Side 1 af 2

Musik?

Indlæg: 19. sep 2005, 22:34
af TruckerOliver
Hvad hører du for en slags musik?

Indlæg: 19. sep 2005, 22:35
af TruckerOliver
glemte lige techno og sikkert meget andet...never mind

Indlæg: 20. sep 2005, 07:28
af Marle
hey hvorfor er man dum hvis man hører rap??? :( :( :(

Indlæg: 20. sep 2005, 09:54
af perfect
Jeg hører kun hits 4 kids.

hvorfor er den ikke på som valgmulighed :(

Indlæg: 20. sep 2005, 10:14
af HAV
Marle skrev:hey hvorfor er man dum hvis man hører rap??? :( :( :(


Den vil jeg også gerne have en forklaring på...? :roll:

Indlæg: 20. sep 2005, 14:50
af life*raider
Rap er sku det enste der holder =; Sammen med soul og funk :D Klassik ka dog os gå og en lille gang techno til nattens mørke :twisted:


Men heavy :? Det jo bar efolk som skriger og har hippie langt garn :wink: Så ville jeg sku hellere høre NO STRESS

Indlæg: 20. sep 2005, 15:03
af The Juice
Rap er som oftest meget indholdsfattigt og ligegyldigt. Tror det er derfor han mener det er dumt. Og man hører da selvfølgelig heavy. Det er det eneste der dur til styrketræning og bodybuilding.

Indlæg: 20. sep 2005, 15:13
af life*raider
Indholdsfattigt og ligegyldigt :? Så det da kun hvis du lytter til det forkerte rap :wink: 2pac, nas Jay-z, 50 cent, cormega, kanya west og Notorius BIG er langt fra indholdsfattigt og da slet ikk ligegyldigt :? Heavy? Man ka jo ikk forstå hvad de siger, de råber bare noget ud og håber på folk fatter hvad de siger :whistle:

Indlæg: 20. sep 2005, 15:57
af pintoz
Rock og tildels Pop er vejen frem. Noget RAP er fedt, men det meste ikke lige mig. Heavy er for meget for mig, men nogle få sange indimellem er det helt ok... Funk, Soul og Jazz er også kanon! Opera og for meget klassisk er nok mit hade... så er det på plads

Indlæg: 20. sep 2005, 16:15
af Dørmanden
næsten alt men for det meste Heavy...

Indlæg: 20. sep 2005, 16:31
af MesterMc
Jo tungere jo bedre.. Så lang tid det er melodiøst !

Indlæg: 20. sep 2005, 17:30
af Jakob
life*raider skrev:Heavy? Man ka jo ikk forstå hvad de siger, de råber bare noget ud og håber på folk fatter hvad de siger :whistle:


Tjaah. Hvis heavy i den her tråd er betegnelsen for metal, så er det da de færreste band man ikke forstår hvad synger. Hvis man gider at sætte sig ind i teksterne, så tror jeg hurtigt vi kan blive enige om de indeholder MEGET mere end div. rap og især pop-tekster.

Jeg er helt enig med at der findes meget rap med indhold, men efterhånden er det ved at blive overdøvet af: "se mine store halskæder, dyre biler, lækre damer, alle mine døde venner osv. - egentlig lidt ærgeligt.

Poptekster er meningsløse og kun skabt ud for et kommercielt øjemed. Endda livekoncerterne er som regel playback - et begreb der vitterligt ikke burde existere imo.

Indlæg: 20. sep 2005, 17:41
af HAV
Lad os få noget Mobb Deep, 50 Cent, L.O.C, og The game !! Det er sku "Da ol hood style "
Lytter dog også til en del pop og gamle klassikere, når der kommer øl i posen :D

Indlæg: 20. sep 2005, 17:53
af Jakob
"Da old hood", 50 cent, loc, the game.. Hvad passer ikke helt sammen her ?

Indlæg: 20. sep 2005, 17:56
af Marle
Lol LOC....

hører også meget 50 og the game... de laver nogle fede sange!

Indlæg: 20. sep 2005, 18:00
af HAV
Jakob skrev:"Da old hood", 50 cent, loc, the game.. Hvad passer ikke helt sammen her ?

Old hood STYLE !! Ikke nødvendigvis gamle rappere !! Men de rapper på den gamle måde, hvor alt det popsmarte p.. er skåret væk !

Indlæg: 20. sep 2005, 18:01
af HAV
Marle skrev:Lol LOC....

hører også meget 50 og the game... de laver nogle fede sange!


LOC er da ok ?! Den nye Frk. Eskobar er klasse !

Indlæg: 20. sep 2005, 19:07
af mcn
Rap, RnB osv

Jeg må vel være dum så, ligesom de 3 andre udover mig der stemte rap.

Men siden du nu generaliserer Oliver så, er det så ikke typisk halvfede langthåret, ubarberet, hvide tynde, og tildels usunde at se på typer der hører heavy metal? Nu vi generaliserer.

Indlæg: 20. sep 2005, 19:29
af The Juice
life*raider skrev:Indholdsfattigt og ligegyldigt :? Så det da kun hvis du lytter til det forkerte rap :wink: 2pac, nas Jay-z, 50 cent, cormega, kanya west og Notorius BIG er langt fra indholdsfattigt og da slet ikk ligegyldigt :? Heavy? Man ka jo ikk forstå hvad de siger, de råber bare noget ud og håber på folk fatter hvad de siger :whistle:


50 Cent kan du godt sparke tilbage til ghettoen igen. Nu er jeg tilfældigvis den ulykkelige ejer af et ulovligt downloaded Massacre album og magen til ligegyldige pis skal man fandeme lede længe efter. Hvis man endelig skal høre rap er Immortal Technique det eneste der rigtig holder i længden.

Der er sikkert masser af indhold i meget af det, men indholdet er bare så irrelevant og tåbeligt, at det ikke rigtig kan bruges til en skid. Rap-gamet handler om at være bedre end den næste til at svine folk til, og det synes jeg helt ærligt er for latterligt. Desuden vil jeg gerne møde en rapper (udover Kanye West), som rent faktisk forstår sig på musik. Komposition, takt, teori osv.

Heavy kræver ofte (som så meget andet musik) at man sætter sig ned og læser teksterne før man begynder at tolke noget som helst af det. Men meget heavy er naturligvis også dumt og meningsløst, som det er tilfældet i næsten alle musik-genrer. Det er bare stadigvæk det eneste der rigtig kan sætte gang i adrenalinen, når man skal køre sig op til sit næste max løft :twisted:

Indlæg: 20. sep 2005, 19:47
af Morten_16
Rap :shock: :shock: Og jeg er ikke dum ;) .. Det er godt med noget dansk rap

Indlæg: 20. sep 2005, 20:28
af TruckerOliver
hehe så satte jeg jer rigitig igang :D

Rap er efter min mening noget der lyder dårligt osv..... sådan er jeg bare :8

Mange skriver at de synes HEAVY er noget man ikke kan forstå???
Så er det der jeg siger var det: gotisk rock? Dødsmetal? jeg skrev?
NEJ jeg skrev "HEAVY" heavy kan sagtens være noget man kan forstå hvad de siger. Som Rammstein, RW, Lordi der findes mange bands.

Indlæg: 21. sep 2005, 14:43
af The Juice
TO > Ja musik findes i mange afskygninger, og skal vi endelig have en ordentlig afstemning kunne jeg snildt finde på 8-10 genrer, der ikke er på din poll :roll:

Personligt kan jeg bare godt lide musik med meget energi, og synes derfor også klart bedst om ´banger´ tracks ala DMX - Party Up, 50 Cent - Outta Control (for guds skyld ikke remixet med Mobb Deep), Xzibit - Get your walk on, Ludacris - Move bitch, Roll Out osv, hvis jeg endelig skal høre rap/hip hop. Jeg hører også gerne en del dance/techno i hverdagen og måske endda lidt goa/psychedelic til lidt afvæksling.

Albums jeg ser frem til i den kommende tid: Bloodhound Gang - Hefty Fine, Korn (kan ikke huske titlen, hvis den da er offentliggjort), SOAD - Hypnotize, Rammstein - Rosenrot.

Ps.: Hvad er der nu galt med dødsmetal? :´)

Indlæg: 21. sep 2005, 15:06
af wiking
Jeg er selv til rock, men mener det kan være lidt svært at skelne rock fra heavy, altså er metallica f.eks heavy ?

Heavy bands kan godt skrive fine tekster, ligesom en rapper kan gøre det. Jeg mener. at det varierer fra band til band eller sanger til sangerinde.

Marilyn Manson, som jeg opfatter som heavy, skrive f.eks tekster med meget budskab og er endda utroligt klog, selvom han tit tages useriøs pga. sin påklædning og måden han sminker sig på.

En rapper som kanye west, mener jeg også er en utrolig kreativ rapper, hvor teksterne faktisk er hans vigtigste element.

Vil godt give de folk, der siger at pop udelukkende bliver lavet af kommerciele grunde ret. Meget af det pop, der bliver lavet er det jeg vil kalde "fabriksfremstillet". Hvor bandet eller sanger/sangerinden ikke selv skriver teksten, men har andre folk til det, men derfor kan der godt være noget af det som er udmærket, som musik vel at mærke.

Det eneste musik, jeg ikke kan se noget formål med er techno. Jeg får simpelthen hovedpine af at høre på det, og slår hellere over på noget dansktop musik ala birte kjær eller ragnvald, hvilket hvis siger meget om hvad jeg mener om techno.

Indlæg: 21. sep 2005, 20:34
af The Juice
Metallica er i allerhøjeste grad heavy.

Indlæg: 21. sep 2005, 20:39
af Smeden
Egentligt er "metal" overgenren, mens heavy - , sort-, døds-, whatever er undergenrerne. Det vi kalder heavy er sådan set sjældent heavy metal i den forstand, selvom termen "heavy" rammer meget godt når man henviser til trommer, bas, guitarriffs osv.

Heavy metal er f.eks. black sabbath, mens metallica f.eks. er thrashmetal (veksler selvfølgeligt fra sangene og albumene).

Det er naturligvis fjollet at fluekneppe rundt i mere eller mindre ligegyldige benævnelser, men nu er det på plads

Indlæg: 21. sep 2005, 22:01
af TruckerOliver
Smeden skrev:Egentligt er "metal" overgenren, mens heavy - , sort-, døds-, whatever er undergenrerne. Det vi kalder heavy er sådan set sjældent heavy metal i den forstand, selvom termen "heavy" rammer meget godt når man henviser til trommer, bas, guitarriffs osv.

Heavy metal er f.eks. black sabbath, mens metallica f.eks. er thrashmetal (veksler selvfølgeligt fra sangene og albumene).

Det er naturligvis fjollet at fluekneppe rundt i mere eller mindre ligegyldige benævnelser, men nu er det på plads


Lyder som en klog fyr :)
MEN HAR DU NOGENSINDE VÆRET TIL EN RW KONCERT OG GÅ FULDTSTÆNDIG AMOK????

Indlæg: 22. sep 2005, 07:29
af Marle
hehe RW er nu sygt nok, de laver da i det mindste nogle fede tekster...

Indlæg: 22. sep 2005, 16:00
af Smeden
RW? Red Warszawa? Næh, men jeg så dem engang på roskilde hvor, tror jeg, heavyhenning ( :D :D ) , og en anden derfra kasted mudder på og bankede, den cirkel der stod omkring. Det var pisseskægt og jeg var pissestiv.

Indlæg: 22. sep 2005, 19:27
af The Juice
TruckerOliver skrev:
Smeden skrev:Egentligt er "metal" overgenren, mens heavy - , sort-, døds-, whatever er undergenrerne. Det vi kalder heavy er sådan set sjældent heavy metal i den forstand, selvom termen "heavy" rammer meget godt når man henviser til trommer, bas, guitarriffs osv.

Heavy metal er f.eks. black sabbath, mens metallica f.eks. er thrashmetal (veksler selvfølgeligt fra sangene og albumene).

Det er naturligvis fjollet at fluekneppe rundt i mere eller mindre ligegyldige benævnelser, men nu er det på plads


Lyder som en klog fyr :)
MEN HAR DU NOGENSINDE VÆRET TIL EN RW KONCERT OG GÅ FULDTSTÆNDIG AMOK????


TO > Roskilde to år i træk burde vel svare på det spørgsmål? :roll:

Smed > Hm. Jo vi kan godt blive enige om at meget Metallica er thrash. St. Anger pladen f.eks. Der er dog også enormt meget, hvis ikke mere der er heavy, som vist nok er den genre, de har arbejdet mest med så vidt jeg kan sjusse mig frem til. Thrash vil dog stadig oftest være noget jeg associerer med Slayer o.lign.

Indlæg: 22. sep 2005, 19:28
af The Juice
Smeden skrev:Egentligt er "metal" overgenren, mens heavy - , sort-, døds-, whatever er undergenrerne. Det vi kalder heavy er sådan set sjældent heavy metal i den forstand, selvom termen "heavy" rammer meget godt når man henviser til trommer, bas, guitarriffs osv.

Heavy metal er f.eks. black sabbath, mens metallica f.eks. er thrashmetal (veksler selvfølgeligt fra sangene og albumene).

Det er naturligvis fjollet at fluekneppe rundt i mere eller mindre ligegyldige benævnelser, men nu er det på plads


Hm. Jo vi kan godt blive enige om at meget Metallica er thrash. St. Anger pladen f.eks. Der er dog også enormt meget, hvis ikke mere der er heavy, som vist nok er den genre, de har arbejdet mest med så vidt jeg kan sjusse mig frem til. Thrash vil dog stadig oftest være noget jeg associerer med Slayer o.lign.

Og i min bog er overgenren stadig høøvy. Det lyder bare federe end ´metal´.