Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 61891 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Mrmontanadk

Vores medlemmer har i alt skrevet 2047693 indlæg i 98683 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 384
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 382

Følg bodybuilding.dk på

HARD TIME - OR PRIME TIME! DOUBLE TROUBLE

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Du fik en tanke da jeg læste dette, apropos HRT og lavt test

http://i.imgur.com/KGrl40Z.png
En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer
Billede
Bodyman,Bodylab
Brugeravatar
 
Reputation point: 650
 
Indlæg: 25731
Tilmeldt: 12. maj 2007, 09:47
Geografisk sted: Hvidovre
 
Træner her: Workout & Fitness club
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (18)
Kostplan: Vis kostplanSadly, but true!
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 341
Tilmeldt: 17. apr 2010, 01:25
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSveder du ikke denne ulidelige varme? Måske du endda har fået fingre i noget klamme jordbær som kunne havne i hovedet på tilfældige personer uden for din lejlighed? Har du været ude at bade med en af dine BB gutter, eller er grunden til du ikke skriver på din egen blog mere at du har for travlt med at dræbe dine naboers potteplanet pga. falske beskyldninger? Er dine eksaminer gået godt eller var der ikke en stakkel du kunne "låne" en stak noter af i denne omgang?
Eller eller eller, du har måske stillet din computer ud på din altan så dit TV ikke skulle så der ude i regnen helt alene.
Skriv nu noget sjovt, spændene, trænings relateret eller vis os noget mere af din kunst..
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 19. mar 2013, 21:46
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKongGulerod skrev:Sveder du ikke denne ulidelige varme? Måske du endda har fået fingre i noget klamme jordbær som kunne havne i hovedet på tilfældige personer uden for din lejlighed? Har du været ude at bade med en af dine BB gutter, eller er grunden til du ikke skriver på din egen blog mere at du har for travlt med at dræbe dine naboers potteplanet pga. falske beskyldninger? Er dine eksaminer gået godt eller var der ikke en stakkel du kunne "låne" en stak noter af i denne omgang?
Eller eller eller, du har måske stillet din computer ud på din altan så dit TV ikke skulle så der ude i regnen helt alene.
Skriv nu noget sjovt, spændene, trænings relateret eller vis os noget mere af din kunst..


Jeg er enig
Brugeravatar
 
Reputation point: 152
 
Indlæg: 2357
Tilmeldt: 4. mar 2011, 21:42
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 117.50
- Dødløft: 157.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBillede

Forleden drak jeg kaffe i to timer med Incognito. Samtaleemnerne var blandt andet om Ian Malcom er en troværdig karakter i Jurassic Park, hvor meget det koster at syntetisere 10g follistatin, om alle kroppens systemer er feedbackreguleret, i hvilken grad man opbygger tolerance til lægemidler, vores respektive holdninger til japansk film, herunder i hvor høj grad Kurosawa minder om vestlig film og en del snak om Mel Gibson også. Incognito er et af de bedste mennesker jeg kender. Jeg ville lade snart hele dette boards medlemmer fæste til kors for at redde Incognito og hans forstand.
Jeg mødte også Vincent Hendricks på stranden og sludrede. Han var nede for at tage en dukkert før madlavning. Samtaleemnerne var armslængdeprincip og korruption, Oliver Stone, Alan Parker, masseadfærd og statistik , og bøgerne Flash Boys af Michael Lewis og Critical Mass af Philip Ball.
Forleden da jeg lå på stranden med min girlfriend kom der en englænder over og afbrød min halvsøvn. "I want to thank you", sagde han. For hvad. "For being a huge motherfucker." "And not being all about it", tilføjede han. Senere var der en inder der kom over og som en del af en truth or dare leg lagde sig ved siden af mig og min girlfriend, med en lille sikkerhedsafstand. Han forklarede det var et væddemål. Så foldede jeg min arm om ham og trak ham ind til mig insisterede på vi lå helt tæt, så vi lå der tre på stribe mens jeg hørt om hans ophold i Danmark. Han er ved at skrive PhD, erfarede jeg.
Jeg kunne godt tænke mig at høre om nogen af jer har opdaget at I er ved at få måne, efter mit seneste logindlæg hvor jeg opfordrede jer til at tjekke efter med et håndspejl. Et tegn kan også være I solskoldes i måneområdet.
For nogle måneder siden så jeg Godzilla. Den var glimrende. Og for en uges tid siden, Dawn of the Planet of the Apes. En god film, om end der manglede scener hvor en gorilla bare smadrede ting. Forleden så jeg The Road med min girlfriend.
Har I nogensinde overvejet hvor meget vand man ville spare i Danmark hvis alle mænd bare pissede i håndvasken i stedet? Jeg er meget optaget af Ebolaepidemien. Den er ude af kontrol, og med den rette konstellation af faktorer kommer den til vesten. Det ville være sundt for folk i vesten at blive mindet om mikrobers magt. Folk har ikke nok respekt for mikrober. Og tænk, når det kommer til virus opfylder det ikke engang kriteriet for at kunne kaldes "levende". Come on, Casey. You have to admire its simplicity. It's one billionth our size and it's beating us.
Jeg har nærmest ikke taget et almindeligt bad hvor der indgik sæbe i flere måder, så jeg stinker noget så grusomt disse dage. Jeg laver en del jordbær dyppet i mørk chokolade med kokosmel drysset over for tiden. En fast producere her i sommeren har været at køre 20 sæt DB rows til hver side og så cykle til vandet og bade mens jeg drak en kold pepsi max ude i havet.
Jeg har set en hel del pukkelryggede mennesker omkring her de sidste par måneder. Senest i dag en meget foroverbøjet gammel mand. Tænk han engang var ung og frisk. Nu er han blot ét vindblæst fra at få knust snart alle elementer i sin stakkels knogleskøre krop. Forleden så jeg en gruppe af udtalt pukkelryggede mennesker som tilfældigvis var samlet i samme område uden at kende hinanden. Det var nærmest matematisk absurd at så mange krumbøjede skikkelser skulle befinde sig på samme område. Det er ligesom at et møntkast skulle give 17 plat i træk. Vidste I at selve brugen af statistik er en forholdsvist ny opfindelse? I gamle dage troede man så meget på Guds gøren og laden og vilje at statistik end ikke blev opfattet som et potentielt værktøj. Og en intellektuel modstand var da også at Gud var overflødiggjort hvis man kunne sætte en formel på mennesket.
Noget jeg tidligere har haft lyst til, og stadig har en hel del lyst til, og jeg mener jeg tidligere har omtalt det, er at tage en træguitar og så smadre ned i hovedet på en anden. Så svagt konstruerede som de er i det materiale forestiller jeg mig ikke det gør vanvittigt ondt eller gør nogen skade. Så hvis nogen af jer melder jeg frivilligt til at jeg bare tager en træguitar og så bare smadrer den i hovedet på jer, så skriv gerne til mig.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanNU har jeg læst en del af din log-indlæg. Jeg tænker lidt om vi mennesker, rent psykisk, i bund og grund er meget ens. Dine skriverier som må være afledet af dine tanker i forbindelse med diverse observationer i din hverdag, ligner ufattelig meget mine egne tanker. Det er selvfølgelig et strejf af tilsat humor i dine indlæg, men selve tanken bag kan ikke være tilfældig. Hvis tanken om at vi er fuldstændig ens holder vand, kan det undre mig at vi er så forskellige alligevel. Jeg mener vi burde være i stand til at se ud over vores personlige baggage såsom kultur, opvækst osv. og gennemskue hindanden for det mennesker vi virkelig er.

Ps.
No psycho, synes bare at man kan fornemme mennesket bag dine indlæg udover det sædvanlige " se min nye sko" etc.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 488
Tilmeldt: 23. jul 2012, 14:45
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har ikke måne men har høje tindinger, er det lige så slemt?
Brugeravatar

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 772
Tilmeldt: 18. maj 2009, 15:36
Geografisk sted: swoletown
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplanGode nyheder. Et medlem har meldt sig med besked om at jeg må smadre en guitar ned i hovedet på ham. Så vi skal lige finde ud af de nærmere betingelser for at afvikle den affære.
Forleden da jeg skulle til træning havde jeg ingen mælk herhjemme. Så jeg ringede ned til Irma og fik dem til at lægge en mælk i fryseren til mig et par timer inden træning, så når jeg hentede den og kalkulerede med den tid træningen tager var mælken dejligt kold.
Tænker I nogensinde over hvor den voldsomme diskrepans der er mellem forbrugerbeskyttelse for bagateller men lav beskyttelse hvor det gælder? Tænk fx på indkøb af en elkeddel vs store lån. Der er snart ikke den beskyttelse i købeloven der ikke beskytter dig som forbruger hvis den måtte gå i stykker. Til gengæld kan du forgælde dig selv i hoved og røv med boliglån og SMS lån og strakslån og jeg ved ikke hvad. Proportionerne er absurde. Det er den omvendte verden. Det er ikke god forretning at sælge isenkram der går i stykker. Så kommer kunden ikke tilbage. Her vil markedet oftest løse sig selv. Det er til gengæld god forretning at få folk med i for dem dårlige låneaftaler. Det gør banker og andre kreditgivere jo igen og igen, og tjener styrtende på det.
For tiden træner jeg med relativt lette vægte.
Her er en interessant pointe som mange af jer måske ikke er klar over. Når I nu køber en vare i en butik som I skal reklamere over så vil butikken ofte kræve en kvittering. Ingen kvittering, ingen reklamation. De kan imidlertid ikke kræve en kvittering kategorisk. Som køber skal du blot bevise, med fornøden styrke, at varen er købt der. Det kan jo gøres på flere måder. Fx ved at ekspedienten jo indrømmer at kunne huske dig, eller ved at du har et udtog fra dit dankort der lyder på samme beløb som den pågældende vare solgtes for på tidspunktet hvor den blev indkøb. Så, kære venner, I skal ikke finde jer i deres Billed-Blads-jura. Du kan reklamere, også uden kvittering. Hvis de holder dig fast på at du SKAL have en kvittering, så bed dem om specifik henvisning. Tag en udskrift af købeloven med, og bed dem pege på hvor det står.
Her er en anden sjov lille pointe. Hvis nu I står i supermarkedet og har indkøbt en masse varer, pakket det i jeres net og skal til at betale, men opdager at det ikke er muligt - glemt pung, afvist kort, etc, så må I principielt gå med varerne. Læs selv Købeloven § 28 stk 2. De vil naturligvis råbe og skrige, måske tilbageholde dig eller ringe efter politiet, men principielt må du gå med dine varer, dog på en eller anden vis få gjort det forhold klart at du så er butikken pengene skyldig. Altså en situation hvor en køber har fået en vare, men ikke betalt for den endnu. Det er ikke tyveri.
For tiden kører jeg en del bulgarian split squats.
Kan I huske det nu lukkede voksmuseum der lå inde tæt ved Rådhuspladsen? Der kunne jeg godt lide at komme som barn. Min favoritafdeling var, i prioriteret rækkefølge: 1.) rædselskabinettet 2.) diktatorer og despoter 3.) filmstjerner. Her var jeg ofte med min far og gå rundt og han forklarede hvem der var hvem. Min far vidste hvem Dr. Crippen var ud fra paratviden. Kan I huske den simple, ukomplicerede barndom hvor ting gav mening og var hvor man lagde dem sidst?
Andre gode nyheder. Jeg har fundet en mindre samling af fugletegninger i en mappe. Her er et af mine kunstværker. Jeg er villig til at sælge det for 6000 kr.

Billede
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:Min favoritafdeling var, i prioriteret rækkefølge: 1.) rædselskabinettet


Du kan altid se videoen af min SGDL.
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 665
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBilledeMIN PLAN VAR egentligt at træne i går. Men jeg måtte konstatere at mine glute medii var så ømme at jeg formentligt ville få nogle træningsamputerende fibersprængninger hvis jeg havde prøvet. Så jeg trænede i dag i stedet, og HVILKEN fornøjelse, kære venner. Forleden var jeg inde at se Gone, Girl. David Vincher er en glimrende instruktør, og god som filmen er - og det er den - så er historien i hans andre film dog mere fængende. Jeg var også inde at se The Equalizer med Denzel, eller 'zel som jeg kalder ham. Denne film var SandyFrink approved. Faktisk skulle jeg tisse enormt meget ca 3/4 inde i filmen, men jeg ville ikke gå glip af noget af den så jeg tog en tom kop der havde indeholdt pepsi max og tissede i den inde i biografen. Noget jeg har tænkt over den seneste tid er hvor meget cola man skulle drikke for at neutralisere hvis man drak en kvart liter afløbsrens. Regnestykket skal selvfølgelig huske at tage mavesækkens syreindhold med i ligningen, og præmissen er at personen overleger passagen gennem svælget og spiserøret.
Kender I Sergej Eisenstein? Man kan sige han opfandt moderne MTV-agtig montagestil. Hurtig pacing, mange klip, actionmotiver, spændinger og teater. Ham hører man ikke om i dag.
Har I nogensinde siddet i S-toget og det så stopper og der kommer en besked over højttalerne "Vi kører videre så snart vi får grønt signal" eller hvordan det nu er formuleret. Har I tænkt over hvor intetsigende denne besked er? Der er positivt ingen information, andet end at de ikke laver ugrundet ophold, hvilket er helt givet. Naturligvis holder I ikke når der er grønt signal, og man må naturligvis antage der er en grund til I er stoppet. Når jeg kontrolleres af S-togsrevisoren gør jeg jævnligt opmærksom på at jeg besidder gyldig rejsehjemmel som beskrevet i lov om jernbanevirksomhed § 23 styk 1. Har I nogensinde undret jer over at S-togsrevisorer meget bestemt modsætter sig det når folk kalder det en "BØDE" for "dem kan kun politiet opkræve", mens den engelske oversætte for kontrolafgift er "penalty fare"? Har I nogensinde reflekteret over at der på flere stationer efterhånden ikke engang er en billetautomat tilbage (ofte kun én i den ene ende), mens der tilgengæld er en række slikmaskiner på perronen? Har I nogensinde tænkt over at passagerer uden baggage, cykler eller barnevogne alligevel ynder at optage netop togvognene dedikeret til dette? Man kan tænke over meget i forbindelse med offentlig transport. Det meste handler dog i sidste ende om hvor dumme almindelige mennesker er, og tag ikke fejl, statistisk set så tilhører du, læser, sandsynligvis denne gruppe.
Vidste I at Israel har et arsenal af atomvåben de fyrer af hvis landet en dag overrendes? Det kaldes The Samson Option, og er en del af en MAD tankegang som trods forkortelsen er så rationel den kan blive. Hvis Samson tages til slave, så vil han hellere dø og smadre alt og alle i området end leve. Jeg finder denne tankegang ganske tiltalende, idet jeg længe har brugt mig om at plante dynamit i min bolig i tilfælde af et fremmed element en dag måtte invadere. Så kunne jeg dræbe mig og elementet. Dynamit er god, gammeldags old-school sprængstof.
For nogle måneder siden var jeg til gammel elevers genforening for folkeskolen. Hvilken begivenhed at genopfriske de gamle drengestreger. Sjovt nok kan jeg ikke rigtigt huske at have haft egentlig undervisning, andet end nogle få minder. Det primære formål med skolegangen optræder ikke i min hukommelse. Vi fik dog erindret nogle forskellige ting. Fx installerede jeg en backdoor på en lang række af skolens computere, hvilket betød jeg kunne sidde og fjernstyre dem som jeg nu lystede. Jeg kan stadig huske stien i regedit. Så mens folk skrev opgave genstartede jeg deres computer uden varsel eller ejectede CD-rom drive igen og igen. Jeg erindrer en fritime hvor der dog var andre i computerrummet der havde undervisning hvor læreren, en streng, tysk kvinde gik rundt og kiggede sine elever over skuldrene. Så kom hun gående hen mod den rødhårede der sad ved siden af mig så åbnede jeg en pornoside på hans computer i samme øjeblik som læreren kom gående. "HVAD ER DET DER??! HVAD ER DET!". Jeg husker at min kammerat og jeg gik og brækkede bøgerne på skolebiblioteket. Altså tog de store bøger med hardcover og flækkede dem ned over knæet/låret. Når vi så besøgte biblioteket dagene efter begræd vi tabet af de fine bøger med bibliotekaren Hauge. Jeg kan også huske jeg fandt en del underholdning i at tage et kosteskaft som af en eller anden grund lå i klasselokalet og så når læreren vendte ryggen til og stod mod tavlen tog jeg kosteskaftet og prikkede og stak til mine klassekammerater og når så læreren vendte sig om skyndte jeg mig at gemme kosteskaftet væk og lade som ingenting. Da denne leg blev kedelig begyndte jeg i stedet at hamre kosteskaftet op i loftspladerne over eleverne så det smuldrede ned i hovedet på dem med hvad end de plader nu var lavet af. Jeg husker også at jeg i filosofitimerne sad og brændte lunter fra nytårsaften af under bordene som var samlet i en stor klynge i midten af lokalet så vi sad i en "cirkel". Det stank af røg og der kom røg op mellem bordene men læreren fik aldrig identificeret mig. Jeg kan huske i fysiklokalet at jeg prøvede at køre en stor magnet frem og tilbage over folks klippekort, men jeg tror ikke det havde den intenderede effekt som var at gøre dem ubrugelige. På et tidspunkt havde vi kastet en hel masse vandballoner på skolen og i øvrigt smadret en kæmpe rude. Dagen efter erfarede vi at der var en artikel om os i lokalavisen. Ikke om os navngivet og specifikt, men om den ballade der havde været i weekenden hvor en flok unge havde skabt gene i nattetrafikken. Historien er som følger: På vejen tilbage til skole i et frikvarter begyndte vi at kaste nogle af de kiks vi gik og spiste på lastbiler og personvogne. Dette blev så til vandballoner vi kastede, først på lastbiler, dernæst varevogne og så til sidst personbiler. Vandballoner blev til større vandballoner, og til sidst hejste vi klynger af festballoner fyldt med vandt ned fra broen over en vej om natten. Politiet kom på sagen, men fik ikke fat i os. Det hører også med til historien at ingen kom til skade. Men koblingen at vi havde bombarderet skolen med vandballoner og at unge drenge dagene forinden havde lavet vandballonsravage i traffiken var ganske klar. Det var nogle spændende dage, der dog fik en lykkelig, udramatisk slutning. Når vi havde diktat plejede jeg at lavede 2 kasser/felter på sidste side som læreren kunne krydse af hvor der ud fra den ene kasse stod 11 og den anden stod 13. I starten brugte hun kasserne, men demonstrativt gik hun senere væk fra dem og skrev i stedet karakteren over dem. Jeg kan huske da vi skulle med bus til Norge på skiferie så kom en af elevernes forældre og forbød hende at tage af sted. Prøv at se om I kan gætte den etniske baggrund og begrundelsen for hvorfor. Min bog om hvordan sygdomme havde formet verdenshistorien var et stort hit på turen, kan jeg huske. Og jeg blev udråbt som nærmest synsk da alle havde siddet og gættet længe og hårdt om hvilken film vi skulle se på turen og jeg inden for to sekunder af filmens start ganske rigtigt sagde Payback med Mel Gibson afsløret af logoet for ICON.
I morgen har jeg lagt den plan at jeg vil træne triceps og ryg.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:En dejlig fortælling


Jeg savner flere af dine aktivistiske skriverier, kære freund.
Kål og Trenbolone siden 2016

"Aner det ikke, men det siger JMT."

https://www.instagram.com/quadz_like_ronz/
Brugeravatar

 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 802
Tilmeldt: 8. mar 2011, 21:39
Geografisk sted: Arentsminde
 
Træner her: Skovsgård motionscenter
SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 175.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet må da ved gud være den sjoveste log jeg har læst i mit liv, hold kæft hvor er min ellers kedelige fredag bare SÅ meget reddet.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 285
Tilmeldt: 12. apr 2010, 16:11
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 80.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanEr supertraining.dk blevet hacked? Jeg får kostante RSS feeds på min mail om at der kommer opdateringer på din blog, som blot indeholder polsk pladder.

TheBozo, you are needed
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 185
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 25. nov 2013, 13:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanGary Oak skrev:Er supertraining.dk blevet hacked? Jeg får kostante RSS feeds på min mail om at der kommer opdateringer på din blog, som blot indeholder polsk pladder.

TheBozo, you are needed


Er igang med at kigge på det, er dog fixed sådan lidt nu
Brugeravatar

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 772
Tilmeldt: 18. maj 2009, 15:36
Geografisk sted: swoletown
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplanSå er siden oppe og kører igen med nyt framework og design, så alt skulle være ved det gamle :dope:
Brugeravatar

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 772
Tilmeldt: 18. maj 2009, 15:36
Geografisk sted: swoletown
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplanTheBozo skrev:Så er siden oppe og kører igen med nyt framework og design, så alt skulle være ved det gamle :dope:

Så vidt jeg kan se, så er der flere artikler, som man længe ikke har kunnet læse. Betydelige dele af teksten til givne artikler er væk.
Fx http://super-training.dk/45-det-ensidige-kropsideal/

Naturligvis med det forbehold, at det kun er et problem på undertegnedes computer.
Brugeravatar
 
Reputation point: 383
 
Indlæg: 710
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanGlædelig jul Sandy fra os herovre i det jyske ;)

J4svDDM.jpg
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 380
 
Indlæg: 1897
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 95.00
- Dødløft: 167.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSkuffet. Skriv noget! :)
I dream of a perfect world, where people of all cultures, all nationalities, can come together, unite as one, and spot each other at the gym and smash protein shakes together.

Welcome to the new Brociety.


Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1426
Tilmeldt: 30. jun 2008, 13:07
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: DTU fitness
Alcons Fitness
Motionskælderen
HGVS
Performance Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanYou can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHolder supertraining.dk lukket for artikelskrivning i sommerferien?
Lev i dag, så du kan dø i morgen. Lad dit hjerte slå for mere end en. Den som skænker livet sine drømme, skal forlade jorden rig og ren.
Brugeravatar
 
Reputation point: 225
 
Indlæg: 2967
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: Primært kælderen + AK Nordland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBillede

GLÆDELIG JUL - HO HO HOOOOOOO

VENNER, MIN JULEGAVE TIL JER - VIGTIG INFORMATION: En dag skal I alle DØØØØØØØ.
I dag stod jeg op, spiste et gigantisk måltid, og gik så i seng igen. Så stod jeg op, spiste igen, og tog til træning.
Træningen for tiden er primært rettet mod volumen. I onsdags, 36 sæt bryst og ryg. I går, 14 sæt baglår. I dag, 34 sæt arme. Jeg tror jeg drikker 8 liter væske om dagen, SÅ JEG KOMMER EN DEL HAVSALT PÅ MIN MAD. Er det ikke morsomt? Ha ha ha ha. Volumen vil som altovervejende udgangspunkt komme på bekostning af kg, jeg har dog kørt noget 93 kg BB curls, 40 kg DB hammercurls, 140 kg CGBP, 140 kg goodmornings, og alt sammen med langsom excentrisk.
Jeg erindrer en træining for et par mdr siden der hed 15 x 170, 10 x 185, 8 x 190 og 15 x 150 i DL med fuld reset og 3 sek negativ. Det var efter et ½ år uden dødløft, tror jeg.
Goophins er flyttet. Det er en skam - vi havde ellers planer om at købe en god, stor krabat af en nytårsraket, og så på aftnen binde den fast med stålwire til fx nogle vægtskiver og så tænde for den inde i hans stue og så lade den eksplodere i skulderhøjde mens vi gemte os bag køkkenbordet, og så være standby med brandslukker(e) og tage de gløder og gnister og små brande det måtte resultere i. Men nu har han fået ny stue, og idéen er ikke længere god.
Goofins og jeg kørte hjem fra træning i dag, i hans røde møgøse. Jeg husker på vej hjem fra stranden i sommer at Bonor M og hans makker kom gående på fortovet, og så accelerede vi og kørte op bag dem på fortovet så de et øjeblik troede nogen prøvede at køre dem ned. Godt bremserne virkede, ellers var de nok blevet lamme, waist down. Nå, men så på vej hjem fra træning ser jeg en mand køre som en brækket arm - tydeligvis distraheret af sin telefon. Jeg ruller vinduet ned og stikker hovedet ud ad vinduet og får øjenkontakt og laver håndsignal til at han skal kigge på vejen. Så kan jeg se han begynder at råbe og skrige mens han ruller vinduet ned. "Skal jeg smadre dig!" råber han. "ØJNENE PÅ VEJEN" råber jeg og gentager mit budskab. Så begynder han at slingre tæt ind mod bilen mens han råber og ser meget vred ud, ikke langt fra at skrabe den. "Skal jeg smadre dig!" råber han igen. Jeg begynder at lolle, og Goophins råber "Har du tænkt dig at smadre os begge" mens jeg finder et metalrør og en ratlås man kan slå med frem under sædet. Desværre speeder han så noget så gevaldigt og trækker over i h. svingbane, og mere så vi ikke til denne herre.
Det minder mig om ham den smarte, slick business-type der engang holdt bag Goophins bil. Jeg var inde at handle mens Goophins ventede ude foran Irmaen, og kommer så ud og ser forretningsmanden stå og more sig med sin ven over Goophins' billige bil, der da vitterligt også er en møgøse. Jeg beretter det til Goophins, som så backer up så tæt på rear impact at den ellers så smarte forretningsmand nåede at få et voldsomt bekymret ansigtsudtryk over hvad der nu skulle ske med hans kære eje.
Forleden gik jeg tur, få dage før valget den 3. dec. i den forbindelse rev jeg 4 Margrete Auken valgplakater ned. Det er jo nemt nok - man skal bare holde fast oven på den, og så hænge sig i den. Det hører dog med til historien at jeg, som den gode, lovlydige borger jeg er, foldede dem pænt sammen og anbragte dem i de offentlige skraldespande - man skal følge reglerne, venner.
Venner, har I forståelse for at der en dag kan komme en supervirus som udrydder den kvarte klode?
Til træning finder jeg stor morskab I at ønske folk død og ulykke, og ytre mit had mod deres personer og kalde deres eksistens meningsløs. Det har jeg fundet morsomt nu i flere år - jeg har vel siden 2008 fundet det morsomt at kalde folk idioter - og der er ingen tegn på det ophører med at være sjovt foreløbigt.
Forleden var jeg til god julefrokost hos min onkel og tante. På et tidspunkt ligger min 3-årige niece i ro og fred på gulvet og passer sig selv, mens jeg læner mig over armlænet på stolen, ned over hende, og holder fingeren foran munden og siger "SHHHHH!". Gad vide hvilke komplikationer en sådan forvirring der dér blev induceret kan udmunde sig i. Jeg lænede mig også over hende og sagde "MUUUUUUUH" ligesom en ko, og genfandt derefter mit siddende udgangspunkt og nød kaffen og deltog i den foregående samtale.
Har I lagt mærke til at alle er COACHES i dag? Selv coaches har efterhånden coaches. Gad vide om der er coaches til coaches til coaches, ligesom forsikringsselskaber forsikres af endnu større forsikringsselskaber.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:Har I lagt mærke til at alle er COACHES i dag? Selv coaches har efterhånden coaches. Gad vide om der er coaches til coaches til coaches, ligesom forsikringsselskaber forsikres af endnu større forsikringsselskaber. [/color]

Ja, det er meget skægt. Hvis du går ind på Facebook eller Instagram og ser en, der kalder sig coach, poste en video af en anden, der løfter - især dødløft - så er sandsynligheden for, at vedkommende, der løfter på videoen - og som er blevet coachet af posteren af videoen - slet ikke kan finde ud af det. Jeg vil faktisk tro, at en normal ikke-aktivt person, der aldrig er blevet coachet til at løfte vægte, intuitivt vil løfte en vægtstang pænere op fra jorden end alle disse "coachede atleter".

Men det handler meget om motivation og alt det der. YEAH BUDDY.

Når det bliver rigtig skørt, kan man faktisk finde personer, der løftede sådan nogenlunde pænt for sig selv, men så finder de en af de her populære coaches på internettet og nu har ødelagt deres egen teknik på grund af inkompetente råd, men er pisseglad over det. Måske er det de 500-1000 kr. vedkommende betaler om måneden til "træneren", der gør det sjovt.

Hvis du tænker på generalle coache er hende her min favorit:

Brugeravatar
 
Reputation point: 450
 
Indlæg: 915
Tilmeldt: 21. jun 2014, 09:17
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanShit, han var sur, den sure mand. Dog klog nok, til alligevel ikke at indlade sig på boksekamp med to storgrinende tosser, på den sjove side af de hundrede kilo. Kunne ellers have været yndigt.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1244
 
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPUbLIC SERVICE ANNOUNCEMENT:

Jeg afholder et lille seminar om Skader, prehab og rehab.

Detaljer på bloggen
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHar hørt et lille rygte om du har en hjemmeside? Hvis det er sandt, link? :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 666
Tilmeldt: 20. dec 2012, 21:01
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 164.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanZamoth skrev:Har hørt et lille rygte om du har en hjemmeside? Hvis det er sandt, link? :D

Se hans signatur?
Brugeravatar

Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22460
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplanVi nærmer os 10-års reunion på mit gode, gamle gymnasium. Det sker fredag. Hvor der afholdes FEST.

Hvilket minder mig om denne fine skrivelse jeg fandt frem fra mapperne:


Billede
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanLykkedes det så at ændre adfærd:)?
#TEAMSJONAS 2014 #Hejhejpik
I was 135 pounds and then I ate steroids for every meal then i weighed 500 pounds because I took hippo steroids and my biceps exploded and hippo muscle flew everywhere and landed on my grandmas face.
 
Reputation point: 245
 
Indlæg: 2304
Tilmeldt: 16. jun 2007, 13:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanJeg går ud fra du skal med til FEST og mindes alle de gode stunder
Brugeravatar

 
Reputation point: 1130
 
Indlæg: 7266
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:Jeg går ud fra du skal med til FEST og mindes alle de gode stunder


Du kan ikke have nogen som helst tvivl om hvorvidt SANDY FRINK tager til sin high school reunion.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2279
 
Indlæg: 7369
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 12 gæstercron