvorfor fanden skulle jeg også bruge alle de penge på en tigerhat!”

Fordærvelsen 2 afsnit 5: Sara Ond har en dårlig dag. Hun føler at uanset hvad hun gør, så bliver morderen først fundet i sidste afsnit. Som om hendes skæbne var i hænderne på en kynisk manuskriptforfatter eller Dannie Druehyld. Men som hun udtaler til den svenske avis aftonbladet: ”Pelle Haleløs er et overset værk i den eksistensfilosofiske litteratur. Det synes jeg vi skal huske på i disse tider med kulmangel.”

Fordærvelsen 2 afsnit 4: En ny lov, vedtaget af Dansk Populistisk Folkeparti, har bestemt at alle pædofile, og andre som befolkningen ikke bryder sig om, skal brændemærkes i panden med ordene ”fy, slemme bandit”. Sara Ond er blevet sat til at udføre denne brændemærkning, og derfor har hun ikke tid til at jagte mordere i dag. Men som hun selv siger: ”Come on, det er vel en menneskeret at besudle grævlingefondue?”

Fordærvelsen 2 afsnit 3: Sara Ond har en ny mistænkt. Det er teleselskabet 3 der er i søgelyset. ”Det tegner højpolitisk” siger Torben Plovfure ”der er mere product placement end i Ørnen.” Sara Ond går undercover og infiltrerer 3 i månedsvis, men finder kun frem til at de er mere interesserede i at få henrettet Pjerrot end i rødbedeavler Theis Birk Larsen. ”Jeg er glad ved grønlangkål” udbryder Sara Ond efterfølgende

Fordærvelsen 2 afsnit 2: Sara Ond har fundet en hovedmistænkt. Det er rødbedeavler Theis Birk Larsens kone Jytte. Der går nemlig rygter i byen om at hun hadede sin mand. Desværre går der også rygter om at hun har været død i 12 år, og da disse rygter viser sig at være sande må Sara Ond indrømme at hun drog forhastede konklusioner. Men som hun siger: ”Det er let at være konge når man bor i Dronninglund”

Fordærvelsen 2 afsnit 1: En prominent rødbedeavler er blevet myrdet under mystiske omstændigheder (han var druknet i myseost) Sara Ond er sat på sagen da hun er Danmarks svar på Barnaby. Hendes chef Torben Plovfure synes hun er en værre en, men ser igennem fingre med at hun har 14 domme for mord og trusler på livet bag sig, for som han siger: ”Sara er dygtig. Og så var hun pisse god i Barndommens gade”
Vedhæftede filer
564516_10151425840933725_845885084_n.jpg
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanJeg er mega fan
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 645
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplanVed ikke om jeg er meste fan af den formidabel krimi eller dit skæg!
Logbog for gamle mænd - Persistence beats even talent!

Dtrip650 skrev:Jeg tænker ofte på, at prøve Jack3d eller kokain, tage det hver dag, så jeg kan gå amok og vise folk at jeg ikke giver en fuck... Men det virker bare forkert et eller andet sted.
Brugeravatar

 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 4583
Tilmeldt: 19. maj 2012, 14:36
Geografisk sted: Aalborg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBillede
Brugeravatar
Månedens skribent: August 2009
 
Reputation point: 262
 
Indlæg: 20084
Tilmeldt: 23. maj 2008, 09:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan[quote="Mågens"][/quote]

:lol: Du har en pointe. Godt spottet :lol: Folk plejede at sige jeg lignede den gamle danske skuespiller Ebbe Langberg. Nu er det George R. R. Martin. Kæft det går fremad for mig.
Vedhæftede filer
20955_287811738724_1980835_n.jpg
20955_287811738724_1980835_n.jpg (7.53 KiB) Vist 2507 gange
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanJeg har haft en lorte uge. Har du ikke en god historie eller to, Ebbe Langberg - gerne en med nogle fnisende eller til og med sjove epsioder?
Kål og Trenbolone siden 2016

"Aner det ikke, men det siger JMT."

https://www.instagram.com/quadz_like_ronz/
Brugeravatar

 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 802
Tilmeldt: 8. mar 2011, 21:39
Geografisk sted: Arentsminde
 
Træner her: Skovsgård motionscenter
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 175.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanYrako skrev:Jeg har haft en lorte uge. Har du ikke en god historie eller to, Ebbe Langberg - gerne en med nogle fnisende eller til og med sjove epsioder?


Billede

Jo det har jeg da. Min kære svigerfar, som udover at være betjent, også har noget skoventreprise og derfor opholder sig meget i skoven, kom ud i en værre klemme i forgårs. I skoven er der nemlig flåt'er. De små satans kræ der borer hovedet ind i kroppen og suger blod og som man kan blive pisse syg, hvis man ikke får dem pillet af i tide. Man kan både få træthed, feber, hovedpine, nakkerygstivhed, nervesmerter, muskellammelser, hjerterytmeforstyrrelser, besvimelsestilfælde, kronisk hjernebetændelse, kronisk ledbetændelse og kroniske hudforandringer. Så altså. Ikke en satan man skal spøge med.

Nå men svigerfar havde altså fået en af dem her på pikken. Han havde selv forsøgt at få den af med en pincet, men hovedet var blevet siddende. Altså flåt'ens hoved, og det er bad news flåt-wise. Han var så taget på skadestuen, hvor der opstod stor ståhej og moro, da han fik luftet sit ærinde. Den kvindelige læge sørgede snart for, at alle hende sygeplejerskekumpaner fik nys om sagen, og snart var der ikke en sjæl på stedet der ikke kendte til 'betjenten med pikkemandsproblemet'. Lægen forsøgte det bedste hun kunne med stærkt lys, lup og specialværktøj under kyndig vejledning af 3 sygeplejersker, men ud ville kræet ikke.

Lægen foreslog dernæst, i et anslag af munterhed, at det ville være nemmere at 'få godt fat', hvis svigerfar kunne 'præstere' lidt. 'Mjoh, tjoh', sagde svigerfar, 'man er vel efterhånden en ældre herre, så det kunne, grundet situationens beskaffenhed, godt tænkes at blive en kende over evne', og foreslog derefter, foranlediget af stundens muntre stemning, at en af de unge sygeplejersker måske kunne være behjælpelig med et sådant prekært anliggende, nu de alligevel var der, og ikke foretog sig meget andet end at supervisere hans lem og dets pinsler. Nu kunne man godt forestille sig at helvede var brudt løs i disse så dydige feministiske tider, men heldigvis var et af tøsebørnene kvikkere end politiet tillader, og gav kvikt svar på tiltale: 'Så skulle jeg vist på overarbejde i en sådan grad, at mængden af efterfølgende afspadsering ville overstige adskillige overenskomstmæssige regler.' Joh, frisk var hun denne tøsepige.

Resultatet blev, at de til sidst fik tag på dyret og svigerfar kunne gå lettet hjem. Dog med blå pik, grundet den voldsomme behandling. Se det var et rigtigt eventyr.

Håber du er i lidt bedre humør nu Yrako
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanHaha!

(hilsen én der har haft en flåt samme sted - dog kom svinet ud i ét stykke, men det var IKKE en udpræget fornøjelse)
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 436
Tilmeldt: 7. jul 2012, 16:15
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHvordan dælen endte den dér? d: Hoppede den på ham, just som han ladede vandet eller?
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools."
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1145
Tilmeldt: 28. okt 2013, 09:47
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 133.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTr.Bjørn skrev:Hvordan dælen endte den dér? d: Hoppede den på ham, just som han ladede vandet eller?


De hopper på tøjet når man går forbi. Derefter sætter de kursen mod lune fugtige steder som skridtet, armhulerne og haserne. Jeg pillede lige en af mig selv i dag. Den var dog kun nået til min arm og havde endnu ikke nået at bore sig ind.
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanJeg har engang for 1-2 måneder siden pillet 11 flåter af min kat hvorefter den skabte sig så meget, at jeg måtte lade den gå selv om der stadig var en masse tilbage. Den lever faktisk stadig, men har så også bogstaveligt talt kæmpe nosser. Det var ret vildt den dag.
 
Reputation point: 9
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 2. sep 2012, 11:42
Geografisk sted: Faxe Ladeplads
 
Træner her: HGVS
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 155.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan'armen det smukt :mrgreen: :lol:

Billede
Kål og Trenbolone siden 2016

"Aner det ikke, men det siger JMT."

https://www.instagram.com/quadz_like_ronz/
Brugeravatar

 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 802
Tilmeldt: 8. mar 2011, 21:39
Geografisk sted: Arentsminde
 
Træner her: Skovsgård motionscenter
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 175.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVed I ikke hvad I skal bruge jeres søndag aften på? Så kan I læse det her vrøvl jeg har skrevet i dag

https://mussetrussen.wordpress.com/2014 ... agsupdate/
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanKunne I lide min krimi fra forleden? Så er der mere guf. Jeg har nemlig skrevet en pisse Twilight agtig vampyr sæbeopera, som I får lige her. Afsnit 1 er blevet væk i cyberspace, men hvad faen. Det var nok bare noget karakterintro. Serien hedder Extreme Vampire Postman. Den handler om Karsten som er post. Af uransagelige årsager får han altid pakker der skal leveres til blodtørstige vampyrer. Og da Karsten i forvejen har problemer nok på hjemmefronten i form af en kone der insisterer på at omdanne Karstens hobbyrum til en curlingbane, ja så tror jeg nok der er lagt op til skærmydsler!

Extreme Vampire Postman afsnit 2 (Everyday Karsten – feat. Buffy the vampire slayer): Karsten skal aflevere en pakke til en mystisk hr. D. Racula. Til alles overraskelse viser det sig at være en blodtørstig vampyr. Karsten ringer efter Buffy the vampire slayer og får overtalt Hr. Racula til at opføre sig ordentligt. Alt imens bygger Karstens kone videre på curlingbanen. Der er dog fodbold på tv så Karsten beslutter sig for at lade stå til og tager en kølig pils.

Extreme Vampire Postman(eller EVP som den hedder i folkemunde)afsnit 3 (Appointment with Dr. Death): Karsten er overbevist om at dagen for en gangs skyld bliver vampyrfri, da han skal ud med et brev til den respekterede overlæge Dr. Acula. Men endnu en gang må han indse at han bare er pokkers uheldig da Hr. Acula viser sig at være forholdsvis blodtørstig. Karstens kone Conny bygger ufortrødent videre på curlingbanen. Men Karsten har en plan.

EVP afsnit 4 (About a Karsten – feat. Silvan – a suburban ode to falling asleep in front of the tv): Efter endnu et arbejdsrelateret opgør med en blodtørstig vampyr, kommer Karsten træt hjem fra job. Det hamrer og banker inde fra hobbyrummet hvor Conny er i gang. Karsten kan se at Conny har været i Silvan efter koste, så curlingbanen må være tæt på færdig. Han overvejer at iværksætte hans plan, men kommer så til at se Dr. Quinn Medicine Woman. Da det er slut falder han i søvn på sofaen.

EVP afsnit 5 (Where art thou guts Karsten?): Karsten håber på en dag uden vampyrer da han er træt af blodtørstighed, men han har åbenbart ikke set hvad serien hedder, for uden vampyrer giver den jo ingen mening. Karsten føler også at han går som katten om den varme grød med hensyn til curlingbanen. I det hele taget er Karsten træt af det hele og overvejer at melde sig til fremmedlegionen. Men Karsten kender sig selv. Han vil hellere have en lur.

EVP afsnit 6 (Revenge of the Karsten – with extreme backfire): Nu skal Conny ned med nakken! Hun har allerede taget curlingbanen i brug og curler lystigt sammen med Helena Blach Laursen. Karsten afspadserer i dag, så vampyrerer kun på hobbyplan i dag. Han går ud til Conny og slår i isen og forlanger sit hobbyrum tilbage! Conny griner af ham fordi hans lynlås står åben. Hun spørger om hans mor er syg. Karsten svarer nej, fordi han ikke forstår jokes fra firserne.

EVP afsnit 7 (Ragna-rock-on – the assassination of the Karsten by the coward Prue something): Karsten har på fornemmelsen at der godt kunne stå vampyrisme på programmet i dag, så han ringer til Heksene fra Warren Manor for back-up. De er dog ikke til meget hjælp da de mest gør sig i dæmoner. Han spørger Prue om hun ikke er hende der Brenda fra Beverly Hills 90210. Hun bliver mega sur og bider Karsten ihjel. Conny har nye planer: Baghaven skal ombygges til en undervandshockeybane!

EVP afsnit 8 (The Jesusism of the Karsten): Efter gårsdagens fatale uheld hvor Karsten blev bidt ihjel er stemningen dårlig i Tappernøje hvor byens antihelt Karsten Post ellers plejer at holde vampyrerne i skak. Selv Conny måtte udbryde: ”nej fy føj da for et spektakel” da hun hørte om Karstens endeligt. Derefter fortsatte hun ufortrødent undervandshockeybanebyggeriet. Men hov, hvad var det? Var det ikke lyden af Karstens knirkende knæ?

EVP afsnit 9 (Pandemic vampyrism – not a thing to take lightly): Den altid finurlige Karsten kom til syne kl 6.32 fredag morgen. Bleg jovist. Hugtænder jovist. Kappe jovist. Kiste som seng jovist. Og en dyb angst for hvidløg, kors og spidse pinde, men ikke desto mindre: Der stod Karsten. Undersøgelser viste at Prue var undercover vampyr og hun havde smittet Karsten med H1N60. Også kaldet Vampyrinfluenza. Alt imens var Conny ude for at lede efter en 15 kg tung puck.

EVP afsnit 10 (The rise of a true hero, rebel without a cause, bad ass for life, biaaaatch slappin’ mofo to the max, Karsten EVP.): Sæsonafslutning i dag. Da Karsten nu selv var blevet vampyr var det så som så med vampyrkampene på jobbet. I stedet drak han the og spiste klejner sammen med sine nye vampyrhomies. Og Conny? Ja hende curlede Karsten ihjel med Helena B som curlingsten. Så købte han Top Gear box set på dvd og indrettede baghaven som et vampyrinspireret Disneyland (ja det var en forholdvis stor baghave han havde) The end
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanTro det eller lad være, men jeg har skrevet en ny artikel igen

https://mussetrussen.wordpress.com/2014 ... rie-del-2/
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:Tro det eller lad være, men jeg har skrevet en ny artikel igen

https://mussetrussen.wordpress.com/2014 ... rie-del-2/


Interessant :)
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools."
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1145
Tilmeldt: 28. okt 2013, 09:47
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 133.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanEndnu en ny artikel

Passer myten om, at man bare skal træne 10.000 timer, for at blive rigtig god til noget?

https://mussetrussen.wordpress.com/2014 ... rs-reglen/
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanInden jeg kradser af, kan I lige nå at læse det her blogindlæg om Brian Shaw og døden

https://mussetrussen.wordpress.com/2014 ... -og-doden/
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanVil du også gerne være en skide succesfuld sundhedsblogger? Så læs min guide her:

https://mussetrussen.wordpress.com/2014 ... dsblogger/
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanDu er bare ikke helt rask ( på den fede måde )
 
Reputation point: 120
 
Indlæg: 543
Tilmeldt: 9. okt 2010, 15:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFede artikler :)
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools."
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1145
Tilmeldt: 28. okt 2013, 09:47
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 133.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHej Brian.

Du må aldrig stoppe med at blogge.

Og sådan er det bare.

Kh. Bjørn.
The only constant is indomitable human will. Those with power and those without it.
Brugeravatar
 
Reputation point: 245
 
Indlæg: 847
Tilmeldt: 8. mar 2013, 08:39
Geografisk sted: Brabrand.
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 182.50
- Squat: 282.50
- Dødløft: 262.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanElsker din drøm med Brian Shaw!
Logbog for gamle mænd - Persistence beats even talent!

Dtrip650 skrev:Jeg tænker ofte på, at prøve Jack3d eller kokain, tage det hver dag, så jeg kan gå amok og vise folk at jeg ikke giver en fuck... Men det virker bare forkert et eller andet sted.
Brugeravatar

 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 4583
Tilmeldt: 19. maj 2012, 14:36
Geografisk sted: Aalborg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI er nogle søde loglæsere. Så søde at jeg overvejer at masturbere til jeres kommentarer. I skal dog nok forvente at jeg fordufter til Saint Tropez snarligst, for at køre Lamborghini og knalde filmstjerner, da mit nyeste blogindlæg er gået amok

Billede

256 views i timen. Det betyder ca. 1 mia i afkast, som jeg har tænkt mig at bruge på et liv i luksus.

Vi ses
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanTil de interesserede, har jeg for overskuelighedens skyld, samlet alle mine artikler på en ny side på min blog

http://mussetrussen.wordpress.com/artikelarkiv/
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanI dag har jeg et nyt videotip til jer. Byg jeres egen kinesismaskine på 7 sek og spar 35.000 kr. Det er satanedeme public service

http://mussetrussen.wordpress.com/2014/ ... enkle-tip/
Brugeravatar

 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 6626
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:I dag har jeg et nyt videotip til jer. Byg jeres egen kinesismaskine på 7 sek og spar 35.000 kr. Det er satanedeme public service

http://mussetrussen.wordpress.com/2014/ ... enkle-tip/


Jeg er vild med de små guldkorn du kommer med. Tror jeg vil gå ned i centret og gøre det i begge sider (cable cross), og så tage 40.000 kr. for det, så har de også fået 30.000 i rabat, jeg plejer sådan at være stor i slaget :) .. Ej, men dejligt med noget læsestof fra dig =D>
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools."
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1145
Tilmeldt: 28. okt 2013, 09:47
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 133.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanEr det ikke sådanne rows, man kalder CS (chest-supported) rows?

Og har du nogle macros på de tuscher der? Ser super tasty ud.
If you hit an oak tree one thousand times in one thousand different places, what’s going to happen? Absolutely nothing. But if you hit an oak tree one thousand times in the exact same spot, what’s going to happen is you are going to knock it down.
Brugeravatar
 
Reputation point: 275
 
Indlæg: 3411
Tilmeldt: 13. apr 2012, 19:31
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 18 gæster