Side 1 af 1

Appen "Too good to go"

Indlæg: 25. maj 2019, 20:11
af Ceneeh
Hej. Efter jeg omsider har opgraderet min telefon, har en ny verden af apps åbnet sig for mig.

Jeg stødte i den forbindelse på appen "Too good to go", hvor man kan hente overskydende mad fra restauranter, bagerier og tankstationer. Eftersom jeg bor i en mørk afkrog af landet, er dette ikke så udbredt her, hvorfor jeg ikke har kunne spørge min vennekreds til råds.

Jeg vil derfor nu spørge jer, om I har gode eller dårlige erfaringer? Jeg agter nemlig at bruge det, når begiver mig til diverse storbyer.

Re: Appen "Too good to go"

Indlæg: 25. maj 2019, 20:36
af Stritten
Jeg bruger den 1-2 gange om maaneden i Koebenhavn. Forskellige buffeter, baade brunch og aften, smoerrebroed, bagerier, og du faar oftest en stor portion, da det jo alligevel ikke kan gemmes. Det fungerer fint, og saa er jeg generelt modstander af spild af ressourcer, saa engang imellem spiser jeg noget laekkert uden at skele til naeringsindholdet, OG er tilfreds med, at ihvertfald den portion ikke roeg i skraldespanden :)

Re: Appen "Too good to go"

Indlæg: 27. maj 2019, 16:21
af Capper11
Har også benyttet mig af det et par gange.

Både fået fra noget running sushi - hvor det var lidt bah - der var kun 2 forskellige slags tilbage og det var ret tørt.

Har ellers fået fra diverse asiatiske spisesteder og deres "almindelige" buffet, der har jeg kunne tage store mængde kød/kylling og grøntsager hvor jeg har været rigtigt godt tilfreds.

Så vidt jeg husker er der inde på appen anmeldelser af de forskellige steder der tilbyder det du evt. også kan skele lidt til.

Re: Appen "Too good to go"

Indlæg: 27. maj 2019, 16:35
af Pzyrex
Jeg har ligeledes benyttet app'en nogle gange og vil sige at kvaliteten af den mad man får svinger meget. Både fra sted til sted, men også bare fra gang til gang. Generelt vil jeg dog sige, at man får rigtig meget for pengene. Særligt de gange jeg har bestilt fra bagere er jeg blevet ret overfældet over mængden. Jeg har nærmest haft brød til hele nabolaget. Det er en god idé at have lidt plads i fryseren hvis man bestiller sådanne steder fra i hvert fald.

Re: Appen "Too good to go"

Indlæg: 27. maj 2019, 22:47
af Ceneeh
Mange tak for jeres bidrag.

Da jeg arbejder aftenhold, passer det ikke så godt i hverdagene - men i weekenden skal jeg helt sikkert give lagkagehuset et skud. Prisen er dog 49, så der skal også være noget at komme efter, tænker jeg.

Der er også diverse tankstationer, men ved ikke, om jeg bare bliver spist af med tørre pølsebrød og wienerbrød?

Re: Appen "Too good to go"

Indlæg: 28. maj 2019, 07:39
af Pzyrex
Jeg har prøvet fra en tankstation en enkelt gang før og det er ikke umiddelbart noget jeg gør igen. Du får jo alt det lortemad som har lagt og hygget sig under glasmontret hele dagen. Det er jo grundlæggende noget værre hundeæde de sælger på tankstationer. Jeg tror jeg fik en enkelt sandwich eller to som var værd at spise. Til gengæld fik jeg voldsomt meget.

Re: Appen "Too good to go"

Indlæg: 29. maj 2019, 12:55
af Ceneeh
Ja okay.

Jeg har ikke kunne finde nogle anmeldelser inde på appen?