Side 1 af 1

tilskud til styrketræning??

Indlæg: 2. jan 2019, 20:43
af lme11
Hey peeps

Jeg er en fyr på 29 der har trænet regelmæssigt styrketræning samt fodbold igennem en lang årrække. Jeg vil nu gerne begynde at tage mit styrketræning "en hylde op" og fokusere en del på det. Jeg har aldrig rigtig brugt nogen form for tilskud, andet end kreatin som jeg gjorde en lille periode.

Nu til sagen: Jeg vil gerne prøve noget tilskud, da jeg vil prøve om det har nogen form for virkning på min træning - men hvad skal man tage? jeg tænker at fortsætte med kreatin, men jeg har set så mange steder man skal/kan tage alt muligt, men hvad er godt? Jeg er eller skal på ingen måde være fanatisk/prof, men lige tage træningen et nyk op :)

Hvad vil i anbefale man tager før/under/efter træning for almindelig muskelmasse og til et godt pump :)

På forhånd mange tak

Mvh LME11

Re: tilskud til styrketræning??

Indlæg: 3. jan 2019, 20:37
af zuzaki
Kreatin virker, protein pulver kan have effekt, hvis du ikke får nok. Der er få andre kosttilskud der har lille til ingen virkning.

Ønsker du virkelig at tage din træning et niveau videre skal du gøre følgende.

Træn hårdere og mere. Fokuser på din restituion ved at sove nok, spise nok, spise dine grøntsager, evt. supplere med d-vitamin og fiskeolie.

Gider du ikke træne og ønsker en hurtigere vej kan du altid krudte den..

Re: tilskud til styrketræning??

Indlæg: 3. jan 2019, 21:20
af Klud
zuzaki skrev:Gider du ikke træne og ønsker en hurtigere vej kan du altid krudte den..

Det var da godt nok et dårligt råd. Det er muligvis ment ironisk, men det er stadigvæk dumt.

Det handler desuden ikke altid om bare at træne hårdere. Det giver skader. Dosér træningen korrekt og vær vedholdende. Det virker.

Ellers er jeg enig i din vurdering af kosttilskud. Der er vist desuden også lige blevet skrevet en artikel herinde om det.

Re: tilskud til styrketræning??

Indlæg: 4. jan 2019, 08:32
af Moriarty
Enig i hvad Zuzaki og Klud skriver.
Koffein inden træning i form af kaffe eller piller kan give et lille kick og er vel også det eneste i preworkout der har en videnskabelig gavnlig effekt.
Det er ikke alle der responderer på kreatin og har du tendens til tidelig hårtab kan det muligvis fremskynde denne proces.

Der er ellers ingen magisk pille (udover de ulovlige). Mit bedste råd vil nok være at tilegne dig viden om træning således du træner optimalt. Har lige læst Jacob Beermanns bog "Stærk" her i juleferien og den er fyldt med guldkorn og kan varmt anbefales.