Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1089
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1086

Følg bodybuilding.dk på

Frygten for at tage på igen?

Udskriv emne


Hvordan smider man fedtet?

Tilbage til Vægt- & slanketips





Hej,

Jeg ville høre om der er nogle herinde, som har viden omkring, hvad der sker, hvis man har været på en Atkins kost i 13 dage, og man herefter begynder at spise normalt igen (selvfølgelig sundt og varieret)?. Altså, jeg ved godt, at man tage noget væskekilo på igen, da kulhydrater binder mere vand til sig, men vil en omlægning af madvarene fører til en vægtøgning, hvis jeg stadigvæk holder mig under mit ligevægtsindtag?

Årsagen til at jeg spørge dette spørgsmål er, at der er flere forummer på nettet (heriblandt Atkin og Dukan-orienterede forummer), som beskriver at man efter sådan en kur skal følge et "bestemt mønster" og gradvis introducere kulhydrater i kosten. Problemet er dog, at jeg er blevet lovlig meget træt er de samme råvarer på Atkins - og savner skam lette mejeriprodukter og rygbrød osv.
Jeg vil bare ikke ødelægge min slankeproces, da min periode på Atkins har ført til et solidt vægttab, og et stort fald i fedtprocent på en kort periode. Jeg er meget tilfreds med resultaterne og Atkins, og ønsker bare lige at få fjernet de sidste 5 kg, og vil selvfølgelig ikke risikere dette vægttab ved pludselig at skifte madvarerne ud.

Så sker der noget, hvis jeg ændrer - måske bare en smule - på kosten? :?
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: 16. sep 2015, 21:23
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg er lidt nysgerrig her. Hvorfor ikke bare spise i kalorieunderskud, og så spise ting, som du rent faktisk kan lide? Hvis du ikke har en muskelmasse at passe på, og bare ønsker at smide en masse kg, så kan du jo nærmest spise lige hvad du lyster, så længe at du er i det ønskede kalorieunderskud
Brugeravatar
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 474
Tilmeldt: 1. dec 2014, 19:03
Geografisk sted: Esbjerg
 
Træner her: Fitness World Esbjerg
Fitness World Kolding
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 87.50
- Squat: 100.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Bubbibjørnen69 skrev:Jeg er lidt nysgerrig her. Hvorfor ikke bare spise i kalorieunderskud, og så spise ting, som du rent faktisk kan lide? Hvis du ikke har en muskelmasse at passe på, og bare ønsker at smide en masse kg, så kan du jo nærmest spise lige hvad du lyster, så længe at du er i det ønskede kalorieunderskud


Jeg har siden teenagealderen hhv. smidt og taget kilo på, og har haft meget svært ved at fastholde min vægt efter et vægttab. Tidligere har jeg tabt kilo ved at følge den simple fremgangsmåde - som du også beskriver - altså, ved at spise hvad jeg vil, så længe jeg er i kalorieunderskud. Jeg har dog oplevet at denne fremgangsmåde tager tid, og jeg ville meget gerne smide kiloene "lidt" hurtigere.

Jeg træner dog en del styrketræning, og vil gerne beholde noget af denne muskelmasse, idet mit bryst, lår, ryg og skulder er blevet markerede. Jeg har kun lige fedtet omkring den nederste del af min mave tilbage, som dækker de nedre mavemuskler. Jeg ville derfor gerne smide fedtet hurtigt her, og dette ved jeg bare ikke om er funktionelt, hvis jeg skifter 'Atkins fødevarene' ud med 'øvrige sunde fødevarer' ? :?

Bonusinfo:
Højde: 184
Startvægt (inden vægttab): 90 kilo
Nuværende vægt: 81 kg
Ønskevægt (vægttabsmål): 75-76 kg.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: 16. sep 2015, 21:23
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Med lidt mere tålmodighed, skal det nok komme. På den måde vil du også beskytte din muskelmasse mest muligt - og selv hvis der skulle ryge en smule, vil du beholde dine markeringer og sikkert få mere pga. den lavere fedtprocent.
Brugeravatar
 
Reputation point: 200
 
Indlæg: 1350
Tilmeldt: 22. nov 2013, 09:59
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Vægt- & slanketips




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster