Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65570 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1611
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1608

Følg bodybuilding.dk på

Hvordan finder i energi?

Udskriv emne


Alt om konditionstræning

Tilbage til Konditionstræning





Hej alle.

Jeg har et mål om at smide de sidste 20kg jeg ca mangler for at være normal vægtig. Startede fra 117 og er nede på 105-106kg nu men er så gået i stå og ønsker at komme igang igen.

Sagen er så at lige fortiden er jeg i praktik. Jeg arbejder som social og sundhedshjælper og er i hjemmeplejen fortiden. Dvs jeg cykler konstant hver dag og cykler også ud af byen til borgere. Cykler nok minimum 20km ialt blandet imellem besøg af borgere. Når jeg så endelig kommer hjem så er jeg helt færdig fordi jeg stortset kun cykler i lortevejr fortiden og der er ikke andet end modvind og stress på jobbet så er helt udkørt når jeg kommer hjem.

Tænker så lidt at hvis mit arbejde gør mig så smadret når jeg kommer hjem, skal jeg så kun fokusere på kosten? Hvis jeg ingen energi har når jeg kommer hjem, så kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle tvinge mig selv til at tage op og træne halvt frem for 100%

Vejer 106kg og er 187cm høj, så mit energibehov er ca. 2800-3000kcal og spiser ca 2000kcal om dagen.
Tænker lidt at jeg får den motion jeg dagligt skal have igennem mit arbejde er nok i sig selv?. Det er ikke sådan noget stille cykling.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 89
Tilmeldt: 15. sep 2014, 13:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hvis dit mål kun er at tabe dig, så kan det jo gøre ligemeget med træning udover det motion du laver ved at cykle. Cardio er noget du smider ind i en diæt, når du ikke længere vil gå på kompromis med din diæt :)
Lev, kæmp og opnå kun det som du vil for dig SELV inderst inde! Lad dig ikke ændre af selv-paranoia eller folks meninger -- Du er elsket for den du er.

Brugeravatar
 
Reputation point: 62
 
Indlæg: 1418
Tilmeldt: 14. jul 2009, 13:04
Geografisk sted: Fyn
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 233123.00
- Squat: 20.00
- Dødløft: 313133.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



JeppN skrev:Hvis dit mål kun er at tabe dig, så kan det jo gøre ligemeget med træning udover det motion du laver ved at cykle. Cardio er noget du smider ind i en diæt, når du ikke længere vil gå på kompromis med din diæt :)


Ahh okay :)
Man kan godt sige at mit vægttab er et delmål. Planen var at jeg ville tabe mig først og derefter gå igang med BB, men overvejede også at begynde at svømme efter arbejde da jeg har svømmet på konkurrencehold da jeg var yngre. Ihvertfald så er mit delmål at være normal vægtig og derefter tage en beslutning om hvor jeg vil hen med min krop :) Står lidt imellem et ønske at være stor vs normal og lean :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 89
Tilmeldt: 15. sep 2014, 13:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hvad med at morgentræne?
Du cutter lidt hårdt, det kan godt tage lidt af dit overskud, for mig er energien aldrig et problem når først jeg er kommet i gang i centeret, jeg sørger altid for at få noget brændstof indenbords før jeg går i gang. Problemet kan nogen gange være at komme afsted, men så skal jeg bare lade tankerne vandre tilbage til min tilstand dengang min krop bare fik lov at være i forfald.

Du skal lære at nyde din træning, for mig bliver det endnu mere vigtig at få trænet når resten er hverdagen er stresset, det er her jeg kan koble hovedet fra og lade kroppen arbejde, når kroppen så kommer hjem i godt brugt tilstand kan hovedet også slappe af.

Halv træning er også bedre end ingenting, meget bedre, du kommer nemlig afsted, så nap et slapper trænings pas, hvor du piller lidt sæt/øvelser af, eller tager noget vægt af og lægger fokus på at have perfekt teknik. En svømmetur i ny og næ kan også bruges, den er væsentligt sundere end bare at smide sig på sofaen.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 172
Tilmeldt: 25. mar 2014, 21:42
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg løber simpelthen en halv time hver dag... Jeg elsker det og deri ligger min energi!!

 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 8
Tilmeldt: 28. mar 2015, 22:46
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Det kunne være en løsning at have træningstøjet med på arbejde eller stående klar hjemme, så du ikke kommer ind og "køler af" (eller i dette vejr: varmer op :wink: ) og så derefter skal af sted. På den måde bliver træningen en del af din aktive dag, og sofaen kommer ikke til at gribe fat i dig inden du skal ned og træne.
Brugeravatar
 
Reputation point: 200
 
Indlæg: 1350
Tilmeldt: 22. nov 2013, 09:59
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



I perioder hvor det kan være svært at finde energi, specielt når du i allerede er aktiv og godt kan føle at du allerede yder en indsats, er der som jeg ser det to muligheder; enten nedprioriterer du træning totalt og fokuserer 100% på dit cut, eller også nedprioriterer du noget andet for at gøre plads til din træning, og ved at holde vanen og have styr på rutinen finder du "automatisk" energi til det.

Dit cut er dit primære mål. Din aktivitet på arbejdet går godt i hånd med dit mål, og din styrketræning er langt fra instrumental for at nå dit mål. Du vil være stærkere og have en flottere krop når du når dit mål, men da det lader til (ud fra din post) at du er forholdsvis utrænet og ikke i forvejen er inde i en rutine, er der ikke vanvittigt meget at opnå ved at gå i gang, specielt hvis motivationen ikke er til det. Så hellere gå all out på træning når du er færdig med at cutte, hvor du også vil have mere overskud, da du vil få mere at spise i løbet af dagen...
When in doubt, remove shirt, flex, repeat.
Brugeravatar
 
Reputation point: 130
 
Indlæg: 791
Tilmeldt: 28. apr 2012, 09:49
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg træner om morgenen for at undgå netop det der. Jeg ved at efter en lang dag på uni så er energien der ikke altid, men så får jeg dårlig samvittighed fordi jeg blev hjemme. Træn om morgenen, selvom det betyder at du skal stå op kl 6 for det. Jeg har selv 7km i skole. Jeg ser det som mild cardio. ikke nogen dum ting.
 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 1265
Tilmeldt: 13. aug 2011, 22:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Konditionstræning




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster