Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65852 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049618 indlæg i 100423 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 408
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 406

Følg bodybuilding.dk på

Dürümløftning

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Såååå er der tid til en update. Jeg træner stadig. Faktisk går træning ganske godt og jeg får som regel trænet fem gange om ugen. Næste uge bliver det nok kun 2-3 gange, da jeg har travlt og skal skide tidligt op alle dage. Jeg er elendig til at komme tidligt op. I dag squattede jeg, det gik OK. Jeg lavede 3x105 med pause i bunden. Mobiliteten i venstre skulder og deraf smerter i venstre albue driller dog stadig, ellers havde der nok været til 200KILOGRAM. Jeg lavede også 4x42.5 KILOGRAM i Incline DB Pres sidst, hvilket er en MAJET personlig rekord.

Efter dagens træning var jeg i bad. Ude i badet oplevede jeg en lettere pinlig hændelse, da min kære javertus ramte en mand i baghovedet. Faktisk var det dog hans egen skyld. Jeg var på vej ind i badet, hvor gutten stod foroverbøjet og spærrede indgangen. Jeg tænkte derfor, jeg lige ville snige mig henover ham. I samme øjeblikket løftede han dog hovedet, og der skete det, hans hovede og min javertus mødtes. Et kort intimt øjeblik. Han reagerede ganske køligt og sagde blot "servus". Apropos intime øjeblikke i bruseren, så havde jeg jo en del af dem det sidste årstid, med manden der bliver kaldt BOB HARRIS. Vi hyggede sådan ude i badet. Tissede lidt på hinanden, hvilket til tider eskalerede. Det skete, da BOB HARRIS tissede mig på brystet, det var sgu voldsomt. Men også frækt. Dog skal det siges, at BOB HARRIS er død. I al fald for mig. Derfor er det sidste gang han vil blive nævnt i denne log. Alle der nævner ham vil blive BANNED-FOR-LIFE.

Efter dagens bad valgte jeg at udforske et område i centeret, jeg aldrig har set før. Det drejer sig om den bagerste del af det ene omklædningsrum. Først fandt jeg nogle brusere, som jeg godt vidste eksisterede, men aldrig har bevæget mig ud i. Men så blev der fandeme åbnet et helt nyt univers. Først var det en fælles-sauna, hvor der sad en del ældre, overvægtige mennesker. Ved siden af saunaen var der et stort område med 15-20 liggestole, hvor der lå en masse nøgne mennesker og hørte skøn afslappende musik. Ingen af disse mennesker har jeg nogensinde set inde i centeret. Men spændende var det, at træde ind i en ny verden.

I aften skal jeg måske på TECHNO-BAR. Måske skal jeg også bare blive hjemme. Man ved det fandeme aldrig.
Sidst rettet af DjingsIt 13. okt 2017, 22:28, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1693
Tilmeldt: 6. jun 2011, 00:09
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 122.00
- Squat: 152.00
- Dødløft: 182.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBae :blackeye:
Da jeg fik leveret min nye vaskemaskine var den pakket ind i bobbelplast. Jeg pillede tapen af plasten, klippede huller i den ene ende og hængte det op som badeforhæng. Rigtig fint!
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 2746
Tilmeldt: 5. dec 2008, 21:14
Geografisk sted: Nørrebronx
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå er der sgu tid til en lille opdatering. I kan se det som en julegave. Træningen i det sydtyske har været nogenlunde og der er blevet sat nogle PR's de sidste par måneder. Jeg er selvfølgelig også blevet fed og ramte 100 KILOGRAM medio november. Tilbage til mine PR's dog. Jeg lavede 5@95kg CG Bænkpres, 4@50kg DB Pres, 3x3@120kg Squat og 5@150kg Trapbar-Dødløft. Squat og dødløft er ikke ALL-TIME PR, men blot post-diskus PR. Men, man skal huske at fejre de små sejre.

Det tyske eventyr nærmer sig sin afslutning, hvilket er en ambivalent følelse. Planen var, at jeg skulle hjem og skrive speciale, og så skulle jeg ellers begynde på det voksne liv. Sådan kommer det dog nok ikke til at gå. Går alt efter planen, skal jeg begynde på en ny kandidat til februar. Det voksne liv på sgu lade vente på mig, jeg skal fandeme bare studere, træne og nyde livet. Jeg kan ligeledes fortælle, at jeg har tilgivet Bobze. Han er således BFF igen. Heldigt for ham. Heldigt for mig. Snart skal jeg se alle de store idioter igen. Min enorme fysiske udvikling kommer til at trække en del overskrifter, når de ser min nøgne krop.
Brugeravatar
 
Reputation point: 90
 
Indlæg: 1693
Tilmeldt: 6. jun 2011, 00:09
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 122.00
- Squat: 152.00
- Dødløft: 182.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster