Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65724 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049582 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1153
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1150

Følg bodybuilding.dk på

Fitness dk

Udskriv emne


Har du ikke den store praktiske eller teoretiske erfaring, så kom indenfor. Her findes ingen 'dumme spørgsmål'

Tilbage til Begynder forum





Jeg er (var) medlem af fitness dk - PBS medlem. I august måned var jeg på ferie i 4 uger. Jeg kommer hjem og tjekker min post og ser til min store overraskelse en betalingspåmindelse og en rykker fra fitness dk - intet girokort. Jeg tager straks kontant til dem på den angivne telefonnummer og bliver oplyst om at sagen er på vej til inkasso og jeg bliver bedt om at take kontakt til medlemsservice hvilket jeg gør. Her er beskeden at sagen ikke er sendt endnu og jeg får oplyst er kontonummer jeg kan sætte penge ind på hvilket jeg gør.

Dagen efter finder jeg et brev i min postkasse fra Intrum Justitia. Jeg bliver i den grad irriteret og tager igen kontakt til medlemsservice. De kan huske mig fra dagen i forvejen men gør opmærksom på at der ikke er noget de kan gøre og jeg er nødt til at betale et inkasso gebyr.

Det viser sig at banken ved en fejl har fået afmeldt min PBS betaling til fitness dk. Dybest set er det mit eget ansvar at tjekke at alt er i orden på mine PBS oversigter og det fik jeg ikke gjort. Det er selvfølgelig min fejl. Men der er ingen grænser for forkastelig jeg synes fitness dk håndterer det her. Jeg bliver oplyst om at sagen ikke er sendt til inkasso endnu og at jeg kan betale straks. De sender den til inkasso alligevel.

Jeg spørger fitness flere gange om de ikke synes det er en lidt voldsom hurtig ekspedition at sende en betaling til inkasso på 4 uger i ferieperioden, men får svaret at det er normal procedure. Jeg har aldrig hørt om lignende procedure host andre firmaer. Jeg spørger dem også om det er normalt at sende rykkere og inkasso når man aldrig har sendt et giro kort i første omgang. Svaret er at det er normal procedure for PBS medlemmer. Jeg har dog fået en girokort for september - men ikke august. Det virker ikke særlig konsistent.

Jeg var sgu glad for min tid i fitness dk, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at sætte mine ben der igen. Og jeg vil lige advare andre om ikke at ende i samme situation - tjek din PBS oversigt hver eneste måned hvis du er medlem af fitness dk :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 10. sep 2010, 09:12
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



En erhvervsdrivende har lov til at videregive sagen til inkasso eller advokat allerede efter den første rykkerskrivelse, men de fleste venter til den 3. er sendt. Skyldneren skal informeres om, at sagen overgives til inkasso, det kan evt. ske sammen med den første rykkerskrivelse.

Banken har et skærpet ansvar som professionel erhvervsdrivende, og dit tab (inkassogebyr) skal banken dække hvis du ikke burde have opdaget afmeldingen via pbs. Jeg ville få banke til at betale gebyret medmindre du er at bebrejdige på nogen måde.
Kan du gætte hvem jeg er? Jeg er ALUN! Den mægtigste og viseste troldmand i norden muhaha.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 481
Tilmeldt: 19. jul 2010, 07:15
Geografisk sted: østerbro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Det er mit ansvar alene - hele vejen igennem. Jeg skal tjekke min PBS oversigt. Det ændrer ikke på at jeg synes fitness dk er utrolig aggressive.

At sende en regning til inkasso efter 3 uger i feriemånederne er dårlig stil. At love mig at sagen ikke sendes til inkasso hvis jeg betaler straks og sende den alligevel er dårlig stil. At sende rykkere uden girokort er dårlig stil. At sige man ikke sender girokort til PBS medlemmer og så sende alligevel for den ene men ikke den anden måned er dårlig stil.

FEJLEN er dog udelukkende på min side.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 10. sep 2010, 09:12
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



du burde nok hæfte dig ved at de frafalder inddrivelsesgebyret hvis du betaler straks, hvilket du gør.

Problemet er i bund og grund de her firmaers forretningsmetoder, over en bred kam betaler kunder inkassogebyrer, p-afgifter, telefonregninger, diverse 90 numre blot af frygten for inkasso; eller eventuel foged inddrivelse, selv når de har lov og ret på deres side.

Jeg ser 2-3 gange om ugen den samme idiot af en privat parkeringsvagt udskrive bøder på nordre fasanvej fitness world, velvidende at 98% af menneskerne betaler, på trods af deres retsgrundlag for udstedelsen af afgiften er ligeså hullet som en schweizisk emmenthaler.

Mener du at være i din gode ret(få den lige vendt med en med lidt juridisk indsigt), når inkasso varslerne vælter ind, så skal du den onde fløjtende ikke betale, for det er sådan de her virksomheder overlever.
Brugeravatar
 
Reputation point: 245
 
Indlæg: 3836
Tilmeldt: 17. maj 2009, 22:09
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Begynder forum




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 26 gæster



cron