Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65715 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1235
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1232

Følg bodybuilding.dk på


Intet profilbillede


RMK

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem

 

Indmeldt: 30. okt 2010, 11:12 (4926 dage)

Indlæg i alt: 16 (0% af alt)
Pr. dag: 0 indlæg
Læst profil: gange
Ingen logbog
Intet galleri






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (8:00 - 9:59)
Bodylab Whey 100100 g805,144,86384,3
Letmælk300 g10,514,74,8144
Havregryn, finvalsede100 g14577347
Tidsrum: 8:00 - 9:59104,5 (47.5%)76,84 (34.7%)16,66 (16.5%)875,3
Måltid (10:00 - 11:59)
Bodylab Whey 100100 g805,144,86384,3
Letmælk300 g10,514,74,8144
Banan 1 stk,1 stk.2,031,00,5136,5
Tidsrum: 10:00 - 11:5992,5 (55.4%)50,84 (30.1%)10,16 (13.6%)664,8
Måltid (12:00 - 13:59)
Kylling filet 250 g52,502,5232,5
Bønner, grønne100 g1,95,70,232,2
Ris kogt250 g6,5751335
Tidsrum: 12:00 - 13:5960,9 (40.1%)80,7 (53.4%)3,7 (4.5%)599,7
Måltid (16:00 - 17:59)
Bodylab Whey 100100 g805,144,86384,3
Letmælk300 g10,514,74,8144
Tidsrum: 16:00 - 17:5990,5 (68.2%)19,84 (14.4%)9,66 (15.3%)528,3
Måltid (18:00 - 19:59)
Oksekød, hakket 4-9%250 g52,5016,25356,25
Broccoliblanding100 g23,5022
Pasta kogt250 g11641309
Tidsrum: 18:00 - 19:5965,5 (37.8%)67,5 (39%)17,25 (22.3%)687,25
Måltid (22:00 - 23:59)
Cheasy skyr, vanilje300 g29,112,60,6172,2
Mandler, Value10 g2,125,162,3
Rosin20 g0,715,60,3268,08
Tidsrum: 22:00 - 23:5931,9 (41.1%)30,2 (39.7%)6,02 (17.9%)302,58
Daglig total445,8325,9263,453657,93
Energi fordeling48.7%35.5%15.5%