Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65715 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1304
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1302

Følg bodybuilding.dk på
Brugeravatar

Tyskeren

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem

 

Indmeldt: 29. jul 2012, 12:18 (4288 dage)

Indlæg i alt: 309 (0.02% af alt)
Pr. dag: 0.07 indlæg
Læst profil: gange
Vis logbog: 182 indlæg (læst 1194 gange)
Intet galleri






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (8:00 - 9:59)
Hel æg 1 stk,5 stk.33331423
Olivenolie20 g0020180
Tidsrum: 8:00 - 9:5933 (21.9%)3 (2%)51 (76.1%)603
Måltid (10:00 - 11:59)
Jersey minimælk, Thise400 g16202162
Havregryn, finvalsede150 g2185,510,5520,5
Peanutbutter20 g4,52410,8131,28
Bodylab Amplifier13 g011044
Tidsrum: 10:00 - 11:5941,52 (19.1%)120,5 (56%)23,3 (24.2%)857,78
Måltid (12:00 - 13:59)
Havregryn, finvalsede200 g2811414694
Bodylab Whey 10035 g28,01,81,7134,5
Tidsrum: 12:00 - 13:5956 (27.1%)115,8 (55.6%)15,7 (16.3%)828,5
Måltid (14:00 - 15:59)
Skyr 0,2%, karolines køkken, Arla500 g5517,51299
Peanutbutter20 g4,52410,8131,28
Tidsrum: 14:00 - 15:5959,52 (54.9%)21,5 (19.5%)11,8 (23%)430,28
Måltid (16:00 - 17:59)
Kylling filet250 g52,502,5232,5
Kartoffel100 g1,918,30,383,5
Gulerod100 g0,78,80,441,6
Tidsrum: 16:00 - 17:5955,1 (61.6%)27,1 (30.3%)3,2 (7.6%)357,6
Måltid (20:00 - 21:59)
Kylling filet 250 g52,502,5232,5
Gulerod100 g0,78,80,441,6
Kartoffel100 g1,918,30,383,5
Fiskeolie5 g00545
Tidsrum: 20:00 - 21:5955,1 (54.7%)27,1 (26.9%)8,2 (17.9%)402,6
Daglig total300,24315113,23479,76
Energi fordeling34.5%36.2%29.2%