Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65721 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049582 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1436
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1432

Følg bodybuilding.dk på

Min cutte-log

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog





Hej med jer :D

Jeg har længe læst med herinde, men nu ville jeg også lege ordentligt med. Jeg er hverken bodybuilder eller indkarneret fitness-type, men jeg håber I vil tage i mod mig alligvel [-o<

Jeg er ude i god tid for jeg skal rent faktisk først igang fra om en uges tid, men min motivation er så stor, at jeg blev nødt til at oprette min log nu.

Her er lidt info om mig:

Alder: 24 år.
Højde: 1.65 cm.
Vægt: 65 kg.
Fedtprocent: Ca. 30.
Beskæftigelse: Studerende.
Mål: Ca. 10 kg inden d. 15. august 2009.

Jeg har gennem hele mit liv altid været utrolig aktiv. Det sluttede dog, da jeg ramte omkring de 17, hvor jeg tog en del på. Jeg smed omkring 10 kg i 2006 og har siden da ligget nogenlunde stabilt vægtmæssigt. Nu vil jeg gerne smide de 10 resterende kilo. Ud over af rent kosmetiske årsager, handler motivationen for at tabe mig også om mit helbred. Jeg løber rigtig meget og jo lavere en vægt, jeg har, jo mindre belastende for kroppen er de lange ture. Det kræver nok jeg smider muskelmasse også. Det er jeg indstillet på. Jeg er robust at se på grundet træning hele mit liv og elitesport i mine teenageår, derfor ville det klæde mig at smide en del muskelmasse. Jeg er efterfølgende så også indstillet på den lavere forbrændning osv.
Jeg skal ligeledes også smide en del fedt, primært på numsen, armene og lidt på maven.

På søndag skal jeg løbe mit første marathon. Det er også grunden til, at jeg ikke starter endnu. Jeg er så småt gået igang med at fylde kulhydratdepoter og de sidste mange måneder har fokuseret på træning og kost, der skulle hjælpe med løberiet. Jeg har ikke tabt mig på vægten af marathon-træningen, men jeg har fået et slankere look, da kiloene har fordelt sig anderledes.
Når marathonet er overstået og depoterne er fyldte igen efter et par dage, er jeg klar på at tage fat i vægttabet :king:

Middel:

Mit problem mht kosten er, at jeg spiser alt for store portioner og deraf alt for mange kalorier. Jeg spiser ret sundt, men da jeg snildt kan kværne 2 portioner mad, får jeg alt for mange kalorier. Det skal der styr på. De første par uger vil jeg så vidt det er muligt veje alt min mad og tælle kalorier. Jeg regner med, at jeg hurtigt lærer kalorierne at kende og jeg slipper for at veje alt mad.
Jeg skal ca. have 1600 kalorier dagligt. :mrgreen:

Jeg bliver ved med at løbe efter marathonet, da det klart er den bedste kalorieforbrænder. Jeg har ikke rigtig tænkt mig at supplere med styrketræning, da jeg også skal smide muskelmasse. Jeg vil dog dyrke øvelser, der er styrkende for kroppen som pilates og yoga. Jeg har overvejet at tage en enkel time bodypump om ugen, hvor jeg kører med få kg.
Over sommeren skal jeg deltage i et par triathlonløb. Desuden kører jeg lidt landevejscykling og spinning for hyggen :D

Jeg vender stærkt tilbage, når jeg har tilbagelagt de 42,2.

Tak fordi du læste med :D
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 20. maj 2009, 20:34
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Tilbage til Logbog




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 168 gæster



cron