Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 66075 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049688 indlæg i 100439 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1121
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1118

Følg bodybuilding.dk på

ʕʘ‿ʘʔ hydr hydr ʕʘ‿ʘʔ

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Så er det endelig løbesæson igen! Wuuuuhuuuuuuuu. Jeg har lige købt løbesko. De er glimrende at gå i. Min umiddelbare tanke er at jeg aldrig nogensinde skal løbe i dem, medmindre der er en reel trussel for min overlevelse. Nå, men forleden skulle jeg lige til at flippe ud på Junior. Jeg havde nemlig smit min mælk i fryseren således den ville være dejlig kold til træning. på disse 15-20min havde jeg naturligvis allerede fortrængt dette igen. Jeg spørger så Junior om han fucking har strålet min mælk? berøvet mig min post-WO shake? Han siger nej, hvortil jeg spørger igen og igen og forsikrer ham om at jeg havde en mælk før i dag. Han spørger så "har du ikke blot smidt den i fryseren". Ak jo. heheh. I forgårs arbejdede jeg på at børnetøjslager - eller lad os sige børnelager, det lyder bedre - i 10 timer. Kedeligt monotomt rutinearbejde, men god løn og jeg måtte tilmed lytte til musik og podcast. Jeg skulle så ned at træne PC efterfølgende. Det var lidt presset efter 10 timers arbejde med at løfte og sætte ting. Der blev trænet RP og GM, sidste med T5050. Så var bagkæden zapped. I går stod den på arme. STANDING DB CURLS alterneret med TELLE PRESS og INCLINE DB CURLS alterneret med ROPE PUSHDOWNS. Glimrende træning. Jeg er i øvrigt ved at leane lidt ud. Startvægten var 110-111 - tre ens, fuck yeeaaah. Vægten siger nu 108kg.
Jeg var til jobsamtale i sidste uge. Han spurgte så ind til mine 3 STÆRKE SIDER. Hold nu op hvor jeg hader dette spørgsmål. Ligesom jeg hader folk der skriver TAK PÅ FORHÅND. Nå, men jeg bullshittede så 3 stærke sider som passede til jobbet her. Samtalen skulle tage mellem 20-30min, hvor jeg kun brugte 15min. Der var 10-12 andre til samtale også og gæt hvem der fik jobbet?? Haha, det gjorde HUS. De andre må have været afsindig dårlige. Nu vil jeg drikke kaffe og læse lidt. Senere skal jeg hamre QUADS og så et smut til Aalborg.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 338
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDu er naturligvis en distræt og glemsom idiot, Hus. Hvilket job har du fået?
Once we let go of every thing, everything remains.
 
Reputation point: 93
 
Indlæg: 1962
Tilmeldt: 4. dec 2010, 16:55
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 142.50
- Squat: 215.00
- Dødløft: 262.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har vist tidligere lovet at bringe historien om hvordan Lillehus sked i bukserne på en ferie i Italien. Så det skal I da ikke snydes for. Lillehus er min kære broder, altså min biologiske bror, ikke en af mine træningsbrødre. Nå, men vi befandt os som sagt i Italien. Det var de unge og uoplyste dage, så vi var naturligvis stangbacardi - og desuden på vej hjem via stranden. Så fandeme om ikke idioterne på campingpladsen havde låst os ude. Så sad vi lidt der, hvorefter jeg tumlede med en af vores kammerater, som i øvrigt tabte sin pung som vi ikke fandt igen, hehe. Nå, men der var jo ingen vej rundt om. Vi måtte bestige og overkomme hegnet der holdte os ude. Jeg startede på fortrinlig vis, eller jeg kom i al fald over. Så var det Lillehus' tur. Her hænger han så med et ben på hver side og jeg tænker da lige at jeg må hjælpe ham lidt. Han havde dog ikke fortalt at hans andet ben hang fast på den modsatte side, så jeg begynder blot at trække i ham - og dette gradvist mere intensivt. Selv sagde han noget a la, at han ikke kunne sige noget fordi hans koncentration udelukkende var rettet mod ikke at skide i bukserne. Men I kan jo forestille jer hvordan hans mave og indvolde blev presset ned mod hegnet og de der fucking stolper der holder det. Nå, han sked så i bukserne, men kom da over. Så gik vi på toilet, hvor han smed underbukserne således jeg kunne se at han fucking havde skidt i bukserne som ~22 årig. Så lod vi underbukserne + lort ligge midt i det hele og gik hjem i seng. På en anden ferie, var nogle venner og bekendte ude at nøgenbade, og i den anledning ville jeg da lige gemme deres tøj. Det var egentligt også ganske morsomt... lige indtil en af pigerne ikke kunne finde sin guldhalskæde som hun havde arvet fra sin døde mor. Ups.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 338
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har i dag i praktik siddet og læst lidt i min gamle logbog. Det var sjovt.

ThomasNielsen skrev:
Jussefar skrev:
ThomasNielsen skrev:Har du seriøst hverken netbank eller dankort? Hvordan fanden lader det sig gøre? Så går du ned i en bank med dit hævekort og får en kvittering med hver gang du har hævet lidt? Noterer du så det hele i et lille Pingu bankhæfte?


Visa electron, baby! Eller hvad, KaBROler?

Du kan sove trygt, Pandaen kunne komme med insiderviden og fortælle at Mads er i besiddelse af et Mastercard Debit. Verden står derfor endnu, min ven.

Jeg har stadig selvsamme kort, jeg er rigtig glad for det. Jeg har dog fået netbank i mellemtiden.SP38370 skrev:
MadPanda skrev:
Assault skrev:
TornadoThomas skrev:
Assault skrev:Hvor er det du læser henne ?


Katouler går i 2.g på Århus Katedralskole

Det kommer bag på mig. Hvor gammel er Katouler? :)


Katouler er lige fyldt 19 :)


Troede også han var ældre end det. Kæft han har meget god fjams i vente så.

hahHAHA Assault dit fjols. Hus og jeg blev i dag enige om at du er ude i kulden fordi du deltager i sociale arrangementer på dit nye studie.

En lille træning fra backthen:
katouler skrev:C5W1D2 - LOWER/DEADLIFT

A) DEADLIFT:
Wendler 5/3/1 (Plan: 5x109kg, 5x125kg, +5x142kg)
5 x 110 kg
3 x 125 kg
11 x 142 kg

Det var sgu en ganske fin træning, back squatten og split squatten var overraskende nok ganske overkommelig i dag. Der var også massere af friends tilstede: Jøden, FrederikHus, SAUREN, RL, DjingsIt, Garik & Advokaten. Der blev snakket utrolig meget om RL's penisdagsform, det var også nærmest som om den voksede i takt med at vi pegede og snakkede om den. DjingsIt blev helt hypnotiseret af den. DjingsIt og RL vrøvlede også en masse om deres fælles studie, hvorfor jeg sagde at de brude gå op i noget andet end deres uddannelse. De gik med det samme i forsvarsposition og spurgte om jeg overhovedet gik på det studie? Og at jeg burde gå op i mit studie. Heldigvis er jeg jo voksen så det bestemmer jeg - næsten - helt selv.

Efter træning skulle jeg hjem og se VL, hvorfor jeg købte lidt ind på vejen. Bare det mest nødvendige: Kød, ørepropper og bland selv slik. Jeg blev desuden lidt skuffet over Liu Haos aka Winnie the pooh. Han er så sød at se på. Jeg ville ønske han var min ven.

Når men inden træning var jeg i skole et par timer for at rette og aflevere opgave, sikke en dejlig følelse. Stram-op-idioten var som sædvanlig utrolig træls. I morgen træner jeg upper/bænk omkring kl 11. Derudover skal i selvfølgelig have tak for interessen omkring min person, jf. jeres kommentarer her i loggen.

Lidt video for en gang skyld, den har kun tager små to timer at uploade - internet anno 2014 wow:

Stram-op-idioten hahaha kan i huske hende. Åhh gud.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJEG PLANLÆGGER DESUDEN AT FILME NOGET AF MIN TRÆNING I DAG. MÅSKE JEG SMIDER DET OP HER I LOGGEN?!?!
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg sidder pt. i praktik og mine erectors er helt fucked efter gårdagens bagkædetræning, så hvorfor ikke logge tænker jeg. Overfor for mig sidder min chef, desto mere jeg banker løs på tastaturet og skriver desto mere tror han givetvis jeg laver. Så lad os da endelige få det til at se ud som om jeg laver en masse. Når men hvor skal vi begynde, det er jo lang tid siden jeg sidst har logget. Mig og Hus er flyttet fra hinanden. Relationship ended. Bum. Ej der er no hard feelings. Hus kom ikke ind på sit studie i denne omgang, fordi han jo som bekendt er uduelig. Hus er flyttet sammen med en POWAHLIFTER og jeg er flyttet hjem til Hotel Mor. Den sidste tid har været noget stressende for undertegnede. Ved siden af at være startet i ULØNNET FULDTIDS PRAKTIK efter 3 måneders sommerferie, så har jeg altså også skulle flytte rengøre lejelighed, holde kæmpe familiefest i weekenden og hvad ved jeg. Frygteligt. Det er ikke megen caunter-strajk der er blevet spillet de sidste 14 dage, det agter jeg imidlertid at lave om op fra på onsdag. I weekenden skal den også have en skalle, hold kæft jeg skal spille! Apropos Skalle, så var SUAREN lige ved at ende i slåskamp med selvsamme idiot. SL-klubben tilknyttet vores center er ved at tage livet af centerets resterende medlemmer. Når det så er sagt så er det særligt en DUO, til tider en TRIO som særligt fylder utrolig meget. Puha. Når men i går aftes trænede jeg, den stod på PC og lidt Quads. Goodmornings, Db. Split squats og Leg curls. Grundet den frygtelige familiefest hele weekenden var jeg helt bombet og havde egentligt droppet træning, men DEDIKATIONEN VANDT. En okay træning blev det og særligt mine erectors er altså ristet nu. Trods det sene tidspunkt (~17:20-19:10) en søndag var der en håndfuld goodguys. Assault, FysikMorten og Joakim. Der blev snakket om lidt af hvert, f.eks. STX, Jagt, livet og om en idiot jeg tidligere har gået i klasse med som har haft et læserbrev i politikken. Vi burde allesammen begynde at logge frekvent igen, men der har vi jo prøvet og hvordan gik det? Ikke godt. Senere i dag skal jeg træne UPPER. Jeg håber der kommer friends, mandag er ikke en god træningsdag i vores gym og endnu værre så ved jeg at SUAREN allerede har trænet. Jeg må satse på Jusse. Sikke meget katouler lavet har min chef nu tænkt i en rum tid. GOD ARBEJDE, MAND!
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanNår tid til en lille logning. Ja, det kan i fanme tro. Allerede igen? JAAAAAA. Snart skal jeg træne, faktisk tager jeg fra mit praktiksted om kun 30 minutter, det burde lige præcis være nok til at presse en lille hyggelogning ind. I går var jeg nede og spise med MadPanda og dennes kæreste. Hvem skulle ha troet at Panda var blevet ægte kærester med en GURL, hva? De er nu søde nok, begge to. De har fået en hund som om nogen var endnu sødere. Jeg har sagt jeg gerne vil passe den hvis de har brugt for lidt aflastning. Den skal dog lige stoppe med at pisse overalt først. I dag skal jeg træne, jeg var sådan frygteligt i tvivl om jeg magtede lige netop det af flere årsager 1) mine erectors har sgu været lidt ristet på det sidste 2) jeg vil gerne spille en del caunter-strajke i dag, men har ikke tid hvis jeg skal træne 3) SL-klubben har fælles træning i dag. Men DEDIKERET som jeg er har jeg altså valgt at træne alligevel. Min ven SUAREN kommer, så helt skidt kan det vil ikke blive. Jeg skal bøje ben, noget som det faktisk går okay med for tiden, det føles i hvert fald godt. Jeg har jo fået ekstra hæl på mine VL-sutter, hvilket har gjort godt for mine squats. Noget det imidlertid ikke har godt noget godt for er mine Split Squats, men det er måske bare et spørgsmål om tilvending. Bulgarians er okay. Jeg har desuden haft en del lysken problemer efter Bulgarians i sidste blok, men ved i hvad? DET ER FUCKING GÅET I SIG SELV IGEN. Så var det sgu godt jeg ikke stoppede min træning eller brugte mine hårdt tjente penge på idiotisk behandling. Efter træning vil jeg konsumere PULLED PORK SANDWICH, OHH MAMMA. Jeg har siddet og læst en hel del af MadPanda gamle log og lavet en samling sjove citater som jeg ynder at offentliggøre i morgen. I morgen skal jeg træne UPPER, noget som det også går ganske fint med for tiden. Forleden lavede jeg ~25 reps fordelt på 5 sæt i FLAT DB PRESS med NEUTRAL greb i bunden og 3 SEKUNDER EXCENTRISK. Wauw. Jeg var stærk engang, jeg husker tydeligt en træning hvor David og DjingsIt blev og overværede mig presse 5 x 46 kg DB PRESS. Det var den gang i dag er tiden en anden. Det er desuden sjovt hvordan min hjerne selektere hvad den skal huske. De mest ligegyldige ting kan jeg huske som var det sket for 5 minutter siden, alverdens vigtige informationer kan jeg imidlertid ikke huske kort efter jeg har fået dem fortalt. Vi (Hus og undetegnede) var også til flyttesyn i går i vores nu tidligere hjem. ALT VAR PERFEKT SAGDE OBERSTEN. Hvornår mon egentligt Hus logger igen? Jeg kan jo ikke længere følge med i hans liv på samme måde som før.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI går havde jeg fucking glemt at proppe Whey i min shake LUL. Så efter træning fik jeg en shake med kreatin og leucin. Og en BANAN. Altid bananer. Der var desuden godt med venner tilstede i går. Jeg selv var dirigent og rykkede rundt på tropperne således at der var plads til alle på platformene. Suaren kørte mellem mig, han har taget sig lidt sammen i forhold til squatten hvilket glæder mig. Jeg selv lavede også en OK squatserie, jeg lavede blandt andet 2 x 4 x 110 kg med fire sekunder ecc. Det var OK. Jeg er stadig slap. De føltes dog gode. Derudover var der friends, og ikke for mange tosser. Faktisk var det en rigtig hyggelig træning. Efter træning blev jeg dog GENNEMBLØDT da det regnede helt forfærdelig meget. Det er formentlig derfor jeg har lidt ondt i halsen i dag :kedafdetansigt: I dag skal jeg træner UPPER yeeah. Måske friend Jussefar og Underarmen kommer? Det er desuden mig en gåde hvordan jeg stadig kan finde på at forsøge at sove videre når jeg vågner om natten og skal tisse. DET ENDER ALDRIG GODT. Derudover var jeg ved at pisse udover det hele, vel at mærke efter at have ventet på at min mor blev fucking færdig med at børste tænder.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFucking wall of text. Formatering, din uduelige idiot.
 
Reputation point: 100
 
Indlæg: 1625
Tilmeldt: 31. jul 2008, 17:27
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTroede også han var ældre end det. Kæft han har meget god fjams i vente så.
hahHAHA Assault dit fjols. Hus og jeg blev i dag enige om at du er ude i kulden fordi du deltager i sociale arrangementer på dit nye studie.


HAHAHAH. Det var sgu før jeg vidste hvor uduelig du. Det er altid en god idé at få nye bekendte, man ved aldrig hvornår man får bruger for dem. Skal jo have nogle til, at tage noter for mig når jeg ikke møder på skolen.

 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 4017
Tilmeldt: 16. nov 2011, 23:34
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 107.50
- Squat: 145.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJussefar skrev:Fucking wall of text. Formatering, din uduelige idiot.

Jusse med henvisning til følgende citat synes jeg du skal holde din fucking kæft.

Jussefar skrev:Derudover kan jeg berette, at jeg sparede tid i dag. Jeg lavede nemlig pølser samtidig med, at jeg klippede negle. Desværre er mine lår vist blevet så store, at jeg ikke kan få alle neglene direkte ned i tønden bare uden videre. Der skulle fokuseres på at få negleresterne derned.


Assault skrev:HAHAHAH. Det var sgu før jeg vidste hvor uduelig du. Det er altid en god idé at få nye bekendte, man ved aldrig hvornår man får bruger for dem. Skal jo have nogle til, at tage noter for mig når jeg ikke møder på skolen.

Hus har vist indset at han aldrig får en rigtig uddannelse. Forleden snakkede han om at starte på klovne-akademiet, i den forbindelse ville han gerne have alle mine 12-tals noter. LUL.

Du skal fucking møde op og følge med i skolen, ASSAULT. Alternativt kunne jeg komme til at meddele din far at du er en slacker, jeg har både hans e-mail og mobilnummer.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankatouler skrev:
Jussefar skrev:Fucking wall of text. Formatering, din uduelige idiot.

Jusse med henvisning til følgende citat synes jeg du skal holde din fucking kæft.

Jussefar skrev:Derudover kan jeg berette, at jeg sparede tid i dag. Jeg lavede nemlig pølser samtidig med, at jeg klippede negle. Desværre er mine lår vist blevet så store, at jeg ikke kan få alle neglene direkte ned i tønden bare uden videre. Der skulle fokuseres på at få negleresterne derned.


Assault skrev:HAHAHAH. Det var sgu før jeg vidste hvor uduelig du. Det er altid en god idé at få nye bekendte, man ved aldrig hvornår man får bruger for dem. Skal jo have nogle til, at tage noter for mig når jeg ikke møder på skolen.

Hus har vist indset at han aldrig får en rigtig uddannelse. Forleden snakkede han om at starte på klovne-akademiet, i den forbindelse ville han gerne have alle mine 12-tals noter. LUL.

Du skal fucking møde op og følge med i skolen, ASSAULT. Alternativt kunne jeg komme til at meddele din far at du er en slacker, jeg har både hans e-mail og mobilnummer.


Haha. HUSET bliver aldrig til noget, det har jeg forudset for længe siden. Han har måske en fremtid som plastikkirurg, så har han hvert fald en mulighed for, at røre ved store batterier.

HAHA. Han tror jeg er en stræber, så du holder bare din kæft Katouler.

 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 4017
Tilmeldt: 16. nov 2011, 23:34
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 107.50
- Squat: 145.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplankatouler skrev:
Jussefar skrev:Fucking wall of text. Formatering, din uduelige idiot.

Jusse med henvisning til følgende citat synes jeg du skal holde din fucking kæft.

Jussefar skrev:Derudover kan jeg berette, at jeg sparede tid i dag. Jeg lavede nemlig pølser samtidig med, at jeg klippede negle. Desværre er mine lår vist blevet så store, at jeg ikke kan få alle neglene direkte ned i tønden bare uden videre. Der skulle fokuseres på at få negleresterne derned.


SKAL DU HA TÆSK ELLER HVA
 
Reputation point: 100
 
Indlæg: 1625
Tilmeldt: 31. jul 2008, 17:27
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTræning i går, fin omgang. Jeg lavede blandet andet 6,5,4,4,4 x 110 kg i squatten med 4 sekunder ecc. Det føltes godt, jeg er dog evig weak. Jeg er virkelig glad for den ekstra hæl på mine VL-sko i forhold til squatten. Efterfølgende lavede jeg 5 x 10 med tre sekunder ecc. Jusse sagde mine squat var dybe, dybere ende de plejer at være. Hvad fanden bilder den store kødklump sig ind? Jeg heppede lidt på Jusse da han lavede one-and-a-quater pullups. Jeg pointerede at han kørte HEAVY. Han kørte med bodyweight ;) Der var desuden godt og grundigt proppet til træning, men jeg skule heldigvis bare have et rack - hvilket jeg fik ret hurtigt - og så stå der resten af træningen. JEWBOI var til træning, det lød på ham som om han var BACK. Jeg giver det max tre uger så holder han et års pause igen. Derudover var Pikken, EREL, TUNABOI, Friche, Assault, Henning og Norr til træning. Henning fortalte mig at trapbarren er gået i stykker, i stedet er det godt vi har fået THE TANK. I dag skal jeg træne UPPER, jeg skal blandt andet lave CG bænk. I sidste uge var jeg lige ved at dø under CG bænk fordi jeg var nødt til at lave det i et fucking multirack. Jesus.

Jusse, min ven, det her er til dig. Jeg har på fornemmelsen det er lige din smag. NSFW. LINK Jeg faldt desuden over nogle flere nudes af MissMiaFit du kan få et link til ved lejlighed.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDem vil jeg også gerne se
... My CNS is a neural net processor; a learning computer...

Billede

...there is a time in every one’s life when you must clench your teeth together and your fate only depends on your determination.
Brugeravatar

 
Reputation point: 415
 
Indlæg: 4721
Tilmeldt: 7. jan 2010, 17:41
Geografisk sted: Aarhus
 
Træner her: Ultimate Gym
Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Aarhus Athlet Klub
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 155.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplandwellengers skrev:Dem vil jeg også gerne se

Jeg har sendt en PM :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg havde lige skrevet er fucking langt indlæg, hvorefter siden loggede mig ud. FUCK.

I fredags trænede jeg. Bagkæde. Jeg trænede sammen med SUAREN og EREL, derudover var der mere eller mindre helt tomt i centeret. På vej til træning var jeg som sædvanlig med bus. Ved et busstoppested holder der en lille bil i buslommen. Bilen holder helt fremme således at der er massere af plads til at bussen både kan komme ind og ud. Hvad gøre bussemanden så? Kan kører helt op i røven på bilen og holder og dytter 4-5 minutter (4-relaz) indtil den bilen kører. Jesus. Da jeg kom hjem fra træning var min nye I7-7700K processor kommet namme nam. Den måtte jeg jo hellere se at installere, det var imidlertid første gang jeg prøve at udfører den slags indgreb. Jeg følte mig givetvis ligesom Hjernekirurg-Hus på han første vagt. Sveden bimlede af mig og min lænd syrede helt til grunden bagkædetræningen kort forinden. Nå jo, da jeg hentede min pakke på posthuset og skulle hjem så var der en eller anden idiot der ikke mente jeg skulle kører ud før ham, så han dyttede løs og kørte efter mig et stykke tid, i et lyskryds tog han sågar sin sele af og begyndt at åbne døren. Sådan en psykopat. Når men processoren kører som en drøm og det er vigtigst.

Lørdag var jeg tidlig til træning. Jeg vågnede kl 7 af mig selv LUL. Da jeg ankom til træning var der INGEN musik, hvilket var ganske retarderet og belastende. Der var helt død stille. Uderover Underarmen og undertegnede var der vel fire andre. Man kan pludseligt hører meget noget der ingen baggrundsmusik er: Folk der pudser næse, løbebånd der larmer, hvor meget Underarmen larmer, stønnen osv. Det var oprigtig ganske frygteligt og akavet at være der. Dagen efter var den gal igen, der trænede jeg dog senere hvor jeg slap for den frygtelige stemning. Til træning i weekenden lavede jeg blandt andet: Flad DB press, neutral i bunden 30X0: 6, 5, 5, 4, 4, x 41 kg. Back squat, 40X0: 6, 5, 5, 4, 4 x 110 kg. Slapheden står ved magt. To træningen tilbage af den her blok, så står den på lidt tiltrængt hvile. Mine ene albue er også begyndt at brokke sig lidt, lad os ikke håbe det udvikler sig.

Jeg har flere gange for nyligt været på Linkdin. En platform jeg ikke fatter og personligt intet behov har for pt. I min feed har JUSSEFAR flere gange været, da han enten har liket eller kommenteret noget. Jeg har ligesom jeg gør her på siden eller facebook har en næsten uimodståelig lyst til at skrive upassende kommentarer. "NÅR EN SÅDAN PRÆSTATION KAN DU GODT LIDE HVA JUSSE? SÅ KAN DE VÆRE I FÅR KAGE PÅ KONTORET". Jeg har også kigge lidt på høns derinde, noget Linkdin er utroligt dårligt til I) fordi der er alt for få billeder II) fordi folk får besked når man besøger deres profil. HEY, LET'S CONNECT AND MAKE YOUR BUSINESS GROW!

Når jo, forleden da jeg sad ved min computer sad jeg og stenede noget NSFW-reddit-stuff. Jeg kunne så pludseligt hører min mor nærme sig mit værelse hvorfor jeg fik ud på forsiden. Jeg snakker med mutter bla bla. En eller anden i mit headset siger noget til mig, hvorfor jeg trykker på mouse-5 og svarer 'jeg snakker lige med min mor'. Hvad jeg dog har glemt er, at mouse-5 også er bindet til at gå tilbage i browseren, hvorfor den går tilbage til NSFW-siden. Haha så står min mor der og spørg hvad jeg gerne vil have til aftensmad og BOOM. Jeg fik dog hurtigt trykket ud og lod som ingenting. Min mor kan næsten umuligt have undgået at set hvad der foregik på skærmen, haha.

Træning i morgen corporate.
Sidst rettet af katouler 20. sep 2017, 10:55, rettet i alt 2 gange.
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanNæste gang, bedes du gøre som jeg siger og tage 43,5eren i stedet for at bøgse den af.
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 685
Tilmeldt: 22. okt 2010, 17:37
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanThomas-B skrev:Næste gang, bedes du gøre som jeg siger og tage 43,5eren i stedet for at bøgse den af.

Senere! Den kommende blok står ikke på tunge DB Press..
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan1. Det er træls, når lænden syer sig selv til. Er det muskelkorsettet den syer?
2. Stakkels Hotelmor.
 
Reputation point: 100
 
Indlæg: 1625
Tilmeldt: 31. jul 2008, 17:27
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg glæder mig sådan til at flytte tilbage på HOTEL MOOOOAR! Så skal det lokum fandeme have en over frakken og stoppes dagligt igen!
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 338
Tilmeldt: 20. jul 2014, 20:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har lige fundet ud af, at jeg muligvis har set for meget Tintin. Jeg troede Bodurien, San Theodoros og Syldavien var rigtig lande. Den gode Hergé har sgu drevet gæk med mig. Forleden dag i forbindelse med en opgave på mit praktiksted faldt jeg over en hypnotisør som tilbød hypnose mod blandt andet utroskab. LUL. Generelt er det helt utrolig hvor meget idiotisk alternativ behandling mod alverdens problemstillinger. Jeg faldt ligeledes over en professionel psykolog som havde inddraget computerspilsafhængighed blandt unge som et af sine specialer. Folk skal fucking slappe lidt af.

I morges i bussen på vej i praktik - ja, jeg kører i bus - var der et par - en mand og en kvinde for en god ordensskyld - som i øvrigt tit er med i bussen, fandme ikke om de i dag sad og så sportsgymnastik, rytmisk gymnastik eller hvad fanden det nu hedder. Altså det der klassiske kedelige gymnastik på gulv. Det er fucking kedeligt, de er imidlertid tit labre nok de tøser som vimser rundt. Apropros OL så fucking elsker jeg det! Den er den gang hvert fjerde år hvor jeg skal se alle mulige obskure og jeg nyder hvert et øjeblik. Atletik, Kapgang, Marathon, VL, Brydning, Judo, Taekwondo, Cykling osv. JEG ELSKER DET! OL i Japan i 2020 kunne godt være på min to-do-liste, generelt er jeg meget fascineret af Asien for tiden: Japan, Hong Kong, Sydkorea og Singapore er særligt steder jeg gerne vil besøge. Når det så er sagt så får jeg nok aldrig taget mig sammen til at sparer op og komme nogen vegne.

Når men i dag er det fredag, så efter praktik skal der I) trænes quads II) spilles CS:GO. Begge dele er noget jeg virkelig bryder mig om. I forhold til træning så er min ene biceps ikke helt god for tiden, hvilket meget vel kunne betyde at jeg ændre min armdag til en mere generel upperdag. Derudover skal jeg virkelige være opmærksom på ikke at trække med armene når jeg laver DL eller RP. Mit håndled begyndte også at brokke sig forleden, jeg havde eller kørt DIPS problemfrit og skulle derefter køre nogle HIGHREP DECLINE DB PRESS hvilket gav smerter i det ene håndled.

Jeg har desuden blevet informeret om, at jeg ikke får SU de næste to måneder, da jeg åbenbart ikke var berettiget til udeboende SU denne måned. Fedt fedt.

Det kunne meget vel være undertegnede til højre i billedet. Han sporter en dagsform og en posture jeg meget vel kunne præstere.
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 490
 
Indlæg: 4243
Tilmeldt: 1. jun 2009, 22:38
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster