Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65679 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049573 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1238
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1234

Følg bodybuilding.dk på

Idé til Virkelighed! Jeg er stifer af SpotASport...

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





Hejsa alle brugere herinde,

Jeg vil gerne dele min lille success med jer, og jeg håber på en masse opbakning fra jer allesammen herinde!. [-o<

Eventyret er startet... 2 års hård kamp er resulteret i, at SpotASport er live, det har sgu været fart på - kommunikation med mine partnere, udviklere, designere på kryds og tværs af lande, samt passe min dejlige familie, og fuldtidsjob ved siden af... Men vi er langt fra færdige, det er først nu det hårde arbejde starter!

App'en er gratis - søg efter SpotASport / spotasport / spot a sport :)

Fra idé til virkelighed "en lille historie"...
Jeg skulle ud og spille fodbold med nogle venner en dag i Aarhus og pludselig var der nogle der meldte fra – det resulterede i at det ikke blev til noget – det var bittert for jeg havde nu planlagt min dag efter det og havde glædet mig til, at komme ud og spille. Ingen af mine andre bekendte kunne den dag, og jeg havde virkelig lyst til, at komme ud og spille noget fodbold.

Så tænkte jeg: Hvordan kan jeg forhindre dette næste gang? Hvordan kan jeg finde nogle, at spille fodbold med uden, at skulle være medlem af en bestemt gruppe på Facebook, eller kende bestemte personer der lige har den interesse som mig selv? Hvordan kan det være, at der ikke en smart portal der samler sport og sportsinteresserede ét sted og hjælper brugere med, at finde frem til sportsbegivenheder i nær og fjern?

Så jeg gik i tænkeboks og begyndte, at tegne skitser og ideer ned. Igennem min kæreste og svigerfar fandt jeg frem til Jamal og Michael samt fremlagde min idé for dem. Jamal og Michael er dygtige iværksættere bosat i Kina, og de synes om min idé! Efter et par møder gik vi i gang. Vi ansatte med det samme dygtige udviklere og designere samt fremlagde ideen for dem. En simpel idé blev til virkelighed.

Jamen hvad med Facebook?
Facebook er selvfølgelig Facebook, der findes rigtig mange grupper og rigtig mange brugere – men er Facebook en konkurrent? Det er det og alligevel ikke. Vi er anerledes end Facebook da vores sportsinteresseret brugere undgår en masse unødvendige ”onlinestøj”. Vi koncentrerer os udelukkende om sportsbegivenheder, vi er en platform hvor sportsinteresserede på alle niveauer uanset alder, lokation, sportsinteresse kan finde en sportsbegivenhed efter eget lyst. For mig (Kamil) handlede det om, at skabe et produkt der gør det nemt, overskueligt at finde sportsevents i nær og fjern uanset sportsgren, niveau og brugerens placering. Man skal ikke kende bestemte personer, eller grupper for at finde frem til en sportsbegivenhed. Udover, at kunne finde frem til sportsbegivenheder kan SpotASport en masse andet…

Hvad er SpotASport?
Det er en ny og innovativ social sports applikation - der har til formål, at samle sports entusiaster, uanset niveau, sted, sportsinteresse, alder og køn. SportASport er en ny og nem måde at opdage/tilmelde sig sportsbegivenheder, samt at holde øje med hvilke sportslige begivenheder der er i nærheden.
Det er en applikation der udelukkende tager udgangspunkt i brugeren og de sportsgrene de enkelte brugere er interesseret i. Brugere har mulighed for at tilpasse sin søgning efter begivenheder alt efter sportsgren, alder, køn, niveau og meget mere. Brugeren bliver ligeledes påmindet såfremt der opstår et "event-match" i den ønskede radius, som brugeren har bestemt.

Vi sætter ligeledes fokus på, at få folk ud og dyrke mere motion via vores "konkurrencer". Her har brugeren muligheden for, at "tracke" deres aktivitet og på samme tid konkurrere mod andre SpotASport brugere på tværs af applikationen, uden at skulle aktivere en funktion for dette – det gør SpotASport selv når brugeren er i bevægelse og har mobil med på sig.

Brugere har ligeledes mulighed for, at se sin aktivitet pr. dag, uge, måned samt år. Vi vil inden for nærmeste fremtid bruge disse informationer til, at indføre "en innovativ" måde, at tracke aktivitet på. Brugere vil blive "belønnet" for, at være aktive, hvor vi vil indføre sæsoner med tildeling af "points" til brugerne, sådan så man kan sammenligne sig med venner, bekendte og andre brugere i app’en verden over.

Ikke kun for private
Vi hjælper også virksomheder med at nå ud til jeres potentielle kunder, igennem vores "Udforsk virksomheder". Her har brugere mulighed for, at hurtigt danne sig overblikket over de "events" som virksomheder har oprettet. Potentielle kunder/deltagere kan spotte de begivenheder, som virksomhederne opretter. På denne måde sørger vi for bedre synlighed af sportsbegivenheder. Vi vil bare hjælpe og gøre en forskel for samfundet.

Her er vi allerede indgået samarbejde med OCR-Danmark, RunnersDK, Faldskærms-klubben Center-Jump fra Odense og AarhusMotion. Det er her virksomhedernes "events" bliver synlige for vores brugere. Brugere har mulighed for, at følge virksomhederne og dermed blive ”mindet om” når der bliver oprettet et sportsevent eller konkurrence fra virksomheden.

Er i interesseret i, at læse mere om SpotASport så find os på Facebook
https://www.facebook.com/SpotASport

Samt besøg vores hjemmeside: http://www.spotasport.com/dk

Endnu en gang, jeg håber på en masse støtte fra jer allesammen herinde... Jeg er blot en almindelig knægt der har en drøm, og kæmper for at realisere den... :bodyman: :king:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 386
Tilmeldt: 17. apr 2012, 16:09
Geografisk sted: Aarhus N
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Troede du var i Bulgarien og optage endnu en sæson "Sommer i Sunny Beach" :lol:
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 606
Tilmeldt: 28. maj 2014, 13:38
 
Træner her: Fresh fitness
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



](*,) ](*,) ](*,) :lol: :lol: :lol:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 386
Tilmeldt: 17. apr 2012, 16:09
Geografisk sted: Aarhus N
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Så det er kort sagt https://www.meetup.com/ som app ?
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 931
Tilmeldt: 12. mar 2008, 14:51
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Blunt skrev:Så det er kort sagt https://www.meetup.com/ som app ?


Den minder nok lidt om den "FUNKTONEN" i at finde ting/ mennesker/ diverse.

Vores fokuserer udelukkende på sport - og sportsbegivenheder heri... Vi har konkurrencer i app'en der tracker aktiviet, vi hjælper virksomheder med at promovere deres sports events - vi arbejder på et pointsystem hvor brugere bliver belønnet for deres "aktivitet" osv. :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 386
Tilmeldt: 17. apr 2012, 16:09
Geografisk sted: Aarhus N
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 82 gæster