Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65702 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049575 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
fred-t skrev:Hvad angår kød - især kylling, skal det da ikke vejes før efter tilberedning, f.eks. stegning.. Det er jo de store mængder vand, de pumper kyllingen med der forsvinder og det vil jo snyde i regnskabet, vel?
Lavet engang et eksperiment hvor jeg stegte 250g kylling filet (altså en pakke, som rigtig nok vejede 250g inde tilberedning) og vejede dem igen efter tilberedningen, hvor der pludselig kun var 200g.. Så reelt spiser man jo kun 200g...
Xiva skrev:fred-t skrev:Hvad angår kød - især kylling, skal det da ikke vejes før efter tilberedning, f.eks. stegning.. Det er jo de store mængder vand, de pumper kyllingen med der forsvinder og det vil jo snyde i regnskabet, vel?
Lavet engang et eksperiment hvor jeg stegte 250g kylling filet (altså en pakke, som rigtig nok vejede 250g inde tilberedning) og vejede dem igen efter tilberedningen, hvor der pludselig kun var 200g.. Så reelt spiser man jo kun 200g...
Nej du spiser 250g, hvis du ellers går ud fra næringsindholdet per 100g.
Næringsindholdet per 100g er sat op efter hvad den indenholder før stegning dvs. med væske osv..
fred-t skrev:Xiva skrev:fred-t skrev:Hvad angår kød - især kylling, skal det da ikke vejes før efter tilberedning, f.eks. stegning.. Det er jo de store mængder vand, de pumper kyllingen med der forsvinder og det vil jo snyde i regnskabet, vel?
Lavet engang et eksperiment hvor jeg stegte 250g kylling filet (altså en pakke, som rigtig nok vejede 250g inde tilberedning) og vejede dem igen efter tilberedningen, hvor der pludselig kun var 200g.. Så reelt spiser man jo kun 200g...
Nej du spiser 250g, hvis du ellers går ud fra næringsindholdet per 100g.
Næringsindholdet per 100g er sat op efter hvad den indenholder før stegning dvs. med væske osv..
Er du sikker på det? Jeg tror nemlig det er indholdet i det rene kød, hvorefter man vælger at pumpe dem lidt op med vand, så man sælger mere end man egentlig gør..
men altså, ellers vil det jo i virkeligheden sige at næringsindholdet pr 100g i f.eks. kyllingfilet reelt kun er næringsindholdet pr. 80g rent kød ?
WeirdMoose skrev:fred-t skrev:Xiva skrev:fred-t skrev:Hvad angår kød - især kylling, skal det da ikke vejes før efter tilberedning, f.eks. stegning.. Det er jo de store mængder vand, de pumper kyllingen med der forsvinder og det vil jo snyde i regnskabet, vel?
Lavet engang et eksperiment hvor jeg stegte 250g kylling filet (altså en pakke, som rigtig nok vejede 250g inde tilberedning) og vejede dem igen efter tilberedningen, hvor der pludselig kun var 200g.. Så reelt spiser man jo kun 200g...
Nej du spiser 250g, hvis du ellers går ud fra næringsindholdet per 100g.
Næringsindholdet per 100g er sat op efter hvad den indenholder før stegning dvs. med væske osv..
Er du sikker på det? Jeg tror nemlig det er indholdet i det rene kød, hvorefter man vælger at pumpe dem lidt op med vand, så man sælger mere end man egentlig gør..
men altså, ellers vil det jo i virkeligheden sige at næringsindholdet pr 100g i f.eks. kyllingfilet reelt kun er næringsindholdet pr. 80g rent kød ?
Beskrivelsen af næringsindholdet på et produkt skal være den totale mængde næringsstoffer i produktet. Altså i dit eksempel med kylling med vand i, er det kyllingen med vand i næringsindholdet er udregnet ud fra, ikke kyllingen før den blev pumpet med vand.
karsten6623 skrev:Hvis vi tager mænd til DM i BB hvor gammel var den yngste og hvor gammel var den ældste, for der er da nogen som ser ud til at være lidt ældre end 35??
Karl Æg skrev:En ting er at dampe vand fra sin føde; det ændrer ikke på makronutrientindholdet. Men hvis jeg steger en gang hakket oksekød med 18-20 % fedt vil en betydelig del af fedtet som bekendt blive stegt fra og fordampe. Hvad gør man ved det? Laver et estimat på hvor meget fedt man har fordampet, som er lidt omsonst at gøre, eller finder man sig bare i at man nødvendigvis får et skævt tal?
Equus skrev:hmm Jeg ville finde mig i en mere skæv fordeling.
men ville nok ikke købe 18-20% oksefars
Karl Æg skrev:Equus skrev:hmm Jeg ville finde mig i en mere skæv fordeling.
men ville nok ikke købe 18-20% oksefars
Det smager ellers fortrinligt
Det er selvfølgelig bare et tænkt eksempel; problemet er jo det samme - omend i mindre udtalt grad - ved lavere fedtprocenter.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 18 gæster