Bruger loginUgen der gik, uge 24, 2019
Nye programmer og stærke brugere!

Tilbudsguide, uge 25, 2019
Kirsebær og steaks!

Ugen der gik, uge 23, 2019
Crossfit og kost!

Tilbudsguide, uge 24, 2019
Okse og ananas!


Statistik

Vi har 55591 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Pocahontas

Vores medlemmer har i alt skrevet 2029615 indlæg i 86704 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 430
Medlemmer: 10
Skjulte: 0
Gæster: 420

Følg bodybuilding.dk på

UDG! Uge 9 / 2012

Udskriv emne


"Ugen der Gak", "Månedens skribent" samt "Interview af en Bruger"

Tilbage til Reportager m.m.

Billede


Den 30. Juli 1947 kom Arnold Alois Schwarzenegger til verden på et hospital i Wien.. Her i dag 64 år efter har han et cv. der blandt andet inkluderer adskillige titler som Mr. Olympia, og status som måske den største actionhelt filmverden nogensinde har set. Guvernator/Sperminator - der er nok ikke mange i denne verden der ikke kan sætte ansigt på vores yndlings Arnold.

I denne weekend stod legenden endnu engang for åbningen af den 24. udgave af hans eget show, Arnold Classic 2012 – et show hvor kun de bedste og største får plads.

Et arrangement af den kaliber kræver naturligvis vores opmærksomhed, og det får den også – men først skal vi lige have lidt nyt fra bb-land..Nyt på Bodybuilding.dk

DM-A i styrkeløft løber af stablen i weekenden 10./11. marts, og det kommer vi naturligvis også til at bruge lidt tid på her i bb-land. Allerede nu er der oprettet en optaktstråd – og som en lille teaser til det forestående til stævnet, har vi valgt at reposte et interview med en af de helt store favoritter, Mathias Kristensen.

Tag et kig her: optakt-til-dm-a-i-styrkeloft-2012-t55817.html#p1297455

BilledeI ka' li' video ka' i, og nu er BB er klar med endnu en video med NBM. Denne gang kan i se ham pine ryg og bryst!


Kommentarer kan i poste her: post1293386.html#p1293386Den sidste måneds tid har der kørt en konkurrence omhandlende ”Bedste trænings outfit” – og nu er de 10 nominerede fundet! Du har mulighed for at stemme på dine 2 favoritter i denne tråd:
afstemning-manedens-traenings-outfit-t55849.html

Et par af bidragene ser således ud..
Billede
Billede
BilledeMånedens Logbog skal naturligvis også findes i den netop overståede februar.
De nominerede er: MZG, Marcus, Ahrendsen, sWolegren og Th0mas.

Afgiv din stemme i konkurrencen om 2 kg. proteinpulver, lige her: manedens-logbog-februar-t55768.htmlThe Czech var BB.dk’s udsendte rapporter i forbindelse med DM i vægtløftning, og det resulterede i en glimrende reportage.

Resultater, billeder + videoer findes i DM tråden lige her: post1292660.html#p1292660
BilledeVores yndlings Jagd, har skrevet en ny Apropos – og denne gang er han vred..

”Hvordan kan det gå tænkende menneskelige organismer næsen forbi, at styrkesport handler om at være stærk? Det er hamrende lige meget hvordan styrkeatleter ser ud. Det er ikke en skønhedskonkurrence, eller en bodybuilding konkurrence for den sags skyld. Jeg kan leve med, at folk ikke kan forstå, at det rent faktisk kan være en fordel at være tyk, og have en stor mave, hvis man vil løfte tunge vægte i visse øvelser. Det giver nogle biomekaniske fordele, hvis man eksempelvis har en stor mave i en øvelse som squat. Det er fair nok man ikke kan gennemskue det. Men det virker som om mange tror vægttræning kun handler om at ændre kroppens udseende til noget smukt og æstetisk. Det er åbenbart meget svært at forestille sig, at man kan træne med vægte ene og alene ud fra et funktionelt synspunkt, hvor man er hamrende ligeglad med hvordan ens krop ser ud.”

”Youtube Idioti”: apropos.php?page=36Dingo var manden bag en vældig populær omgang fælles træning I Target, tilbage i efteråret. Nu er faklen givet videre til Solosesso, som er i fuld gang med planlægningen af en opfølger til successen. Datoen ligger endnu ikke fast, men at det bliver engang i maj er dog kommet på plads indtil videre.

Hold øje med updates om arrangementet her i tråden: post1292356.html#p1292356Tilbudsguiden for den næste uge har Dingo klar til jer.. Husk at der nu er vedhæftet en pdf. så den er lige til at smide på mobilen, når din storindkøb skal foretages.

Du finder den handlenes bedste ven lige her: bb-dks-tilbudsguide-uge-10-t55843.html

BilledeNyt fra sponsorerne

Bodylab og Thomas Jagd står bag en opfølger til det vældig populære program ”Back to Basics”.

” Der er rigtig mange, som har haft glæde af min første ”Større muskler - Back to basics” (BTB) artikel. Men det er efterhånden et års tid siden artiklen blev publiceret, og der er sikkert mange som er kommet til det punkt, hvor de gerne vil avancere til et mere krævende træningsprogram.

Har man kørt det gamle BTB i et 1 års tid, eller kørt et tilsvarendetræningsprogram, så er man ganske godt rustet til at rykke videre.

Træningsprogrammet i denne artikel er stadigvæk baseret på et 2-splits push/pull træningsprogram. Men i stedet for 4 ugentlige pas har man nu 6 ugentlige pas. Det giver en forøget frekvens, og er sat op på en måde, så man ikke laver de samme træningsøvelser hver gang. Det giver et større øvelses repertoire, og man opnår derudover det, at man kan ramme hver muskel 3 gange i ugen, og samtidig have mindre risiko for at brænde ud, sammenlignet med hvis alle pas indeholdte de samme træningsøvelser.”


Link til ”Back to Basics II”: http://news.bodylab.dk/artikler/2073-ba ... s-round-iiSamme konstellation, som ovenstående, står også bag en spritny artikel, ”Bevægelser vs. Muskelgrupper”

”Say whut? Man skal glemme alt om muskelgrupper? Men hele formålet med vægttræning er jo netop at stimulere de forskellige muskler til vækst? Ganske rigtigt. Men det gør det meget lettere at konstruere et fornuftigt træningsprogram, hvis man i stedet for at anskue kroppen som en samling af forskellige muskler, som alle skal tilgodeses med et stort arsenal af øvelser, ser kroppen som en funktionel organisme, hvor flere grupper af muskler arbejder sammen om at lave en række grundlæggende bevægelser. Folk snakker om brystøvelser, om rygøvelser, om bicepsøvelser, men sagen er den, at selv de mest isolerende øvelser, ikke er isolerende overhovedet. Langt de fleste biceps øvelser stimulerer også vækst i underarmens muskulatur, i brachialis som ligger under biceps, og sågar i det anteriore hoved af skuldermusklen. 100 % isoleret træning af biceps, eller en hvilken som helst anden muskel for den sags skyld, eksisterer simpelthen ikke.”

"Bevægelser vs. Muskelgrupper": http://news.bodylab.dk/artikler/2100-be ... elgrupper-

BilledeBodylab er sponsor ved MMA-stævnet Royal Arena, som finder sted den 10. marts, og DU har chancen for at komme med – HELT GRATIS!

Gå ind på Bodylabs facebookside, og deltag I konkurrencen: http://www.facebook.com/bodylab.dk
BilledeBodyman er klar med en artikel om VL sko!

“Mange kender sikkert vægtløfterskoene fra vægtløftningsprogrammer på Eurosport, hvor stærke kinesere flår jern over hovedet som var det kosteskafte, iført sko med den klassiske høje træhæl. Med den stigende trend indenfor Crossfit herhjemme er der dog kommet ny efterspørgsel på vægtløftningssko andre steder end i støvede, hardcore vægtløftergyms, og selv i helt kommercielle centre dukker de op her og der. Men hvad er egentlig formålet med denne slags sko, og har man nogen gavn af dem som almindelig motionist, eller bodybuilder, der hverken dyrker vægtløftning eller Crossfit? Det kommer vi ind på i denne artikel.”
Link til Bodymans artikel: http://www.bodyman.dk/shop/cms-squatsko-artikel.html

BilledeDet sidste som vi skal have med fra sponsorerne I denne omgang, er et glimrende tilbud på BCAA.
3x300 stk. tabletter til kampagnepris på 300 kr. Det er satme billigt..
Billede
BCAA i bodylabs shop: http://www.bodylab.dk/shop/bodylab-bcaa ... -596p.htmlBillede

Der er nok ikke mange her på siden, der er i tvivl om at der i denne weekend, foregår noget ganske særligt i Columbus, Ohio. De største og stærkeste går nemlig head2head i disse dage, og derfor skal vi naturligvis have lidt derfra.

Der kommer masser af billedemateriale, såvel video som stills derfra, og det er svært at sortere noget fra frem for andet, så tag et kig i rækkernes respektive tråde, og se MEGET MEGET MERE!

Her er lidt godt og blandet..

Dennis Wolf
Billede
Billede


Centopani
Billede
Billede


Fouad Abiad
Billede
Billede


Branch Warren
http://pics.musculardevelopment.com/pho ... 64wtmk.JPG
http://pics.musculardevelopment.com/pho ... 52wtmk.JPG


Billede
Billede


Allessandro Galli
Billede
Billede


Bobby Khan
Billede
Billede


Billede
Billede
Billede
Billede
Billede


Nr. 3 Evan Centopani
Billede


Nr. 2 Dennis Wolf
Billede


Arnold Classic 2012 Winner - Branch Warren
BilledeSE MEGET MERE LIGE HER!!!
Arnold Strongman: post1297550.html#p1297550
Arnold Amateurs: post1297376.html#p1297376
Arnold Classics: arnold-classic-2012-t55613-90.htmlBruger Vids

Pigehest var en af de mange brugere her fra siden, der var med til DM Senior i vægtløftning. I loggen beretter hun således..
”Lørdag stod den på DM i vægtløftning for seniorer i Jyden. Jeg havde ugen op til forsøgt mig med væskeudtømning. Dette gik ikke helt efter planen. Tirsdag vejede jeg 71,7 kg og da jeg så vejede 72,4 kg onsdag, så droppede jeg det. Mine træninger på et dagligt kulhydratindtag på 30-50 g var hårde og jeg følte mig svag. De 69 kg var alligevel lidt for optimistiske. I stedet spiste jeg fornuftigt, vejde ind på 73,3 kg og følte mig top klar. Ugen op til stævnet gik jeg og var temmelig nervøs og på dagen var jeg helt åndssvag. Troede at jeg skulle kaste op, havde hjertebanken og nerverne sad bare uden på tøjet. Det er første gang at jeg prøver det, men det var så også mit første vægtløftningsstævne og jeg følte mig temmelig meget på udebane.

Mine startløft blev sat til 48/68. Jeg ændrede dog stød til 70 kg.
Opvarmningen til træk gik godt. Nerverne forsvandt heldigvis og i stedet var min krop bare fyldt med adrenalin. De 48 kg i træk var lette, og jeg råtrak dem egentlig. Gik herefter på 51 kg, som føltes lidt tungere og så på 54 kg som var helt åndssvagt lette. Endte også bare med et råtræk. Når jeg engang lærer at være hurtigt under stangen på de tungere løft, bliver jeg jo stærk
Herefter var det stød. Jeg startede på 70 kg som var meget nemme. Igen var mine stødvend faktisk frivend. Opadstød føltes også overraskende godt, så 2. løft blev 75 kg. Dette var igen ganske nemt og satte mit 3. løft til 80 kg. Dette missede jeg dog desværre. Hev egentlig stangen til brysthøjde, men i stedet for at komme under den kom jeg lidt væk fra den og mistede den. Jeg har kun vendt 77 kg tidligere og stødt 75, så jeg kan godt være tilfreds. Særligt med alt det overskud der var på mine løft.

Det resulterede i sølv i tokamp, sølv i træk og guld i stød. Fedt at slå Mette i stød, især fordi at jeg synes, at hun er så awesome”
Log: pigehestens-log-t54802-90.html#p1297562MZG var også til DM:
”DM SENIOR 2012

Jeg vejede ind på 72.0 - alt for lavt.

Mine løft gik således:

Træk
57kg - fail, ved ikke lige hvad der skete.
57kg - godkendt, råtræk
61kg - godkendt

Stød
70kg - godkendt
75kg - underkendt
75kg - underkendt

Placering i samlede resultat: 1. plads. Da mine stød blev underkendt, måtte jeg lade guldet i stød gå til Pigehest.
Jeg kom til at råbe fuck af juryen, så måtte ud og sige undskyld efterfølgende
Ydermere er det så en DK-rekord forbedring i træk m. 1 kg.
Skal have flere kg med næste gang”Mettes Log: mzg-vl-hgvs-t23014-5790.html#p1297582Maskinen dødløfter 5x135 kg:

Log: maskinen-t35831-630.html#p1292276


Bone-14 curler bare derudaf..

Log: solsikkeolie-manden-aka-bone-t25097-2160.html#p1297660


Peter N sætter en fornem PR på 155 kg. i squat!

Log: peter-n-dybt-hardt-og-stramt-t24022-600.html#p1297896


ThOmas træner front squat, og stiller efterfølgende spørgsmålet om hvorvidt knævandringen for stor..? Smut ind i hans log, og giv ham lidt konstruktiv feedback.

Log: thomas-t51491-390.html#p1297641


Dolle er efterhånden blevet helt rigtig VL’er! Se her hvad snackbars og sødmælk kan resultere i..

Log: doolymania-t43702-600.html#p1297411


Koppel (Bobbel) træner OH Squat – og forespørger kommentarer til samme:

Log: koppel-2-70-oh-squat-video-s-50-t29093-1470.html#p1297606


Ckp2906 leger lidt med trapbaren. 200 kg. – og det ser nemt ud!

Log: ckp2906-log-t49548-90.html#p1300376


Krede90 squatter 117½ kg. for 9 reps..

Log: nu-med-film-t54149-30.html#p1296891


Lemmiwinks dødløfter!

Log: winkz-log-dodloft-3x120-s-21-t38603-600.html#p1298093


tjr har styr på andet en bb-moden.. Her dødløfter han ganske nemt 180 kg.

Log: by-popular-demand-t54123-120.html#p1296650


Fru Erik har vi ikke set noget til her siden i al for lang tid.. Så når tjr vælger at poste klippet herunder, så skal det naturligvis med i denne UDG. Kom tilbage til os kære Frue..
Bruger Pics

Marcus fandt kameraet frem i omklædningsrummet, og fik knipset lidt billeder af formen pt.
Billede
Billede
Log: marcus-log-billede-update-s-49-t33553-1440.html#p1296444


Wild-zyc viser hvorledes det kan se ud hvis man fordeler 93,5 kg. på 176 cm.!
Billede
Billede
Log: wild-zyc-back-in-the-game-t28505-1410.html#p1297861


Jeppenoerfelt efterlader med sit pose-face INGEN tvivl om at her bliver der spændt igennem!
Billede
Billede
Log: post1297384.html#p1297384


Flamingopikken viser sine smukker lyserøde stænger frem!
Billede
Log: flamenco-s-log-quads-s-88-t13002-2640.html#p1298111


toto_G4M3R har smidt lidt billeder i loggen:
Billede
Log: 2-split-med-progression-t46380-270.html#p1297433


Jamand har bulket løs de sidste 18 måneder, og er nu klar med en lille update på det foreløbige resultat..

”Overordnet set har de sidste to måneders træning være af svingende kvalitet. Mine vægt-gains i Januar var utroligt små, mens de nok var lidt for høje i februar. Jeg har døjet meget med min skulderskade de sidste par måneder, hvilket betyder jeg har brugt meget krudt på andre ting en ren hypertrofi og styrke. Dermed ikke sagt at det er en dum ting, blot at det har fjernet fokus. Dette betyder også, at jeg ikke er specielt tilfreds med hverken styrke eller masse-resultaterne. Det er faktisk kun dødløft der har vist sig fra sin flotte side.”

Billede
Grafer og flere billeder findes i loggen: jamand-s-log-status-efter-18-ugers-bulk-t7755-1710.html#p1297766


Pallen lufter formen i loggen..
Billede
Log: palllen-haters-gonna-hate-shredders-gonna-dominate-t51624-120.html#p1297451Jacobardar har oprettet sin egen billedtråd med titlen ”Bulk eller Cut”.

”Jeg har det seneste stykke tid haft svært ved at se gode resultater på mig selv. Jeg har kørt diverse forskellige programmer for at finde ud af hvad der virkede bedst for mig, og indtil videre har Smolov Jr. fået mig til at stige mest.

Mit mål med træning er at blive større og mere markeret. Jeg vil gerne have en rimelig cut krop til sommer, men vil ikke have noget imod at være større end jeg er nu - Jeg har ca. indtil Maj/Juni, hvilket er hvad jeg betegner som sommer”
Billeder hører der naturligvis til, så tag et kig – og giv manden lidt respons i den dertil oprettede tråd..


Billede
Billede
”Bulk eller Cut”: bulk-eller-cut-t55603.html


Baron N. oprettede for et stykke tid siden sin egen billedtråd – og nu har har en frisk update til jer:
Billede
Billede
Baronens billeder: post1297435.html#p1297435Fælles Billeder er der også blevet fyldt lidt op af igen!

Pzyrex er bred som en dør..
Billede
Log: gogl-og-spektakel-part-2-pzyrex-t26202-630.html#p1297540


Alt Ædende Ateist har spist sig til denne ryg..
Billede
Log: den-alt-aedende-ateist-aeder-videre-t55171-30.html#p1297683


NicoN viser også ryggen frem:
Billede
Log: nico-n-s-logbog-16-ar-t39923-540.html#p1272534


Kazon har haft flot fremgang siden i sommers:
Billede
Log: kaaaazon-t51839.html#p1297444


Misterhamper er måske den ondeste ninja jeg nogensinde har set..
Billede
Log: hamper-loggen-t17499-570.html#p1272442

Fælles billedtråd: faelles-billedeupdates-t21786-3600.html


Pro Vids

Vi har længe kunne følge Stefan Havliks vej til Arnold Amateur, og nu er der også nyt fra ham..


Stefan Havlik tråden: post1295988.html#p1295988


Evan Centopani ville gerne være med ved nogenlunde samme lejlighed, og er klar med en lille bentræning til os..

Evan 3 uger ude: post1296429.html#p1296429Pro Pics


Der er egentlig ikke så meget at sige, nogle har ventet tålmodigt - andre har scrollet herned i en fart.. I give you:
”PICS: Kvinder der træner <3 " !

Courtney Prather
Billede
Billede


Nicole Petraschuk
Billede
Billede


Michelle Levesque
Billede
Billede

Link til Pics af de trænende damer: pics-kvinder-der-traener-3-t11532-1320.htmlDet er efterhånden blevet en fin tradition at vi slutter af med en god fortælling, og i denne uge har vi hele 2 gode fortællinger til jer. Den første fra ”Sjove ting du har set i dit center”, hvor Spacecow valgte en noget alternativ tilgang til sine farmers walk..

” Jeg ville den anden dag lave farmers walk, som jeg plejer.
Men for lige at have en idé om, hvor langt jeg gik tænkte jeg "Jeg tager den da bare lige på løbebåndet".
Jeg får så tændt for løbebåndet, tager et par vægte i hånden, og stiller mig op.
Løbebåndet kan ikke rigtig holde til det, og "båndet" hakker hver gang jeg træder.
Nå tænker jeg, så dropper jeg bare det. Det var så ikke helt så let!
For det var satme svært at komme af det skide bånd, med en tung vægt i hver hånd! Hver gang jeg fik det ene ben ud, kørte båndet jo med god hastighed igen, så kunne ikke få det andet med!

Det endte dog lykkeligt efter en lille kamp, og jeg slap afsted uskadt! Men for satan hvor må jeg have lignet en idiot! ”


Sjove ting du har set i dit center: post1297242.html#p1297242


Nummer 2 kommer fra Mussetrussen..

” I nat havde jeg en drøm af karstenagtige dimensioner. Jeg kom i skole en morgen (jeg gik åbenbart i skole), og 4 gutter fra landets bedste gym havde lavet en happening, hvor de havde sat 4 vanvittigt store storskærme op over hovedindgangen på skolen. På skærmene kørte videoer hvor de ramblede løs om hvor fedt deres center var, hvor meget gas de gav den og hvordan vi alle sammen var nogle idioter. De havde så taget centeret med, og flyttet det ind i en gård, som lå inde midt i skolen. Centeret hed THE CASTLE og var bygget op som en sandfarvet borg. De var allerede i gang med at træne. Bla. var der et stolt homoerotisk makkerpar som bestod af en roid-pumpet pro BB-agtig type i star spangled banner hot pants og tank top, som lavede pullups ved at kravle op i et af tårnene og hæve sig op, mens hans makker klamrede sig fast på ryggen af ham og agerede ekstra vægt. Så kom Ulrik Sheibye forbi, som var en af de 4 der havde lavet happeningen, og han begyndte at ramble løs om at vi skulle bestille en halv lagkage fordi det var pisse anabolic. Så spillede folk noget Farmville eller noget i den stil og sad og ventede på at deres lagkager skulle komme (der var ca. 26 timers ventetid på de lagkager, fordi de var FUCKING anabolic).

Senere på natten kørte jeg ca 5 km baglæns i bil, med slukkede lygter, mens jeg sad og sorterede nogle gamle ledninger i en bærepose inde i bilen, men det var vist en anden historie.

Se det var et rigtigt eventyr.”


Flere eventyr fra Trusseland: topic-t19741-3510.html#p1298021


Det var så uge 9 på BB.dk..
Når du står op i morgen, skriver vi uge 10, 2012 – og skal søvnen skrælles ud af de mandagstrætte øjne, inden at du kan tage dig sammen til at lege Arnold så husk:

Heroes die – Legends live forever..Billede
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDejlig læsning!
Brugeravatar

Chef-moderator
 
Reputation point: 465
 
Indlæg: 22420
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplanStemmer sgu for at Dipsy vinder! :D

Garik skrev:Dejlig læsning!


Heeelt enig!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1083
Tilmeldt: 22. nov 2011, 15:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 90.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 145.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEnig med de andre :D God læsning!

Men der er blev linket til den forkerte log i videoen af mine dødløft ;)
A Menace To Chicken skrev:Et program uden squat og dødløft, er en burger uden bøf. Måske blev du mæt, men du blev også snydt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 18
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: 24. maj 2010, 13:14
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 120.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanLemmiwinks skrev:Enig med de andre :D God læsning!

Men der er blev linket til den forkerte log i videoen af mine dødløft ;)

Takker!

Det skulle være i orden nu :)
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAltid en fornøjelse en træt søndag aften :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 1766
Tilmeldt: 11. jun 2010, 18:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanYay I'm famous !
Tsk der blev linket til en forkert log, men tror jeg overlever ;) Tak for opmærksomheden
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3243
Tilmeldt: 10. nov 2010, 08:09
Geografisk sted: Virum
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanRigtig god UDG!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1268
Tilmeldt: 5. sep 2011, 18:49
Geografisk sted: Aalborg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanckp2906 skrev:Yay I'm famous !
Tsk der blev linket til en forkert log, men tror jeg overlever ;) Tak for opmærksomheden

Tis..

Det er fikset nu!
Peace, Love, Black Metal
Brugeravatar
Moderator
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 12600
Tilmeldt: 28. apr 2007, 18:59
Geografisk sted: Frederikssund
 
Træner her: Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 135.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanmic skrev:
ckp2906 skrev:Yay I'm famous !
Tsk der blev linket til en forkert log, men tror jeg overlever ;) Tak for opmærksomheden

Tis..

Det er fikset nu!

:mrgreen:
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3243
Tilmeldt: 10. nov 2010, 08:09
Geografisk sted: Virum
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTilbage til Reportager m.m.
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster