Side 1 af 1

Aminosyrer profilen/EAA i jeres proteinpulver?

Indlæg: 23. aug 2019, 13:02
af Det lille skur
Hej.

Jeg har forgæves forsøgt at finde ud af hvor mange EAA og fordelingen af disse, som der er i de bedst solgte proteinpulvere.

Grunden til at jeg spørger er, at jeg har fået tilbudt en god pris på ren EAA-produkt fra et mærke vi ikke må nævne. Fordelingen i det produkt er:

Per 15g serving:

Leucine 5g, Valine 2.2g, Lysine 2.2g, Phenylalanine 1.8g, Threonine 1.5g, Isoleucine 0.9g, Histidine 0.7g, Methionine 0.5g, Tryptophan 0.2g.


Her kommer jeg så i tvivl om, om hvordan fordelingen er i en 25-30grams wheyprotein shake. Altså om det er nogenlunde sammenlignelig ifht. fordelingen af EAA med det tilbudte EAA produkt? Hvis det rene EAA-produkt har en nævne værdig dårligere aminosyresammensætning, så vil jeg ikke tage i mod tilbuddet. Men hvis fordelingen af EAA ligner ovenstående, så kan jeg sagtens bruge det.

Hele grunden til spørgsmålet er, at jeg simpelthen ikke kan få wheyproteinpulver ned. Jeg har prøvet alt. Så et alternativ kunne være ren EAA. Hvis profilen/sammensætningen er ligeså god.

Re: Aminosyrer profilen/EAA i jeres proteinpulver?

Indlæg: 23. aug 2019, 13:38
af Rasmuskrogh

Re: Aminosyrer profilen/EAA i jeres proteinpulver?

Indlæg: 23. aug 2019, 14:09
af Bilsten
Husk altid at være sikker på produktet reelt indeholder det, det er listet til at skulle indeholde, for masser af producenter svindler så det brager.
Gode Navne som Bodylab og vistnok (Slettet af admin), inden for visse produktgrupper i det mindste -
jeg er ikke sikker på sidstnævnte, virker til at være ok.
Prøv at finde en el. anden solid verificering fra pålidelige lab. el. levnedsmiddelstyrelseskontrol el. lign. og del den herefter gerne på siden her, tak.