Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57004 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er DulleUlla

Vores medlemmer har i alt skrevet 2037665 indlæg i 92512 emner

15 nye indlæg i dag


Online
I alt: 299
Medlemmer: 11
Skjulte: 0
Gæster: 288

Følg bodybuilding.dk på

Udbedring af kostplan funktionen

Udskriv emne


Har du forslag til nye tiltag? Samt nyheder og information vedr. siden

Tilbage til Forslag til forbedringer

Synes der mangler lidt i kostplan funktionen

Kunne man ikke lave så man kan indtaste kcal der hvor man i dag kan indtaste gram eller stk. ?

Hvis jeg mangler 500 kcal i min kostplan og føler for det skal være Pasta, fuldkorn (Firenze) der skal dække det ind, så indtaster jeg fødevaren også 500 Kcal og får så 151.5 gram som svaret

Det er selvfølgelig ikke en nødvendighed, for jeg kan bare finde ud af det ved at indtaste en given mængde indtil jeg rammer, men synes bare det kunne lidt lækkert med sådan en funktion :dance:
Så man evt. kunne bygge videre på noget lignede denne http://samvirke.dk/sundhed/gallerier/saadan-ser-200-kalorier.html til især alle de nye der skal til at lære at lave en kostplan, det tager noget tid før man på slum kan tage en mængde mad også ved man hvor mange Kcal der ca. er

Fibre indhold har været oppe og vende før http://www.bodybuilding.dk/kostfibre-i-kostplanen-t40535.html hvortil Bay svare "Det bliver dog et større arbejde at få rettet alle de eksisterende fødevarer til." men kunne man ikke bare lave dette som en funktion så dem der alligevel indtaster en ny fødevare også kan indsætte fibre indholdet. Og for dem der skulle have lyst til det så indsætte værdierne for de andre fødevare der er kodet ind som de selv bruger (med mindre man kun kan rette i dem man selv har lagt ind, kan jeg ikke lige huske :D )

Og som i denne http://www.bodybuilding.dk/kostplan-mikronutrientfordeling-t19761.html hvor der foreslås "ville os være lækkert vis man f.eks. i kulhydrat kunne indtaste: heraf sukker, og fedt heraf mættede/umættede"
igen lave det til en funktion hvor brugerne af siden kan være jeres "programøre" så i ligger arbejdet ud til dem der er interesseret i at bruge disse tal.

Til sidst har jeg nedestående billede, ved ikke om det kun er mig hvor det ser sådan ud, men synes da det er lidt fjollet at når jeg skriver noget så attacher den forslagene på datoen i stedet for der hvor man skriver. så kan man ikke se hvis man får lavet en stavefejl midt i det hele ](*,) :whistle:
Vedhæftede filer
kp.png
kp.png (7.86 KiB) Vist 322 gange
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: 31. mar 2013, 16:03
 
Styrkeliste
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Tilbage til Forslag til forbedringer
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster