Kostplan fra d. 31-01-2012
FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (6:00 - 7:59)
Bodylab BCAA1 g1004
Tidsrum: 6:00 - 7:591 (100%)0 (0%)0 (0%)4
Måltid (12:00 - 13:59)
Rugbrød, Kerne220 g15,46615,4464,2
Dronningen, Makrelkræs200 g241018298
Laks, coop30 g6,60,152,5549,95
Tidsrum: 12:00 - 13:5946 (22.7%)76,15 (37.4%)35,95 (38.8%)812,15
Måltid (16:00 - 17:59)
Havregryn, OTA, solgryn75 g9,75425,25254,25
Frugt Crunch, Struer35 g2,4523,455,25150,85
Letmælk216 g7,5610,583,46103,7
Tidsrum: 16:00 - 17:5919,76 (15%)76,03 (59.8%)13,96 (23%)508,8
Måltid (20:00 - 21:59)
Kylling filet 400 g92012476
Pasta, Fuldkornsskruer, Urtekram75 g9481,5241,5
Pesto, Rød, Svansø20 g0,50,69,892,6
Letmælk245 g8,5812,013,92117,64
Letmælk245 g8,5812,013,92117,64
Kiks, Marie75 g5,5558,588,93336,89
Tidsrum: 20:00 - 21:59124,21 (35.9%)131,2 (37.9%)40,07 (26%)1382,27
Daglig total190,97283,3889,982707,22
Energi fordeling28.1%41.8%29.6%