Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65712 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049578 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1295
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1292

Følg bodybuilding.dk på

lagen i kylling ?

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Hvorfor er det kylling i lage er så upopulært? Ja, man betaler også for vand, men modregner man dette, er tilbuddene på kylling i lage stadig væsentlig bedre end tilbuddene på kylling uden lage. Og da det jo bare er vand, gør det vel ikke noget?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 21
Tilmeldt: 10. mar 2012, 13:45
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Chri06 skrev:Hvorfor er det kylling i lage er så upopulært? Ja, man betaler også for vand, men modregner man dette, er tilbuddene på kylling i lage stadig væsentlig bedre end tilbuddene på kylling uden lage. Og da det jo bare er vand, gør det vel ikke noget?

Lagen er bestemt ikke populær. Men folk ser kun på kiloprisen og ignorerer lagen.
Brugeravatar
Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22464
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplan



Folk føler sig snydt fordi de føler at de betaler for vand, men mine hurtige overslagsberegninger fortæller mig sædvanligvis at kr/g protein er den samme, fordi kiloprisen for pumpet kylling er lavere.

Jeg kan personligt godt lide den pumpede kylling fordi den ikke så let bliver tør, men bruger den ikke hvis jeg f.eks. skal wokke da vandoverskudet kræver for meget varme.

Det er ikke bare vand, iøvrigt. Der er bordsalt og formentlig også nogen phosphorsalte i. Jeg ved ikke om det er at betragte som et problem.
"Smeden er nærmest verdensmester i at fyre lort af."
- The Juice
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2008 Månedens skribent: April 2008 Månedens skribent: December 2008
Moderator
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 7010
Tilmeldt: 8. jul 2004, 10:56
Geografisk sted: KBH
 
Træner her: DTU fitness
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (4)
Kostplan: Vis kostplan



Medmindre der er en eller anden sundhedsrisiko ved de salte Smeden omtaler, så kan jeg altså ikke se det negative i lagen? Og når man medtager, at pumpet kylling til trods for lagen stadig er væsentlig billigere end ikke-pumpet kylling, hvorfor i alverden er pumpet kylling så ikke med i tilbudsguiden??
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 775
Tilmeldt: 9. okt 2010, 10:29
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Såvidt kan jeg vurdere putter man acetet, citrat, ascorbat, måske lidt sukker, og givetvis også lidt NaCl i. Der er også rygter om at der tilsættes griseprotein og der er vist også noget om falsk deklarering af det reele vandindhold, men det ved jeg ikke om er rigtigt. Ingen af de ingredienser er 'usunde' eller hvad vi skal kalde det, men man kan jo selvfølgelig sige at det er en uskik at putte 5-6 ingredienser i noget der reelt kun burde indeholde 1: kylling.
"Smeden er nærmest verdensmester i at fyre lort af."
- The Juice
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2008 Månedens skribent: April 2008 Månedens skribent: December 2008
Moderator
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 7010
Tilmeldt: 8. jul 2004, 10:56
Geografisk sted: KBH
 
Træner her: DTU fitness
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 125.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (4)
Kostplan: Vis kostplan



Fordi når kyllingen kører igennem produktionen, bliver der skudt noget druesukker agtigt noget ind, som forstørre kyllingefilletterne med 20-50%
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 39
Tilmeldt: 10. sep 2010, 20:18
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Der er nok en grund til at det er billigere, på trods af at de bruger tid og penge på at pumpe den op. Ellers tak siger jeg bare :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 467
Tilmeldt: 5. nov 2011, 19:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kylling med lage er så vandede! Jeg plejer gerne at stege dem 20-30 min for at få noget af det vand ud.
Brugeravatar
 
Reputation point: 134
 
Indlæg: 7407
Tilmeldt: 29. mar 2011, 23:18
 
Træner her: FitnessDK Vallensbæk
Fjerritslev Motioncenter
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 104.50
- Squat: 132.50
- Dødløft: 167.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg arbejder på et kyllingeslagteri har sabbatår..
Synes også det er helt tosset det de putter i filletterne, men det ikke så slemt med resten. Men man kan ikke lade være med at spise det når man får 1kg kylling for 10 kr :D
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 39
Tilmeldt: 10. sep 2010, 20:18
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Kitcher skrev:Jeg arbejder på et kyllingeslagteri har sabbatår..
Synes også det er helt tosset det de putter i filletterne, men det ikke så slemt med resten. Men man kan ikke lade være med at spise det når man får 1kg kylling for 10 kr :D


Kan du Ikke Skaffe noget kylling :P ?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 386
Tilmeldt: 25. feb 2007, 02:19
 
Træner her: Gundsø Vægttrænings Klub
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



toto_G4M3R skrev:Kylling med lage er så vandede! Jeg plejer gerne at stege dem 20-30 min for at få noget af det vand ud.


OMG en tør kylling du får ud af det..
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1448
Tilmeldt: 1. sep 2011, 12:56
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 112.50
- Squat: 110.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Smeden skrev:Folk føler sig snydt fordi de føler at de betaler for vand, men mine hurtige overslagsberegninger fortæller mig sædvanligvis at kr/g protein er den samme, fordi kiloprisen for pumpet kylling er lavere.

Jeg kan personligt godt lide den pumpede kylling fordi den ikke så let bliver tør, men bruger den ikke hvis jeg f.eks. skal wokke da vandoverskudet kræver for meget varme.

Det er ikke bare vand, iøvrigt. Der er bordsalt og formentlig også nogen phosphorsalte i. Jeg ved ikke om det er at betragte som et problem.


Du er inde på noget af det rigtige.

Folk glemmer tit at kødvare osv ofte bliver pumpet for at kunne holde sig bedre og længere bla, og pga smag.., og ikke kun pga kiloprisen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 2877
Tilmeldt: 4. feb 2008, 17:22
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 240.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (3)
Kostplan: Vis kostplan



Da emnet var oppe på TV2 med vores allesammens bubs, forklarede producenterne at der var svineprotein i kyllingefileterne med lage, ellers kunne der ikke bindes nær så meget væske i dem.
I use muscle confusion.
I load up the bar in the squat rack with plates and I get under it, but then suddenly I run to the dumbbell rack and start doing curls instead.
Surprise Bitch, We trainin' arms today.  So much gains.
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 782
Tilmeldt: 1. nov 2010, 12:40
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 145.00
- Squat: 175.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Bjerg skrev:
Kitcher skrev:Jeg arbejder på et kyllingeslagteri har sabbatår..
Synes også det er helt tosset det de putter i filletterne, men det ikke så slemt med resten. Men man kan ikke lade være med at spise det når man får 1kg kylling for 10 kr :D


Kan du Ikke Skaffe noget kylling :P ?


Går sgu an på, hvor du ligger i landet :p Men kunne sikkert godt blive en kyllingedealer haha.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 39
Tilmeldt: 10. sep 2010, 20:18
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Kitcher skrev:
Går sgu an på, hvor du ligger i landet :p Men kunne sikkert godt blive en kyllingedealer haha.


hvordan lyder storkøbenhavn ?
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 931
Tilmeldt: 12. mar 2008, 14:51
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 155.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Blunt skrev:
Kitcher skrev:
Går sgu an på, hvor du ligger i landet :p Men kunne sikkert godt blive en kyllingedealer haha.


hvordan lyder storkøbenhavn ?

Lyder ikke så godt, bor i Nordjylland. Der er 4 kyllinge slagterier i Jylland. Hvis man bor i nærheden af dem, kan man bare tage til deres personalesalg, men nok lidt mere heldigt hvis man kender en, eller har en eller anden tilknytning..
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 39
Tilmeldt: 10. sep 2010, 20:18
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg skal jo ikke kunne sige noget om andres grunde, men personligt fravælger jeg det pga. den mærkelige konsistens og det faktum, at lagen pumpes i, blandt andet er fordi kødet på stressede dyr, der er opfostret under dårlige forhold, generelt bliver mere tørt. Så det er ikke en slags dyreproduktion, jeg har lyst til at støtte. Det er som sagt også meget mærkeligt i konsistensen, og jeg foretrækker således at købe hele kyllinger, og selv skære dem ud i portioner, som jeg fryser. Det er også en måde at spare.
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 148
Tilmeldt: 15. nov 2011, 16:28
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.00
- Squat: 80.00
- Dødløft: 105.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Kitcher skrev:
Blunt skrev:
Kitcher skrev:
Går sgu an på, hvor du ligger i landet :p Men kunne sikkert godt blive en kyllingedealer haha.


hvordan lyder storkøbenhavn ?

Lyder ikke så godt, bor i Nordjylland. Der er 4 kyllinge slagterier i Jylland. Hvis man bor i nærheden af dem, kan man bare tage til deres personalesalg, men nok lidt mere heldigt hvis man kender en, eller har en eller anden tilknytning..

Hvordan lyder Aalborg? :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 372
Tilmeldt: 5. feb 2011, 16:56
Geografisk sted: Aalborg
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 58 gæster