Side 1 af 1

skulder af led ved arnold press

Indlæg: 20. jul 2019, 16:58
af Katjagirl8
Nå. så skete det der bare ikke måtte ske
lavede arnold press med håndvægte og ved den sidste rep fejler jeg og min spotter når ikke at regere. så min venstre skulder ryger helt ud af led. fuck det så klamt ud
ind og på hospitalet og have sat den på plads.
nu går jeg så med en støtte om armen, der skal holde skulderen på plads.
mit spørgsmål er om jeg nogensinde kommer til at kan lave de slags presse/styrkeøvelser igen ?, eller jeg får altid vil være inmobil i venstre skulder nu?
ER SÅ KED AF DET, da jeg lige er startet forløb op med coach ( det skete igår, og idag har jeg startet op). og har i nogen tip hvad man ellers kan lave, så jeg kan få noget masse på mine skuldre?

mvh. Katja

Re: skulder af led ved arnold press

Indlæg: 20. jul 2019, 19:42
af Bilsten
Der er behov for at lære om hvordan strukturerne i skulderen virker, arbejder og er organsieret. Uanset hvad skal du igang med rehabilitering før/som led i styrkelse af skulderen.

Her er lidt læsning til studie i hvordan/hvorfor skulderen skal arbejde. Du kan begynde via youtube at finde læring om hvordan skulderen arbejder og hvilke elementer der er behov for at lære om og have fokus på.

"It may seem odd that you don’t attempt to restore the strength of your rotator cuff until a later stage in the rehabilitation. However, if a structure is injured we need to provide nature with an opportunity to undertake primary healing before we load the structures with anti-gravity and resistance exercises.

Having said that, researchers have discovered the importance of strengthening the rotator cuff muscles in a successful rehabilitation program. These exercises need to be progressed in both load and position to accommodate for which specific rotator cuff tendons are injured and whether or not you have a secondary condition such as bursitis."

https://physioworks.com.au/injuries-con ... s_shoulder

Re: skulder af led ved arnold press

Indlæg: 21. jul 2019, 11:13
af Kidd
Disse spørgsmål, du stiller, blev de ikke besvaret af lægen?

Jeg har aldrig hørt nogen lave sådan stunt. Arnold presses er for de fleste også spild af tid.

Jeg ville søge vejledning hos nogen der kan lære dig at træne med perfekt udførsel, rehab og sikkert også noget prehab. Du filmer din træning/bevægelser, og sender det til træner. Det tror jeg er vigtigt for dig.

Re: skulder af led ved arnold press

Indlæg: 21. jul 2019, 17:00
af Marcus Aurelius
Du har forhåbentlig en ny tid på hospitalet til en omgang genoptræning? Eller en aftale af en art, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Ellers send dem en besked i eboks og spørg løs.