Side 1 af 1

Absolut bedste kvalitet tøj du kender ?!

Indlæg: 15. maj 2020, 21:04
af sund
Hej.

Jeg søger et eller de tøjmærker der har den absolut bedste kvalitet. - Jeg er interesseret i at betale for tøj der holder så længe som muligt.
Jeg er ikke interesseret at betale særligt meget for selve "brandet" - Som man gør med meget modetøj.

Den bedste T-Shirt jeg nogensinde har haft, var dejlig tyk og holdte i Ca. 10 år, blev ikke slidt at se på. Var af det danske mærke: Iceman, der nu er gået konkurs desværre.

Er det bare Fjellreven tøj man skal købe? Hvis man er ude efter fx. T-shirts der holder længere end normalt? Eller er deres t-shirts blot ganske standard?

Jeg har prøvet at købe T-shirt efter gram pr.m2 - Jeg har lige købt en på 220 gram pr. M2, men den er ikke kommet hjem endnu. Nu må vi se. Vægt er jo vel ikke direkte lig med kvalitet.

Men min gamle Iceman t-shirt der holdt så længe og jeg havde så kært var betydeligt tykkere end fx de sindssyge tynde man kan få fra fx. A.S_0.S

Så fortæl mig hvilke t-shirts du kender der er af bedste kvalitet.

(Hvis ikke du kan være seriøst med på denne nørdede snak, så lad vær med at kommentere.)
Off topic bliver slettet og anmeldt)

Re: Absolut bedste kvalitet tøj du kender ?!

Indlæg: 16. maj 2020, 15:44
af miniwolf
Jeg arbejder til dagligt med Pleje opgaver og thsirt bruges kun 1 gang end de sendes til Rens. De er af mærket ID. Jeg har selv nogle ID. De virker som om de holder godt. De er dog ikke særlig kønne. Bare ensfarvet.

Re: Absolut bedste kvalitet tøj du kender ?!

Indlæg: 16. maj 2020, 20:32
af Franz Biberkopf
T-shirts har jeg ikke forstand på.

Egyptisk bomuld kender jeg fra mere eksklusive skjorter. Egyptisk bomuld har længere og stærkere fibre end regulær bomuld. Samtidig blødere og mere åndbart. Så det kunne være du skulle kigge efter det.

Første hit på Fjällräven gav en t-shirt i almindelig (økologisk) bomuld.

Re: Absolut bedste kvalitet tøj du kender ?!

Indlæg: 16. maj 2020, 20:57
af Ceneeh
Vil sige Carhartt. Jeg har blot en enkelt t-shirt fra Carhartt, Tilgengæld har jeg har jeg brugt den flittigt og haft den siden jeg plukkede jordbær for 9 somre siden. Jeg har primært brugt den i arbejdssammenhænge. Lidt tykkere i stoffet, særdeles slidstærk og så er farven utroligt nok ikke falmet nævneværdigt. :)

Re: Absolut bedste kvalitet tøj du kender ?!

Indlæg: 16. maj 2020, 21:04
af Pzyrex
Ceneeh skrev:Vil sige Carhartt. Jeg har blot en enkelt t-shirt fra Carhartt, Tilgengæld har jeg har jeg brugt den flittigt og haft den siden jeg plukkede jordbær for 9 somre siden. Jeg har primært brugt den i arbejdssammenhænge. Lidt tykkere i stoffet, særdeles slidstærk og så er farven utroligt nok ikke falmet nævneværdigt. :)


Eneste ulempe er, at du ligner en, der står på skateboard. Og stjæler folks bilradioer.