Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65724 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049582 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1206
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1202

Følg bodybuilding.dk på

Magnusqular's log

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog





hej alle.. her kommer lige en lille selvbiografi :wink: har du ikke overskud, så er du velkommen til at springe videre til de hårde tal.

siden jeg var 10-11 år har jeg drømt om at være stor og stærk. Jeg har siden den alder også været meget interesseret i sundhed. Desuden har også løbetrænet en del og kom enormt nemt i form (det gør jeg i øvrigt stadig).Jeg startede til karate i samme alder, og begyndte at spise en masse grønsager og læse bøger og artikler om sundhed og andet øko og alt hvad der hører sig til... I håb om at vokse trænede jeg regelmæssigt derhjemme og det var da heller ikke dårligt at kunne føre sig frem med den hårdeste mave og 50 armbøjninger i klubben. Men jeg voksede ikke, og selvom jeg i perioder har mistet motivationen pga. meget ringe fremgang, undrer det mig alligevel at jeg kørte på lige til for et år siden, da jeg startede på efterskole.

Her var ægte træningsrum med maskiner og store skiver, og jeg tænkte, at nu var det alvor og gav mig tid til at sætte mig ordentligt ind i emnet. Jeg faldt over bb.dk og efter en nøje gennemgang af sitets artikler følte mig rimelig godt klædt på.. I starten måtte jeg tilsidesætte social aktivitet frem for studieaktivitet, og jeg brugte næsten hver dag timer på at læse om hypertrofi, proteinsynteser, repranges.

Træningen blev radikalt ændret; armbøjninger og 200 mavebøjninger i træk blev smidt i spanden. Og efterhånden fandt jeg også ud af, at frugt til kl. 12 om morgenen, overvejende vegetarisk kost med masser af nødder og adskillelse af protein og stivelse ikke gik, når man ville være stor - dog hermed ikke sagt, at jeg ikke stadig har en vis tillid til visse "stenalder-kostprincipper" af diverse alternative "kosteksperter". Jeg har en meget stor respekt for det "naturlige" koncept. Jeg drikker f.eks. ikke mælk - og spiser slf. ikke leverpostej, spegedreng osv.

Anyways, efter få mdr. kunne jeg se den tydelige fremgang og red på en bølge af sejrsrus. Efter et halvt år havde jeg øget min vægt med ca. 4 kg. Jeg kørte stort set fra start af med frie vægte, og efter de ca. 4 mdr. begyndte jeg på squat og dødløft - noget af et sats, når man er nybegynder og hverken har professionel instruktion eller spotter til rådighed (de andre var forståeligt nok mere tilbøjelige til at mæske sig i te og kage om aftenen, når jeg trænede). Men jeg blev gennem artiklerne herinde hurtigt klar over, at squat og dødløft skulle der til - og jeg ville jo gerne have at det gik lidt tjept efter 3 år på en trænigsmæssigt elendig kost og et program bestående af 3 kropsvægts-øvelser... Jeg læste mig til teknikken og, tja, intet er gået galt indtil videre, så jeg gør det formodentlig rigtigt; som udgangspunkt har jeg bare sørgret for ALTID at rette ryggen og bør måske også begynde at tænke mere på spændet i maven. Hele året på efterskole blev lidt domineret af træning, og set i bakspejlet kan jeg godt fortryde lidt. Men når jeg bliver bevidst om min fremgang, er jeg ikke i tvivl om, at jeg gjorde det rigtige.

Jeg har virkelig fået noget ud af at læse herinde. Det er den rene oase i en verden af myter og teorier, især for sådan en som mig, der har rigelig erfaring med mere eller mindre meningsløs træning. I dag vejer jeg 75 kg, mod de ca. 68 kg sidste år på samme tid. Jeg har dog ikke haft fremgang siden sommerferien, hvor en Roskilde-festival og en ferie til Kroatien kom i vejen (forfærdelig udbud af fødevarer i øvrigt. Lige til at græde over! Konservesfisk med pickles.. En hel afdeling med chokolade - og ikke engang ekstra mørk havde de!!) Efter et længerevarende energiunderskud og uregelmæssig højintensiv træning er jeg skrumpet lidt. Men hvad fanden - nu har jeg indhentet det forsømte og er jeg klar til at køre på 100 %. Det eneste, der er i vejen er gymnasiet og kosten; det er ikke nemt at spise sig mæt i torskerogn, tun, kippers osv. For det er langt fra altid, at der er rester i køleren. Desuden tror jeg, det var nemmere at spise sig mæt i efterskolens mad, da GI generelt var en del højere en det jeg lever af nu...

For tiden er jeg i gang med mit andet program, der som det første er det færdiglavede hst-program her på sitet med få justeringer. Der er det sidste halve år ikke sket den store fremgang i vægten for de respektive øvelser. Men hey - squattede for første gang i mit liv 114 igår 3*8.

Håber det var spændende. Fortsættelse følger snart...
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Rigtig god og fyldestgørende indtro til din log.
Ser frem til at følge dine træninger.

Held og lykke =D>
Brugeravatar
Månedens skribent: August 2009
 
Reputation point: 302
 
Indlæg: 20081
Tilmeldt: 23. maj 2008, 09:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



her kommer så gårsdagens træning:


squat: 3*8 *114 kg

dødløft: 3*8 *109 kg

bænk: 3*8 *57 kg

pulldowns: 3*6 *72 kg

incline db press: 3*8 *24 kg

fransk: 3*8 *45 kg

db curls: 3*4 *20 kg

preacher m Z-bar: 3*8 *31 kg

crunch: 3*6 *15 kg - 20 grader under vandret tror jeg nok (:

sitting calf (gudeøvelse): 3*12 *150 kg

hanging benløft (hvad hedder det egentlig??): 3*12 uden belastning - de har sådan nogle til albuerne, så man ikke skal hænge og være bange for at glide i det nye center jeg er begyndt i d: superfedt sted.. ved ikke om jeg må oplyse deres navn, så jeg lader bare være :D


som de kloge hoveder hurtigt kan spotte ud fra den kendsgerning, at dette er et hst-program med en sluttelig 5RM har jeg fejlberegnet min 5RM lidt hvad angår curls og pulldowns (er i 5. ud af 6 uger) det kommer sig nok af, at jeg har skønnet lidt. I øvrigt synes jeg, det er et stort problem, at i alle de centre jeg har været, er der kun 5 håndvægte i intervallet fra 10 til 20!!! Det er kanonsvært at skifte synes jeg.. musklerne er jo for længst konditioneret til en given vægt, når man endelig er klar til at rykke 2,5 kg op.. måske skulle jeg begynde at køre med bar? men det vil jo betyde, at jeg ikke kan køre en arm ad gangen...(?)

endvidere var der også få andre øvelser, hvor jeg ikke lige fik de to sidste reps med i sidste sæt: incline, fransk og preacher.. her gik jeg død.. er der nogen, der kan give mig en på kassen og fortælle mig, at jeg aldrig må køre til failure i et hst-program? eller er det ok?

I øvrigt er jeg begyndt at notere min kost. Bruger fødevaredatabanken til at beregne mit omtrente proteinindtag. de sidste par dage ser således ud (det skal lige bemærkes, at det altså kun er nævneværdige proteinkilder, der er oplistet her ;))


man:
- torskerogn 200 g = 30 g

- kalkunbryst 150 g = 30 g

- gourmé fiskepålæg
ca. 50 g = (15 g)

- makrel, røget 125 g = 25 g

- Havregryn(i hardcore
grødform) 100 g = 15 g

- prot. shakes før/efter
træning = 50 g

I alt: 165 g protein


tirs:
- torskerogn 100 g = 15 g

- kalkunbryst 200 g = 40 g

- fisk (?) = 15 g

- havregryn 100 g = 15 g

I alt: 75 g #-o


ons:
- kippers 110 g = 25 g

- rejer 100 g = 20 g

- havregryn 150 g = 20 g

- shakes = 50 g

I alt: 120 g


har spist måske 300 g rejer fra i går, der har fået lov til at vende sig i den dejlige marinade jeg lavede til - synes i bør prøve. Det tilfører virkelig de ellers kedelige fryserejer en kulunarisk dimension i verdensklasse :)

til 400 g rejer:

- 1 dl olivenolie (brugte rapsolie, for vi havde ikke andet)

- et skvæt (2 spsk. hvidvinseddike (vi har sådan en lille fin en fra "Princip!" med en rosmarinkvist i.

- saft fra 1 stor citron

- et drys timian

- 2 fed hvidløg (alt efter hvad man er til)

det går særligt godt til brune ris ;)

slut for denne gang..
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



så er det søndag, og her kommer gårsdagens træning.. 117 kg i squat første gang i mit liv :8

squat: 3*8 *117

dødløft: 3*8 *112

bænk: 3*10 *59 - fordi jeg kunne :)

pulldowns: 3*7 *78

incline db press: 3*8 *24 - dog kun 6 i sidste set

fransk: 3*6 *46

curls: 3*5 *20

preacher curls z-bar: 3*7 *33

crunch: 3*6* 15

sitting calf: 3*12*180

og benløft: 3*14

fandt lige ud af at det er meget nemmere at lave curls med den ene arm på ryggen. jeg døjer desværre med en mindre skulderskade, hvilket er grunden til at jeg sparede på reps i fransk pres (desuden føles det som om, jeg får et mindre stød på lige under foden nogle gange, når jeg cykler, hvilket formentlig er en konsekvens af squat...) jeg er i øjeblikket oppe på vægte, som jeg aldrig har været før, så det er ikke så mærkeligt.. et andet problem ved det er, at stangen glider halvvejs ud af hænderne på mig i dødløft. tror jeg prøver med mine arbedshandsker..

calfs tager jeg på fornemmelsen, og preacher stiger jeg bare 2,5 to gange fra nu. har 3 gange tilbage.. skiftede lettere modvilligt smøret ud med olivenolie på en ciabatabolle i dag. det var faktisk endnu bedre! ikke dårligt når jeg nu ikke er så god til at tage på for tiden, selv med søde sager og lidt alkohol.. tror det bliver en dagsvane..
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



i dag (eller i går) afsluttede jeg så min cyklus. Det blev en quicker,for fik først snøvlet mig afsted kl 1 og plejer at træne i 2 timer. Har trænet 2 gange udover denne i ugens løb. dagens træning:

squat: 3*5 *126

dødløft: 3*5 *123

bænkpres: 3*8 *62,5 (hmm :roll: )

pulldowns: 3*5 *77

inc. db: 3*6 *27

ingen fransk i denne omgang

curls: 3*5* 20 den er ikke blevet synderlig meget nemmere :lol:

no preaching either

ingen crunch (men benløft med 4 kgs medicinbold)

et enkelt set calfs men det er heller ikke noget at snakke om.. jeg giver den fuld æde på mandag.. og så deloader jeg bagefter..
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Flot squat og dødløft =D>
Vildt du kan squatte mere end du dødløfter
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32988
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Bay skrev:Flot squat og dødløft =D>
Vildt du kan squatte mere end du dødløfter


jo tak :) tror det har noget at gøre med at jeg ike kan holde på stangen i dødløft.. skal have mig nogle bånd til at surre hænderne fast til stangen med..
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



så starter jeg igen efter en uges pause.. ville gerne have lavet lidt cardio, men tog mig ikke sammen.. selvom jeg uden træningen havde næsten en time ekstra om dagen #-o løber en tur i morgen.

dagens program:

squat: 3*15 75 kg

dødløft 3*15 75 kg

bænk: 3*7 67,5 kg

BOR: 2*12 60 kg 1*6 80 kg (kan dog ikke holde ryggen nede til sidst i settene endsige få stangen helt op til brystet.)

inc. db: 3*15 14 kg

fransk: 3*15 31,5 kg

curls: 3*15 12 kg

bedning: 2*15 21,5 kg

sit. calfs: 2*10 230 kg

jeg løb sgu tør for tid til sidst :dry: var der med to gutter så pauserne trææker lidt i langdrag.. men alt i alt et dejligt træningspas uden skulderproblemer eller andet gejl. jeg skal jo også lære at gennemføre på halvanden time.. mit overordnede indtryk er at 2 timer er for meget.. synes bare det er hårdt.. og jeg kan da ikke skære ned på øvelserne m.m. jeg går over til 2-split? :?

anyway, jeg fik lige lært at sprede knæene i squat (hvilket nok er meget godt)

bis bald
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



hey igen.. gårsdagens træning:

squat: 3*15 82,5 kg

dødløft 3*15 81 kg

bænk: 3*15 47,5 kg

BOR: 3*15 38,5 kg

inc. db: 3*15 17 kg

fransk: 3*15 31,5 kg

curls: 2*15 12 kg 1*13 12 kg

bedning: 3*7 24 kg

sit. calfs: 3*15 165 kg
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



dagens træning. trænede også onsdag og fredag, dog kun squat, dødløft og BOR fredag fordi jeg var lidt bagstiv ovenpå fredagsvaféen på gym :D

squat: 3*12 95 kg

dødløft 3*12 95 kg

bænk: 3*12 55 kg

BOR: 3*12 46 kg

fransk: 3*12 36 kg

inc. db: 1*12 - 1*10 - 1*9 20 kg

curls: 3*10 14 kg

bedning: 2*10 18 kg

crunch: 5 kg på nakken på de sædvanlige -20 grader. 3*15

sit. calfs: 3*12 190 kg

er begyndt på kreatin. i den forb. skriver jeg her mine mål ned for at følge fremgangen. har desværre ikke nogen pålidelig vægt hjemme, men væjer mig i mit center, og antager at mit tøj vejer omkring 1 kg.

vægt: 75,5 kg

arme: 35 cm

lår: 54,5/56 cm (på midten)

lægge: 36 cm

mave: 85 cm (ved navlen)
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Lige et forsinket velkommen til logland, mester :)
Jesper Linde
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1777
Tilmeldt: 5. apr 2008, 10:13
Geografisk sted: Skanderborg.
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



jesperlinde skrev:Lige et forsinket velkommen til logland, mester :)


jo tak :)
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tillykke med loggen!

Jeg tænkte på, hvor dybt kommer du ned når du squatter?
Profit before people!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 527
Tilmeldt: 31. aug 2007, 18:03
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Gunni skrev:Tillykke med loggen!

Jeg tænkte på, hvor dybt kommer du ned når du squatter?


Til vandret ca. Tror jeg laver en lille video næste gang det bliver tungt.
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Det lyder som en god idé. :)
Profit before people!
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 527
Tilmeldt: 31. aug 2007, 18:03
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



rigtig flotte træninger du kører :D
tjek da lige min log :D den bliver tit opdateret med nye billeder, og nye træninger næsten hver dag (: http://www.bodybuilding.dk/viewtopic.ph ... highlight=
Sidste nye billeder: 14/03-09
Sidste nye video: 27/02-09
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1006
Tilmeldt: 10. maj 2008, 21:00
Geografisk sted: hundested
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 60.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 125.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



nicklas.b.jensen skrev:rigtig flotte træninger du kører :D



jo tak :)
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



så er jeg tilbage.. i den seneste uge har jeg døjet med knas i ryggen. og i går fik jeg så diagnosen hos min læge: nerve/muskel i klemme... det giver nogle ordentlige jag i siden når jeg retter mig op eller gør whatever.. så indstiller træningen til på fredag.. trist lige nu, hor jeg er begyndt på kreatin.. men sådan er det jo..
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



så er jeg på mærkerne igen.. i går:


squat: 3*12 100 kg

dødløft 3*12 97,5 kg

bænk: 2*12 - 1*10 57,5 kg

BOR: 3*12 48,5 kg

fransk: 2*8 - 1*7 38,5 kg

inc. db: 2*12 - 1*10 20 kg

curls: 3*10 14 kg

crunch: 5 kg på nakken på de sædvanlige -20 grader. 3*15

sit. calfs: 3*12 200 kg

har fået arbejde på mccen.. det har den fordel at jeg ikke skal bekymre mig om kcal i weekenden :P jeg har generelt probs med at spise nok.. er helt trimmet om morgenen..
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



I dag afsluttede jeg min cyklus.. dvs. måske kører jeg intenst igen på onsdag, for at blive tæsket helt igennem - når nu jeg alligevel er deroppe af i kg :mrgreen:

men først, som lovet, her en lille video:
http://www.youtube.com/watch?v=4QQFrs70gcc

og nu dagens træning:

squat: 3*5 130 kg

dødløft:3*5 128 kg

bænk: 3*5 75 kg

BOR: 8*58 kg - 8*63 kg - 8*68 kg

inc db: 3*5 30 kg

fransk: 3*6 41,5 kg

curls: 3*6 20 kg

crunches: 2*12 10 kg + et sæt med 3 failures oven på 8 reps

benløft: 3*14

seat. calves: 3*10 95 kg - ja, tog fejl af pund og kg. haha.. forresten nogen der ved hvad en LB er ca.?

dejlig træning.. jeg skal også huske at evaluere mit kreatinindtag.. nu, efter en måned med en loadingfase på 5 dage, kan jeg ikke se eller mærke den store forskel.. men det er da muligt at den har hjulpet lidt på styrken.. vejer desuden lidt under 80 nu, så har gainet.. hvad jeg har gainet er så et andet spørgsmål :lol: men det siges jo at 20 % af alle mennesker ikke påvirkes af kreatin...
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Solid squat! Gode træninger du får fyret af :mrgreen:
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 2414
Tilmeldt: 6. maj 2008, 22:44
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 140.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Showtek skrev:Solid squat! Gode træninger du får fyret af :mrgreen:


mange tak Showtek :)
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



hey fanskare..

så er jeg opdateret igen. siden sidste cyklus (dvs. i ca 4 uger) har jeg ændret programstruktur, da jeg havde trænet HST i et år stort set uden ændringer i andet end mine PRs ;) selvom det fungerede upåklageligt, har jeg ændret fra at køre full body til nu at køre 2-split.

Det har været en blandet følelse at skifte, fordi den gamle, velkendte rutine blev ændret radikalt og fordi jeg står lidt på bar bund med min progression.

Planen var, da jeg startede cyklussen, at køre med progression i sættene og samtidig reducere samlede antal reps for at gøre det muligt stadig at forøge med lidt kgs. Således skulle det måske have set ud som det her:

1. uge: 4 sæt *12 reps

2. uge: 4 * 12

3. uge: 5 * 8

4. uge: 5 * 8

5. uge: 6 * 6

6. uge: 6 * 5

planen var så bare at køre til udamttelse, så vidt muligt. men jeg syntes, at der var alt for lille stigning i vægt. Jeg følte mig ikke tryg ved det. så hvis nogen vil kommentere ovenstående struktur vil jeg være dem evig taknemmelig

jeg har i stedet svinget vilkårligt mellem 4 og 5 sæt. Det har set nogenlunde ud som følgende:

1. uge: 4*10-12

2. uge: 4*10-12

3. uge: 5*7-8

4. uge: 5*5

grunden til det drastiske fald i samlede antal reps er, at jeg skal en ugestid til LA i morgen, og jeg ved ikke om træning bliver muligt derovre. Derfor gav jeg den gas i går og i dag. gårsdagens + dagens træning ser sådan ud:

i går:

squat: 5*5 (1* 100 kg - 4* 120 kg)

dødløft: 5*5 123 kg

(normalt leg curl her. der kører jeg fx 4*8 ca 70 kg)

BOR: 4*5 83 kg

Chinups: 5*5 kropsvægt + 10 kg

(normalt shrugs her. fx 4*8 73 kg)

Hammercurl: 3*5 20 kg (fik hold i nakken af den)

i dag:

military press: 1*5 40 kg 1*5 45 kg 3*5 50 kg

dips: 5*5 kropsvægt + 15 kg

inc. db: 4*5 27 kg

flyes: 5*5 22 kg

mave: skrå bænk 5*8 15 kg benløft 4*14

læg i smith: 70 kg

kan jeg træne i den kommende uge tager jeg deload ugen efter. Og så skal jeg have et ordentligt program på plads..
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ret vild squat, du har dig der.

Må man se en video? :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 300
 
Indlæg: 9985
Tilmeldt: 20. mar 2007, 18:18
Geografisk sted: Ebeltoft.
 
Træner her: Hulen
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 220.00
- Squat: 315.00
- Dødløft: 325.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



Bnaz skrev:Ret vild squat, du har dig der.

Må man se en video? :)



takker - ovenfor er der én :)
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



magnusqular skrev:
Bnaz skrev:Ret vild squat, du har dig der.

Må man se en video? :)



takker - ovenfor er der én :)


Kiggede lige. Det er sku god stil. :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 300
 
Indlæg: 9985
Tilmeldt: 20. mar 2007, 18:18
Geografisk sted: Ebeltoft.
 
Træner her: Hulen
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 220.00
- Squat: 315.00
- Dødløft: 325.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



Bnaz skrev:
magnusqular skrev:
Bnaz skrev:Ret vild squat, du har dig der.

Må man se en video? :)



takker - ovenfor er der én :)


Kiggede lige. Det er sku god stil. :)



tak du! fedt at få noget feed back
:D ond squat du laver selv.
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



magnusqular skrev:
Bnaz skrev:
magnusqular skrev:
Bnaz skrev:Ret vild squat, du har dig der.

Må man se en video? :)



takker - ovenfor er der én :)


Kiggede lige. Det er sku god stil. :)



tak du! fedt at få noget feed back
:D ond squat du laver selv.


Selv tak. :wink:
Jeg må lige prøve at følge din log lidt og se, hvordan det går fremad.
Vi er jo ca. samme alder. :8
Brugeravatar
 
Reputation point: 300
 
Indlæg: 9985
Tilmeldt: 20. mar 2007, 18:18
Geografisk sted: Ebeltoft.
 
Træner her: Hulen
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 220.00
- Squat: 315.00
- Dødløft: 325.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplan



Det er en flot squat, men hvad skal der der nakkepude?
tjek da lige min log :D den bliver tit opdateret med nye billeder, og nye træninger næsten hver dag (: http://www.bodybuilding.dk/viewtopic.ph ... highlight=
Sidste nye billeder: 14/03-09
Sidste nye video: 27/02-09
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1006
Tilmeldt: 10. maj 2008, 21:00
Geografisk sted: hundested
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 60.00
- Squat: 95.00
- Dødløft: 125.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Bnaz skrev:
magnusqular skrev:
Bnaz skrev:
magnusqular skrev:
Bnaz skrev:Ret vild squat, du har dig der.

Må man se en video? :)



takker - ovenfor er der én :)


Kiggede lige. Det er sku god stil. :)



tak du! fedt at få noget feed back
:D ond squat du laver selv.


Selv tak. :wink:
Jeg må lige prøve at følge din log lidt og se, hvordan det går fremad.
Vi er jo ca. samme alder. :8


ja næsten ;) hvor længe har du trænet?
en bodybuilder er ligesom en blomst. han fortjener optimale vækstbetingelser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 74
Tilmeldt: 10. dec 2007, 10:43
Geografisk sted: Ballerup
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 115.00
- Squat: 177.50
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Næste

Tilbage til Logbog




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 138 gæster