Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65670 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049572 indlæg i 100421 emner
0 nye indlæg i dag
Bilsten skrev:Der er herfra tidl. studeret materiale ang. syre/basebalance hvor det indikeredes, at højere end essentielt proteinindtag skaber balancebehov af kroppen således, at kroppen nedbryder muskelvæv for at genvinde syre/basebalancen.
Herfra haves opmærksomhed på potentielt at kunne katagoriseres som newage pga. tale om syrebasebalance, men det er ikke alkaline, basisk kost som naturligt udlignes til ph neutralitet ifht. hvad kroppen kræver, der er i fokus, men istedet mere noget i stil med, at det ses i perspektiv af, at jo mere syre, jo mere base kræves for balance og jo mere base som kræves, jo mere væv nedbrydes for at kunne skabe denne base osv. (måske dette enddog er lidt skævt, el. enddog omvendt, men jeg har ikke rigtigt kunnet finde de link igen som jeg tidl. så omkr. det og som så troværdige og informativt lovende ud - jeg vil vedblive søge på emnet grundet interessant.
Selv haves også erfaring med, at mere pruttin ikke altid betyder større el. stærkere muskler, nogle gange synes man faktisk at blive blødere i udseende og mindre ... skarpt istand til at fokusere på løft mm.
Nogen bidrag med indsigtsfuldhed el. viden?
SandyFrink skrev:Bilsten skrev:Der er herfra tidl. studeret materiale ang. syre/basebalance hvor det indikeredes, at højere end essentielt proteinindtag skaber balancebehov af kroppen således, at kroppen nedbryder muskelvæv for at genvinde syre/basebalancen.
Herfra haves opmærksomhed på potentielt at kunne katagoriseres som newage pga. tale om syrebasebalance, men det er ikke alkaline, basisk kost som naturligt udlignes til ph neutralitet ifht. hvad kroppen kræver, der er i fokus, men istedet mere noget i stil med, at det ses i perspektiv af, at jo mere syre, jo mere base kræves for balance og jo mere base som kræves, jo mere væv nedbrydes for at kunne skabe denne base osv. (måske dette enddog er lidt skævt, el. enddog omvendt, men jeg har ikke rigtigt kunnet finde de link igen som jeg tidl. så omkr. det og som så troværdige og informativt lovende ud - jeg vil vedblive søge på emnet grundet interessant.
Selv haves også erfaring med, at mere pruttin ikke altid betyder større el. stærkere muskler, nogle gange synes man faktisk at blive blødere i udseende og mindre ... skarpt istand til at fokusere på løft mm.
Nogen bidrag med indsigtsfuldhed el. viden?
Hvor har du set det materiale? Kroppen neutraliserer skæv pH værdi med bikarbonat fra det intermediære stofskifte. Det er i hvert fald alt for enkelt at se på det som et regnestykket man tilføjer ting som er syrlige eller basiske, selvom man godt kan influere noget på det. Er fysiologien sund/funktionel og der er ikke metaboliske medikamenter/komplikationer eller traumer eller andre ekstreme situationer i spil er det svært at skubbe pH værdien for lav (eller høj) og ikke noget jeg ville bruge energi på.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster