Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65702 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049575 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 714
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 712

Følg bodybuilding.dk på

en kort steoride kur

Udskriv emne


Brug søgefunktionen og/eller læs i artikel-arkivet før du stiller flere spørgsmål

Tilbage til Skraldespanden





Hej, nu har jeg ikke overskuet og læse alle retnings linjer for brug af forumet og derfor beklager jeg mange gange hvis jeg overtræder reglerne.



jeg vil ikke ligge skjul på at jeg er virkelig skræmt over hvor mange der egentlig bruger krudt i dag, troede den dille at bruge det var gået over igen, men den er da virkelig vokset nu og det er nærmest et must at ligne en fra 300 af og være veltrænet, så kan godt forstå mange har valgt krudt til at opnå det, og jeg kan godt forstå at piger har sat deres forventninger op til mænds fysiske udseende de sidste par år da det er blevet mere normalt og se trænet mænd end ikke trænet nærmest.


bare alene her hvor jeg bor (lille område) har vi fitness center med over 700 medlemmer, det er enormt, blot for 5 år siden, var der 2 og den ene gik konkurs fordi der ikke var nok medlemmer, altså der var ikke stort nok kunde grundlag for det, i dag træner selv mænd 50-60 år det er vanvittig som det er blevet på mode og et must i dag.



så her er mit spørgsmål.

jeg har trænet i ca. 1 år nu, og jeg har reduceret min fedtprocent med 10% ca. og jeg er virkelig glad for det, men som alle ved, strider det jo i mod natur loven at man tage muskler på imens man smider fedt, har nogenlunde styr på kosten nu og har nogenlunde lært min krop og kende, altså med stofskifte osv.

MEEEEN jeg er bare ikke kommet dertil hvor jeg ønsker, overhovedet, og jeg kan regne ud den sidste stykke kan tage rigtig langtid og så jeg overvejet og joine den steroider klub der nu en gang eksister på bedste velplejende vis, og jeg tør også godt og udsætte min krop for det, da det er efterhånden så mange, at det må ikke at have været så farlig som man gjorde det til i starten af år 2000, hvorfor bruge 2 år på noget man opnå på under 3 måneder ved at tage steroider.


så hvis jeg ønsker og tag 5-10 kg muskler på og komme ned under 10% i fedtprocent, kan det gøres ved hjælp af steroider med en kur på ca. 3 mdr. hvis jeg er ihærdig nok under kuren, men mit spørgsmål er, når man ikke snakker om et større kur end det, og jeg så opnår den fysisk jeg ønsket mig, kan jeg så holde den? ved at træne som jeg gør nu, 6 gange i ugen, veje mit mad og sørger for at få den rigtig mængde af proteiner osv. for at ved at være træt af skulle se skinny sixpack artig ud, og hvis jeg kan gøre 2 års arbejde på 3 mdr. så tager jeg den vej.


men vil hører jer ad, da min viden om steroider ikke er stor nok til at jeg overhovedet vil indlede sådan en kur endnu.


kan jeg virkelig holde den masse der jeg måtte kunne opnå på 2-3 måneder?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 38
Tilmeldt: 16. nov 2013, 13:53
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



EEn tråd er nok.
Brugeravatar
Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22464
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Skraldespanden




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 8 gæster