Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 63912 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Mrmontanadk

Vores medlemmer har i alt skrevet 2048538 indlæg i 99709 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 827
Medlemmer: 4
Skjulte: 1
Gæster: 822

Følg bodybuilding.dk på

DRØMMEN: Store glutes og eye-popping hams!

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Billede

HEJ!
Jeg træner stadig. Jeg ved ikke rigtig hvorfor jeg har behov for at komme med den bemærkning hver gang jeg skriver her i loggen.
Skulderen er i markant bedring og kan træne stort set alt uden smerter. Win win. Jeg har kun problemer hvis jeg har fået sovet på armen - jeg er derfor begyndt at kramme en pude når jeg sover. :mrgreen:
Nåh, hvad jeg kan rante om i dag. Det der fylder mest i mit rant-barometer er helt klart december. Jeg har intet imod måneden som sådan - jeg hader bare alt andet. Folk går helt amok - man skal pludselig mase en masse "hygge" ind i 4 uger, fordi man kan jo ikke ses resten af året. NEJNEJ. Jeg nyder at hygge med min familie og venner, jeg føler bare et kæmpe pres fordi alle stresser. En af konsekvenserne for mit vedkommende er at jeg siger nej til gaver. For mig handler julen ikke om det - det hele bliver lidt upersonligt når man skal købe gave til 30 forskellige mennesker. Jeg forventer derfor ikke at få gaver selv og de eneste jeg køber gave til at min mormor, lillebror og kæreste. Nå, det interesserer jo ikke jer hvad jeg gør.. Det har vakt stor forargelse i min familie, men jeg har altid været en freak så det går nok.

Hvad sker der egentlig med det der klamme billede alle poster for tiden? "You have one month to finish the book of 2014. Make the last chapter a perfect one." EJ VIL DU IKKE GODT LADE VÆRE? Hvis man er desperat og NU tænker "fuck, jeg har ikke opnået i 2014 - jeg skal sgu lige nå det i december", så har man ret travlt og så kan man lige så godt lade være. Hold nu op. Jeg er så negativ.
Alt det med julen handler nok også om hvad man er vokset op med. For mig er julen ikke forbundet med 100% positive minder og jeg er derfor mere negativt indstillet.. Jeg pynter bl.a. ikke op - det eneste der er julet er en lysestage og en trip trap nisse, men de er kun sat op fordi det er fra min mormor. Når(og hvis) jeg får børn skal de selvfølgelig have lov til at pynte op og nyde julen, som det er meningen børn skal gøre.

HOLD DA OP, det handlede meget om træning.
Hvad fanden sker der for folk der vælger at starte dødløft i lockout og bounce vægten op fra gulvet, for derefter at proklamere en ny PR. Vil du ikke godt lade være? Hvis du ikke kan lave DØDløft som øvelsen er tiltænkt så top. Gå over i discusknas-maskinen og træn din ryg og lad mig bruge stangen og vægtene. Jeg kunne også bare holde min kæft og lade være med at hidse mig op over ting andre gør - men let's face it, jeg kan ikke holde min kæft.

Folk der vælger at møde op på arbejde osv, mens de er syge.. STOP. Jeg er selv offer i øjeblikket da en af mine medstuderende på sygehuset valgte at møde op og hoste på alle i miles omkreds.
Billede

Jeg havde desværre intet intelligent at dele med jer(igen). Det er nu rart at lukke lidt lort ud i ny og næ.
"DON'T HATE ME CUZ I'M STRONG & PRETTY"
Brugeravatar
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 5844
Tilmeldt: 27. sep 2008, 20:07
Geografisk sted: Næstved
 
Træner her: HGVS
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 125.00
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAlt det der juleræs pisser også mig af :x . Hvorfor skal vi ligefrem frivilligt VÆLGE at påføre os selv ekstra stress? Som om folk ikke klager nok over stress i forvejen. Og julepynt - tja, det hænger bare i vejen. Og tager tid at sætte op og pille ned igen. Det er naturligvis ens eget valg, om man synes det er besværet værd. Jeg gider ikke og gider ikke at skulle leve op til et eller andet ideal der dikterer at man skal. Tåbeligt. Den eneste julepynt vi har pt er et kalenderlys - og jeg tror ikke vi gider sætte mere op...måske lige et enkelt rensdyr-tøjdyr, som jeg har medlidenhed over at det skal tilbringe hele dets liv i kælderen - men that's it.
Julegaver har vi også afskaffet i min familie, med undtagelse til min nieche på 3 og måske min kæreste. Jeg synes det er påtaget at skulle ud og købe gaver til hele ens store familie eller vennekreds - er det ikke nok gave at ses måske? (lol, den kommentar var måske lidt selvfed). Nå, men pointen er, at julen vel handler om at hygge sig og være sammen med dem man holder af - så pyt med pynt, gaver og picture perfect.
Og sidst julefrokoster - det har jeg slet ikke ord for...Men generelt gider jeg heller ikke store sammenkomster, hvor formålet bare er at spise og smalltalke - det er mit liv simpelthen for kort til - så jeg prøver på at slippe for så mange som overhovedet muligt...i år har jeg været god og kan nøjes med 2. Yay!

En lille rant - fra mig til dig <3
---

Udstyrsløft
Bænk: 130 kg Squat:222,5 kg Dødløft: 245 kg
Brugeravatar
 
Reputation point: 60
 
Indlæg: 1648
Tilmeldt: 20. apr 2011, 14:48
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
Horsens Styrkeløfter Klub
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 4 gæster