Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 66328 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049766 indlæg i 100452 emner
0 nye indlæg i dag
Bosse101 skrev:Kort sagt nej. Du skal være i kcal-underskud for at tabe dig, uanset hvad du spiser. Hvis du virkelig, virkelig ikke gider tække kcal, kan du jo prøve at skære noget mad fra i din kost og se, om du taber dig for meget eller for lidt.
Efter min mening er det ret afgørende, at man ved, hvor meget man skærer ud af kosten. 100 gram kyllingebryst uden skind er ca. 130 kcal, mens 100 gram kyllingebryst med skind kan være væsentligt mere pga. fedtindholdet. En gradvis nedskæring kan også være at foretrække, så kroppen ikke får et chok og straks skruer ned for forbrændingen for at bevare vægten. I den forbindelse er det også rart at vide, hvor meget man allerede har skåret væk og hvor meget man fremover vil skære væk hver/hver anden uge for at holde et vægttab.
Rickoshe skrev:Bosse101 skrev:Kort sagt nej. Du skal være i kcal-underskud for at tabe dig, uanset hvad du spiser. Hvis du virkelig, virkelig ikke gider tække kcal, kan du jo prøve at skære noget mad fra i din kost og se, om du taber dig for meget eller for lidt.
Efter min mening er det ret afgørende, at man ved, hvor meget man skærer ud af kosten. 100 gram kyllingebryst uden skind er ca. 130 kcal, mens 100 gram kyllingebryst med skind kan være væsentligt mere pga. fedtindholdet. En gradvis nedskæring kan også være at foretrække, så kroppen ikke får et chok og straks skruer ned for forbrændingen for at bevare vægten. I den forbindelse er det også rart at vide, hvor meget man allerede har skåret væk og hvor meget man fremover vil skære væk hver/hver anden uge for at holde et vægttab.
Men, hvis du nu spiser samme mad vægt mæssigt og samme antal måltider, men bytter svinekød, sovs, kartofler, pasta og ris ud med Kylling, grønsager, salat og magert oksekød, så vil du vel per automatik vel også smide fedt/kropsvægt? Eller er jeg helt gal på den.
Rickoshe skrev:Bosse101 skrev:Kort sagt nej. Du skal være i kcal-underskud for at tabe dig, uanset hvad du spiser. Hvis du virkelig, virkelig ikke gider tække kcal, kan du jo prøve at skære noget mad fra i din kost og se, om du taber dig for meget eller for lidt.
Efter min mening er det ret afgørende, at man ved, hvor meget man skærer ud af kosten. 100 gram kyllingebryst uden skind er ca. 130 kcal, mens 100 gram kyllingebryst med skind kan være væsentligt mere pga. fedtindholdet. En gradvis nedskæring kan også være at foretrække, så kroppen ikke får et chok og straks skruer ned for forbrændingen for at bevare vægten. I den forbindelse er det også rart at vide, hvor meget man allerede har skåret væk og hvor meget man fremover vil skære væk hver/hver anden uge for at holde et vægttab.
Men, hvis du nu spiser samme mad vægt mæssigt og samme antal måltider, men bytter svinekød, sovs, kartofler, pasta og ris ud med Kylling, grønsager, salat og magert oksekød, så vil du vel per automatik vel også smide fedt/kropsvægt? Eller er jeg helt gal på den.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster