evald -
210
Jeg kommer aldrig tilbage til dengang, hvor jeg kunne sove 10-11 timer i rap. Efter min livsstilsændring, vågner jeg nu dagligt ved at jeg skal tisse. :/
I går tog jeg ud til bondemanden med de skovgrisene, hønsene og kaninerne. Jeg fik den helt store rundtur og vi talte økologi, bæredygtighed, supermarkedernes latterlige krav til standardmål på frugt og grønt, samt det faktum, at kanin ikke er en populær spise, selvom det formentlig er den mest bæredygtige produktion af animalsk protein med undtagelse af insekter. Det var fantastisk at se kaniner løbe frit rundt ude på store åbne marker. Hvis man ikke var glad, så blev man det. Pt. har 2 skovgrise 8 hektar skov at gå rundt i indtil næste batch af grise ankommer til foråret.
I dag vandrede jeg rundt blandt en gammel mølle, hvor jeg fandt en del nedfaldsæbler, Tænk, hvor mange tons æbler, der blot ligger på grænsplæner rundt omkring i det ganske land og rådner op. Det er trist. Et æble, de fleste vil kendetegne som SURT er med mine smagsløg tilpas søde. Når man ikke længere er vant til at alting er tilsat sukker eller sødestoffer, er det som at man får sine smagsløg tilbage, og så kan en rødbede pludselig være alt for sød og andre ting være for kvalmende søde.
Reverse grip bænk m. fødderne oppe
20x60
5x80 - supersættet m. 10x60
5x80 - supersættet m. 10x60
5x80 - supersættet m. 10x60
30 sekunders pause.
DB skulderpres, siddende uden ryglæn
10x14
10x14
10x14
- 30 sek
Arnold presses, siddende uden ryglæn
10x10
10x10
10x10
- 30 sek
Pushups
20
20
15
15
- 20 sek
modbydeligt og grusomt
Lateral raises
10x10 - supersæt m. 10x6 - supersæt m. 20x3
- 3 omgange. 30 sek.
Det er ingen hemmelighed, at jeg er vokset op ene og alene med det traditionelle danske køkken, i sådan en grad, at jeg nu foragter størstedelen af det. En typisk ugens menu derhjemme var som oftest:
Mandag: frikadeller m. kogte kartofler og kogte gulerødder
Tirsdag: rester fra dagen før - nu forvandet til brasede kartofler med frikadeller
Onsdag: karbonader m. kogte kartofler
Torsdag: rester fra dagen før: - nu forvandlet til brasede kartofler med frikadeller
Fredag: kartoffelmos med millionbøf
Lørdag: stegt kartoffelmos på panden eller spaghetti med resterne af millionbøf
Søndag: rester for tredje dag i streg eller rugbrød
Ja, det var til at blive skør i hovedet af. Madpakken var rugbrød (uden smør) med hamburgerryg. Fra min mors side har der altid været foragt for de udenlandske køkkener og retter. Hvidløg er bandlyst, vil blive pointeret og forårsage harme.
Derfor var det helt vildt og voldsomt at jeg sprang ud i at lave danskinspirerede frikadeller med rødkål. De kan faktisk laves uden mel, men af en eller anden grund, laves de oftest med.