Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 61349 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er montydk

Vores medlemmer har i alt skrevet 2047439 indlæg i 98669 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 305
Medlemmer: 4
Skjulte: 1
Gæster: 300

Følg bodybuilding.dk på

Hvilken artikel har du sidst læst?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

PittBull! skrev:Hvor er der plads til nuancer i det systematiske og massive jødeudryddelse som fandt sted i koncentrationslejrene? Omkring seks millioner jøder blev ofre for Holocaust. Hvordan kan i små vestlige forkælede snotunger snakke om plads til nuancer taget det i betragtning? Der var ingen rationale for den ekstreme racisme, som var et særligt træk ved nazismen.


Jeg hører hvad du siger, men jeg synes det er svært at kommentere på dit indlæg, da du blot i overskrifter forholder dig til mit indlæg.

Kan du evt. være mere konkret i din argumentation?

Er der f.eks. noget af det jeg skriver, som du mener er decideret usandt?
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 2444
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDen bog Blackmore refererer til først, er lidt unødvendig at læse ret meget i, når man indledningsvist kan læse dette om forfatteren (Man sparer sådan masser af tid ved bavl på skrift fra umoden, objektiv forfatterspire):

"Fest then embarked on his biography of Adolf Hitler, published in 1973. The first major biography of Hitler since that of Alan Bullock in 1952 and the first by a German writer, it appeared at a time when the younger generation of Germans was confronting the legacy of the Nazi period. It sparked controversy among German historians, because Fest, a political conservative, rejected the view, then dominant, that the causes of Hitler's rise to power had been largely economic. He instead believed that the Third Reich's rise to power was the result of millions of Germans turning a blind eye to Hitler or actively supporting him."

https://en.wikipedia.org/wiki/Joachim_Fest

Men det er rigtigt, at forkælede snotunger ofte er ude af stand til at se verden objektivt og dermed forholde sig til verden før de søger af oversvømmes i emotinelle følelser som en vrælende snotunge, fordi de er opfostret af substitensløse forældre på passiv forsørgelse. Deres indgangsvinkler er emotionelle, og de fordømmer derfor det, de ikke ved el. umiddelbart emotionelt kan lide fordi, bare fordi.... og fordi de ikke forstår/har lært hvordan at udvikle evne til at investere koncentration og tid for på fornuftig vis, at kunne forholde sig til x.
Sidst rettet af Bilsten 9. maj 2022, 19:57, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
Bilsten skrev: den virkelige baggrund for hvorfor, at nazisterne kunne få magten og folkets opbakning?


Der er jo rigtig mange grunde til hvorfor nazisterne kom til magten.

Det lader til at du er ude efter nogle nuancer der normalt ikke er en del af debatten når vi taler om nazisterne. I vores historiefortælling er ingen konflikt så sort-hvid som nazisterne og anden verdenskrig (og sikkert med god grund).

Refleksionen omkring hvorvidt der også er nuancer her, er dog helt på sin plads. Og ja, der er plads til nuancer.

En af årsager til Hitlers popularitet var hans modstand imod Versailles-traktaten. Så godt som alle historikere er i dag enige om, at den traktat var en helt fejlslagen afslutning på første verdenskrig og gav tyskerne et ønske om revanche. De fik en økonomisk-, geografisk- og militær straf der bevirkede at det reelt var umuligt for Tyskland igen at komme sig efter krigen. Desuden var den en stor ydmygelse.

En anden "nuance" er at antisemitismen var udbredt i hele Europa og ikke kun i Tyskland.

Desuden havde Tyskland ingen gode erfaringer med demokrati, de var blevet påtvunget demokratiet af sejrherrerne efter første verdenskrig, og derfor ikke noget de tillagde nogen nævneværdig betydning.

Det kan sikkert nævnes mange andre ting, men ovenstående er offentlig viden og noget du kan læse om ved at besøge et hvilket som helst bibliotek. Historien om anden verdenskrig er også blevet mere nuanceret med tiden, også vedrørende danskere der kæmpede i tysk tjeneste osv. (Flere danskere døde i kampen for tyskerne end mod tyskerne.)

Desuden fik nazistpartiet over 2% af stemmerne ved folketingsvalget i 1943, det samme gjorde partiet Dansk samling, der ligeledes havde sympati for nazisterne.


Uanset om det har været Trump, Obama, Hitler, Putin, Fogh, Mette F. osv., der har skabt forvridninger i balanacen vdr. styring og ledelse af samfund, så har det været kendetegnende, at når pengene har været der til at forsøde livet for de undersåtter, lederen leder, og kan uddele goder, gaver og penge til, så holder folk kæft og passer sig selv. Sådan har det mere el. mindre været altid, og enhver trussel mod denne gavebod, som også spec. danske soc.forsørgede på passiv forsørgelse, har del i og succes med at smadre Danmarks struktur via, kan derfor udvikle sig til en trussel mod lederen, hvorfor lederen vil gøre meget el. alt for at eliminere dette, med de midler det så tager og som vedkomne kan slippe afsted med at bruge, helst uden retsforfølgelse.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten skrev:Den bog Blackmore refererer til først, er lidt unødvendig at læse ret meget i, når man indledningsvist kan læse dette om forfatteren (Man sparer sådan masser af tid ved bavl på skrift fra umoden, objektiv forfatterspire):
.


Aah.. jeg elsker litteratur analyser fra folk der ikke selv har læst bogen. :D :D :D :D :D

Fests bog handler primært om personen Hitler om hans brug af retorik og hans politiske og personlige mål.

Fests skrivestil kan godt virke provokerende, men til gengæld var manden ret tæt på flere primærkilder, især Speer.

Hvis du vil have en mere klassisk Hitler biografi er både Toland og Kershaws bøger fremragende.

Men at anbefale bøger til dig er nok lidt spildt info herfra. Hvorfor sætte sig detaljeret ind i et emne når Bilisten kan bruge google og sin eget sære verdenssyn til at forklare alt :D :D :D
Naturvidenskab er sjovt!

http://hufysik.blogspot.dk/
Brugeravatar

 
Reputation point: 235
 
Indlæg: 2620
Tilmeldt: 6. jan 2008, 16:31
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 137.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 195.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBlackmoore skrev:
Bilsten skrev:Den bog Blackmore refererer til først, er lidt unødvendig at læse ret meget i, når man indledningsvist kan læse dette om forfatteren (Man sparer sådan masser af tid ved bavl på skrift fra umoden, objektiv forfatterspire):
.


Aah.. jeg elsker litteratur analyser fra folk der ikke selv har læst bogen. :D :D :D :D :D

Fests bog handler primært om personen Hitler om hans brug af retorik og hans politiske og personlige mål.

Fests skrivestil kan godt virke provokerende, men til gengæld var manden ret tæt på flere primærkilder, især Speer.

Hvis du vil have en mere klassisk Hitler biografi er både Toland og Kershaws bøger fremragende.

Men at anbefale bøger til dig er nok lidt spildt info herfra. Hvorfor sætte sig detaljeret ind i et emne når Bilisten kan bruge google og sin eget sære verdenssyn til at forklare alt :D :D :D

".... It sparked controversy among German historians, because Fest, a political conservative, rejected the view, then dominant, that the causes of Hitler's rise to power had been largely economic. He instead believed that the Third Reich's rise to power was the result of millions of Germans turning a blind eye to Hitler or actively supporting him."

Politik er da i høj grad afhængig af økonomi og at ignorere dette, er da at sætte sine perspektiver vdr. politisk betragtning i klasse med pixibogsfortællinger, måske rettet mod det voksne segment, der også er forfaldig... til at fortabes i emotionelle følelser og egoistiske præferencer, der kan overskygge den objektivt observerbare virkelighed.

Interessant er det også, at man, hvis mit perspektiv er mere relevant og objektivt betragtende altingheden bedre end dit, søger, når man hedder Blackmore, at afvige forholdelse til virkeligheden, for at nedgøre mit perspektiv, dvs. du vil fravige optimal forholdelse til altingheden, virkeligheden, for at kunne fremture med din tilgang, hvis mindre relevant end min?
Det må sku da være estremistisk, egoistisk....selvmord?!

Det er interessant, at demokratisk valgte politikere (i vesten) ofte betragtes som omfavnende politiske modstandere, men vil dette også være aktuelt, hvis der virkelig var meget knappe resourcer i samfundet og mad var en mangelvare samtidig med, det er koldt om vinteren? Jeg tror faktisk, der er stor forskel på at sammenligne demokratier i meget varme lande og så i de virkeligt kolde områder, spec. efter man har opnået en vis levestandard, har lært det søde liv at kende som vi kender idag og afveget så meget fra den evolutionært udviklede evne til at kunne forholde sig til kulde; Hvor langt ville man acceptere omfavnelse af irakkere osv. hvis man selv har meget få midler til at varme sin bolig op og få mad på bordet, når man i mange generationer idag har afveget fra at ville finde sig i ganske små boliger med sparsom opvarmning? Hvor meget er man villig til at gå tilbage i levestandard for at forsyne folk fra andre lande med goder, alene fordi, disse mennesker har slidt 2 par sko op ved at gå op gennem Europa for at nå til DK? Blot for at sætte det i perspektiv til DK. I Tyskland var befolkningen jo også økonomisk presset mellem første og 2. verdenskrig....

Det ang. snotunger var altså ikke rettet mod din kommentar, kære Blackmore.... men jeg flettede det blot ind for at kommentere på det andet, der var skrevet ang. snotunger af en anden bruger på sitet.
Men Blackmore, hvordan kan du forsvare at investere tid til at læse det store værk af ham der Fests, når det som skrives om ham, er så altafførende for hans vinkler og perspektiver? Har du fundet kilden til evig ungdom og har uanede mængder af tid til læsning af alt? Er du slet ikke kildekritisk, altså udover over for mig, fordi du ikke kan lide mig og mine tilgange fordi.... bare fordi, el. er der enddog rationale for din antipati mod mine tilgange til betragtning af altingheden...;)?
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDen her tråd er gået full retard. Der findes masser af historiske værker, der med kilder objektivt dokumenterer meget af det, der skete både før, under og efter 2. Verdenskrig.
 
Reputation point: 85
 
Indlæg: 399
Tilmeldt: 21. feb 2013, 18:49
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanbazinga skrev:Den her tråd er gået full retard.


Same old, same old.
BRN skrev:Du er en rottweiler af styrke, chihuahua af sind.
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 1238
Tilmeldt: 11. aug 2011, 12:46
Geografisk sted: Ringkøbing
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 3.00
- Squat: 1.00
- Dødløft: 2.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan... enig, tråden hedder artikler sidst læst, ikke perspektiver på fordrejelser. Tak for hjælpen med at holde snuden i sportet.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanbazinga skrev:Den her tråd er gået full retard. Der findes masser af historiske værker, der med kilder objektivt dokumenterer meget af det, der skete både før, under og efter 2. Verdenskrig.


Er der overhovedet et emne der er skevet flere værker om.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2274
 
Indlæg: 7365
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDaniel$an skrev:
bazinga skrev:Den her tråd er gået full retard.


Same old, same old.


Det kan godt være denne tråd er kommet til at handle om noget andet end den var tiltænkt, men der er så lidt aktivitet på siden, at hvis folk mener bare et eller andet, så skriv det. Til helvede med om det er uden for kontekst, bare skriv det!
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 2444
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPittBull! skrev:Hvor er der plads til nuancer i det systematiske og massive jødeudryddelse som fandt sted i koncentrationslejrene? Omkring seks millioner jøder blev ofre for Holocaust. Hvordan kan i små vestlige forkælede snotunger snakke om plads til nuancer taget det i betragtning? Der var ingen rationale for den ekstreme racisme, som var et særligt træk ved nazismen.

I 1989 måtte de krybe til korset og korrigere det officielle tal vedr Auschwitz, og det er Auschwitz alene. Fra 4.1 til 1.5, en mindre regnefejl på 2.5 mill og det magiske tal 6 lever stadig i bedste velgående, se det er propaganda og folk undrer sig ikke det mindste selvom tallene er korrekte. Men dem der ejer medierne fortæller også hvad folk skal tro på. Husk at der var ikke kun var jøder i arbejdslejrene, men alle slags, brugt som fængsel også. Intet dokumenteret obduktions bevis på bare 1 eneste offer med Zyklon B i kroppen heller.

Hvad jeg har skrevet er ren fakta som ikke kan stilles spørgsmål ved, kan bakkes op med valide beviser hvis man ikke tror på mig.

Holocaust er den eneste begivenhed i verden man ikke må stille spørgsmål ved. Gør man, så ender man i spjældet i minimum 17 lande og der er love om det i 41 lande. Der døde cirka 100 mill under ww2 og det eneste vi konstant hører om er de evige ofre med deres løgnagtige tal 6. Så man må ikke stille spørgsmål ved deres sandhed, de kunne jo ikke finde på at lyve vel...

Slutter den bare her.
Believe To Achive
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 117
Tilmeldt: 22. sep 2018, 19:35
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplantaler skrev:
Bilsten skrev: den virkelige baggrund for hvorfor, at nazisterne kunne få magten og folkets opbakning?


Der er jo rigtig mange grunde til hvorfor nazisterne kom til magten.

Det lader til at du er ude efter nogle nuancer der normalt ikke er en del af debatten når vi taler om nazisterne. I vores historiefortælling er ingen konflikt så sort-hvid som nazisterne og anden verdenskrig (og sikkert med god grund).

Refleksionen omkring hvorvidt der også er nuancer her, er dog helt på sin plads. Og ja, der er plads til nuancer.

En af årsager til Hitlers popularitet var hans modstand imod Versailles-traktaten. Så godt som alle historikere er i dag enige om, at den traktat var en helt fejlslagen afslutning på første verdenskrig og gav tyskerne et ønske om revanche. De fik en økonomisk-, geografisk- og militær straf der bevirkede at det reelt var umuligt for Tyskland igen at komme sig efter krigen. Desuden var den en stor ydmygelse.

En anden "nuance" er at antisemitismen var udbredt i hele Europa og ikke kun i Tyskland.

Desuden havde Tyskland ingen gode erfaringer med demokrati, de var blevet påtvunget demokratiet af sejrherrerne efter første verdenskrig, og derfor ikke noget de tillagde nogen nævneværdig betydning.

Det kan sikkert nævnes mange andre ting, men ovenstående er offentlig viden og noget du kan læse om ved at besøge et hvilket som helst bibliotek. Historien om anden verdenskrig er også blevet mere nuanceret med tiden, også vedrørende danskere der kæmpede i tysk tjeneste osv. (Flere danskere døde i kampen for tyskerne end mod tyskerne.)

Desuden fik nazistpartiet over 2% af stemmerne ved folketingsvalget i 1943, det samme gjorde partiet Dansk samling, der ligeledes havde sympati for nazisterne.

Jøderne smadrede Tyskland efter ww1. Finansielt/medier/perversion/sult etc, de gjorde alt for at ødelægge tyskerne, som lykkes. Samt indførte Central Bank som sjovt nok er jøde ejet som Danmarks Nationalbank, meget nationalt ja. Rotchschilds.

På 3 år fik Hitler sat 6-7 millioner folk i arbejde og gjorde Tyskland til verdens rigeste nation i løbet af 6 år. Lavede deres egen valuta.

Hitlers eneste fejl var at han sparkede bankerne ud, Rotchschilds. Folket elskede ham fordi han gav dem deres værdighed, stolthed og livet tilbage. De elskede ham, med god grund. Men det er fx viden som offentligheden ikke får at vide, eller i skolerne, for billedet af Hitler skal altid dæmoniseres på det groveste selvom der sjældent er hold i det. De var et frit folk i 12 år.
Believe To Achive
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 117
Tilmeldt: 22. sep 2018, 19:35
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanUndertaker! skrev:


Holy.. god bedring.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 398
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanM0rten skrev:
Undertaker! skrev:


Holy.. god bedring.


INGEN NAZISME, EJ HELLER NY, DER. DU TAGER FEJL.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2274
 
Indlæg: 7365
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSandyFrink skrev:INGEN NAZISME, EJ HELLER NY, DER. DU TAGER FEJL.


Mangler du ikke to mora i dette ellers udemærkede Haiku?
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 398
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanAs I was going to St. Ives,
I met a Nazi with seven wives.
Every wife had seven sacks,
every sack had seven cats,
every cat had seven kitts.
Kitts, cats, sacks, wives,
how many Nazis were going to St. Ives?
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2274
 
Indlæg: 7365
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet ved jeg sgu ikke. Og Bruce Willis er syg. Hans mor har lige ringet. Jeg tror vi må få fat på Niels og Sune for at løse den gåde.
 
Reputation point: 50
 
Indlæg: 398
Tilmeldt: 25. nov 2019, 17:07
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanhttps://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund ... ud/9251252

Samtidig er der 27 produkter, der indeholder Withania somnifera (Ashwaganda), som kan give skade på skjoldbruskkirtlen.


At tribulus terrestris kan give leverskader ved høje doser, og at DMAA formentlig er halvfarligt, er ikke noget nyt. Men at ashwagandha skulle give skader på skjoldbugskirtlen, har jeg simpelthen aldrig hørt om. Jeg kan ikke engang finde noget om det, når jeg søger direkte efter det.
Brugeravatar
 
Reputation point: 495
 
Indlæg: 4441
Tilmeldt: 7. okt 2006, 13:55
Geografisk sted: Vejle
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanhttps://www.google.com/search?q=thyroid ... nt=gws-wiz

Aswaghanda er pragtfuld at føle virknignen af, men kan vist stresse leveren, dog tilsyneladende blot forbigående og vil derfor rettes op ved neddrosling el. stop af stoffet. Lever og nyrer påvirkes vel også af kraftig træning??? så måske det ikke er så farligt med den slags stress for den, aswaghanda el. træning?
Er kanelbark af cassiakanel i høje doser måske påvirkende leveren lidt på samme måde , altså i relation til ikke kronisk beskadigelse af leveren?
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanBilsten skrev:Aswaghanda er pragtfuld at føle virknignen af


Hvordan føles det da?
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 2444
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanI 1989 måtte de krybe til korset og korrigere det officielle tal vedr Auschwitz, og det er Auschwitz alene. Fra 4.1 til 1.5, en mindre regnefejl på 2.5 mill og det magiske tal 6 lever stadig i bedste velgående


Hvor har du dine informationer fra?

Holocaust er den eneste begivenhed i verden man ikke må stille spørgsmål ved. Gør man, så ender man i spjældet i minimum 17 lande og der er love om det i 41 lande.


Jeg er enig i at man ikke bør forbyde meninger.

På 3 år fik Hitler sat 6-7 millioner folk i arbejde og gjorde Tyskland til verdens rigeste nation i løbet af 6 år. Lavede deres egen valuta.


Det var jo ikke fordi Hitler gjorde noget der var særlig samfundsøkonomisk genialt, tværtimod. Tyskland lånte alle de penge de kunne i udlandet og satte fok i arbejde. Det giver nogle gevinster her og nu, men efterlader landet med en høj gæld der skal betales tilbage plus renter.


P.s.: Jeg synes det er fint at du er kritisk overfor den traditionelle fortælling. Men hvis man ukritisk tager imod alt der går imod den traditionelle fortælling, er man ukritisk kritisk. Det er heller ikke godt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 2444
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHvis man endelig vil forsvare nazismen, bør det ikke være ud fra et forsøg på at bagatellisere Holocaust.

Et mere relevant forsvar kunne være, at det demokrati vi hylder i hele Vesten, uden undtagelse fører rigtig meget indvandring med sig. I Danmark har mere end hver 5. nyfødte indvandrerbaggrund. Hvor stor en del af befolkningen vil det være om 20 år, 50 år osv.

Nok giver de vestlige demokratier en frihed og levestandard som er enestående, men på længere sigt vil den oprindelige befolkningen måske lide. Vil den humanisme vi udviser ved at huse folk fra resten af verden, få fatale konsekvenser for den oprindelig befolkning på længere sigt?
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 2444
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
Bilsten skrev:Aswaghanda er pragtfuld at føle virknignen af


Hvordan føles det da?


Kort svar er pragtfuldt, en slow, mellow feeling som bare skaber ro og fred uden døsighed men alligevel ro som i døsighed med altså uden træthedsfølelsen, dvs. man kan sådan værdsætte døsigheden virkeligt.
Det er lidt ala calmness, og calmness er kendetegnende for fhv. god testosteronprod. el. det kan det være. Og netop aswhaghanda stimulerer testprod. efter sigende.
Jeg begyndte først at tage det noget efter min infamøse video, men jeg tog også massive doser af gurkemeje, der nedregulerer testprod.
Senere købte jeg 20 kg. kreatin, + 10 kg. mucuria puriens som indeholder l-dopa, 10 kg. aswhagnahda plus masser bøtter af piller med koncentrat fra bedste mærke, natures own, altså det mærke der har fået deres produkt verificeret af consumerlabs som indeholdende mest koncentrat. 10 kg. ingefær, 20 kg kakao raw, osv. alle elementer der kan øge tets prod. men jeg tror alligevel, det mindst ligeså meget afhænger af træning, øgelse af test, for den der oplevelse man erfarer efterfølgende træning, hvor test også skal være stimuleret meget, minder rigtig meget om den oplevelse man har efter at indtage aswhaghanda, også mere end indtagelse af de andre nævnte produkter i stor stil; Man føler sig calm like fuck og bare tilfreds, men måske man ikke skal lade sig zippe ind i dette og istedet "putte" effekten og følelsen at work vs. blot at kicke tilbage og nyde det? Investere oplevelsen vs. indulge i pleasantness?

https://www.google.com/search?q=what+do ... e&ie=UTF-8

testosteron virker calmingly:

"Yes; high testosterone men tend to have a calm, composed confidence.

Low testosterone men tend to be nervous and aggressive (yes, you read it right).

Low testosterone level men can't swallow this truth and will downvote this answer :)"

https://www.quora.com/Do-high-levels-of ... nce-in-men
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHvis man kan klar smagen af rå løg uden at skylle efter med mælk, tilsætte sukker osv., kan man formodentlig opnå god effekt:

"Studies even say that onions can lead to a 300-percent testosterone level increase in rats. But do they work for humans? Here at Legalsteroids.com, we give you everything you need to answer the question: can onions increase testosterone levels?"

"Even the rats in the studies didn’t drink raw onion juice – rather, they had 200cc’s of it injected directly into their stomachs."

Damn... det er sgu meget for en lille rotte!

https://legalsteroids.com/blogs/blog/ca ... one-levels

Selv er jeg begyndt at spise rå løg og rå hvidløg til maden; 1 hel rå løg og ca 5 fed hvidløg til 1 måltid mad, sammen med senep og olvienolie og blue cheese giver det sgu lidt gourmetaroma til min makrel i tomat på dåsesuppe.

Nå ja sgu, legale steroider siger siden noget om , ser jeg nu... men jeg stoler ikke en skid på deres claims so venligst læs blot artiklen, som er en ud af mange ang. rå løgs effekt på løgene.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHam her må sgu ha haft det mærkeligt....

https://www.bbc.com/news/world-us-canad ... his%20lung.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplantaler skrev:
I 1989 måtte de krybe til korset og korrigere det officielle tal vedr Auschwitz, og det er Auschwitz alene. Fra 4.1 til 1.5, en mindre regnefejl på 2.5 mill og det magiske tal 6 lever stadig i bedste velgående


Hvor har du dine informationer fra?

Holocaust er den eneste begivenhed i verden man ikke må stille spørgsmål ved. Gør man, så ender man i spjældet i minimum 17 lande og der er love om det i 41 lande.


Jeg er enig i at man ikke bør forbyde meninger.

På 3 år fik Hitler sat 6-7 millioner folk i arbejde og gjorde Tyskland til verdens rigeste nation i løbet af 6 år. Lavede deres egen valuta.


Det var jo ikke fordi Hitler gjorde noget der var særlig samfundsøkonomisk genialt, tværtimod. Tyskland lånte alle de penge de kunne i udlandet og satte fok i arbejde. Det giver nogle gevinster her og nu, men efterlader landet med en høj gæld der skal betales tilbage plus renter.


P.s.: Jeg synes det er fint at du er kritisk overfor den traditionelle fortælling. Men hvis man ukritisk tager imod alt der går imod den traditionelle fortælling, er man ukritisk kritisk. Det er heller ikke godt.

Her, dødstal. https://external-preview.redd.it/KckFKz ... 045433869c

Nu har jeg set og læst alt om det såkaldte Holocaust gennem næsten hver dag de sidste 5 år. Det vil sige den anden side af historien. Har selv været møllen igennem med indoktrinering af det sædvanlige BS i skolerne og medierne, og troet på det. Men som man siger, så er der altid 2 sider af en historie.

Edit: Denne side som mange andre Revisionister debunker Holocaust. https://thesixmillionfactorfiction.blogspot.com

Til dem dem der skriger nynazisme, F you. Slå jeres kognitiv dissonans fra.
Believe To Achive
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 117
Tilmeldt: 22. sep 2018, 19:35
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSad og læste lidt i et illustreret videnskab og faldt over en artikel om A og B mennesker. De citerer et tyrkisk studie, hvor man forsøgte at afdække om der rent faktisk findes A og B mennesker, eller om det er en myte. De kom frem til at det er reelt nok, men der findes en række typer, som ikke passer ind i det traditionelle billede af A og B. Mon ikke se fleste passer primært ind i én af kategorierne, men har dage, hvor de også kan se sig selv i andre typer.
Billede
Brugeravatar

 
Reputation point: 1125
 
Indlæg: 7255
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplanMussetrussen skrev:Sad og læste lidt i et illustreret videnskab og faldt over en artikel om A og B mennesker. De citerer et tyrkisk studie, hvor man forsøgte at afdække om der rent faktisk findes A og B mennesker, eller om det er en myte. De kom frem til at det er reelt nok, men der findes en række typer, som ikke passer ind i det traditionelle billede af A og B. Mon ikke se fleste passer primært ind i én af kategorierne, men har dage, hvor de også kan se sig selv i andre typer.


Tak for det. Figuren er jeg faktisk meget glad for.
Brugeravatar
 
Reputation point: 240
 
Indlæg: 2444
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanUanset Benjamin Franklinian visdom så er det naturligt at en del afviger.

Det går ikke at alle mennesker i en stamme sover på samme tid.

Nogen skal være på når andre ikke er.

Ligesom der skal tykke og tynde, høje og lave, hurtige og langsomme, stærke og svage, dumme og kloge.

Lige sidste opdeling synes naturen at have ramt skævt.
You can put 10 pounds of muscle a year on, so when I'm 50 I'll weigh 500 pounds. I'll be the freak of the week.

http://www.supertraining.dk.
http://www.instagram.com/simonsupertrainer
Brugeravatar
 
Reputation point: 2274
 
Indlæg: 7365
Tilmeldt: 10. jan 2009, 15:25
Geografisk sted: Island of Simonia
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 82.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanNaturen har ikke selekteret for dumhed. Den har selekteret for den kognitive funktion og her er ”dumhed” blot mangel på denne udvikling. Selvom dumhed ikke er det rette ord at bruge, hvis vi skal være helt tekniske.
Brugeravatar
 
Reputation point: 170
 
Indlæg: 616
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 16 gæster