Side 1 af 1

Fedtet hud i ansigtet

Indlæg: 25. aug 2017, 05:52
af Nettohunden
Hej med jer.
Dette spørgsmål er skrevet i ramme alvor, selvom det lyder som lidt af et teenageproblem.
Da jeg var omkring de 20 år (10 år siden) begyndte jeg at svede lidt mere end jeg havde gjort hidtil, hvor jeg tidligere kunne bære en tyk trøje i 30 graders varme, uden så meget som en svedperle nogle steder.
I løbet af de sidste 5 år er der kommet en kedelig bi-effekt når jeg bliver overophedet, og det er at min hud i ansigtet er blevet mere fedtet.. Især i panden.
Det er blevet værre inden for det sidste års tid, hvilket har resulteret i at jeg nu i en alder af 30 år er begyndt at få lidt bumser.
Igennem puberteten var jeg aldrig plaget af bumser, heldigvis, men den fedtede hud er begyndt at komme til mig nu.
Det er stærkt generende. Hvis bare jeg bliver den mindste smule varm, f.eks. under en stille gåtur, så kan jeg sætte fingeren på panden og så ligner det at der sidder stegeolie på min finger bagefter.. Og det er ikke sved.
Min pande skinner også mere end den har gjort hidtil, og jeg hader når jeg sidder og snakker med folk direkte, og de så pludselig kigger mig over øjnene, for så ved jeg at det er fordi jeg ligner en nypoleret bowlingkugle.

Er der andre der har oplevet lignende, eller har nogle råd? Jeg har læst om eksfoliering af huden hvor man fjerner døde hudceller, som skulle afhjælpe af porerne stopper til, og derved stoppe bumser, men den grundlæggende, underliggende mekanisme med fedtet hud i fjæset ville jeg også gerne have hjælp til :)

Re: Fedtet hud i ansigtet

Indlæg: 25. aug 2017, 06:34
af Manson
Du har selvfølgelig snakket med ekspertisen om problemet? Hvis ikke, kunne det være første step.. :-)


God dag.

Re: Fedtet hud i ansigtet

Indlæg: 25. aug 2017, 07:30
af justsomebody
Jeg har døjet med lidt af det samme. Urenheder og fedtet hud.
Da jeg var i USA købte jeg et produkt, som virkede efter hensigten. Siden da har jeg brugt det hver dag.
http://www.shopping4net.dk/Skoenhed/Til ... l-Wash.htm