Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1122
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1118

Følg bodybuilding.dk på

Hummer til forret (nytårsaften)

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Hej gutter og gutinder :)

Vi har valgt at spise hummer til forret nytårsaften. Vi har dog ikke den store erfaring med disse skaldyr.
Hvis I har en god opskrift på tilberedning af disse, samt tilbehør, er disse meget velkomne :)

På forhånd tak.


Mvh,
Ole_S
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 2113
Tilmeldt: 7. jan 2012, 01:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


Tak for dit indspark.
Vi bruger din vejledning til langtidsstegning! :dope:
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 2113
Tilmeldt: 7. jan 2012, 01:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1244
 
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hvordan ved man, at hummerne har fået nok?
Måske et dumt spørgsmål :)

Men jeg har som sagt INGEN erfaring med disse skaldyr :)
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 2113
Tilmeldt: 7. jan 2012, 01:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



A Menace To Chicken skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.


Min er sådan midt i mellem. Han langt fra rædselslagen, men han er heller ikke ligeglad. Så længe der er gardiner for, og han får sine godbidder og hundenarko, så skal det nok gå (:
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



A Menace To Chicken skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.


Ved ikke om dette kan bruges:

http://www.netdyredoktor.dk/hund/tema/d ... aften.aspx
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 2113
Tilmeldt: 7. jan 2012, 01:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nick9000 skrev:
A Menace To Chicken skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.


Min er sådan midt i mellem. Han langt fra rædselslagen, men han er heller ikke ligeglad. Så længe der er gardiner for, og han får sine godbidder og hundenarko, så skal det nok gå (:


Det lyder til at have med at gøre, det er jo ikke skidt.

:)
.. eat, drink, fornicate, defecate, dream, dance, die.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1244
 
Indlæg: 11519
Tilmeldt: 27. jan 2010, 01:10
Geografisk sted: The Perimeter
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Ole_S skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


Tak for dit indspark.
Vi bruger din vejledning til langtidsstegning! :dope:


Jeg har selv prøvet nick9000 langtidsstegning. Mit steg blev dog færdig noget før planlagt tid.
Jeg brugte dog varmluftsovn. Kan det være derfor?
Nick9000, er din opskrift med udgangspunkt i at bruge varmluft?
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 394
Tilmeldt: 18. apr 2012, 20:15
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



justsomebody skrev:
Ole_S skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


Tak for dit indspark.
Vi bruger din vejledning til langtidsstegning! :dope:


Jeg har selv prøvet nick9000 langtidsstegning. Mit steg blev dog færdig noget før planlagt tid.
Jeg brugte dog varmluftsovn. Kan det være derfor?
Nick9000, er din opskrift med udgangspunkt i at bruge varmluft?


Nick9000 langtidsstegning er hermed et begreb :mrgreen:

Det er helt sikkert fordi du har brugt varmluft. Men det heller ikke alle ovne der stemmer overens med den temperatur de er sat til, så man skal i alle tilfælde bruge et stegetermometer. Så kan man altid skrue op eller ned, alt efter hvor hurtigt stegen stiger i kernetemperatur.
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 4 gæster