Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65707 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049578 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
kuglen skrev:frisk salat m. brocoli, gullerødder, agurk og tomat.
en bagt kartoffel og 250g bøf af okse inderllår
Kenneth K skrev:kuglen skrev:frisk salat m. brocoli, gullerødder, agurk og tomat.
en bagt kartoffel og 250g bøf af okse inderllår
WOW, sikke en luksus menu
I dag står den på grove pandekager, med oksekød chili og frisk salat
cj8000 skrev:300g kylling
300g wokgrøntsager
50g ris
1dl coconut milk
50g cashew nødder
Slår aldrig fejl
kuglen skrev:frisk salat m. brocoli, gullerødder, agurk og tomat.
en bagt kartoffel og 250g bøf af okse inderllår
H3NR1KS3N skrev:
Drenge hvorfor ikke dobbelt så meget kød og dobbelt så lidt grøntsager
kuglen skrev:H3NR1KS3N skrev:
Drenge hvorfor ikke dobbelt så meget kød og dobbelt så lidt grøntsager
af 2 grunde:
1) kcal
2) man kan ikke få dobbelt så lidt af noget, men halvt så meget
mikey: nej jeg fylder ikke min bagte kartoffel med noget.. jeg spiser den "on the rocks"
mikey skrev:
Grove pandekager? - kom med en opskrift på den! -tak
Chicken skrev:Papardelle med Småkødboller stod den på idag.
Hjemmelavet:
Friskt pasta
Kødboller:
af oksekød med æg, krydret med hvidløg,havsalt, peberkorn og muskatnød.
Og en tomatsauce
lavet med Olivenolie, hvidløg, basilikum, rødvinseddike, peberkorn, og hakkede tomater.
Lækkert lækkert Ikke det mest super proteinrige men der kom da lidt fra oksekødet
mikey skrev:Chicken skrev:Papardelle med Småkødboller stod den på idag.
Hjemmelavet:
Friskt pasta
Kødboller:
af oksekød med æg, krydret med hvidløg,havsalt, peberkorn og muskatnød.
Og en tomatsauce
lavet med Olivenolie, hvidløg, basilikum, rødvinseddike, peberkorn, og hakkede tomater.
Lækkert lækkert Ikke det mest super proteinrige men der kom da lidt fra oksekødet
WTF er du halv italiener eller hva? Lyder godt nok lækkert ihvertfald!
Smeden skrev:I aften tror jeg at jeg skal have kyllingeinderfilet stegt i østersovs, fiskesovs, soya, chili, hvidløg og ingefær, wokket sammen med majs, brocoli, sneærter, peberfrugt og gulerod, kogt sammen med kokosmælk og serveret med jasminris.
To billeder fra mine tidligere kulinariske mesterværker:
kuglen skrev:igår stod aftensmaden på følgende:
frisk brocoli salat
250g kylling fillet
råstegte kartofler
en lille smule bernaise sauce
mikey skrev:kuglen skrev:igår stod aftensmaden på følgende:
frisk brocoli salat
250g kylling fillet
råstegte kartofler
en lille smule bernaise sauce
bernaise sauce? Det er da ikke så stor en synd, er det? Så længe man sørger for at lave den så fedtfattig så mulig, eller?
kuglen skrev:mikey skrev:kuglen skrev:igår stod aftensmaden på følgende:
frisk brocoli salat
250g kylling fillet
råstegte kartofler
en lille smule bernaise sauce
bernaise sauce? Det er da ikke så stor en synd, er det? Så længe man sørger for at lave den så fedtfattig så mulig, eller?
det hører da ingn steder hjeme under en diaæt... men nej det kunne være langt være.. og jeg spiste ikke ret meget af det..
Smeden skrev:Så, fik lige tævet den der omgang kylling med østersovs og kokos. Fuck det var godt
8800: ja bestemt da. Det de flester mener når de siger "wok", er bare "stir-frying" (hvad det så hedder på dansk?), dvs, en varm pande og nogen snittede ting man steger. En wok har en rundet bund, og er aldeles upraktisk til andet end et bål eller et rigtigt gasblus, så brug du bare din Jamie-pande. Det gør jeg faktisk selv
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster