Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65677 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049573 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1156
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1154

Følg bodybuilding.dk på

Når jeg skal cutte

Udskriv emne


Hvordan smider man fedtet?

Tilbage til Vægt- & slanketips





Hej,

Hvis jeg skal cutte og vil bevare så meget muskelmasse som muligt og primært smide fedt. Kan jeg så bare spise igennem, hvis jeg kun spiser kød,fisk,kylling, grønsager og salat og vand ?

Går ikke op i at tælde kalorier osv.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 164
Tilmeldt: 10. nov 2014, 17:08
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Kort sagt nej. Du skal være i kcal-underskud for at tabe dig, uanset hvad du spiser. Hvis du virkelig, virkelig ikke gider tække kcal, kan du jo prøve at skære noget mad fra i din kost og se, om du taber dig for meget eller for lidt.

Efter min mening er det ret afgørende, at man ved, hvor meget man skærer ud af kosten. 100 gram kyllingebryst uden skind er ca. 130 kcal, mens 100 gram kyllingebryst med skind kan være væsentligt mere pga. fedtindholdet. En gradvis nedskæring kan også være at foretrække, så kroppen ikke får et chok og straks skruer ned for forbrændingen for at bevare vægten. I den forbindelse er det også rart at vide, hvor meget man allerede har skåret væk og hvor meget man fremover vil skære væk hver/hver anden uge for at holde et vægttab.
Brugeravatar
 
Reputation point: 200
 
Indlæg: 1350
Tilmeldt: 22. nov 2013, 09:59
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Bosse101 skrev:Kort sagt nej. Du skal være i kcal-underskud for at tabe dig, uanset hvad du spiser. Hvis du virkelig, virkelig ikke gider tække kcal, kan du jo prøve at skære noget mad fra i din kost og se, om du taber dig for meget eller for lidt.

Efter min mening er det ret afgørende, at man ved, hvor meget man skærer ud af kosten. 100 gram kyllingebryst uden skind er ca. 130 kcal, mens 100 gram kyllingebryst med skind kan være væsentligt mere pga. fedtindholdet. En gradvis nedskæring kan også være at foretrække, så kroppen ikke får et chok og straks skruer ned for forbrændingen for at bevare vægten. I den forbindelse er det også rart at vide, hvor meget man allerede har skåret væk og hvor meget man fremover vil skære væk hver/hver anden uge for at holde et vægttab.


Men, hvis du nu spiser samme mad vægt mæssigt og samme antal måltider, men bytter svinekød, sovs, kartofler, pasta og ris ud med Kylling, grønsager, salat og magert oksekød, så vil du vel per automatik vel også smide fedt/kropsvægt? Eller er jeg helt gal på den.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 164
Tilmeldt: 10. nov 2014, 17:08
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 150.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Flyttet
Brugeravatar
Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22464
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplan



Rickoshe skrev:
Bosse101 skrev:Kort sagt nej. Du skal være i kcal-underskud for at tabe dig, uanset hvad du spiser. Hvis du virkelig, virkelig ikke gider tække kcal, kan du jo prøve at skære noget mad fra i din kost og se, om du taber dig for meget eller for lidt.

Efter min mening er det ret afgørende, at man ved, hvor meget man skærer ud af kosten. 100 gram kyllingebryst uden skind er ca. 130 kcal, mens 100 gram kyllingebryst med skind kan være væsentligt mere pga. fedtindholdet. En gradvis nedskæring kan også være at foretrække, så kroppen ikke får et chok og straks skruer ned for forbrændingen for at bevare vægten. I den forbindelse er det også rart at vide, hvor meget man allerede har skåret væk og hvor meget man fremover vil skære væk hver/hver anden uge for at holde et vægttab.


Men, hvis du nu spiser samme mad vægt mæssigt og samme antal måltider, men bytter svinekød, sovs, kartofler, pasta og ris ud med Kylling, grønsager, salat og magert oksekød, så vil du vel per automatik vel også smide fedt/kropsvægt? Eller er jeg helt gal på den.

Du vil komme i kalorie underskud ved at gøre det som du siger. Så derfor vil du tabe dig. Spørgsmålet er hvad du gør der fra? Der er ikke nogle magiske fødevarer til at tabe sig. Man kan cutte på en diet bestående af slik, chips og sodavand, og bulke på en diet kun bestående af salat og frugt (hvis man har appetit som en mother f*). Det hele handler om calorie in vs out. :-({|=
Wanna get big? Seefood diet, eat anything and everything you see.
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 387
Tilmeldt: 4. nov 2012, 01:30
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 152.50
- Squat: 192.50
- Dødløft: 230.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Rickoshe skrev:
Bosse101 skrev:Kort sagt nej. Du skal være i kcal-underskud for at tabe dig, uanset hvad du spiser. Hvis du virkelig, virkelig ikke gider tække kcal, kan du jo prøve at skære noget mad fra i din kost og se, om du taber dig for meget eller for lidt.

Efter min mening er det ret afgørende, at man ved, hvor meget man skærer ud af kosten. 100 gram kyllingebryst uden skind er ca. 130 kcal, mens 100 gram kyllingebryst med skind kan være væsentligt mere pga. fedtindholdet. En gradvis nedskæring kan også være at foretrække, så kroppen ikke får et chok og straks skruer ned for forbrændingen for at bevare vægten. I den forbindelse er det også rart at vide, hvor meget man allerede har skåret væk og hvor meget man fremover vil skære væk hver/hver anden uge for at holde et vægttab.


Men, hvis du nu spiser samme mad vægt mæssigt og samme antal måltider, men bytter svinekød, sovs, kartofler, pasta og ris ud med Kylling, grønsager, salat og magert oksekød, så vil du vel per automatik vel også smide fedt/kropsvægt? Eller er jeg helt gal på den.


Ja, så vil du tabe dig i en periode indtil din masse og dit stofskifte er faldet til et niveau, hvor din krop er i balance igen. Problemet er, at du ikke ved, hvad du skal gøre for at optimere dit cut. Alt efter typen af sovs, mængden af fedt i kødet, ja og ikke mindst mængderne i det hele taget, vil et potentielt underskud jo være fra få hundrede kcal til afskillige hundreder. Altså enten for lidt eller for meget. Et komplet redo af hele din kost til optimal slankekost på én gang giver dig i øvrigt det problem, at du ikke har ret mange muligheder for at skære fra når vægttabet går i stå. Når du samtidig ikke ved, at 100 gram kylling uden skind er 130 kcal mens 100 gram broccoli er 30 (så vidt jeg husker), mens en avocado ligger mellem 175 og 250 alt efter størrelse (type), så går det helt galt. Du risikerer at udskifte en alt for kcal tung fødevare med en for let eller omvendt.

Du skal nok blive tynd på et tidspunkt (hvis ikke du fucker helt op, som enkelte herinde har gjort. En hurtig overgang til et meget lavt indtag ødelægger processen, da kroppen tilsvarende hurtigt tilpasser sig sulttilstanden), men du vil have dårlige forudsætninger for at styre dit cut.
Brugeravatar
 
Reputation point: 200
 
Indlæg: 1350
Tilmeldt: 22. nov 2013, 09:59
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Vægt- & slanketips




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster