Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65712 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049578 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
Oliva skrev:Nogen der vil mene at der er forskel i at drikke 1L kakaomælk efter træning eller drikke en weightgainer med samme næringsindhold?
Er vel sukker + valleprot der er i begge dele....
SienZ skrev:Kakao er jo 80% kassein som er langsomtoptageligt. Så 80% af proteinen er først optaget flere timer efter. WG efter træning, kakao senere på dagen Evt. begge dele, det har jeg gjort i noget tid?
Garik skrev:WG - kakao er for dyrt i længden.
Oliva skrev:Garik skrev:WG - kakao er for dyrt i længden.
Er lige omvendt. 5kr for 1l kakao. 32g prot 110kul så vidt jeg husker
12kr for 120g musclejuice som ca giver samme næringsindhold..
Alan Aragon skrev:One of the potential concerns of consuming a large amount of sucrose instead of glucose is how the 50% fructose content in sucrose might be metabolized from a lipogenic standpoint. Answering this question directly, McDevitt saw no difference in de novo lipogenesis (conversion to fat) between the massive overfeeding of either glucose or sucrose at 135g above maintenance needs [18]. Another potential concern is the use of high-fructose corn syrup (HFCS) in chocolate milk. The common fear of HFCS being some sort of special agent that undermines health is simply not grounded in science. HFCS is virtually identical to sucrose both in chemical structure and metabolic effect [19]. Independent researcher John White eloquently clarified HFCS misconceptions in a recent review, which I’ll quote [20].
“Although examples of pure fructose causing metabolic upset at high concentrations abound, especially when fed as the sole carbohydrate source, there is no evidence that the common fructose-glucose sweeteners do the same. Thus, studies using extreme carbohydrate diets may be useful for probing biochemical pathways, but they have no relevance to the human diet or to current consumption. I conclude that the HFCS-obesity hypothesis is supported neither in the United States nor worldwide.”
Sixx skrev:mht. fruktose:Alan Aragon skrev:One of the potential concerns of consuming a large amount of sucrose instead of glucose is how the 50% fructose content in sucrose might be metabolized from a lipogenic standpoint. Answering this question directly, McDevitt saw no difference in de novo lipogenesis (conversion to fat) between the massive overfeeding of either glucose or sucrose at 135g above maintenance needs [18]. Another potential concern is the use of high-fructose corn syrup (HFCS) in chocolate milk. The common fear of HFCS being some sort of special agent that undermines health is simply not grounded in science. HFCS is virtually identical to sucrose both in chemical structure and metabolic effect [19]. Independent researcher John White eloquently clarified HFCS misconceptions in a recent review, which I’ll quote [20].
“Although examples of pure fructose causing metabolic upset at high concentrations abound, especially when fed as the sole carbohydrate source, there is no evidence that the common fructose-glucose sweeteners do the same. Thus, studies using extreme carbohydrate diets may be useful for probing biochemical pathways, but they have no relevance to the human diet or to current consumption. I conclude that the HFCS-obesity hypothesis is supported neither in the United States nor worldwide.”
Martin88 skrev:Det ændrer ikke på, at det stadig er usundt for både leveren og blodtrykket - her snakker vi over 25g fruktose om dagen (måske snarere 50 som grænseværdi). DEt kan godt være, at en kakaomælk kun indeholder tilsat 50g sucrose og derigennem kun 25g fruktose, men hvor mange andre produkter indtager folk ikke, der lige indeholder fruktose? Man kan hurtigt komme op på for meget.
Ryan skrev:Martin 88 >>
Der har specielt i USA været kørt mange skrækkampagner omkring fructose, grundet deres store forbrug af kornsirup i fastfood. Frygten for dette produkt er som altid kørt helt ud propotioner, ift. hvad der er videnskabeligt bevist.
At sætte en grænseværdi på 25 til 50g, er det rent gætværk? Det kommer vel ikke bag på nogen at et overforbrug af fructose ikke er smart?
Men giver dig så ret i at såfremt man foretrækker en hurtigoptagelig kulhydratskilde i sin pwo shake, vil glucose altid være at foretrække.
Martin88 skrev:Mjae, muligvis rent gætværk. De fleste studier går på at ved 75g om dagen får folk ændringer i leverens værdier og eventuelt også blodtrykket.. Give or take med genetisk følsomhed og du har mit postulat
Men hvis man kan undgå fruktose, hvor er problemet så? Mælk + druesukker er billigere end langt de fleste kakaoer...
Meta-analysis of >40 human intervention studies show <100 g/d fructose is either without effect or may lower FPTG (Fig. 1 C) (10). FPTG was elevated significantly only by excessive fructose intake, dose-dependently (10). Energy and macronutrient intakes were not confounding, and studies of longer duration had smaller effects; however, no studies were ad libitum. Curiously, when the postulate is that fructose is harmful, only those studies with excessive intakes get cited, which is indicative of reporting bias.
Ryan skrev:Martin88 skrev:Mjae, muligvis rent gætværk. De fleste studier går på at ved 75g om dagen får folk ændringer i leverens værdier og eventuelt også blodtrykket.. Give or take med genetisk følsomhed og du har mit postulat
Men hvis man kan undgå fruktose, hvor er problemet så? Mælk + druesukker er billigere end langt de fleste kakaoer...
Undskyld, men kan altså ikke lade vær med at hænge mig lidt i de værdier
Udpluk fra et metastudie.Meta-analysis of >40 human intervention studies show <100 g/d fructose is either without effect or may lower FPTG (Fig. 1 C) (10). FPTG was elevated significantly only by excessive fructose intake, dose-dependently (10). Energy and macronutrient intakes were not confounding, and studies of longer duration had smaller effects; however, no studies were ad libitum. Curiously, when the postulate is that fructose is harmful, only those studies with excessive intakes get cited, which is indicative of reporting bias.
http://jn.nutrition.org/content/139/6/1246S.full
Fordelen ved kakaomælk, er jo nok at mange foretrækker den hvis vi snakker smag, og det er nu engang lettere tilgængeligt.
Magicbox skrev:Jeg foretrækker kakao.
Det er nemmere og billigere
Lyngbeck skrev:Magicbox skrev:Jeg foretrækker kakao.
Det er nemmere og billigere
Kommer an på hvor du får dit WG fra.
Ruddi skrev:Efter træning hjemmelavet WG.
100gr druesukker.
40gr valle protein.
3gr kreatin.
Ca: 800kcal
Sød som min kæreste men den er billigere
Ruddi skrev:Efter træning hjemmelavet WG.
100gr druesukker.
40gr valle protein.
3gr kreatin.
Ca: 800kcal
Sød som min kæreste men den er billigere
Martin88 skrev:Ruddi skrev:Efter træning hjemmelavet WG.
100gr druesukker.
40gr valle protein.
3gr kreatin.
Ca: 800kcal
Sød som min kæreste men den er billigere
Med mindre du kommer mælk i den, så er du godt nok dårlig til at regne.
100g druesukker = 400kcal
40g protpulver = max 200kcal snarere 170kcal
3g kreatin = ingen kcal
i alt 570-600kcal
Jamen god pointe der hvis 400kcal men det druesukker jeg køber indholder 680kcal prr 100gr ifølge etiketten.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 70 gæster