Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65570 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049545 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1535
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1532

Følg bodybuilding.dk på

Hjælp til ulykkelig kærlighed

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





På opfordring får det sin egen tråd.

Hvad gør jeg?

Inden sommerferien blev jeg opmærksom på en pige (bor i et temmeligt småt lokalsamfund), som jeg syntes, så helt aldeles vidunderlig ud. Jeg kendte hende ikke, men kendte hendes lillesøster. Pigen var på daværende tidspunkt i USA (USA havde altid været hendes drøm) for at studere, og hun havde planlagt at tage derover igen året efter (og dermed endnu to år for at færdiggøre sin bachelor).
Til trods for, at jeg kun én gang i meget fuld tilstand havde haft kontakt med pigen, var jeg småforelsket i pigen. Jeg fulgte hende på de sociale medier, og jeg endte med at blive forelsket i tanken om hende. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende, fordi det netop var så besynderligt at være glad for en person, man rent faktisk ikke kender. Det var aldrig planen, at det bare skulle være "one-night" eller lignende. Jeg tænkte sågar nærmest ikke engang tanken om sex, fordi jeg bare var så betaget forestillingen af hende som person og hendes væsen.

Jeg valgte efter flere ugers tanker og overvejelser at tage kontakt til hende, og hun svarede mig. Faktisk hele tre gange, indtil hun ignorerede mig totalt (hvilket viste sig at være, fordi hun ikke vidste, hvem jeg var). Jeg var helt nede i kulkælderen i flere uger, indtil jeg hørte, hun kom hjem. Det var nemlig kommet mig for øre, at hun arbejdede tit og ofte på den lokale café, så jeg tog chancen og spiste dernede flere gange hver uge både med søskende, kammerater og venner. Jeg skulle bare derned, for jeg måtte simpelthen se hende. Jeg var decideret ynkelig. Spiste på hendes arbejdsplads, købte ofte morgenbrød (gør jeg ellers aldrig) ved en speciel bager, fordi jeg troede, hun stadig arbejdede der. Jeg kørte af andre veje gennem byen, fordi jeg vidste, at hun boede i det område og ofte cyklede. Jeg måtte bare se hende.

Der gik ikke lang tid, før der en dag tikkede en besked ind på min telefon. Den var fra hende. Pigen, jeg var vild med skrev til mig. Pigen, jeg så som værende den dejligste pige på hele Jorden havde skrevet, og jeg var den gladeste dreng i verden.
Som tiden gik begyndte vi at have mere kontakt, og en aften hun var i byen, havde hun fået for meget at drikke, så jeg blev spurgt, om jeg ville hente hende. Jeg endte med at lege taxachauffør for hende, veninder og hendes søster fra kl. 01-04.30, og da det endelig blev tid til at sætte hende af, spurgte hun, om jeg ikke ville med ind. Jeg svarede, at jeg ikke ville gøre noget, som vi kom til at fortryde, for hun var stadig tydeligt fuld. Jeg fik et afskedskys, og hele min dag/ nat var reddet og pludselig en succes. Jeg var så lykkelig.
Som sommeren gik begyndte vi at være sammen nogle gange, og vi begyndte at blive glade for hinanden. I starten havde vi begge (eller ja, jeg havde ikke rigtigt. Jeg ville nærmest gerne bare flytte sammen) set det som en lille sommerromance. Vi endte med at tage på ture sammen bare hende og jeg, fordi vi sådan nød hinandens selskab så meget. Vi blev introduceret for hinandens familier, og vi var nærmest som et rigtigt kærestepar (uden selve "titlen"). Jeg var så forelsket. Tænk jer engang: at være forelsket i en pige, at blive ignoreret, at få kontakt, og at hun så pludselig også elsker jer. Og det bedste af det hele? Hun var skønnere, end I havde turdet håbe på. Hun var perfekt for mig, og jeg har aldrig været så glad for nogen før. Jeres drømmepige var pludselig ikke blot en drøm, men virkelig jeres..

Vi var sammen i Danmark i tre måneder cirka, men nærmede tiden sig, hvor hun snart skulle af sted igen, og vi blev enige om, at vi faktisk elskede hinanden utroligt højt, og at vi ville give det en chance, selv om hun var på den anden side af Atlanten. Vi havde aftalt, at jeg skulle besøge hende, og vi har endda bestilt rejsen (En uge i New York, to dage i Las Vegas og nogle dage i byen, hun studerer samt bor i). Vi snakkede dagligt om, hvor meget vi glædede os, og at det ville blive så skønt at se hinanden igen. Jeg talte ned dagligt, og jeg lavede lister over ting, vi skulle se og opleve sammen. Alt var perfekt.

Hun begyndte hurtigt at snakke om, at hun ville flytte tilbage til Danmark her til jul. Hun kunne ikke undvære mig længere, og hun ville bare bo med mig herhjemme i Danmark. Jeg fik beskeder midt om natten (tidsforskel), hvor hun erklærede mig sin kærlighed og fortalte, hvor meget hun savnede mig. Hun sagde, at hun elskede mig højere, end hun elskede USA. Jeg var i himlen, og jeg havde nærmest planlagt alt. Jeg var klar til at flytte til Århus efter sommer sammen med hende og påbegynde vores liv sammen. Jeg glædede mig sådan til fremtiden, og tiden skulle bare gå, så jeg kunne være sammen med min dejlige pige igen. Jeg var så forelsket, og selv om vi var sammen hele tiden, kunne jeg ikke få nok af hende.

(Jeg har også selv længe drømt om at flytte til USA for at studere, men det var længe ikke noget, jeg tænkte på, fordi det netop blot var en drøm. Jeg fik dog åbnet mine øjne og kunne se, at man godt kan forfølge sine drømme. Dog var min drøm et Ivy League-universitet, og hun bor på vestkysten. Men Ivy League er lettere sagt end gjort. Det kræver en ekstremt god bagage (og er dog ikke umuligt), og derfor havde jeg overvejet mindre universiteter, da disse ville garantere mig en plads.)
Alt dette med at flytte sammen var på tale for tre uger siden. Det var nærmere planen end blot en tanke - indtil alt ændrede sig. Hun begyndte at svare langsomt, læse beskeder uden at svare og glemme vores aftaler om at snakke via messenger. Hun stoppede med at skrive først, skrev aldrig, at hun elskede mig, selv om hun før havde været helt pjattet med mig.

Her for nogle dage siden kom beskeden så. Hun tror ikke, hun kommer hjem alligevel, og hun mener, vi holder hinanden for nar ved at fortsætte forholdet, hvis hun vælger at blive boende derovre, og at vi aldrig rigtigt skal være sammen som et rigtigt par, for så bliver vi aldrig en del af hinandens liv. Hun har selvfølgelig ret, og jeg forstår hende udmærket.
Hun ignorerer mig og skubber mig væk.. Hun bliver ved med at undskylde, og jeg tror, hun har besluttet sig fuldt og fast. Hun siger dog, at hun stadig elsker mig, men at det er så svært.

Jeg har fortalt hende, at jeg er parat til at flytte til USA efter sommer og læse på samme universitet som hende, så vi kan være sammen. Ikke nødvendigvis bo sammen, men bare se hinanden oftere og være en rigtig del af hinandens liv. Jeg kan udleve min drøm om at læse finance & management over alt i verden, og intet binder mig til Danmark. Jeg havde selv også længe overvejet at læse i Australien bare for at se verden, og jeg er klar på at flyve fra reden herhjemme.
Jeg har lovet hende, at hvis hun kommer hjem, er jeg her også. Jeg vil bare have hende, og så skal resten nok gå.. Jeg vil bare have hende, min drømmepige..

Hun svarer med flere timers mellemrum, og i løbet af de sidste 24 timer har hun svaret mig fire gange..
Alt er gået så hurtigt.. På en uge er mine fremtidsdrømme blevet knust, og min drømmepige er ved at forlade mig. Hun vil knapt nok høre på mig, og kontakten er så minimal.. Jeg har aldrig grædt så meget som de sidste par dage. Jeg er knust, og jeg føler, at mit hjerte er blevet revet itu. Det er som om, hun er blevet en helt anden pige.. Selv om jeg har lovet, at jeg vil gøre alt, og at vi rent faktisk kan være sammen, hvis bare hun vil give mig den tid.. Hun har bedt mig vente med at bestille visum til New York-turen underforstået, at det ikke er sikkert, jeg skal komme..

Hun har ikke definitivt besluttet sig, siger hun, men jeg føler ikke, at der er nogen tvivl. Jeg tør dog ikke spørge hende, for jeg vil ikke presse hende.. Og jeg er bange for at kende sandheden..
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



http://www.artofmanliness.com/2008/02/0 ... pitt-rule/

Der har du svaret. Hvis hun ville dig, var hun ikke i tvivl.

Kom videre. Tud det der skal tudes, livet fortsætter. Alle har prøvet det, og du vil sikkert opleve det igen.

Det var så lidt :) :drink:
Monsieur Baguette.
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 582
Tilmeldt: 25. dec 2016, 01:42
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



santaklausen skrev:http://www.artofmanliness.com/2008/02/05/the-brad-pitt-rule/

Der har du svaret. Hvis hun ville dig, var hun ikke i tvivl.


The Bradd Pitt rule. En klassiker. :D

Jeg er enig med santaklausen. Du skal videre.
Der kommer ikke noget godt ud af du presser på.
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 622
Tilmeldt: 29. jan 2013, 19:46
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hun holder fast i dig lige nu, fordi hun ikke har fundet en anden eller er usikker, hvilket jo ikke er fair overfor dig.
Du er hendes plan B. Du er ikke hendes Brad Pitt.

Der findes andre kvinder.
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 447
Tilmeldt: 9. aug 2014, 19:21
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Squat: 35.00
- Dødløft: 40.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



"You owe it to yourself not to permit your emotions to place your happiness in the keeping of another person. Love is essential for happiness, but the person who loves so deeply that his or her happiness is placed entirely in the hands of another, resembles the little lamb who crept into the den of the "nice, gentle little wolf" and begged to be permitted to lie down and go to sleep, or the canary bird that persisted in playing with the cat's whiskers."

Du bliver nødt til at være nok i dig selv. Ligemeget hvor romantisk dit forhold med denne "fantastiske" pige føles, så er hun stadig en pige, der på nogen punkter er bedre og på andre punkter dårligere end andre. Du må forstå, at du ikke må tillade dig, at være afhængig af hende. Hvis sex og kærlighed forlader dig, så overføre du dem til en anden.

Der findes ikke noget som "mit eneste ene" og "the right one". Der findes to mennesker der enten harmonere med hinanden eller ej. Du harmonere med måske 30% af piger på din alder. Det vil sige, at cirka 30% af piger på din alder kunne være din potential kæreste, der kan gøre dig ligeså glad. Selvom du ikke kan forstille dig det lige nu. Undgå at være så søgt en anden gang.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



Hmm, jeg er ret sikker på jeg så den film for et stykke tid siden, det var kæresten der lokkede mig til det :-k
I ain't a killer but don't push me revenge is like the sweetest joy next to getting pussy
Brugeravatar
 
Reputation point: 205
 
Indlæg: 2332
Tilmeldt: 10. aug 2011, 16:05
Geografisk sted: 5550 Langeskov
 
Træner her: OBBC
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Storfod skrev:Hmm, jeg er ret sikker på jeg så den film for et stykke tid siden, det var kæresten der lokkede mig til det :-k


Altså, du mener, det hele er fra en film? For så røg min idé om at filmatisere/ skrive en bog om mit elendige kærlighedsliv :-k


Jeg er glad for alle jeres kommentarer, og jeg er faktisk mere afklaret med hele situationen nu. Det hjalp vist at få det hele på skrift, og jeg kan se, at der er konsensus om, at den nok er død. I har med garanti ret.

Jeg har planlagt at lægge det hele lidt på køl og sænke min desperation, efter som jeg er mere fattet nu end tidligere, da jeg skrev indlægget.

Jeg tror, jeg var så ødelagt (ikke, at jeg ikke stadig er ked af det), fordi det gik så hurtigt. Mine fremtidsplaner og drømme blev ødelagt for 72 timer siden, for det var der, det gik op for mig, at det slet ikke ville gå. Inden da havde jeg tænkt, at hun nok bare havde travlt, og jeg diskede op med andre undskyldninger for ikke at se sandheden i øjnene.

Hvad der sker, er jeg uvis på, da hun ikke har læst mine beskeder endnu (da jeg er sikker på, hun også er ked af det og prøver at skubbe det hele væk). Jeg ved ikke, om jeg ender på den anden side af Atlanten, eller om hun kommer tilbage igen. En ting ved jeg bare: jeg er meget mere afklaret nu - ikke dermed sagt, at jeg nok ikke tuder en gang eller 10 mere.

Tusind tak for responsen! Selv om det i min optik først var nogle lortesvar, da jeg gerne ville høre: "Bare rolig, det er dig, hun vil ha'. Det skal nok gå, hun kommer hjem," så er det nok de mest rationelle antagelser :lol:

Jeg håber selvfølgelig stadig inderligt, at hun bare har været forvirret og ked af det, og at hun kommer hjem igen - selv om det nok er ønsketænkning.

Jeg skal nok komme med en update så snart, jeg selv ved mere. Og endnu en gang - tak!
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Uanset om du finder frem til, at du vil hende eller ej, så skal du straks begynde at ignorere hende. Skriv ikke, svar kun nødigt.
Det giver den største sandsynlighed for, at hun kommer rendende efter dig. Samtidig vil det give dig ro, til at komme videre. Hvis hun ikke kommer tilbage, er det ligegyldigt. Hvis hun gør, kan du se, om du gider hende - og hvis du gør, så er der nok noget mere at hente
Brugeravatar
 
Reputation point: 200
 
Indlæg: 1350
Tilmeldt: 22. nov 2013, 09:59
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hun har helt klart mistet interessen. Det skyldes nok flere ting, bl.a. afstanden, alle mulighederne i USA og din lidt desperate opførsel.

Du kan ikke gøre noget ved de første to, men du kan ændre din opførsel. Hvis hun mener, at I holder hinanden for nar ved at fortsætte forholdet, bør du slå op. Trust me. Jeg har været i en lignende situation. Min eks begyndte først at vise interesse for mig igen, da jeg ikke længere var interesseret i hende.

Jeg synes, at du skal ringe til hende på et tidspunkt, hvor I har god tid til at snakke sammen. Fortæl hende, at du har tænkt over det, hun sagde, og at du gerne vil slutte forholdet her, da det ikke fungerer, når I ikke kan være sammen som et par. Fortæl hende, at du håber, at I kan være venner, og at det kunne være hyggeligt at mødes engang i USA eller i Danmark, når hun er hjemme og besøge familien. Derefter stopper du HELT med at kontakte hende. Du kan selvfølgelig svare, hvis hun kontakter dig. Men vær forberedt på, at hun ikke gør. Hvis hun skriver, så svar ikke med meget længere beskeder eller meget hurtigere end hende. Vælger du at tage til USA for din egen skyld, så kan du smide en besked til hende, når du har været derovre noget tid, dvs. flere uger/måneder. Hvis hun kommer til Danmark, må hun kontakte dig først.

Hvis dette er for drastisk for dig, så følg i det mindste det ovenstående råd fra Bosse101.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 32
Tilmeldt: 5. okt 2016, 16:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



hamfrabrugsen skrev:
Storfod skrev:Hmm, jeg er ret sikker på jeg så den film for et stykke tid siden, det var kæresten der lokkede mig til det :-k


Altså, du mener, det hele er fra en film? For så røg min idé om at filmatisere/ skrive en bog om mit elendige kærlighedsliv :-k


Det var self. bare en joke.. Det lyder som plottet til alle tøse-film min kæreste har tvunget mig til at se :mrgreen:
I ain't a killer but don't push me revenge is like the sweetest joy next to getting pussy
Brugeravatar
 
Reputation point: 205
 
Indlæg: 2332
Tilmeldt: 10. aug 2011, 16:05
Geografisk sted: 5550 Langeskov
 
Træner her: OBBC
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg er desværre for blødsøden til at følge OLsquats råd, mens Bosses kan jeg nemmere forholde mig til. Jeg tror også, det er fremgangsmåden, og jeg er ganske klar over, at jeg var for desperat. Det var fuldkomment irrationelt, men ja, hjertesorger er ikke nemme at håndtere. Jeg krydser og håber dog stadigvæk på, at hun kommer hjem :oops:

Og ja, det minder vist mest af alt om en dårlig film. Men altså - plejer filmene ikke altid at ende godt alligevel? [-o<
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Gør dig selv den tjeneste at, begynde at snakke med andre piger.
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 67
Tilmeldt: 2. jun 2010, 19:39
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 85.00
- Squat: 90.00
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



hamfrabrugsen skrev:Jeg er desværre for blødsøden til at følge OLsquats råd, mens Bosses kan jeg nemmere forholde mig til. Jeg tror også, det er fremgangsmåden, og jeg er ganske klar over, at jeg var for desperat. Det var fuldkomment irrationelt, men ja, hjertesorger er ikke nemme at håndtere. Jeg krydser og håber dog stadigvæk på, at hun kommer hjem :oops:

Og ja, det minder vist mest af alt om en dårlig film. Men altså - plejer filmene ikke altid at ende godt alligevel? [-o<


Du skal bare være klar over at hun højst sandsynligt er ligeglad med dig, og at du, hvis du vælger at bibeholde kontakten, altid vil være lavt prioriteret.

Mit bedste råd er at få hende fjernet fra dit liv, og få dig et selv :)

Hvis du gør det, vil du om et års tid sidde og tænke tilbage på hvor ligegyldig hun var, og måske er du endda så heldig at du har fundet en pige som svarer på dine beskeder ret hurtigt og har interesse i dig :)

Livet er for kort til hjertesorger der bliver trukket i langdrag. Plastret af HURTIGT! Det er det eneste rigtige.
Monsieur Baguette.
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 582
Tilmeldt: 25. dec 2016, 01:42
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



The one that controls the relationship is the one that care least.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



Jeg tænkte, jeg lige ville give en update:

Det hele var jo som sagt ren elendighed, og da jeg tog til New York var det egentlig for at afslutte det på en god måde.

Efter nogle få dage derovre gik op for mig, at jeg virkelig gerne ville hende. Hun var virkelig i tvivl i starten, og de første mange dage var decideret ubehagelige på grund af hendes humørsvingninger. Men det endte med at blive en vildt god tur, især den sidste uge, hvor vi boede hos hende. Det var helt anderledes end i sommers, men på en god måde.

Hun var hjemme i tre uger her til jul, og nu kunne jeg skrive en hel børnebog, for der er sket så mange ting på de i alt fem uger, vi har tilbragt sammen, men summa summarum: hun er officielt stoppet på uddannelsen derovre og har booket en flybillet hjem til næste søndag. Vi har planer om at flytte sammen til sommer :)

Det er jo plottet til en film nu.
Tak, fordi I gad lytte til mig.
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



hamfrabrugsen skrev:Jeg tænkte, jeg lige ville give en update:

Det hele var jo som sagt ren elendighed, og da jeg tog til New York var det egentlig for at afslutte det på en god måde.

Efter nogle få dage derovre gik op for mig, at jeg virkelig gerne ville hende. Hun var virkelig i tvivl i starten, og de første mange dage var decideret ubehagelige på grund af hendes humørsvingninger. Men det endte med at blive en vildt god tur, især den sidste uge, hvor vi boede hos hende. Det var helt anderledes end i sommers, men på en god måde.

Hun var hjemme i tre uger her til jul, og nu kunne jeg skrive en hel børnebog, for der er sket så mange ting på de i alt fem uger, vi har tilbragt sammen, men summa summarum: hun er officielt stoppet på uddannelsen derovre og har booket en flybillet hjem til næste søndag. Vi har planer om at flytte sammen til sommer :)

Det er jo plottet til en film nu.
Tak, fordi I gad lytte til mig.


TILLYKKE :D

Håber, I får mange lykkelig år sammen :wub:
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 980
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Stort tillykke! Jeg er glad på dine vegne :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 76
Tilmeldt: 6. okt 2016, 09:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



hamfrabrugsen skrev:Jeg tænkte, jeg lige ville give en update:

Det hele var jo som sagt ren elendighed, og da jeg tog til New York var det egentlig for at afslutte det på en god måde.

Efter nogle få dage derovre gik op for mig, at jeg virkelig gerne ville hende. Hun var virkelig i tvivl i starten, og de første mange dage var decideret ubehagelige på grund af hendes humørsvingninger. Men det endte med at blive en vildt god tur, især den sidste uge, hvor vi boede hos hende. Det var helt anderledes end i sommers, men på en god måde.

Hun var hjemme i tre uger her til jul, og nu kunne jeg skrive en hel børnebog, for der er sket så mange ting på de i alt fem uger, vi har tilbragt sammen, men summa summarum: hun er officielt stoppet på uddannelsen derovre og har booket en flybillet hjem til næste søndag. Vi har planer om at flytte sammen til sommer :)

Det er jo plottet til en film nu.
Tak, fordi I gad lytte til mig.


Tillykke!

Som den pessimist/realist jeg er, vil jeg inderligt gerne følge udviklingen, så opdater gerne, når hun om nogle måneder/år, whatever, giver dig skylden for at hendes liv ikke blev som hun havde planlagt, og du derfor er skyld i al ulykke der nogensinde har ramt hende :)

Men nyd det så længe det varer, livet er fedt :D
Monsieur Baguette.
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 582
Tilmeldt: 25. dec 2016, 01:42
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



santaklausen skrev:Som den pessimist/realist jeg er, vil jeg inderligt gerne følge udviklingen, så opdater gerne, når hun om nogle måneder/år, whatever, giver dig skylden for at hendes liv ikke blev som hun havde planlagt, og du derfor er skyld i al ulykke der nogensinde har ramt hende :)

Klap dig selv på skulderen!

Til hamfrabrugsen: Stort tillykke med kærligheden! :mrgreen:
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 606
Tilmeldt: 29. sep 2014, 15:50
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nettohunden skrev:
santaklausen skrev:Som den pessimist/realist jeg er, vil jeg inderligt gerne følge udviklingen, så opdater gerne, når hun om nogle måneder/år, whatever, giver dig skylden for at hendes liv ikke blev som hun havde planlagt, og du derfor er skyld i al ulykke der nogensinde har ramt hende :)

Klap dig selv på skulderen!

Til hamfrabrugsen: Stort tillykke med kærligheden! :mrgreen:


Der er ikke megen grund til at klappe.

Livet er alligevel en ørken vi vandrer meningsløst og formålsløst igennem. At klappe er lige så håbløst som at være glad.

VI SKAL ALLE DØ :delete:
Monsieur Baguette.
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 582
Tilmeldt: 25. dec 2016, 01:42
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Det faktum at du kan få dig selv til at skrive så lang en smøre om problemet, manifesterer hele symbolet på problemets ophav.
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 2707
Tilmeldt: 25. feb 2011, 01:23
Geografisk sted: Odense
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



santaklausen skrev:
hamfrabrugsen skrev:Jeg tænkte, jeg lige ville give en update:

Det hele var jo som sagt ren elendighed, og da jeg tog til New York var det egentlig for at afslutte det på en god måde.

Efter nogle få dage derovre gik op for mig, at jeg virkelig gerne ville hende. Hun var virkelig i tvivl i starten, og de første mange dage var decideret ubehagelige på grund af hendes humørsvingninger. Men det endte med at blive en vildt god tur, især den sidste uge, hvor vi boede hos hende. Det var helt anderledes end i sommers, men på en god måde.

Hun var hjemme i tre uger her til jul, og nu kunne jeg skrive en hel børnebog, for der er sket så mange ting på de i alt fem uger, vi har tilbragt sammen, men summa summarum: hun er officielt stoppet på uddannelsen derovre og har booket en flybillet hjem til næste søndag. Vi har planer om at flytte sammen til sommer :)

Det er jo plottet til en film nu.
Tak, fordi I gad lytte til mig.


Tillykke!

Som den pessimist/realist jeg er, vil jeg inderligt gerne følge udviklingen, så opdater gerne, når hun om nogle måneder/år, whatever, giver dig skylden for at hendes liv ikke blev som hun havde planlagt, og du derfor er skyld i al ulykke der nogensinde har ramt hende :)

Men nyd det så længe det varer, livet er fedt :D


Will do! Tanken har strejfet mig, og om det bliver aktuelt på et tidspunkt, kan jeg ikke vide endnu. Men så tager jeg den til den tid.
Jeg har dog (hvis jeg selv skal sige det) været ekstremt god til at sige, at hun aldrig skulle komme hjem udelukkende for min skyld, og at hun skal tage mig ud af den ligning, men nu må vi se.

Og tak. Synes selv, det er fedt, og hvis det så ikke går, så går det ikke :)
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Asomugha skrev:Det faktum at du kan få dig selv til at skrive så lang en smøre om problemet, manifesterer hele symbolet på problemets ophav.


Ja, jeg er da også ved at kaste lidt op nu, hvor jeg læser det, men jeg var følelsesmæssigt ustabil og havde fået mit hjerte knust, og så gør man vist åndssvage ting :)

Men hvis du læser min opfølgning, skriver jeg også, at jeg havde i sinde at gøre det forbi. Jeg skulle lige "over det". Jeg havde blot en uges tid, hvor jeg var helt nede i kulkælderen, og ja, jeg var sølle. Og ja, jeg havde brug for at blive bekræftet i, at det var noget lort på et anonymt forum, sorry :P
I min verden var det jo slet ikke, sådan landet lå - men det viste sig, at jeg var utroligt naiv :)
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Asomugha skrev:manifesterer hele symbolet på problemets ophav.


Wat.
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



hamfrabrugsen skrev:
Asomugha skrev:Det faktum at du kan få dig selv til at skrive så lang en smøre om problemet, manifesterer hele symbolet på problemets ophav.


Ja (...)


Lad være med at lytte til Asomugha. Der er intet galt i at dele følelsesmæssige detaljer ift. en reel problemstilling, og det endte jo tilsyneladende så godt som det kunne.
"Det er fandeme fedt at være massiv når man knepper, man kan bare smadre piger fuldstændig"
- Mapsen 2017, 123 kg

Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 1330
 
Indlæg: 3987
Tilmeldt: 19. jan 2012, 16:18
Geografisk sted: Mother Russia
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Asomugha skrev:Det faktum at du kan få dig selv til at skrive så lang en smøre om problemet, manifesterer hele symbolet på problemets ophav.


Vi er ikke alle sammen lige så sej og kølig som dig.
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 447
Tilmeldt: 9. aug 2014, 19:21
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Squat: 35.00
- Dødløft: 40.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



hamfrabrugsen skrev:
santaklausen skrev:
hamfrabrugsen skrev:Jeg tænkte, jeg lige ville give en update:

Det hele var jo som sagt ren elendighed, og da jeg tog til New York var det egentlig for at afslutte det på en god måde.

Efter nogle få dage derovre gik op for mig, at jeg virkelig gerne ville hende. Hun var virkelig i tvivl i starten, og de første mange dage var decideret ubehagelige på grund af hendes humørsvingninger. Men det endte med at blive en vildt god tur, især den sidste uge, hvor vi boede hos hende. Det var helt anderledes end i sommers, men på en god måde.

Hun var hjemme i tre uger her til jul, og nu kunne jeg skrive en hel børnebog, for der er sket så mange ting på de i alt fem uger, vi har tilbragt sammen, men summa summarum: hun er officielt stoppet på uddannelsen derovre og har booket en flybillet hjem til næste søndag. Vi har planer om at flytte sammen til sommer :)

Det er jo plottet til en film nu.
Tak, fordi I gad lytte til mig.


Tillykke!

Som den pessimist/realist jeg er, vil jeg inderligt gerne følge udviklingen, så opdater gerne, når hun om nogle måneder/år, whatever, giver dig skylden for at hendes liv ikke blev som hun havde planlagt, og du derfor er skyld i al ulykke der nogensinde har ramt hende :)

Men nyd det så længe det varer, livet er fedt :D


Will do! Tanken har strejfet mig, og om det bliver aktuelt på et tidspunkt, kan jeg ikke vide endnu. Men så tager jeg den til den tid.
Jeg har dog (hvis jeg selv skal sige det) været ekstremt god til at sige, at hun aldrig skulle komme hjem udelukkende for min skyld, og at hun skal tage mig ud af den ligning, men nu må vi se.

Og tak. Synes selv, det er fedt, og hvis det så ikke går, så går det ikke :)


Okay, havde ikke forventet du tog det på den måde :lol: Fedt du kan se hvad jeg mener. Tænkte om jeg måske havde været lidt for kynisk, men ja, okay så :D

Når det så er sagt, så er der ikke noget federe end at være forelsket og så skal man bare leve i nuet og nyde det. Who gives a fuck om i er sammen om 1,3,5 år, hvis i er glade nu? Måske bliver i gamle sammen, måske ikke, men det i har nu er jo guld, uanset hvor længe det varer :)
Monsieur Baguette.
 
Reputation point: 110
 
Indlæg: 582
Tilmeldt: 25. dec 2016, 01:42
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jmt skrev:
hamfrabrugsen skrev:
Asomugha skrev:Det faktum at du kan få dig selv til at skrive så lang en smøre om problemet, manifesterer hele symbolet på problemets ophav.


Ja (...)


Lad være med at lytte til Asomugha. Der er intet galt i at dele følelsesmæssige detaljer ift. en reel problemstilling, og det endte jo tilsyneladende så godt som det kunne.


Tak! Og jeg tager det ikke så tungt. Havde det af helvedes til, og det var nok rimelig plat, men jeg var også helt fortabt i pigen. Og netop - jeg kunne vist ikke være mere tilfreds med, hvordan det endte :D
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



santaklausen skrev:
hamfrabrugsen skrev:
santaklausen skrev:
hamfrabrugsen skrev:Jeg tænkte, jeg lige ville give en update:

Det hele var jo som sagt ren elendighed, og da jeg tog til New York var det egentlig for at afslutte det på en god måde.

Efter nogle få dage derovre gik op for mig, at jeg virkelig gerne ville hende. Hun var virkelig i tvivl i starten, og de første mange dage var decideret ubehagelige på grund af hendes humørsvingninger. Men det endte med at blive en vildt god tur, især den sidste uge, hvor vi boede hos hende. Det var helt anderledes end i sommers, men på en god måde.

Hun var hjemme i tre uger her til jul, og nu kunne jeg skrive en hel børnebog, for der er sket så mange ting på de i alt fem uger, vi har tilbragt sammen, men summa summarum: hun er officielt stoppet på uddannelsen derovre og har booket en flybillet hjem til næste søndag. Vi har planer om at flytte sammen til sommer :)

Det er jo plottet til en film nu.
Tak, fordi I gad lytte til mig.


Tillykke!

Som den pessimist/realist jeg er, vil jeg inderligt gerne følge udviklingen, så opdater gerne, når hun om nogle måneder/år, whatever, giver dig skylden for at hendes liv ikke blev som hun havde planlagt, og du derfor er skyld i al ulykke der nogensinde har ramt hende :)

Men nyd det så længe det varer, livet er fedt :D


Will do! Tanken har strejfet mig, og om det bliver aktuelt på et tidspunkt, kan jeg ikke vide endnu. Men så tager jeg den til den tid.
Jeg har dog (hvis jeg selv skal sige det) været ekstremt god til at sige, at hun aldrig skulle komme hjem udelukkende for min skyld, og at hun skal tage mig ud af den ligning, men nu må vi se.

Og tak. Synes selv, det er fedt, og hvis det så ikke går, så går det ikke :)


Okay, havde ikke forventet du tog det på den måde :lol: Fedt du kan se hvad jeg mener. Tænkte om jeg måske havde været lidt for kynisk, men ja, okay så :D

Når det så er sagt, så er der ikke noget federe end at være forelsket og så skal man bare leve i nuet og nyde det. Who gives a fuck om i er sammen om 1,3,5 år, hvis i er glade nu? Måske bliver i gamle sammen, måske ikke, men det i har nu er jo guld, uanset hvor længe det varer :)


Nej, du har fuldstændigt ret. Det kan godt være, det ender sådan - men lige nu er det heldigvis slet ikke nært ved at være aktuelt :D
Jeg er dog ikke blind for, at det måske kan ske, men jeg vil heller ikke tage sorgerne på forskud. Som du selv siger, så er det med at leve i nuet og nyde det, så det har jeg tænkt mig :D


Endnu engang, tusind tak for alle jeres råd og kommentarer. Det kan godt være, det virker tosset, men det har været rart med jeres opbakning :)
"Everybody wants to be a bodybuilder, but nobody wants to lift no heavy-ass weights."
- Ronnie Coleman, 8x Mr Olympia
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 4. nov 2015, 09:03
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 160.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Stort tillykke alligevel, herligt! :)

Har haft noget af den samme omgang med en pige fra England - did'nt work out, siden hun var muslim oveni hatten.. Så kan sagtens følge med i den oprindelige problemstilling, og elsker at høre når den slags historier ender "lykkeligt". Heldigvis fandt jeg da selv lykken kort efter i lille DK. :)

Man er vel hård udenpå.. Lige indtil man bliver slået i stykker og skal limes sammen igen :wink: mvh., beingofglass
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 882
Tilmeldt: 3. sep 2013, 21:17
Geografisk sted: Aalborg
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
- Squat: 235.00
- Dødløft: 280.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Næste

Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 56 gæster