Side 1 af 1

Center på østerbro

Indlæg: 7. maj 2019, 19:41
af Svend Fipskæg
Jeg er lige skiftet til Fitnessworld på Lyngbyvej men hold da op hvor synes jeg godt nok det er et skrabet center. Jeg har været nede og kigge på SATS idag, men det billigste abonnement koster lige under 400 kr. i måneden. Er der nogen der kender nogle gode alternativer hvor man kan komme i et lækkert center med gode faciliteter og god stemning? Vi snakker bare alm. bb.

Re: Center på østerbro

Indlæg: 7. maj 2019, 22:19
af PatrickSan
Svend Fipskæg skrev:Jeg er lige skiftet til Fitnessworld på Lyngbyvej men hold da op hvor synes jeg godt nok det er et skrabet center. Jeg har været nede og kigge på SATS idag, men det billigste abonnement koster lige under 400 kr. i måneden. Er der nogen der kender nogle gode alternativer hvor man kan komme i et lækkert center med gode faciliteter og god stemning? Vi snakker bare alm. bb.


Jeg har været i flere forskellige forenings-fitnesscentre, og de er altid billige - jeg har givet hhv. 120 og 150 kroner om måneden og ikke betalt oprettelse. Derudover har kvaliteten at udstyr og centeret generelt været meget højere end FW. Så du kunne evt. google om der skulle ligge noget tæt på dig ;)

Re: Center på østerbro

Indlæg: 8. maj 2019, 08:03
af Svend Fipskæg
Ja okay, kan ikke lige finde noget umiddelbart, ved heller ikke helt hvad jeg skal søge efter på google.

Håber lidt der er nogen der er bosat på Østerbro eller omegn der har nogle gode erfaringer med det ene eller andet center.