Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1152
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1148

Følg bodybuilding.dk på

Hvorfor taber jeg mig ikke på maven??

Udskriv emne


Hvordan smider man fedtet?

Tilbage til Vægt- & slanketips





Jeg er en kvinde på 23 år, som er tilfreds med alt på min krop. Min bagdel, mine ben og arme osv. Men ikke min mave. Jeg er æbleformet - dvs. at alt det usunde fedt sidder sig på min mave, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få det væk??? Jeg har prøvet alt muligt, men noget må jeg gøre forkert. Hver gang jeg prøver en slankekur, så smider jeg 2 cm om livet, og det er det. Mere sker der bare ikke, og når jeg så spiser normalt igen, så går der kun et par dage så er de 2 cm tilbage igen. Jeg ved at jeg kan tabe 5 cm om livet, og det er også det jeg vil!

Jeg er bare meget i tvivl om det fedt jeg har på maven, er noget der kan strammes op så det er væk, eller om jeg skal tabe mig først? Jeg prøver at leve så sundt som overhovedet muligt, og får nok proteiner osv. Jeg styrketræner 6 dage i ugen og løber 3 dage i ugen. Jeg har styrketrænet i lidt over en måned nu, og løbet i 14 dage, men der sker bare intet ved min mave - kun alle andre steder på kroppen O.o
Skal jeg lave interval træning? For jeg løber bare i normalt tempo. Eller kan det være kosten? Jeg er i tvivl om jeg spiser for lidt, med alt det træning jeg er begyndt på, for har hørt hvis man spiser for lidt så danner der sig fedtlag på maven?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: 19. feb 2015, 09:53
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Du kan ikke punktforbrænde fedt på bestemte steder på kroppen. Du kan ikke selv styre hvor du lagrer fedt. Det eneste du kan gøre for at mindske det fedt du har på maven, er, at blive ved med at tabe dig. På et tidspunkt vil fedtet også begynde at forsvinde fra maven. Du skal dog være klar over at det kan tage et stykke tid, og det muligvis er fedtet på alle andre steder på kroppen som vil blive forbrændt først.
Typen af motion har ikke betydning for hvor du taber dig på kroppen.
Spiser du meget under dit ligevægtsindtag vil dit vægttab muligvis gå i stå. Derfor er det vigtig at vide hvor mange kalorier du indtager. Udregn dit ligevægtsintag ved at bruge en af de mange beregnere som findes, og derefter tag en uge eller to hvor du spiser kalorier svarende til dit ligevægtsintag. Taber du dig er dit ligevægtsindtag en smule højere og tager du på er dit ligevægtsintag en smule lavere end hvad beregneren har regnet ud. Herefter kan du tilpasse din kost så du kommer til at ligge i et moderat underskud. Er du normalvægtig er det ikke fordelagtigt at have et stort underskud da du derfor også vil nedbryde dine muskler i højere grad.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 149
Tilmeldt: 9. jan 2012, 21:42
 
Træner her: Fitness World Aalborg
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Der er to måder

1) Tabe dig
2) Omstilling af kosten
Der Weg ist das Ziel

U mirin brah?

#TEAM HARDEN

BiggunzZ666 skrev:Hvis FW var et land, så var det Afghanistan.
Brugeravatar
 
Reputation point: 115
 
Indlæg: 971
Tilmeldt: 28. dec 2013, 19:15
Geografisk sted: Fuarkistan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 25.00
- Squat: 40.00
- Dødløft: 65.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Vægt- & slanketips




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster