Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 60875 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er aknihei

Vores medlemmer har i alt skrevet 2047225 indlæg i 98655 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 309
Medlemmer: 1
Skjulte: 0
Gæster: 308

Følg bodybuilding.dk på

"Doping kan føre til vold"

Udskriv emne


Diskussion af doping og konsekvenserne heraf

Tilbage til Doping

I en ny undersøgelse fra Svergie mener man at kunne påvise et tæt sammenhæng mellem forøget voldig adfærd og doping. Det mente jeg ellers man havde lagt på hydlen som en myte, og så er det sjovt at Anti doping Danmark nævner brugerne fra Bodyhouse :lol:

Berlingske.dk skrev:Der er en klar sammenhæng mellem misbrug af de ulovlige dopingstoffer anabole steroider og forekomsten af vold, viser en ny undersøgelse.

Af Jens Ejsing
Fredag den 30. juli 2010, 21:30

Voldsdømte har i flere tilfælde også taget anabole steroider. Dopingstofferne giver brugerne større muskler, men gør dem også mere voldelige.

Det fremgår af en ny undersøgelse fra kriminalforsorgen i Sverige, Kriminal­vården, hvor 3.600 fanger med stofmisbrug er blevet spurgt om deres brug af steroider. Knap 25 pct. af dem har taget steroider, og blandt misbrugere dømt for vold er det 65 pct. mere udbredt at tage steroider.

Dermed bekræfter undersøgelsen en udmelding fra en dopingforsker fra Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, der tidligere i Berlingske Tidende har konstateret, at der er »en tydelig sammenhæng mellem de allergroveste former for vold, der virker fuldstændig meningsløs, og brugen af anabole steroider«.

Forsøg med mus

Desuden påviser forsøg med mus, at de kan blive så skadet i hjernen af steroider, at de mister evnen til at kontrollere deres aggressioner og går til angreb på de forskere, der fodrer dem.

Den nye undersøgelse er foretaget af psykolog Lena Lundholm i samarbejde med professor Ingemar Thiblin fra Uppsala Universitet. Ifølge Lena Lundholm dokumenterer undersøgelsen ikke, at »steroider i sig selv udløser voldshandlinger«, men at »der er tæt sammenhæng mellem vold og anabole steroider«.

Ingemar Thiblin tilføjer, at »et misbrug af anabole steroider medfører vedvarende hjerneskader, der gør en person mere nærtagende og lettere at provokere«.

Aggressiv adfærd
De svenske forskere tilføjer, at sammenhængen mellem vold og steroider også kan hænge sammen med, at personer med aggressiv og impulsiv adfærd er mere tilbøjelig til at komme i såvel slagsmål som at tage steroider.

Oplysningsleder Jakob Berget fra Anti Doping Danmark siger, at der også er erfaringer med steroider og voldelig adfærd herhjemme. Han henviser bl.a. til hjemmesiden bodyhouse.nu, hvor brugerne fortæller, at de er blevet mere aggressive eller opfarende, efter at de er begyndt at tage steroider.

»I Anti Doping Danmark får vi henvendelser fra mødre og piger, der er bekymrede over, at deres sønner eller kærester er begyndt at ændre adfærd og er blevet mere voldelige. Det sætter de i forbindelse med, at de er begyndt at tage steroider,« fortæller Jakob Berget.

Svenske erfaringer

Han fremhæver desuden en undersøgelse offentliggjort i 2009, hvor 5.332 unge mænd til session i Sverige er blevet spurgt om deres erfaringer med dopingstoffer.

»Undersøgelsen viser, at de, der tager steroider, oftere kommer i slagsmål,« siger han.

Ifølge Jakob Berget er der ikke er overblik over problemets omfang herhjemme, og han mener, at bl.a. politiet kan være med til at skabe bedre overblik.

»Det kan f.eks. ske ved, at de tager en urinprøve, hvis en person begår grov og impulsiv vold, der ikke umiddelbart er til at forklare.«

Ny undersøgelse senere

»Det kan også ske ved, at de spørger ind til, om de, der begår volden, tager steroider.«

Ifølge Anti Doping Danmark bruger mellem 10.000 og 15.000 danskere anabole steroider eller har prøvet at bruge de muskelfremmende stoffer. Antallet af egentlige steroidmisbrugere er dog noget mindre.

Jakob Berget oplyser, at Anti Doping Danmark offentliggør en ny undersøgelse af misbruget af steroider og andre dopingstoffer herhjemme senere i år.


Artiklen findes her - http://www.berlingske.dk/danmark/doping ... e-til-vold
Son, this is the only time I'm ever gonna say this. It is not okay to lose.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1949
Tilmeldt: 17. okt 2007, 17:57
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKommer slet ikke bag på mig.
Man kan jo også bare se på dem der slås i byen. De har ofte store muskler, samt bærer en trøje hvorpå der står " bullrot " eller "pitbull".

Selv viser jeg aldrig mine myskler frem i byen, da jeg nødig vil indgå i denne kategori. I det hele taget er det flovt at bodybuilding, som ellers er en fantastisk sport, har dette omdømme.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.

Det er derimod ham med lavt selvværd, som har taget doping, og derefter kun tager i byen for at slås. Derfor synes jeg selv det kan være lidt flovt at være " bodybuilder " .

En ting er, at man kan gøre det man selv bedst kan lide. En anden ting er, at man ikke kan ændre på de signaler man sender ved det man gør.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 299
Tilmeldt: 16. nov 2009, 23:08
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankaspeeer skrev: I det hele taget er det flovt at bodybuilding, som ellers er en fantastisk sport, har dette omdømme.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.

Det er derimod ham med lavt selvværd, som har taget doping, og derefter kun tager i byen for at slås. Derfor synes jeg selv det kan være lidt flovt at være " bodybuilder " .

En ting er, at man kan gøre det man selv bedst kan lide. En anden ting er, at man ikke kan ændre på de signaler man sender ved det man gør.


+1
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 2423
Tilmeldt: 17. maj 2009, 20:54
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKaspeeer forklarer bare udmærket, hvorfor der højst sandsynligt måske bare er tale om samvarians ml. vold og steroider i et bestemt kulturelt segment: ergo, slutningen steroider -> vold holder ikke nødvendigvis. De (forskerne) er jo også selv lidt forbeholdne med at drage den konklussion, som artiklen lægger op til.
"Lærling er fårking ripped. Han er meget Zaneonian og burde faktisk bruge sin tid på at rende rundt på Roskilde i et par små 80'er shorts med slids. Aesthetics!"
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 4149
Tilmeldt: 3. jun 2009, 15:08
Geografisk sted: København
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDen nye undersøgelse er foretaget af psykolog Lena Lundholm i samarbejde med professor Ingemar Thiblin fra Uppsala Universitet. Ifølge Lena Lundholm dokumenterer undersøgelsen ikke, at »steroider i sig selv udløser voldshandlinger«, men at »der er tæt sammenhæng mellem vold og anabole steroider«.


Som de selv er inde på her, så er det nok ikke steroiderne som gør dem voldlige - men der er flere voldlige personer end ikke-voldlige personer som tager steroiderne. Derfor er der ifølge studiet et tæt sammenhæng mellem vold og steroider.
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32988
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanjeg er klart af den overbevisning at misbrug af androgener øger risikoen for at man bliver involveret i vold, også normaliseret for adfærd før misbruget begyndte. Der er så mange ting der peger i den retning at jeg ikke kan tro på andet.

Men at lave et studie der beviser det er en svær og dyr opgave. Meget svær.
Følg min blog:
Kropblog.dk (nu med liv igen ;o)

Kontakt mig for bud på personlig træning, træningsvejledning og kostvejledning
Månedens skribent: November 2007
Redaktør
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 3202
Tilmeldt: 10. okt 2006, 13:22
Geografisk sted: Nørrebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 135.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSjov men latterlig undersøgelse, 65% har taget anabolske stoffer af de voldelige i fængsel :D
Man kan vel lige så godt nævne at næsten 100% har haft røget hash, eller at stortset 100% har haft drukket alkohol, eller enda et procent antal som går klædt i sorte sko, eller et bestemt antal af alle rygere er voldelige, det er lidt langt ude med sådanne undersøgelser, og ADD kaster sig over dem uden skepsis, det er lidt flovt at de ikke sætter sig bedre ind i stattestikker, jeg troede at alle folk nu til dage havde media som en part af skolen, men åbenbart ikke ADD.

En langt mere relavant undersøgelse jeg hørte om var at næsten 90% af alle voldstilfælde er i forbindelse med alkohol.
Og et af de største symptomer på mangel på testeron i kroppen er voldlige tendenser, stærkt nedsat levetid, depration, nedsat sexløst, ugidelighed, forhøjet dårlilgt kolesterol, hjertekarsygdomme, skaldethed, nedsat muskelmasse, koncentrasions problemer, nedsat indlæringsevne, og tendens til bryster, det var blot lidt af bivirkningerne ved for lidt etsteron i kroppen, og dette anslås at være ganske alm lidelse for ca 30% af alle danskere, og afligevel kæmper ADD ganske hårdt imod brugen af testeron selv hos syge mennesker som vil dø tidligt uden hjælp.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 473
Tilmeldt: 17. jul 2010, 02:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanincognito skrev:jeg er klart af den overbevisning at misbrug af androgener øger risikoen for at man bliver involveret i vold, også normaliseret for adfærd før misbruget begyndte. Der er så mange ting der peger i den retning at jeg ikke kan tro på andet.

Men at lave et studie der beviser det er en svær og dyr opgave. Meget svær.


Hvilke mange ting peger i den retning?
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32988
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankaspeeer skrev:Kommer slet ikke bag på mig.
Man kan jo også bare se på dem der slås i byen. De har ofte store muskler, samt bærer en trøje hvorpå der står " bullrot " eller "pitbull".

Selv viser jeg aldrig mine myskler frem i byen, da jeg nødig vil indgå i denne kategori. I det hele taget er det flovt at bodybuilding, som ellers er en fantastisk sport, har dette omdømme.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.

Det er derimod ham med lavt selvværd, som har taget doping, og derefter kun tager i byen for at slås. Derfor synes jeg selv det kan være lidt flovt at være " bodybuilder " .

En ting er, at man kan gøre det man selv bedst kan lide. En anden ting er, at man ikke kan ændre på de signaler man sender ved det man gør.

jeg kender et par stykker af dem du beskriver der og du har fuldstændig ret. hvis man spørger dem om hvorfor de træner svarer de " så jeg kan være stor og smadrer dem der kigger forkert på mig eller min dame". ligesom når man siger at man dyrker styrketræning/bodybuilding, så kommer er der altid en eller to der vil slås.
Succes builds on failure Citat: Derek Poundstone
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 1674
Tilmeldt: 30. jun 2009, 23:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanvmax32 skrev:
kaspeeer skrev:Kommer slet ikke bag på mig.
Man kan jo også bare se på dem der slås i byen. De har ofte store muskler, samt bærer en trøje hvorpå der står " bullrot " eller "pitbull".

Selv viser jeg aldrig mine myskler frem i byen, da jeg nødig vil indgå i denne kategori. I det hele taget er det flovt at bodybuilding, som ellers er en fantastisk sport, har dette omdømme.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.

Det er derimod ham med lavt selvværd, som har taget doping, og derefter kun tager i byen for at slås. Derfor synes jeg selv det kan være lidt flovt at være " bodybuilder " .

En ting er, at man kan gøre det man selv bedst kan lide. En anden ting er, at man ikke kan ændre på de signaler man sender ved det man gør.

jeg kender et par stykker af dem du beskriver der og du har fuldstændig ret. hvis man spørger dem om hvorfor de træner svarer de " så jeg kan være stor og smadrer dem der kigger forkert på mig eller min dame". ligesom når man siger at man dyrker styrketræning/bodybuilding, så kommer er der altid en eller to der vil slås.


Jeg har kun en gang mødt sådan en, og næsten alle mine venner løfter vægte, men derimod har jeg mødt mange små fyre som spiller smarte over for folk som træner og komme med nedladene kommentater, så sent som idag i slagelse var der en som kaldte mig en hormon abe.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 473
Tilmeldt: 17. jul 2010, 02:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDengse skrev:
vmax32 skrev:
kaspeeer skrev:Kommer slet ikke bag på mig.
Man kan jo også bare se på dem der slås i byen. De har ofte store muskler, samt bærer en trøje hvorpå der står " bullrot " eller "pitbull".

Selv viser jeg aldrig mine myskler frem i byen, da jeg nødig vil indgå i denne kategori. I det hele taget er det flovt at bodybuilding, som ellers er en fantastisk sport, har dette omdømme.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.

Det er derimod ham med lavt selvværd, som har taget doping, og derefter kun tager i byen for at slås. Derfor synes jeg selv det kan være lidt flovt at være " bodybuilder " .

En ting er, at man kan gøre det man selv bedst kan lide. En anden ting er, at man ikke kan ændre på de signaler man sender ved det man gør.

jeg kender et par stykker af dem du beskriver der og du har fuldstændig ret. hvis man spørger dem om hvorfor de træner svarer de " så jeg kan være stor og smadrer dem der kigger forkert på mig eller min dame". ligesom når man siger at man dyrker styrketræning/bodybuilding, så kommer er der altid en eller to der vil slås.


Jeg har kun en gang mødt sådan en, og næsten alle mine venner løfter vægte, men derimod har jeg mødt mange små fyre som spiller smarte over for folk som træner og komme med nedladene kommentater, så sent som idag i slagelse var der en som kaldte mig en hormon abe.


Hvorhenne i Slagelse oplever du den slags? :) Jeg er selv fra Høng af og færdes tit i Slagelse, Så blev lige nysgerrig :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 299
Tilmeldt: 16. nov 2009, 23:08
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDengse: Det er tit de der ikke er så høje, ekstrem tynde, kronraget, bullrot tøj i oversize og franksbrød under armene som enten skal komme med dumme kommentare eller vil starte slagsmål.
Jeg tror at det er fordi at de har Napoleons kompleks eller noget i den stil.
Succes builds on failure Citat: Derek Poundstone
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 1674
Tilmeldt: 30. jun 2009, 23:04
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDengse skrev:Jeg har kun en gang mødt sådan en, og næsten alle mine venner løfter vægte, men derimod har jeg mødt mange små fyre som spiller smarte over for folk som træner og komme med nedladene kommentater, så sent som idag i slagelse var der en som kaldte mig en hormon abe.


Det er også min erfaring. Dog ikke så mange der prøver at slås mod én, men bare det med at spille smart og hvis man selv svarer igen eller skuber til dem er det roidrage og lavt selvværd og lille pik osv osv.
Jeg tror faktisk ikke jeg kender bare én rigtig stor gut der også er voldelig, selvom jeg tænker mig om. Dog kender jeg et par som træner lidt, men langt fra er store, der er nogen klaphatte.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.


Måske bliver man bare ikke stor af at gøre det mere kompliceret end det behøves at være.
Nubretpumper
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 4628
Tilmeldt: 5. jan 2007, 21:23
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplankaspeeer skrev:
Dengse skrev:
vmax32 skrev:
kaspeeer skrev:Kommer slet ikke bag på mig.
Man kan jo også bare se på dem der slås i byen. De har ofte store muskler, samt bærer en trøje hvorpå der står " bullrot " eller "pitbull".

Selv viser jeg aldrig mine myskler frem i byen, da jeg nødig vil indgå i denne kategori. I det hele taget er det flovt at bodybuilding, som ellers er en fantastisk sport, har dette omdømme.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.

Det er derimod ham med lavt selvværd, som har taget doping, og derefter kun tager i byen for at slås. Derfor synes jeg selv det kan være lidt flovt at være " bodybuilder " .

En ting er, at man kan gøre det man selv bedst kan lide. En anden ting er, at man ikke kan ændre på de signaler man sender ved det man gør.

jeg kender et par stykker af dem du beskriver der og du har fuldstændig ret. hvis man spørger dem om hvorfor de træner svarer de " så jeg kan være stor og smadrer dem der kigger forkert på mig eller min dame". ligesom når man siger at man dyrker styrketræning/bodybuilding, så kommer er der altid en eller to der vil slås.


Jeg har kun en gang mødt sådan en, og næsten alle mine venner løfter vægte, men derimod har jeg mødt mange små fyre som spiller smarte over for folk som træner og komme med nedladene kommentater, så sent som idag i slagelse var der en som kaldte mig en hormon abe.


Hvorhenne i Slagelse oplever du den slags? :) Jeg er selv fra Høng af og færdes tit i Slagelse, Så blev lige nysgerrig :)


Det var i H&M idag imens min kone og jeg stille og roligt stod og kiggede på tøj, så skulle han lige imponerre sine 2 små vininder.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 473
Tilmeldt: 17. jul 2010, 02:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBor selv i slagelse og det sker faktis ret ofte at folk er sådan :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 988
Tilmeldt: 1. feb 2010, 10:05
Geografisk sted: København
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet er jo ingen hemmelighed at nogle folk oplever forøget aggressivitet ved brug af roids.

Hvis bruget så samtidig skyldes lavt selvværd som nu er blevet forvandlet til et gudekompleks grundet den pludselige vægtøgning og følgende opmærksomhed og måske større bekræftelse fra piger og venner, så kan man jo nemt forestille sig at folk får en "jeg kan klare hele verden" attitude og så er det at det går galt. Ender man i en situation hvor man før tænkte "Fuck this, det er ikke det værd, lad idioten råbe", der tænker man måske nu at "Han skal ikke komme her og tro han er noget", for nu har man pludselig nogle muligheder for at vise hvor meget "mand" man er og at man sørme kan slå fra sig.

Jeg er ikke nok inde i roids' virkninger på psyken og de centre i hjernen der styrer aggressivitet til at kunne sige om roids med sikkerhed gør folk mere aggresive, men bare det kick som nævnt ovenfor tror jeg er nok til at få folk til at snappe tidligere...
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplanDingo skrev:Det er jo ingen hemmelighed at nogle folk oplever forøget aggressivitet ved brug af roids.

Hvis bruget så samtidig skyldes lavt selvværd som nu er blevet forvandlet til et gudekompleks grundet den pludselige vægtøgning og følgende opmærksomhed og måske større bekræftelse fra piger og venner, så kan man jo nemt forestille sig at folk får en "jeg kan klare hele verden" attitude og så er det at det går galt. Ender man i en situation hvor man før tænkte "Fuck this, det er ikke det værd, lad idioten råbe", der tænker man måske nu at "Han skal ikke komme her og tro han er noget", for nu har man pludselig nogle muligheder for at vise hvor meget "mand" man er og at man sørme kan slå fra sig.

Jeg er ikke nok inde i roids' virkninger på psyken og de centre i hjernen der styrer aggressivitet til at kunne sige om roids med sikkerhed gør folk mere aggresive, men bare det kick som nævnt ovenfor tror jeg er nok til at få folk til at snappe tidligere...


"Supermand syndromet" :D Kender ikke nogen der har krudtet det der ikke har haft det i en eller anden grad og jeg har også selv. Tror ikke det kun kan tilskrives testosteron niveauet i kroppen men mere hele perioden i ens liv.
dedikation, motivation, inspiration.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2117
Tilmeldt: 5. nov 2007, 11:22
Geografisk sted: viborg
 
Træner her: DIT Studie
Falkevejens Motionscenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 168.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 260.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (4)
Kostplan: Ingen kostplanBay skrev:
incognito skrev:jeg er klart af den overbevisning at misbrug af androgener øger risikoen for at man bliver involveret i vold, også normaliseret for adfærd før misbruget begyndte. Der er så mange ting der peger i den retning at jeg ikke kan tro på andet.

Men at lave et studie der beviser det er en svær og dyr opgave. Meget svær.


Hvilke mange ting peger i den retning?


Blandt andet er der en række studier foretaget på et repræsentativt udsnit af individer, som viser korrelationer mellem krudtindtag og voldsovertrædelser. Allerede her begynder manges advarselslamper "jamen det er blot fordi, at den type personer der krudter den er prædisponeret for en voldelig adfærd". Problemstillingen er imidlertid at disse undersøgelser er korrigeret for afvigelser, således at demografi, såsom uddannelse, arbejde, opvækst mv. er normaliseret, altså er det ikke noget argument.

incognito har tidligere henvist til blot nogle stykker:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18923108?itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum&ordinalpos=1
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17337333?itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum&ordinalpos=2
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17088508?itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum&ordinalpos=3

Ovenstående in mente, er så absolut ikke et argument for lovreguleringen af steroidebrug, det burde ligesom enhver anden offerløs gerning naturligvis være fuldt ud lovligt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 245
 
Indlæg: 3836
Tilmeldt: 17. maj 2009, 22:09
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg tror ikke en skid på det er steroiderne der ligger til grund for voldelig adfærd. Jeg tror derimod mennesker med tendens til vold og kriminalitet har større chance for at begynde på roids - og derved har man voldelige mennesker på roids. Volden kom før steroiderne.
Brugeravatar
Månedens skribent: August 2009
 
Reputation point: 282
 
Indlæg: 20081
Tilmeldt: 23. maj 2008, 09:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg vil lige hurtigt sige atjeg bestemt ikke mente at supermand syndromet giver udslag i vold, det er kun ved de typer der i forvejen tyr til den slags og er uden for pædagogisk rækkevidde.
dedikation, motivation, inspiration.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2117
Tilmeldt: 5. nov 2007, 11:22
Geografisk sted: viborg
 
Træner her: DIT Studie
Falkevejens Motionscenter
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 168.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 260.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (4)
Kostplan: Ingen kostplankaspeeer skrev:Kommer slet ikke bag på mig.
Man kan jo også bare se på dem der slås i byen. De har ofte store muskler, samt bærer en trøje hvorpå der står " bullrot " eller "pitbull".

Selv viser jeg aldrig mine myskler frem i byen, da jeg nødig vil indgå i denne kategori. I det hele taget er det flovt at bodybuilding, som ellers er en fantastisk sport, har dette omdømme.

Det er aldrig ham den boglige, som har sat sig ind i hvordan kroppen fungerer der er stor.

Det er derimod ham med lavt selvværd, som har taget doping, og derefter kun tager i byen for at slås. Derfor synes jeg selv det kan være lidt flovt at være " bodybuilder " .

En ting er, at man kan gøre det man selv bedst kan lide. En anden ting er, at man ikke kan ændre på de signaler man sender ved det man gør.


Elsker når folk antager en hel masse, på baggrund af stereotyper og dets lige :D Ikke at det ikke forekommer som du nævner, meeeen..
Danmarks Stærkeste Mand 2014 og 2015

Vil du være stærkere, så skriv en PM til mig, tilbyder personlig hjælp og træning :)

Facebook: Mikkel Leicht
IG: mikkelleicht
Brugeravatar
StrongMan
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 7543
Tilmeldt: 4. nov 2005, 09:25
Geografisk sted: Thisted
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 260.00
- Squat: 330.00
- Dødløft: 400.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanI forhold til mine egne oplevelser når jeg bevæger mig rundt i byen, så er jeg bestemt blevet mødt med meget mere aggression af forskellige typer end jeg selv har udvist, det er ganske sikkert!
Har da endda oplevet at blive råbt efter af nogle håndværkere da jeg var ude at handle ind engang, det forekom mig ganske underholdende :mrgreen:
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2706
Tilmeldt: 25. sep 2007, 23:22
 
Træner her: Power Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhehe odysseus godt eksempel! :D dem jeg kender de løber sku heller ikke rundt med fråde om munden i ren aggression og arrigskab :D
Danmarks Stærkeste Mand 2014 og 2015

Vil du være stærkere, så skriv en PM til mig, tilbyder personlig hjælp og træning :)

Facebook: Mikkel Leicht
IG: mikkelleicht
Brugeravatar
StrongMan
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 7543
Tilmeldt: 4. nov 2005, 09:25
Geografisk sted: Thisted
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 260.00
- Squat: 330.00
- Dødløft: 400.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDingo skrev:Det er jo ingen hemmelighed at nogle folk oplever forøget aggressivitet ved brug af roids.

Hvis bruget så samtidig skyldes lavt selvværd som nu er blevet forvandlet til et gudekompleks grundet den pludselige vægtøgning og følgende opmærksomhed og måske større bekræftelse fra piger og venner, så kan man jo nemt forestille sig at folk får en "jeg kan klare hele verden" attitude og så er det at det går galt. Ender man i en situation hvor man før tænkte "Fuck this, det er ikke det værd, lad idioten råbe", der tænker man måske nu at "Han skal ikke komme her og tro han er noget", for nu har man pludselig nogle muligheder for at vise hvor meget "mand" man er og at man sørme kan slå fra sig.

Jeg er ikke nok inde i roids' virkninger på psyken og de centre i hjernen der styrer aggressivitet til at kunne sige om roids med sikkerhed gør folk mere aggresive, men bare det kick som nævnt ovenfor tror jeg er nok til at få folk til at snappe tidligere...


Lavt selværd kan let forekomme af at ikke følger sine drømme, og rende rundt og være jalu på andre som følger deres, om det så er roids eller noget andet, og den manglene opmærksomhed fra piger og venner kan man jo nemt forestille sig "jeg kan ikke klare hele verden" attityde og så er det at det går galt, Ender man i en situation hvor man før tænkte "Fuck this, det er ikke det værd, lad idioten råbe", der tænker man måske nu at "Han skal ikke komme her og tro han er noget", for nu har man pludselig nogle muligheder for at vise hvor meget "mand" man er og at man sørme kan slå fra sig.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 473
Tilmeldt: 17. jul 2010, 02:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanYes yes, Dr. Phil :D hehe
Danmarks Stærkeste Mand 2014 og 2015

Vil du være stærkere, så skriv en PM til mig, tilbyder personlig hjælp og træning :)

Facebook: Mikkel Leicht
IG: mikkelleicht
Brugeravatar
StrongMan
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 7543
Tilmeldt: 4. nov 2005, 09:25
Geografisk sted: Thisted
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 260.00
- Squat: 330.00
- Dødløft: 400.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMikkel leicht skrev:hehe odysseus godt eksempel! :D dem jeg kender de løber sku heller ikke rundt med fråde om munden i ren aggression og arrigskab :D


Jamen det kan kun være fordi du ikke kigger ordentligt efter så, for det er jeg HELT sikker på at de gør! :mrgreen:

Jeg vil sige at bevæggrunden/motivet for at benytte sig af AAS er det som er afgørende i denne sammenhæng, ikke stofferne i sig selv. Simple as that.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2706
Tilmeldt: 25. sep 2007, 23:22
 
Træner her: Power Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanNy viden - but who knows? http://videnskab.dk/composite-4529.htm

Må dog være enig i, hvad flere har skrevet - AS fører ikke nødvendigvid vold med sig. Det afhænger i lige stor grad af personen som tager det. Vil dog mene, at der måske er en sammenhæng i typer af personer som tager AS, og personer som har en tedens til voldelig adfærd. At sige fordi man er stor af krudt, er man også voldelig ? Det er noget sludder.
Den sidste tosse er ikke født endnu ...
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 471
Tilmeldt: 3. dec 2009, 20:50
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDiskussion går vil ikke på om hvorvidt doping føre til vold, men om doping kan øge agressionsnivauet ved midbrugeren, og dermed øge risikoen for vold.

Jeg har hele tiden været af den overbesvisning at steoider øger agressionsnivauet og dermed risikoen for vold.
It's A Bird, It's A Plane, no It's Cykelmyggen egon verdens sejeste superhelt
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2009
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3905
Tilmeldt: 8. mar 2009, 15:21
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanCykelmyggen Egon skrev:Diskussion går vil ikke på om hvorvidt doping føre til vold, men om doping kan øge agressionsnivauet ved midbrugeren, og dermed øge risikoen for vold.

Jeg har hele tiden været af den overbesvisning at steoider øger agressionsnivauet og dermed risikoen for vold.


Jeg får det lidt til det samme det som du skriver, man kan vel osse sige at den handler om at stofmisbrugere har en øget tendens til at tage roids, det er altså hvis man lige læser artiklen, for det er jo en undersøgelse imellem ampfatamin og heoin misbrugere osv, og ampfetamin er jo meget kendt som en stor faktor i aggration.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 473
Tilmeldt: 17. jul 2010, 02:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet er da common sense.. Det har man da ikke brug for undersøgelser til at afgøre..
CLEAN AND ALWAYS WILL BE
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1191
Tilmeldt: 10. maj 2007, 23:12
 
Træner her: Hulen
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Vis kostplan


Næste

Tilbage til Doping
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster