Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65574 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049546 indlæg i 100419 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1556
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1554

Følg bodybuilding.dk på

Hjælp til frist timer / personligtræner’ish

Udskriv emne


Har du ikke den store praktiske eller teoretiske erfaring, så kom indenfor. Her findes ingen 'dumme spørgsmål'

Tilbage til Begynder forum





Hej,

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal starte, så jeg tænker, at jeg hellere bare må springe ud i det.

Jeg har aldrig rigtig trænet, men det har længe været noget jeg gerne ville begynde på. Jeg erkender blankt med det samme, at jeg har fundet på alverdens undskyldninger for ikke at begynde. Enten har det været manglende tid, manglende overskud, manglende motivation, manglende tålmodighed - og alt hvad man ellers kan finde på at fortælle sig selv, når man sidder hjemme og ser Netflix fremfor at hoppe i træningstøjet og gå ned i det nærmeste træningscenter.

Nu har jeg dog tænkt mig at begynde, men ved med mig selv, at jeg har brug for hjælp - hvilket bringer mig til, hvorfor jeg er her.
Jeg har overvejet muligheden om en personlig træner, men det er mere end hvad jeg har råd til. Selvom det helt klart ville være den bedste løsning.

Jeg vil derfor høre om der er nogen i Gentofte området, hvem kunne have lyst til at give en hjælpende hånd? Med hjælpende hånd mener jeg, en hvem kunne have lyst til at tage med mig i træningscentet de først 3-5 gange og få mig startet. Vise mig hvilke øvelser jeg skal gøre for bedst muligt at kunne opnå mit ønskede resultat; og vigtigst af alt, hvordan jeg faktisk gør øvelsen korrekt. Efterfølgende tage med mig derned engang i mellem og hjælpe mig, når det er tid til at gå videre til andre øvelser og intensiteter. Hjælpe mig med hvad der er vigtigst at fokusere på i det pågældende program når det kommer til mad. Generelt bare hjælpe mig med et ordentlig skub til at komme igang.

Som sagt, så vil jeg høre om nogen i Gentofte området kunne være interesseret i at hjælpe mig? Eller en i en af de nærliggende kommuner, da jeg ikke har noget imod noget transport, hvis en venlig sjæl at villig til at hjælpe.

Jeg et godt klar over, at det selvfølgelig kræver en ekstra indsats for hvem end kunne være interesseret i at hjælpe. Jeg vil derfor glædeligt betale for hjælpen - jeg har bare ikke råd til at betale en full blown personlig træner. Så jeg håber, at en der har samlet sig en masse erfaring gennem sine tid med vægte i hænderne, har lyst til at give sin erfaring videre


Rigtig mange venlige hilsner,
Jeppe
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 17. jul 2018, 16:19
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Velkommen :D

Jeg bor desværre for langt væk fra Gentofte til, at kunne komme forbi og hjælpe dig. Men jeg vil gerne hjælpe dig herinde.

Start med at tjekke Jacob Beermann's hjemmeside. Her finder du programmer, video og gode forklaringer til, hvordan øvelserne skal udføres korrekt:


https://maxer.dk/

Spørg endelig lige så meget, som du har behov for!
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 980
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



DU kan evt. tjekke om der er en vægtløftnings/styrkeløfter klub i dit nærområde. Der er for det meste nogle dygtige folk, og mit indtryk er at de fleste gerne vil vejlede nye.
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 188
Tilmeldt: 21. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: København
 
Træner her: AK Thor
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Begynder forum




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 16 gæster