Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65708 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049578 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
Bodylab.dk skrev:Fik I dem smagt sidst og hvad synes I? Vi kommer snart med endnu et par versioner....
Garik skrev:
Til gengæld forstår jeg de, der mener, at indpakningen er decideret dårlig (for meget af baren hænger fast).
Chokolade-coating (så går ideen med barens næringsindhold dog fløjten) eller bedre indpakning - så er jeg endnu større fan.
Bodylab.dk skrev:Garik skrev:
Til gengæld forstår jeg de, der mener, at indpakningen er decideret dårlig (for meget af baren hænger fast).
Chokolade-coating (så går ideen med barens næringsindhold dog fløjten) eller bedre indpakning - så er jeg endnu større fan.
Normalt coater man proteinbarer med chokolade eller et sukkerlag, for at undgå de klistrer. Det har vi desværre ikke mulighed for ved en low carb bar. Men smid dem evt. lige i køleskabet 5 min inden du skal spise baren.
Garik skrev:Jeg er rigtig glad for den.
Smagen af skumfidus/fransk nougat er virkelig lækker. Jeg synes selv, konsistensen er lækker i modsætning til nogle.
Til gengæld forstår jeg de, der mener, at indpakningen er decideret dårlig (for meget af baren hænger fast).
Chokolade-coating (så går ideen med barens næringsindhold dog fløjten) eller bedre indpakning - så er jeg endnu større fan.
Vesterling skrev:Garik skrev:Jeg er rigtig glad for den.
Smagen af skumfidus/fransk nougat er virkelig lækker. Jeg synes selv, konsistensen er lækker i modsætning til nogle.
Til gengæld forstår jeg de, der mener, at indpakningen er decideret dårlig (for meget af baren hænger fast).
Chokolade-coating (så går ideen med barens næringsindhold dog fløjten) eller bedre indpakning - så er jeg endnu større fan.
Løsningsforslag: Stil dem i køleskabet => Intet hænger fast
Garik skrev:Bodylab.dk skrev:Garik skrev:
Til gengæld forstår jeg de, der mener, at indpakningen er decideret dårlig (for meget af baren hænger fast).
Chokolade-coating (så går ideen med barens næringsindhold dog fløjten) eller bedre indpakning - så er jeg endnu større fan.
Normalt coater man proteinbarer med chokolade eller et sukkerlag, for at undgå de klistrer. Det har vi desværre ikke mulighed for ved en low carb bar. Men smid dem evt. lige i køleskabet 5 min inden du skal spise baren.
I know. Problemet med at smide dem i køleskabet er, at indpakningen har en tendens til at gå i stykker og blive ligeså besværlig at få af som før - nu blot på en anden måde.
Forstå mig ret: Jeg elsker virkelig baren, men indpakningen kan forbedres
chipsogcola skrev:Kommer der ikke en jordbær eller chokolade version?
Garik skrev:Vesterling skrev:Garik skrev:Jeg er rigtig glad for den.
Smagen af skumfidus/fransk nougat er virkelig lækker. Jeg synes selv, konsistensen er lækker i modsætning til nogle.
Til gengæld forstår jeg de, der mener, at indpakningen er decideret dårlig (for meget af baren hænger fast).
Chokolade-coating (så går ideen med barens næringsindhold dog fløjten) eller bedre indpakning - så er jeg endnu større fan.
Løsningsforslag: Stil dem i køleskabet => Intet hænger fastGarik skrev:Bodylab.dk skrev:Garik skrev:
Til gengæld forstår jeg de, der mener, at indpakningen er decideret dårlig (for meget af baren hænger fast).
Chokolade-coating (så går ideen med barens næringsindhold dog fløjten) eller bedre indpakning - så er jeg endnu større fan.
Normalt coater man proteinbarer med chokolade eller et sukkerlag, for at undgå de klistrer. Det har vi desværre ikke mulighed for ved en low carb bar. Men smid dem evt. lige i køleskabet 5 min inden du skal spise baren.
I know. Problemet med at smide dem i køleskabet er, at indpakningen har en tendens til at gå i stykker og blive ligeså besværlig at få af som før - nu blot på en anden måde.
Forstå mig ret: Jeg elsker virkelig baren, men indpakningen kan forbedres
Yilar skrev:Hvis indpakningen stadigvæk hænger fast er det imo spild af penge. Den smager fint, men besværet med at hive indpakningen af er simpelthen ikke det værd.
Rasmus Thorup skrev:Yilar skrev:Hvis indpakningen stadigvæk hænger fast er det imo spild af penge. Den smager fint, men besværet med at hive indpakningen af er simpelthen ikke det værd.
Jeg får lige at vide, at vi rent faktisk har lavet nogle mindre justeringer i produktionsprocessen, der gerne skal gøre dem mindre klistrede. Dvs. det parti vi sælger af pt. burde være bedre....giv gerne feedback jer der netop har købt.
Rasmus Thorup skrev:Yilar skrev:Hvis indpakningen stadigvæk hænger fast er det imo spild af penge. Den smager fint, men besværet med at hive indpakningen af er simpelthen ikke det værd.
Jeg får lige at vide, at vi rent faktisk har lavet nogle mindre justeringer i produktionsprocessen, der gerne skal gøre dem mindre klistrede. Dvs. det parti vi sælger af pt. burde være bedre....giv gerne feedback jer der netop har købt.
Weinke skrev:
Jeg får lige at vide, at vi rent faktisk har lavet nogle mindre justeringer i produktionsprocessen, der gerne skal gøre dem mindre klistrede. Dvs. det parti vi sælger af pt. burde være bedre....giv gerne feedback jer der netop har købt.
Rasmus Thorup skrev:Weinke skrev:
Jeg får lige at vide, at vi rent faktisk har lavet nogle mindre justeringer i produktionsprocessen, der gerne skal gøre dem mindre klistrede. Dvs. det parti vi sælger af pt. burde være bedre....giv gerne feedback jer der netop har købt.
Jeg har netop lige modtaget tre kasser, og skynder mig selvfølgelig hjem og flår papiret af en af barene - og det første jeg tænker er faktisk "De må have lavet et eller andet ved dem for den klistrer meget mindre!" Jeg nåede dog også lige at tænke at PostDK måske havde opbevaret min pakke køligt, men den tanke slog jeg alligevel hurtigt fra mig igen ;)
ZinK_ skrev:Har bestilt 2 kasser! Glæder mig til at spare, og ser om der ryger flere ;)
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster