Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65712 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1350
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1348

Følg bodybuilding.dk på

Bjørnen i den varme stol!

Udskriv emne


"Ugen der Gak", "Månedens skribent" samt "Interview af en Bruger"

Tilbage til Reportager m.m.





Bjørnen i den varme stol!

Her på boardet kender vi ham som den altid glade redaktør, som altid står klar i kulissen med mere eller mindre brugbare besvarelser, på alt mellem himmel og jord.

De fleste herinde kender ham nok som Bjørnen, og jeg har taget en lille snak med ham for at finde ud af hvem han egentlig er, og hvad han i virkeligheden synes om Bondis frisure!

Billede

Interview med Bjørnen

    Hej Bjørnen. Du har fået den store ære at blive interviewet som den første bruger af boardet nogensinde. For os som ikke kender dig så godt, kan du så ikke starte ud med at fortælle lidt om dig selv, og hvad du render rundt og laver når du ikke træner?
    Tusind tak! Jeg er meget beæret *bukker dybt*.
    Jeg er 18 år gammel (1 måned endnu bob-bob) og jeg hedder Aleksander Borg Pedersen.
    Når jeg ikke træner studerer jeg på gymnasiet. Lige nu går jeg i 3.g, hvor alt ender i en spids og hver dag er helt speciel - carpe diem iøvrigt. Jeg bruger en del tid på boardet her, som moderator så sammen med teambodybuilding, bliver man lidt af en original, en igangsætter og idealist. Der er ikke meget tid, når skolen og træningen er overstået, men der er da planer om at starte på noget seriøs mountainbiking ved siden af hårdkogt hardball (softgun) og et brændende ønske om noget vandsport.
    Naturen er blevet prioriteret lidt højere efterhånden som man har brugt lang tid i en skummel kælder med metallisk akustik, kunstigt lys og tung støbejernsrock.
    Det lyder til at du har nok at se til! Er det ikke svært at få plads til træningen ved siden af alt det, eller synes du bare det er et spørgsmål om prioritering?
    Jo det kan være svært at få plads til træning, men det er, som du siger, et spørgsmål om prioritering. Træningen forløber sig igennem ugen sideløbende med skolen og de lidt mere ekstreme aktiviteter udfolder sig i weekenden. Arbejde har jeg måtte sortere fra i perioder (længe leve S.U!), men det er ikke noget problem for jeg har aldrig kunnet lide at arbejde. Skolen blev sorteret fra i 2.g pga. træningen, men er der lavet om på her i 3.g.

Billede

    Hvis vi skal gå lidt tilbage i tiden, mens Bjørnen stadig var en lille uskyldig unge - Hvorfor begyndte du med at træne?
    Jeg har altid set actionfilm med muskelhelte, dem er vi vel mange der er vokset op med, så Arnold, Sly, Van Damme og dem der var større, var dem jeg tegnede børnetegninger af i folkeskolen og det var dem man valgte når man legede krig i skolegården - de var jo klart de sejeste! Hvad skulle James Bond hamle op? han havde jo ingen muskler! Da jeg så begyndte i 1.g var det jo klart at man måtte se hvad vægttræning var for noget. Jeg samlede lidt vægte op og trænede 100% intuitivt, det der gjorde ondt måtte være godt. Jeg søgte lidt information på nettet, for det skulle jo være ååh så farligt! Kroniske skader kunne man få! Vokse nedad! Og endda skørbug! Jeg blev meget hurtigt hooked og startede for alvor, hvor det så har udviklet sig en del siden da.
    Sådan er det jo nok startet for en del. Har bodybuilding.dk haft en positiv virkning på din træning og motivationen til at blive ved? For vi ved jo alle at der skal masser motivation til at hænge i, nogle har dog sværere ved at holde fast i den end andre. Har det nogensinde været et problem for dig? Og hvad gør du evt. får at få den tilbage?
    På bodybuilding.dk (dengang bodyforum.dk) hentede jeg min information. Jeg læste hele artikelarkivet igennem, og har siden hen læst flere artikler igen, så man kan sige at bodybuilding.dk og også Thomas Jagd med sin styrkeløftningsprincipper har formet min træningsmetoder og tankegang. Principperne med frie vægte, basisøvelser og sundt kostforhold har reddet mig fra meget besvær arbejde, ja jeg vil endda påstå at det nok har gjort, at jeg har fortsat at dyrke sporten, da jeg ellers ikke ville have opnået de resultater jeg har og dermed ikke ville have fået fuldt udbytte af min præstation. Min motivation har gang på gang fået et boost bl.a. ved kommentarer i min logbog, kommentarer til billeder, andres resultater og andres forhold eller synsvinkel på træningsverdenen. Den gode stemning her på boardet, har været en motivation for man var garanteret en god oplevelse når man var på visit.
    Ja i foråret fik jeg min første nedtur. Jeg var akkurat startet min cut og det sænkede - nok lidt for sænkede - kulhydratindtag gjorde at jeg følte mig meget træt og lettere deprimeret. Det resulterede i at mine træninger blev dårlige og jeg mistede langsomt men sikkert motivationen og blev mere deprimeret. Til slut besluttede jeg mig for at holde sommerferie, jeg ville nyde sommeren uden at skulle bekymre mig om min træning, for det var jeg - meget bekymret endda. Jeg kom sommeren igennem uden det store behov for at træne, hvilket var meget mærkeligt da jeg førhen gik amok når jeg ikke fik trænet. Til slut konkluderede jeg: "Hvad laver jeg til træningen? Kobler af. Havde jeg brug for at koble af i sommerferien? Næ!" og i stort set samme øjeblik vendte motivationen tilbage, meget stille men stødt.
    Jeg kender udemærket den følelse af at have mistet motivationen under cut. Har faktisk været ude for præcis det samme, så kan sagtens sætte mig i dit sted. Men det er fedt at du har genfundet træningsglæden!
    Hvor meget betyder din træning så for dig idag? Kan du forestille dig et liv uden træning nu?

    Ja nu skal jeg lige igang igen, men umiddelbart kan jeg ikke forestille mig et liv uden træning, jeg er ved at gå i spåner allerede over ikke at kunne få lidt albuerum. Når man tuller rundt i hverdagen og oplever mange ting, så sker der indimellem noget lort og det må man lige rase ud over, det plejer jeg at gøre med en gang tung squat, dødløft eller bænk mens jeg hører tung og ond Heavy Metal.
    Det lyder som om du gør god brug af træningen når der skal kobles af og afreageres lidt. Er det dit primære "mål" med træningen, eller er der andre grunde til at du dyrker sporten?
    Bodybuilding har givet mig en anden forståelse og åbenhed for sport generelt, og den forståelse og åbenhed har jeg kunne bruge i andre sammenhæng også, i hverdagen. Eksempelvis giver sporten mig meget selvtillid og den selvtillid har jeg kunne bruge til at udleve nogle værdier som f.eks. ærlighed, positivitet, forståelse, personligt overblik, ro og mest af alt; troen på at alt er muligt! Hvis jeg kan løfte skide 130kg jern og gaine 14kg på 8 måneder, kan jeg så ikke lære at stå på ski? få 12 i karakter? score hvemsomhelst? få et hvilketsomhelst arbejde? Gu' ka' jeg så! Hvis jeg sætter mig et mål, ligesom jeg gør i vægttræningen, og arbejder alt hvad jeg kan, så sveden løber og blodet flyder, ligesom i vægttræningen - hvad skal så kunne stoppe mig?
    Absolut intet, niente, nada, nichts!
    Se på Bondi, han har gjort det hele

Billede

    Det var lidt om den fritids- og træningsmæssige baggrund. Jeg kunne også godt tænke mig at vide lidt mere om mennesket Aleksander. Er der en person som du ser specielt meget op til? Er det Rambo grundet hans store muller, mor pga. hendes evner i køkkenet, eller måske Bondi pga. hans lækre hår?
    Tjo den er lidt svær, unge mennesker idag bliver jo kaldt "individualister", "selvcentrerede" og "retningsløse" hvilket nok passer meget godt, for Rambo ikke helt stor nok, mor er for stresset til at stå i køkkenet - så det er mig der sørger for” restauranten” - Arnold har/havde ingen ben, så Bondi må nok være mit sidste bud. Ham kan man kalde en ildsjæl der vil noget.
    Det lyder altså ikke til at du kunne finde på at søge samme frisør som ham.
    Hvis man skal gøre dig trist/sur/glad, hvilke knapper skal man så trykke på?

    Hvis man skal gøre mig trist, skal man være ret led, men det er der ikke nogen der nænner at være så det går nok. Hvis man skal gøre mig sur, skal man afbryde mig, vende ryggen til eller skide på de ting jeg holder af, men der skal for det meste en del til, jeg har ihvertfald aldrig været oppe at slås, selvom jeg har haft chancen mange gange. For at gøre mig glad skal man bare smile, eller sige noget sjovt så går den nok.
    Okay. Så er jeg glad for at jeg slipper for at afbryde dig helt endnu, da jeg lige har en lille ting tilbage.
    Inden jeg slipper dig fri igen, vil jeg lige stille dig overfor nogle af de sværeste valg, som du nok nogensinde kommer til at stå overfor i dit liv.


    Coca cola eller Pepsi?
    Coca cola!

    Kylling eller oksekød?
    Kylling

    BB eller DB?
    DD.... shit! BB!

    Masse eller styrke?
    Masss! :twisted:

    Sommer eller vinter?
    Sommer

    Frugt eller slik?
    Slik

    Bryster eller røv?
    Røv

    Powerwalk eller løb?
    Løb

    Computer eller TV?
    TV

    Angelina Jolie eller Jessica Alba?
    Angelina

    Træning eller skole?
    Træning

    Bondis ugerevyer eller Bjørnens ugerevyer?
    BJØRNENS!!
    Det var det. Jeg vil sige mange tak for din tid – Har du et godt træningsråd, en hilsen til din mor eller en hemmelighed om Bondi du gerne vil ud med her på falderebet?
    Bondi går i bundløse trusser shhh! Shut up and squat!


Billede

Det er sådan at personens som sidder i den varme stol vælger hvilken bruger som skal overtage hans plads i næste måned - og Bjørnens valg faldt på Matt - Det er altså den 1. Oktober det sker :wink:
Brugeravatar
Månedens skribent: September 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 13339
Tilmeldt: 15. dec 2006, 20:23
Geografisk sted: København
 
Træner her: Tårnby Styrkeløfter Klub
Fitness World Lyongade
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Vis kostplan



Det må jeg sku alligevel nok sige. Rigtig grundig arbejde, og ikke mindst fordi der bliver svaret godt fra Bjørnens side. Alt spiller, og man får sku et godt indblik i hvem og hvad Bjørnen er for en person.
Og det er tilpads med billeder, og super at ikke alle er i træningslokalet. Det gør det lidt mere personligt imo.
Og gode spg. MC, ikke ja/nej spørgsmål :wink:

Godkendt MC :thumpup:

Bjørnen skrev:Hvis man skal gøre dig trist/sur/glad, hvilke knapper skal man så trykke på? Hvis man skal gøre mig trist, skal man være ret led, men det er der ikke nogen der nænner at være så det går nok.


Skal vi vædde ..... :lol: :D
"Det er ikke værd at dø for, men det er bestemt værd at vove livet for" - General K.G. Hillingsø
Månedens skribent: August 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 4594
Tilmeldt: 2. feb 2007, 23:41
 
Træner her: Bjørns Wrestling, Træningscentret
Sportshøjskolen
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 142.50
- Squat: 200.00
- Dødløft: 265.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Rigtig flot interview, hvor vi lærer Bjørnen bedre at kende, end de sædvanlige bjørnebrøl vi hører fra hans logbog! Det er også fedt at man lige får sat et ansigt på ham, for i mine tanker har han altså altid været en stor, led bjørn, men jeg kan jo se at han faktisk bare er en lille sød hundehvalp :D Jeg synes der blev rigtig gode spørgsmål og Bjørnen svarede fantastisk! Så det kunne ikke blive meget bedre!

Bjørnen, hvilken linje har du valgt på gymnasiet? Det lyder til du er sproglig: har jeg ret i det? I så fald har jeg stor medlidenhed med dig...

Forresten, fedt træningscenter du benytter - real hardcore! Jeg hader nærmest de centre, hvor man er bange for at røre vægtene af frygt for at de ikke skinner nær så meget bagefter! Hvis du forstår? :lol:


PS: Skal du ikke have mere fisk end på billedet? Du er jo en BJØØØØRN! :twisted:
Brugeravatar
Månedens skribent: Januar 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 4423
Tilmeldt: 28. jun 2006, 10:12
Geografisk sted: Ringkøbing
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 205.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (19)
Kostplan: Vis kostplan



Flot int! Og fed idé med personen vælger den næste =D>
Månedens skribent: December 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 4593
Tilmeldt: 22. jun 2006, 16:57
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Rigtig godt interview.. =D>
Billede
What doesn't kill you makes you stronger..

Log - http://www.bodybuilding.dk/viewtopic.php?t=8097
Brugeravatar
Månedens skribent: April 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3895
Tilmeldt: 15. feb 2006, 13:20
Geografisk sted: Amager
 
Træner her: City Fitness
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (10)
Kostplan: Vis kostplan



J-S-O skrev:Bjørnen, hvilken linje har du valgt på gymnasiet? Det lyder til du er sproglig: har jeg ret i det? I så fald har jeg stor medlidenhed med dig...

Forresten, fedt træningscenter du benytter - real hardcore! Jeg hader nærmest de centre, hvor man er bange for at røre vægtene af frygt for at de ikke skinner nær så meget bagefter! Hvis du forstår? :lol:


PS: Skal du ikke have mere fisk end på billedet? Du er jo en BJØØØØRN! :twisted:

Jo jeg studerer kommunikation, det er virkelig spændende. Jeg har det sku ikke hårdt, men dermed sagt at det heller ikke er let. :wink:

Træningsrummet er mega nice! Se evt. lidt flere billeder i min log (s.32-33) Man kommer hjem med en bodybuilding.dk t-shirt badet i sved og sølet ind i olie og rust :laugh:

På billedet (fra denne sommer) var første gang jeg har prøvet at fiske og jeg ville gerne have flere fisk, men de andre ville gerne hjem..

Tak til MC for nogle mega gode spørgsmål! :thumpup:
Der var guf at hente i dem... :wink:
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3716
Tilmeldt: 5. mar 2006, 00:27
Geografisk sted: Storkøbenhavn
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Rigtigt nice interview!

Angelina Jolie eller Jessica Alba?
Angelina


Aarh Bjørn det er ikke helt optimalt må jeg indrømme :wink:
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 2140
Tilmeldt: 22. okt 2006, 19:57
Geografisk sted: København
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Billederne virker ikke mere i interviewet :cry:
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 4628
Tilmeldt: 5. jan 2007, 21:23
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Flot stykke arbejde MC - spændende læsning. Og gode svar Bjørn pånær enkelte smuttere :D Fedt at du også søger back to nature - ender sku med vi bliver hulemænd eller bor alene dybt ude i skoven :D

Btw. flot form på billederne Bjørn - du ser sku laber ud :)

Men den stil du kører der MC, skubber du nok snart Bjørnen og jeg til side og napper chefstolen på ugerevyen :wink:

Glæder mig allerede vildt til næste interview.

Btw. billerne virker fint hos mig - Flot fyr ham Bjørnen :wink:
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 9283
Tilmeldt: 3. jan 2005, 13:14
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Rigtig godt arbejde! Der bliver stillet gode spørgsmål, som bliver besvaret godt! =D> Ser frem til næste int.
Hjemmeside
:Commitment:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1919
Tilmeldt: 1. maj 2007, 11:21
Geografisk sted: Kbh s
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (7)
Kostplan: Vis kostplan



Til alle:

Mange tak! Jeg har virkelig lagt en del timers arbejde i at få dette op at stå, så jeg er utrolig glad for at i kan lide det :) Det giver helt sikkert motivation til at fortsætte med det, og jeg glæder mig allerede til at skulle igang med næste interview.

Hvis i har nogle spørgsmål til Bjørnen, eller noget konstruktivt kritik/ros, eller bare vil smide en generel kommentar til interviewet så er i mere end velkomne til at smide det her eller i en PM!

Mhv. MC
Brugeravatar
Månedens skribent: September 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 13339
Tilmeldt: 15. dec 2006, 20:23
Geografisk sted: København
 
Træner her: Tårnby Styrkeløfter Klub
Fitness World Lyongade
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Vis kostplan



Normalt gider jeg ikke læse laaaange interviews, da de ofte bliver for kedsommelige. Men i dette tilfælde, sker det ikke! Det er et kanon gribende interview i en super længde.

Skide godt gået, I to labre handyr =D>
Med venlig bodybuilder-hilsen
p0ulsen
:joy:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 691
Tilmeldt: 21. jun 2007, 19:55
Geografisk sted: Ringe - Fitness4all
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Flot arbejde ! Og fedt interview :D
One time I squatted so deep, I picked up a smartie with my ass.

logbog anno 2015
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 3471
Tilmeldt: 4. maj 2007, 12:43
Geografisk sted: Maribo
 
Træner her: Rødby Motionscenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 185.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Fedt initiativ og kanont interview :) Dem ser vi frem til at der kommer flere af!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1415
Tilmeldt: 11. jan 2006, 10:42
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: Fitness World Aalborg
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 170.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



Rigtig godt interview. Håber der kommer flere af den slags i fremtiden =D>
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 7828
Tilmeldt: 20. jul 2005, 21:40
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nice interview

Men angelina?? Nu må du lige.. alle ved at jessica er den dejligste!!!
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 26
Tilmeldt: 16. aug 2007, 21:55
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 110.00
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



BK skrev:Nice interview

Men angelina?? Nu må du lige.. alle ved at jessica er den dejligste!!!

Jeg synes Jessica er mega cute, men hun er sku lidt hypet.
Min totale yndlingsmodel fra folkeren var Brande Nicole Roderick, hun er så damn foxy! :drool: :idhitit:
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3716
Tilmeldt: 5. mar 2006, 00:27
Geografisk sted: Storkøbenhavn
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Super godt interwiev.. =D>

Rart at læse hvad andre får deres dage til at gå med..
Superfed jernhule du træner i, Bjørn!! Det er sgu et sted der opfordrer til jerntræning. Hvor er det henne? Ville sgu gerne starte et sted op med ordentligt vægtudstyr. Ikke alle mulige smarte maskiner og luftpumpemaskiner!! :evil: Hader det!
Be good to yourself, 'cause nobody else, has the power to make you happy.
viewtopic.php?t=10842&postorder=asc&start=0#164985
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 840
Tilmeldt: 30. jul 2007, 11:20
Geografisk sted: Herlev, København
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 85.00
- Dødløft: 135.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplan



Spangler skrev:Super godt interwiev.. =D>

Rart at læse hvad andre får deres dage til at gå med..
Superfed jernhule du træner i, Bjørn!! Det er sgu et sted der opfordrer til jerntræning. Hvor er det henne? Ville sgu gerne starte et sted op med ordentligt vægtudstyr. Ikke alle mulige smarte maskiner og luftpumpemaskiner!! :evil: Hader det!

Det ligger i Holte.
Det er ikke umuligt at finde de gamle jernkældre, de ligger rundt omkring og gemmer sig. Prøv at kigge ved idrætsanlæg og stadion, der er ofte et eller andet gammelt lusket rum, hvor man kan smede i fred :wink:
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3716
Tilmeldt: 5. mar 2006, 00:27
Geografisk sted: Storkøbenhavn
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Bjørnen skrev:
Spangler skrev:Super godt interwiev.. =D>

Rart at læse hvad andre får deres dage til at gå med..
Superfed jernhule du træner i, Bjørn!! Det er sgu et sted der opfordrer til jerntræning. Hvor er det henne? Ville sgu gerne starte et sted op med ordentligt vægtudstyr. Ikke alle mulige smarte maskiner og luftpumpemaskiner!! :evil: Hader det!

Det ligger i Holte.
Det er ikke umuligt at finde de gamle jernkældre, de ligger rundt omkring og gemmer sig. Prøv at kigge ved idrætsanlæg og stadion, der er ofte et eller andet gammelt lusket rum, hvor man kan smede i fred :wink:


Enig! For et år siden troede jeg nærmest at jeg var dømt til at træning i et af de der skod kommercielle centre forevigt (SATS, FDK, FW), men nu dukker der den ene jernhule op efter den anden lige her i området.
Brugeravatar
Månedens skribent: September 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 13339
Tilmeldt: 15. dec 2006, 20:23
Geografisk sted: København
 
Træner her: Tårnby Styrkeløfter Klub
Fitness World Lyongade
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Reportager m.m.




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 68 gæster