Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 66328 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049766 indlæg i 100452 emner
0 nye indlæg i dag
SandyFrink skrev:Det er formentligt en ganske god idé. Uden vi dog kan sige hvorfor. Matriceeffekten.
Vær obs på ikke at OD'e på omega 3. Nogle spiser jo 20 kapsler om dagen OG fed fisk.
Sardiner er også en fornem BB spise.
Juice ville jeg helt generelt undgå.
Lucas1994 skrev:Hvis man kan lide sild, så er det også en ganske fin tilførsel til kosten.
På rugbrøøøø
jon pall skrev:Så fik jeg handlet ind og både økonomisk og doserngsmessigt er de store spande med marinerede sild i bidder/stykker virkelig smarte. De passer også fint ind i mit daglige æggemåltid.
Mussetrussen skrev:jon pall skrev:Så fik jeg handlet ind og både økonomisk og doserngsmessigt er de store spande med marinerede sild i bidder/stykker virkelig smarte. De passer også fint ind i mit daglige æggemåltid.
Jeg synes dog sild er bedst de første 1-4 dage efter åbning af glasset/spanden. Derefter begynder fiskesmagen ofte at blive lidt for markant. Jeg har selv ædt en dåse makrel til middag, 4-5 dage om ugen de sidste +10 år, sammen med 2 skiver rugbrød og vand til. Det er en billig middagsmad, som desuden har et godt næringsindhold både ift. fedt, protein, fibre og kulhydrat, og så er det let at opbevare uden køleskab, og der kan med fordel pakkes dåser og rugbrød til hele ugen, så man slipper for at bruge tid og tankekraft på middagsmad. Jeg plejer desuden at have min egen gaffel med i tasken, så kan det spises overalt.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster