Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65670 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049572 indlæg i 100421 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 958
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 954

Følg bodybuilding.dk på

Nemmeste/hurtigste måde at lave lækker kylling på

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Hej alle

Hvordan laver i jeres kylling i hverdagen? Ønsker inspiration til den hurtigste og nemmeste måde at lave kyllinge bryst på.
Min favorit metode er min sous vide. Men grundet tiden det tager er det ikke godt til hverdagen
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 480
Tilmeldt: 23. mar 2011, 20:20
Geografisk sted: Vanløse
 
Træner her: Anger Mangement
Fitness World Rødovre
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hvis det skal være rigtig nemt og hurtigt så har de kyllingebryst der er kogt på forhånd i Netto. En stor pose i frost. Det er ret godt - så har man altid kylling ved hånden.
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 302
Tilmeldt: 29. aug 2019, 22:15
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 10.00
- Squat: 10.00
- Dødløft: 10.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Du kan gøre sådan her, nemt, lækkert og relativt hurtigt:

Giv hvert stykke brystfilet tre lette skrå snit på oversiden og læg dem i et ildfast fad.

Kom cirka en spiseskefuld olivenolie over hvert stykke kød.

Krydr med lidt paprika, salt og friskkværnet peber.

Stil fadet ind i ovnen. Stegetid cirka 20 minutter.
Brugeravatar
 
Reputation point: 260
 
Indlæg: 2523
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Til dem, der ønsker mere mør kylling generelt (folk har en tendens til at overtilberede kylling), vil jeg anbefale kylling i kærnemælk. Lad kyllingen trække i kærnemælk 24-48 timer, og tilbered dernæst i bulk i ovnen. Du vil næppe gå tilbage.

BTW kan du med fordel tilberede hele kyllinger fremfor bryst - specielt hvis du har fokus på næringshold og ej blot ene og alene protein in mente.
Lev i dag, så du kan dø i morgen. Lad dit hjerte slå for mere end en. Den som skænker livet sine drømme, skal forlade jorden rig og ren.
Brugeravatar
 
Reputation point: 305
 
Indlæg: 3036
Tilmeldt: 30. aug 2011, 19:15
Geografisk sted: OBBC
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster