Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65710 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049578 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
Karl Æg skrev:Der er to muligheder:
a) Du laver shaken om aftenen, så den kan stå i køleskabet om natten så den kan køle ned og skumme af.
b) Du skifter mælken ud med sukkerfri yoghurt eller low-fat A-38
R3hder skrev:Jeg plejer bare at drysse mit proteinpulver over mine havregryn og så vende det hele rundt.
Amandip1991 skrev:Tak for svar. Bliver proteinpulveret ikke inaktivt/ineffektivt, når det står så mange timer i væske?
Karl Æg skrev:Amandip1991 skrev:Tak for svar. Bliver proteinpulveret ikke inaktivt/ineffektivt, når det står så mange timer i væske?
Nej
Og lad være med at drysse pulver ud over havregrynene og så sprøjte lidt mælk på. Det bliver klumpet og klampt.
ISG skrev:Bland havregryn + proteinpulver FØR du hælder mælk på. Så får du ingen klumper.
Amandip1991 skrev:R3hder skrev:Jeg plejer bare at drysse mit proteinpulver over mine havregryn og så vende det hele rundt.
Okay, smager det godt? Og bruger du også neutral proteinpulver?
Dingo skrev:Mælk, havregryn og pulver i en shaker, ryst og drik. Smager faktisk udemærket
Futureslim skrev:Dingo skrev:Mælk, havregryn og pulver i en shaker, ryst og drik. Smager faktisk udemærket
Hehe, det gjorde jeg første dag på min diæt og det er så formentlig sidste gang, jeg fik en meget meget tyk konsistens og jeg kan bare ikke få det ned på den måde - det var så havregrynen der gjorde det - så nu har jeg fundet en anden løsning.
ISG skrev:Karl Æg skrev:Amandip1991 skrev:Tak for svar. Bliver proteinpulveret ikke inaktivt/ineffektivt, når det står så mange timer i væske?
Nej
Og lad være med at drysse pulver ud over havregrynene og så sprøjte lidt mælk på. Det bliver klumpet og klampt.
Bland havregryn + proteinpulver FØR du hælder mælk på. Så får du ingen klumper.
Prøv at bruge choko, vanille eller karamel protein på dine havregryn. Så smager det som en drøm. Neutral kan jeg ikke forestille mig er den store smagsoplevelse.
Amandip1991 skrev:Okay, mange tak for svar til jer alle Jeg har lavet en brøler og købt mig en 5 kg spand med neutral proteinpulver. Damn it, men jeg prøver det lige af
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 16 gæster