Kostplan fra d. 17-01-2012
FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (12:00 - 13:59)
Torskerogn, Kovin200 g30109,2242,8
Færøsk Rugbrød90 g8,9136,270,81188,01
Mandel50 g10,2514,719,55275,75
Ketchup, tomat12 g0,121,920,129,24
Tidsrum: 12:00 - 13:5949,28 (27.4%)62,89 (34.7%)29,68 (36.5%)715,8
Måltid (16:00 - 17:59)
Frugt Crunch, Struer100 g76715431
Letmælk140 g4,96,862,2467,2
Tidsrum: 16:00 - 17:5911,9 (8.8%)73,86 (58.6%)17,24 (30.7%)498,2
Måltid (18:00 - 19:59)
Oksekød, hakket 5-8%500 g105032,5712,5
Pasta, Fuldkornsskruer, Urtekram100 g12,064,02,0322
Letmælk245 g8,5812,013,92117,64
Tidsrum: 18:00 - 19:59125,58 (43.4%)76,01 (26.4%)38,42 (29.7%)1152,14
Daglig total186,76212,7685,342366,14
Energi fordeling31.4%35.8%32.3%